Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 28 Februarie 2025 sunt:
Cât timp durează creșterea bărbii cam pana în zona pieptului? Mulțumesc anticipat.
Pentru tipele cu bust mai generos: ati incercat sa folositi la bazin/plaja sutien/bustier fara bretele? Gen bandeau. Ofera o sustinere buna bustului? Sau e mai mare chinuiala? :D
sunt diseperat. Ajutati- ma sa scap de cosuri, fata mea e bombardata. In fiecare dimineata e din ce in ce mai rau, mi- am schimbat alimentatia, am mers la dermatolog, mi- am curatat fata...? (mai mult)
Cum mă pot opri din a- mi pune mâna pe față și de a trage cu unghiile de ea? Când lucrez sau mă gândesc aiurea, trag de orice imperfecțiune de pe ten și- mi dau seama când văd sânge...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare, sprite pateaza dintii?
Bunaaaa! Cine a incercat vreodata sa isi faca tatuaj acasa cu ink non toxic? Sau cum v-ati facut tatuaje acasa? (pentru cei care au facut).Cat timp raman pe piele? Multumesc.
Am si eu o intrebare care mi- a tot venit in cap de ani deja dar niciodata nu i- am acordat importanta, dar acum chiar ca sunt curioasa. De unde isi iau fetele, mai ales cu predominanta de vreo 5 ani...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:Cam cat ar costa o epilare definitiva? Eu nu vreau imi mai creasca mustata.Eu am mustata, triunghi si cateva fire de păr la barbie.
cum pot sa ma rad/epilez in zona intima fara sa-mi iasa cosuri/bubite?
Pentru cei care folosesc SPF pe ten in orice anotimp: imi place mult bronzul, mai ales cand merg la plaja... Ce pot face ca sa imi protejez fata si in acelasi timp sa o si bronzez, sa nu ramana alba,...? (mai mult)
Ce placa recomandati cel mai mult?(de creponat sau ondulat parul). Pe Altex am gasit o placa de creponat parul la 39.95 lei, stiti cumva daca aceste produse ieftine de pe Altex sunt bune? Stiu ca...? (mai mult)
Luna viitoare imi fac buletinul, cateva sfaturi sa arat cat mai bine in acea poză, ca băiat?
Cum pot face ca sa nu ma doara asa tare cand ma epilez cu epilatorul? Cand ma epilez pe maini si picioare e o durere suportabila dar vreau sa incerc sa ma epilez si inghinal dar mi- e foarte frica de durere...? (mai mult)
Pun aceeași întrebare in speranța ca cineva o sa observe asta și o sa imi răspundă cu ceva eficient.Am un par des lung și foarte tare folosesc forte multe măști de par și balsam dar este in zadar,...? (mai mult)
Ce masti naturale pentru par mai uscat stiti?
Buna TPU și sarbatori fericite! Am 14 ani și nu mai știu cu ce sa mă epilez (sa nici nu doară)Am incercat crema depilatoare dar m- am iritat foarte tare imediat cum am pus- o.Ce metode as mai putea...? (mai mult)
De pe ce site-uri pot cumpăra produsele Avéne originale?
Unde pot gasi pe cineva care sa ma epileze si pe mine pe picioare?
Ce înseamnă Core Ox? Vreau sa îmi iau o pereche de converse chuck taylor all star și nu știu care e diferența dintre Converse inalti chuck taylor all star core ox și converse chuck taylor all star...? (mai mult)
Vreau sa imi fac pierce in buric si vreau sa stiu daca doare foarte rau in momentul cand iti da gaura si daca poate sa dea cu ceva sa amorțească zona fiindca imi e frica de ace.
Doamnelor, de ce va place sa va vopsiti parul? Nu este mai frumos natural daca este foarte bine ingrijit/curat? Barbatii iubesc femeile naturale la exterior si la interior (neprefacute).
Vreau sa îmi spuneți dacă sunt grasa după măsurătorile pe care le am. Menționez ca sunt foarte complexata de greutatea mea deși multă lume îmi zice ca arat bine, as vrea sa știu sincer dacă...? (mai mult)
Cum as putea sa am parul mai subtire si drept? Al meu e cam ondulat si gras. Stie cineva ceva măsti? Vreau par drept:)) fara placa. Am auzit ca e buna cea cu aloe vera..cica
Care e rutina voastră de îngrijire a parului? Ce folosiți?
Buna, TPU! Recent tenul meu s- a uscat foarte rău... de la un ten gras, acum pot sa zic ca e atât de uscat încât începe sa- mi crape. Folosesc crema hidratanta de la avene, ulei de bebeluși și...? (mai mult)
Bună! A încercat cineva cremă de gălbenele în păr? Dacă da, cum ai reușit să o cureți?
Eu am parul natural blond inchis si as dori sa ma vopsesc cu nuantator loncolor blond (care se duce in 4- 6 spalari) cu 4 plicuri ca sa se vada culoarea mai bina si sa reziste mai mult.Sa ma ...? (mai mult)
Hei, există ceară nedureroasă?
Buna, eu am parul cu prea mult volum si e foarte des. Eu acum il am cam pana pe la umeri(putin mai lung) si eu mereu stau cu el prins pentru ca daca nu il indrept sta ca naiba, ma deranjeaza si nici ...? (mai mult)
Buna, TPU! A folosit cineva fondul de ten de la giordani? Cum este? Acoperă? E buna ca durata?
A folosit cineva acizi BHA AHA și ha... dacă da, cum ați procedat? Ce efecte aveau, îți iscau fata?
Ce concealer/fond de ten recent recomandati pentru tenul acneic/gras? Poate fi și Bb cream
Cu ce produse pot relaxa părul? Sa ii dau un efect de ud care sa tina, sa nu dea aspectul ala rigid pe care îl da fixativul?
Buna TPU. Vreau sa- mi dau pierce in buric dar nu stiu ce presupune mai exact. Cat de tare doare, daca il pot da jos cand vreau eu precum cerceii din urechi.Am citit de riscul la infectii etc. Exista...? (mai mult)
Ce ceara de epilat îmi puteți recomanda buna din comerț /profesionala pentru inghinal și corp?
Salut, mi- am cumpărat o ceara de tip benzi pentru corp de la Farmec aceea cu roz și a luat destul de mult par (in proporție de 90% și a mai rămas păr(inghinal și sub brat) și am incercat sa iau...? (mai mult)
Buna, sunt fata, am 17 ani, am un ten groaznic si nu inteleg de ce. Adică fața mea e foarte palidă și gălbuie, am cearcăne foarte mari, negre de pe la 10 ani, deci nu se pune problema ca ...? (mai mult)
Ma nedumereste ceva. Pe frunte am avut o mulțime de coșuri. Inca nu am scăpat de ele dar in locul lor am niste bubițe mici cu niște puncte negre pe care le mai scot și iese ca niste piele uscată....? (mai mult)
Exista barbati hetero cu tatuaj deasupra fundului? Dar care poarta tanga?
As vrea sa va intreb acum când frizeriile sunt inchise va tundeti singuri sau va lăsați parul lung? Dacă e cineva din Brașov spuneti- mi si mie daca cunoașteți un frizer care lucrează...? (mai mult)
Pe piept am foarte multe cosulete marunte dintre care cele mai multe sunt si puncte negre. Daca mi le strang scot puroiul care este intarit, dar apoi raman rosie acolo multa vreme. Arata oribil.F...? (mai mult)
Ce saloane știți din Ploiești Prahova pentru epilat? Și cum se face programarea?
Voi sunteți de acord cu operațile estetice?
Cat costa sa-ti tatuezi eyeliner? Dau funda
Bună fetelor, ce părere aveți de epilatoarele electrice, sunt bune, merita banii? Aș opta pentru unul care se poate folosi și la duș. Din experienta voastră ce spuneți? Mulțumesc mult
Cea mai eficienta metoda de a scapa de parul de pe piept si abdomen la 17 ani? (sunt baiat), vreau sa stiu care e cea mai buna metoda pe termen lung, eu am inteles ca cu ceara ar fi cea mai buna metoda...? (mai mult)
Poate sa explice cineva de ce Iohannis si Trump sunt bronzati la fata si albi sub ochi?
Ce sampon nuantator gri imi recomandati?
De ce hainele de la vagabond sunt așa scumpe? De ex 400 lei o pereche de pantaloni. Și ești mai șmecher daca te îmbraci cu haine de la Vagabond?
De ce dupa ce storc puncte negre imi raman niste pete rosii? Cum fac sa scap de ele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului