Am niste probleme cu tenul si am nevoie de ajutor. 1. Tenul meu este uscat și cand dau cu apa simt ca ma strange pielea si ma simt inconfortabil. 2.Am cosuri pe frunte si niste bubițe pe lângă dar...? (mai mult)
Stie cineva cum pot schimba culoarea bluzei bitmoji-ului meu? Este alba si vreau s-o fac neagra.
Pentru cei care au folosit Minoxidil pentru cresterea barbii, as dori sa stiu mai exact cum l-au folosit!
Tocurile le fac pe femei sa stea mai drepte sau din contra? Toate cele cu tocuri, mi se par ca au un mers drept in linie
Unde pot contacta un expert în ceasuri rolex? Vreau sa îmi spuna modelul ceasului. Caut de ceva vreme. Ce model de ceas rolex are ABI TALENT în piesa" Rolex ".
Ce produse de calitate sunt mai bune in materie de unghii cu gel (unghii false )? Ce lampa si freza recomandati?
Cum scap de o cicatrice de pe fata? Am încercat cicatrix și mi-a fost puțin de folos. Dacă ma duc la laser îmi trece definitiv? Dau funda pup
A comandat cineva de pe acest site https://makeup.ro/? Adică este de încredere? Sau ați încercat de aici pastă de zahăr sau măști cu argilă/pentru acnee și sunt produse bune/bunicele?
Despre parul facial: 1.E adevarat că barba te face mai frumos? 2. Daca te razi mai des creste mai des? 3.E vreo diferență dacă mă dau cu mașina de tuns și cu big- ul? 4.E adevarat dacă...? (mai mult)
Salut, care este cea mai buna metoda de epilare inghinala pentru barbati? Eu de obicei o fac cu lama de ras, dar de fiecare data ma irit foarte rau si imi apar niste cosuri mici. Daca stiti vreun nume...? (mai mult)
Oare ca barbat, e un avantaj sau dezavantaj ca nu imi creste barba pe obraji? Am depasit de multa vreme perioada de crestere, insa ma gadesc ca si asa ma tai mereu cand imi rad mustata si barba de sub...? (mai mult)
Stiti vreo masca facuta in casa pentru par gras si încurcat?
Bună ziua tuturor. Ce păreri aveti despre site-ul parfumeria-profumo.net? A comandat cineva? Cum sunt parfumurile? Vă mulțumesc și o zi frumoasă tuturor
Îmi puteți recomanda va rog o crema de fata pana în 40-50 de lei, pentru ten uscat spre mixt? Mulțumesc!
Am barba maricica si am vazut ca am dermatita (un fel de matreata, cad niste chestii albe). Cum as putea scapa de dermatita din barba? Daca are vreo legatura in cap am matreata.
de ceva timp am inceput sa am foarte multa matreata si nu stiu cum sa scap de ea, am incercat o groaza de samponuri antimatreata. Aveti vreo idee sau ce sampon folositi voi?
Stiti unde pot gasi produse kylie cosmetics ORIGINALE in Romania?
Cu ce pot curăța o pereche de Nike Air Force 1 neagra? Pot folosi crema pentru pantofi de culoare negra?
Ce aplică cu pensula ca să facă petalelor florilor din video https://www.instagram.com/p/B9_bIR6noJV/?igshid=1dkx3noytyx4s Dau funda
Stiti cumva, firmele de haine livreaza produse in perioada asta?
#staiacasa dar daca vrei sa te tunzi ce faci? E prevazuta situatia in ordonanta asta? Ce faci cand iti creste parul? Frizeria e inchisa la mine in mahala.
Ce se intampla daca nu imi spal parul mult timp? Stau acasa si vreau sa profit sa ma dezobisnuiesc sa spal parul in fiecare zi... Daca stau o saptamana cu el in coada are ceva?
Buna, TPU! Fetelor, am nevoie de o vopsea buna de par(nu contează prețul) sa nu-mi afecteze așa de mult parul și sa reziste.
Bună TPU, nu știe nimeni oare coditele afro se mai pot face și cu altceva în afara de extensii? Dacă știți va rog frumos sa ma ajutați!
Salut, daca vreau sa imi las parul sa creasca mare cum il tund in parti ca nu pot sa ma duc la frizerie pe criza asta? Sunt baiat. Vreau sa il prind in sus
Toata lumea imi spune ca am slabit, dar eu nu ma vad deloc si nu ma simt slaba, ma simt la fel. Ce se intampla cu mine?
Folositi SPF ziua? :) 30 sau 50? Ce brand utilizati?
Mă poate ajuta cineva cu un sfat? O prietena s- a decolorat de 2 ori doua zile consecutive insa nu a stat 40 de minute cat era indicat si mult mai mult si acum are parul ca un elastic si se rupe...? (mai mult)
Bună, am dat o comanda de pe notino la un parfum paco rabanne invictus, sunt originale parfumurile de pe acest site? O avut careva acest parfum? Cum vi s-a părut?
Am o carcasă de telefon pe care am vopsit-o cu ojă. Cu ce se curăță ojă? Cu acetona durează mult și greu
O fata care are intre 1, 65 m si 1, 70 m e destul de inalta sa poarte o rochie lunga cu crapatura pe picior?
Bunăăă! Cu ce e de folos disjunctorul dentar pentru maxilar? Contează vârsta pentru asta?
are ceva daca imi storc coșurile? Mi-a iesit unul pe nas si l-am stors.
Pentru cei care se tund singuri acasa, ce masina folositi? As dori sa- mi achizitionez o masina de tuns cu un raport calitate- pret decent pana in 150lei. Problema este ca nu stiu ce sa aleg, am intrat...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ce părere aveți despre produsele de la Dr. C. Tuna? Samponul pentru creșterea părului cu usturoi este bun, își face efectul? As vrea păreri de la persoanele care...? (mai mult)
În zona intimă este în regulă să te epilezi cu ceară?
Ajutor! Am ramas cu niște cicatrici de la coșuri. Practic, nu mai am niciun coș sau ceva, dar am niste pete roșii de care nu pot sa scap. Nu stiu ce pot sa mai fac! Am fost la dermatologie dar tot...? (mai mult)
Heii TPU, am o intrebare, cum as putea sa am șoldurile mai late si talia mai mica, tip clepsidra? Deja am forma corpului din nastere, asa insa vreau sa fie mai exagerat daca as putea spune, masurile...? (mai mult)
Acum 3 luni mi- am făcut câteva piercing- uri in urechi... probabil știți de celebra "bășică" sa- i spun așa, care apare, am avut și eu dar acum 2 zile mi- a apărut una din nou și nu...? (mai mult)
Stie cineva daca fabrica Moncler din Bacau este magazin de fabrica? Multumesc!
Rog doar cei care au folosit Iwhite sa raspunda. A folosit cineva Iwhite? Tot pachetul acela pentru albirea dintilor din farmacii. E bun? Are efect?
Mi- am comandat o pijama din bumbac si imi este cam fixa. Stiti cumva daca bumbacul se lasa? De miscorat sper ca nu, am sa evit sa- l spal in apa calda etc ce am auzit si eu. Dar de largit se...? (mai mult)
Cum sa-mi indrept parul fara placa? Stiti ceva balsam bun? Mentionez ca parul meu nu e nici cret, nici drept. E putin ondulat si umflat. Heeelp!
Salut, mă cheamă Gabriel și ma confrunt cu o situație în care nu știu ce sa mai fac, de câțiva ani buni tot aștept să îmi crească și mie barba, dar din păcate doar puțin tare de la perciuni...? (mai mult)
Mama mea are 47 de ani si un ten destul de frumos, însă la ochi are riduri de expresie. Ce ar putea face sa dispară?
De ce in unele oglinzi arătăm mai ridati sau cu fata mai mare?
Este epilarea pe picioare la barbati un lucru atractiv pentru femei?
Intrebare pentru fete, inainte sa aplici fardul de pleoape adaugi un anticearcan sau corector? Te ajuta mai bine la fixarea fardului de pleoape? Ce iluminator folositi? Preferati sa fie de alb? Daca...? (mai mult)
Ce argumente sa aduc, ca sa arat de ce adidasii mai scumpi(yeezy etc) sunt mai superiori decat alti adidasi mai ieftini si de ce costa mai mult (in afara de diferenta de calitate)
De ce nu acționează șamponul silver? Sunt blonda, dar îmi prinde doar unde am fost blonda(adică la vârfuri), iar unde m- am decolorat nu prinde deloc. Exista șanse sa prindă uniform? Ce sa fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!