De cand stau acasa unghiile mele sunt scurte, subtiri si nu mai cresc, nici nu le pot pili. Ce sa le fac sa creasca si sa se intareasca?
Pentru fete. Pudra aceasta e pentru constructia unghii nu? https://www.kitunghii.ro/cumpara/kit-acryl-consumabile-pensula-cadou-promotie-07-6934033
Hei TPU, cine imi poate recomanda si mie niste branduri de fard de pleoape foarte pigmentat? Multumesc anticipat!
Vazusem intr- un filmulet ceva ce m- a surprins. E vorba de un tampon care avea un fel de aplicator din plastic. Bagai un ob in acel aplicator de plastic si cu ajutorul lui iti introduceai tamponul. Exista...? (mai mult)
Cum se foloseste șamponul uscat Batiste? M-am dat cu el și tot parul a rămas cu pudra pe el.
Heii. Daca eu sunt vopsita blond inchis si vreau sa ma vopsesc blond deschis-bej se prinde?
As vrea sa ma vopsesc cu violet de gentiana. Stiti cumva daca degradează parul? Si in cat timp se duce? Se duce uniform culoarea? Am parul nevopsit saten inchis.
Hei! Stiti daca exista vreun gel sau vreo spuma care sa iti faca parul cret?
Ajutor, caut un parfum connect norsk Arctic si nu il gasesc nicaieri, daca stie cineva de unde pot cumpara.
Daca imi fac sprancenele cu bicul cresc la fel?
Am inteles ca daca ai părul creț si nu- ti place poti sa tii- l îndrepți zilnic si la un moment dat(după ani banuiesc) o sa ramana drept. Dar poti sa faci invers? De la drept sa ti- l faci creț zilnic...? (mai mult)
Cam cat creste parul in medie in 2 luni? Stiti remedii pentru crestetea parului
Cum se numea aplicatia unde iti faci poza si îți spune brandul hainelor?
Deci, am 14 ani si de 1 an ma spal pe dinti in fiecare zi, de 2 ori, problema este ca sunt destul de galbeni, ce pot face?
Mi se usucă fața f tare, ce sa fac?
M- am tuns aseara. Am tuns cam 10 cm din par. :( si nu imi place cum arata acum. Ce pot face sa creasca mai repede? As vrea sa fie macar aproape cum era el pana incepem scoala. Credeti ca in 2 luni o sa-...? (mai mult)
Buna fetelor! Am vazut intr- un filmulet cum o tipa si- a lipit 2 benzi adezive mici mici la ochi pentru a se da cu eyeliner. Ma intreb daca chiar functioneaza aceasta metoda. Nu doar cand dezlipesti ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre produsele Axe(deodorant,gel de dus,aftershave, etc)?
Pentru ca ma spal des pe maini, fac curatenie des, spal vase etc mainile mele sunt foarte uscate, crapate. Am crema, ma dau si e foarte buna, insa e pe terminate. Ca sa ma dau des as putea folosi ...? (mai mult)
Daca tot stau in izolare, as vrea sa gasesc ceva de prin casa care sa ma ajute sa imi intaresc unghiile. Nu am prea multe produse cosmetice si nici sa merg sa cumpar nu pot. Deci ce as putea folosi de...? (mai mult)
Sunt nevoita sa ies din casa si sa merg la cumparaturi, insa am parul lung si mi-e frica sa il prind cum il prind eu de obicei. Cu ce as putea sa il acopar? Nu am boneta din aceea :( nu se mai gasesc.
Are cineva o idee unde pot cauta un designer vestimentar? As vrea sa îmi creeze o șapcă englezeasca și sincer, nu am nicio idee unde as putea găsi unul. Cam cât ar costa sa mi se creeze ...? (mai mult)
Https://m2.hm.com/m/ro_ro/productpage.0712048002.html Ce ziceti? Merita o pereche de genul purtata casual?
As vrea sa profit de statul acasă ca să îmi las mustață, daca o las mare, o sa trebuiască să o spăl cu sampon? Poți face mătreață in mustață?
Qa20j402y Este de barbati, femei sau unisex?
Ma adresez fetelor cu parul lung! Cum va mai aranjati parul acum prin casa? Dar cand iesiti afara? Am inteles ca e recomandat sa fie cat mai strans. Cum sa il prind, ca e lung aproape pana la fund. Nu...? (mai mult)
Ce model de adidași ii considerați rezistenți? Am o pereche de tenesi si nu au făcut fata mai mult de 5 luni
Sunt vopsita blond și mi- a crescut puțin parul și am pus peste blond rosu și a ieșit roz. Menționez că e doar șampon ce se spala. Vreau să îmi mai pun odată rosu. Ce culoare va ieși? ...? (mai mult)
Produsele The Ordinary se găsesc în orice farmacii sau doar în Farmacia Tei?
Chiar trebuie sa ne spălăm pe mâini întruna? Cam irosesc crema hidratanta
Care este motivul pentru care place si e la moda vopsirea unghiilor in mai multe culori si nu toate la fel? De exemplu 3 unghii in albastru 2 unghii in galben nu vad nici rostul nici estetica, eu cat ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un aparat de epilat cu ceara la un pret rezonabil si siteul unde il pot gasi?
Mi-am luat acum un uscator de par de la Day Useful evryday si cand l-am incercat acasa se vedea mici scântei in spate (pe unde iese aerul) oare face vreun scurt circuit? Sau asa fac toate?
vreau sa imi cumpar o pereche de jordani, "Air jordan 1 mid (GS) white" de la ce vine acel gs?
Cum poți dobândi cel mai scarbos miros corporal?
Voi ce ati alege 2 perechi de vans sau o pereche de nike 1 mid?
De unde pot cumpăra produsele de la Petite Maison? Au vreun site sau ceva?
Cum îmi pot închide culoarea părului? Fără vopsele, măcar fără cele permanente
Buna, mi- au apărut recent cateva vergeturi rosii. Imi puteți oferi niste sfaturi utile va rog. Din ingrediente naturale. Gen cafea, aloe vera etc Va rog sa răspundeți doar daca știți sigur ca ...? (mai mult)
Am avut unghii cu gel. Și intr- o zi mi- am prins degetul la usa. Unghia s- a rupt cu gel, a sângerat, evident ca s- a rupt și cea naturală. Acum, după ce am dat gelul jos, cam acum...? (mai mult)
Buna, voiam sa stiu daca există vreun remediu pentru vergeturile recente, cele rosii. Naturiste daca se poate(cafea, aloe vera, ulei de măsline etc) urgenttt. Răspundeți va rog doar daca ați avut...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o pereche de adidasi sport? Buget : 230 lei!
Mai merita sa îmi mai smulg parul din nas sau alte artificii la subsol daca lucrez de acasă?
Ce imi poate iesi daca amestec vopsea "blond metal" de la loncolor trendy cu putina vopsea turcoaz de la live "turquoise temptation" (am observat ca au mai multe feluri de turcoaz)? Ideal ar...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare referitoare la vopseaua de par. Am inteles ca vopseaua de par care contine in denumire.0 ar insemna ca acea vopsea contine si baza. Imi poate spune cineva daca asa este, daca acel.0...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fetele care au par mult pe picioare? De ce e asa dureros epilatul? Cum să scapi mai repede de păr?
As vrea sa stiu niste metode naturale de albire a dinților.
Am 15 ani și am pleoapele foarte căzute. Adică dacă folosesc ceva machiaj nu se vede deloc. Ce as putea să fac?
Ce parere aveti despre Foreo? (luna play, cel mic)
A comandat cineva produsul Wellneo 3in1 warm massager? As dori pareri despre el.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?