Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 28 Februarie 2025 sunt:
Exista la noi eyeliner sub forma de crema? Eu in magazinele offline nu am vazut asa ceva. De unde as putea lua online si sa fie si de calitate? Ati folosit fetelor? Ce imi puteti spune?
Sunt insarcinata in 30 de saptamani si efectiv ma mananca burta. Ce as putea sa folosesc sa mai scap de aceste mancarimi? Multumesc.
Vreau sa-mi cumpar o pereche de Vans de pe epontofi, sunt reali sau fake? Ca sunt mai ieftini fata de celelalte site uri
Pot sa ma decolorez daca am încă albastru de metil in par?
Epilatoarele destinate pentru corp se pot folosi si pentru zona facială?
Ce creme foarte hidratante folositi? (de noapte)
Hey! Voi cum vă găsiți motivația atunci când doriți să începeti un anumit lucru? Vreau să incep să țin o dietă, dar imi este foarte greu sa renunt la obiceiurile nesanatoase!
Stie cineva unde se gasesc ochelari cu lentile transparente culoare neagra de dama?
O rochie se poarta cu sutien sau fără?
Am inceput a folosesc crema anticelulitica (nu am celulita vizibila, dar cred ca e mai bine sa previn :)) ) si ma infoliez in folie alimentara. Am inceput momentan pe abdomen. Ideea e ca primele...? (mai mult)
Ce părere aveți despre kit-ul de polygel luxorise? A cumpărat cineva?
Recomandari pentru parfumuri de la Avon? Prefer cele foarte dulci
Pantofii de pe footshop sunt originali?
Sunt fata si am o pilozitate faciala si pe gat destul de puternica, motiv pentru care zilnic folosesc penseta pentru smulgere fire. Ca urmare, am multe cicatrici si pielea mea este mereu ...? (mai mult)
știe careva care are mai multă vechime in domeniu, pudra acrilice necesita uscare la lampa uv?
m- am vopsit acum vreun an (parul meu este saten inchis) cu negru albastrui. Dupa circa 2- 3 luni mi- a curs toata vopseaua si acum firul meu natural are un reflex spre roscat. Dupa a 3- a ...? (mai mult)
Aș dori sa achiziționez o vopsea de sprâncene profesională de calitate. Am incercat multe tipuri dar nu m-a impresionat nimic... Aștept recomandări...
Ati comandat incaltaminte de pe KALAPOD? Cum sunt, vad pareri negative...
Salut, azi a venit un băiat la mine cu parfumuri si cică sunt originale, pe ele sunt preturile si scrie si duty free, el a zis ca le- a furat si sunt originale, un invictus spre exemplu avea pretul...? (mai mult)
Cum se curata vasul de ceara de epilat?
Hei fetelor! Imi tremura mainile si nu reusesc sa folosesc ca lumea un eyeliner. Credeti ca as putea folosi creionul si apoi sa dau peste cu eyeliner? Am stabilitate mai mare pe creion. Ar merge sa folosesc...? (mai mult)
E ok sa pun ulei in gelul de dus?
Am citit undeva ca daca faci baie si pui in apa faina de ovaz iti va ameliora eczemele, daca ai si iti va catifela pielea. A incercat cineva asa ceva, e adevarat?
Ce mi- ati recomanda pentru o epilare faciala? Mentionez ca am folosit benzile pentru indepartarea parului dar m- am ales cu un ten iritat, 100 cosuri si chiar si cu o rana (am tenul sensibil)...? (mai mult)
Deci sâmbătă mi- am decolorat părul, fiind bruneta și voind sa trec la o culoare de blond, evident nu mi s- a decolorat din prima, am devenit un fel de roșcată. Azi m- am decolorat din...? (mai mult)
Sunt baiat si am sprâncenele foarte dese. Ce pot face ca sa le am mai rare?
Intrebare pentru cunoscatoare. Mi s-a terminat crema pentru zona ochilor si am folosit un pic de ulei rafinat de floarea-soarelui in loc de crema... Are ceva? O sa irite pielea de sub ochi?
Se poate face acea codita la ochi cu un creion de ochi sau ai nevoie neaparat de un eyeliner lichid?
Buna dragilor! Intrebarea poate parea amuzanta dar e la modul serios! Deci mai de mult mi- am ars bretonul cu praf decolorant si emulsie oxigenta (deci efectiv nu mai creste par in acel loc). Ma gandeam...? (mai mult)
Fetelor! Imi pot pili unghiile daca am constructie cu gel? Voi ce spuneti? Intreb pentru ca e a doua oara cand mi le-am pus cu gel si nu prea ma pricep.
Am facut o prostie iar acum as dori sa imi creasca cat mai repede parul :))) Stiti ceva ce m- ar ajuta? Nu vreau raspunsuri de genul "asteapta sa treaca timpul" deoarece voi astepta dar vreau...? (mai mult)
Am și eu o întrebare dacă se poate. Voiam de ceva vreme sa- mi cumpar o nouă pereche de încălțăminte (teniși originali) doar ca din cauza acestui virus nu pot să ies din casa pentru a ...? (mai mult)
Oare este bine sa dormi cu brățările de la Pandora sau sa faci duș cu ele?
La cine creste parul mai repede dintre un baiat si o fata? Si cat creste parul unui baiat intr-o luna?
As dori sa-mi port parul pe spate si mi-as dori sa stiu ce fel de sampon, balsam, ceara/gel/etc ar trebui sa folosesc pentru acest tip de frizura.
Hei! Cam cat creste parul pe luna daca te dai cu ulei de ricin? Si de cate ori trebuie sa te dai cu acesta? Zilnic sau de cateva ori pe saptamana
Salut, îmi puteți spune cum sa-mi decolorez parul si cu ce vopsea sa folosesc sa ajung la un gri mai închis?
Am cumpărat o brățara Pandora. După un timp bineînțeles avea nevoie de putina curățare, astfel am mers la magazin și m- am adresat unei fete de la magazin. Aceasta mi- a spus sa o curat...? (mai mult)
Ce condiții trebuie sa indeplinesc daca vreau sa fiu reprezentant Avon? Trebuie platit ceva? Daca nu am comezi se intampla ceva?
Știți cumva daca frizeriile sunt deschise sau nu în aceasta perioada, voi cum rezolvați cu tunsul?
Mi-a iesit niste bubite pe fata galbene, oare se duc?
Salut, imi poate spune cineva va rog niste blankuri de hanorace?
Hei! Mi-aș dori să știu daca ati avut gușă și daca ati putut scăpa de ea, dacă da, vă rog foarte mult să imi spuneți cum și în cât timp ati scăpat de ea (am 15 ani). Mulțumesc!
Pot da cu crema depilatoare intre sprancene?
Fetelor, ce bijuterii va place sa purtati?
A încercat cineva exercițiile pentu asa zisa "gușă"? Vreau sa stiu daca functioneaza si in cat timp se Vad rezultatele.
Bună, aș avea nevoie de ajutorul vostru: Am găsit pe 2 siteuri o pereche de adidasi pe care doresc sa ii cumpăr https://sizeer.ro/adidas- streetball- barbati- pantofi- sport- bej- ef6984 Si https://answear.ro/2018769-...? (mai mult)
sunt fata si sunt clasa a6 a, in vara aceasta as vrea sa port o pereche de pantaloni scurti de blugi albastri, o bluza mai larga dar subtire, dresuri de culoarea pielii, o pereche de adidasi...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac parul sa fie cret? Dau funda
Bunaaa. Eu sunt vopsita un blond mai inchis. Daca imi cumpar vopsea blond-bej se va prinde pe parul meu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?