Transplantul de barba este permanent sau este nevoie de o reinterventie dupa un anumit timp?
Hainele din mall sunt fake?
Ce este mai exact uleiul de duș?
Ce valabilitate are o sticlă de parfum dupa ce este deschisă? 12 luni?
Hei, buna TPU! Cum îmi pot da seama daca o pereche de tenisi vans sunt originali? La vansuri trebuie sa scrie vans pe talpa?
Femeile cu dreaduri sunt frumoase?
După cât timp iese culoarea șamponului nuanțator (Elseve în cazul meu) din păr?(după cate spălări) Culoarea iese complet?
Sunt curioasa cum ar arăta părul meu șaten după spălarea cu un șampon cu reflexe violete... Ma bate gândul să încerc dar nu stiu daca părul meu va fi extrem de mov, va avea doar unele reflexii...? (mai mult)
Hei! Aveți vreo recomandare de cremă hidratantă pentru față, fără iritanți? Mulțumesc anticipat!
Cum se numeste aceasta tunsoare, va rog? https://images.app.goo.gl/7NEZpdNDAF5rPehb8
La cat timp va radeti barba si mustata?
Salutare. Sunt baiat si vreau sa imi las parul lung (plete). Sunt tuns egal in tot capul are cam 3 cm. Lucrez intr- o patiserie unde este foarte cald si cand deschid cuptorul sa scot din el unde inauntru...? (mai mult)
Știe cineva cum se aplică șamponul de cal pe păr? Am auzit că e foarte benefic părului și chiar aș vrea să îl încerc.
Gasesc pe net tipare cum sa faci o incaltaminte? Sau doar in ateliere mai pot vedea asa ceva?
Am o întrebare in legătura cu creșterea genelor! Uleiul de măsline este bun pentru creșterea si pe ce vreau eu sa punctez este pentru îmbogățirea lor mai mult? Stiu ca uleiul de ricin este...? (mai mult)
Ce părere aveți de alcoolul izopropilic din cosmetice, în special în cele pentru par care promit hidratarea parului?
Tatuajele isi pierd din culoare, calitate, in timp?
Am ratat momentul de a ma tunde si acum nu mai pot, fiind in carantina la domiciliu si nu se stie pentru cat timp. Dar nu mai suport nici parul asta. Nu vreau sa ma tund in casa de nebuna, dar...? (mai mult)
Salut/Buna, am varsta de aproape 14 ani si au inceput sa imi apara destul de multe cosuri si puncte negre pe nas si in zona barbiei, cosurile nu au inceput recent sa apara ci de cam pe la 13 ani, imi...? (mai mult)
Se mai poartă oja mată?
Cum vi se pare rochia aceasta pentru o nuntă? Nu vreau nimic extravagant sau foarte încărcat. https://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0845614002.html
Hei, știe cineva unde pot găsi genul aceia de pantaloni cu vedere la solduri pe care ii poarta Antonia? http://www.monitorulexpres.ro/? mod=monitorulexpres&p=fapt_divers&s_id=194865&Antonia- a- lansat-...? (mai mult)
Unde îmi pot tine toate gentuțele, poșetele și rucsacurile? Nu am idei. Nu vreau sa le țin înghesuite, dar nici in cuier ca arată cam naspa.
FUNDA! Deci am 15 ani si tocmai mi- am ras mustata pubertina. Mentionez ca mai avem cateva fire de barba. Intrebarea mea este > Cat de mare voi avea parul facial peste 40 de zile? Voi mai avea mustata ...? (mai mult)
O crema pentru ten uscat buna si rezonabila? Am 16 ani.
Am cumparat- o pereche de NB de pe ePantofi si scrie pe ei Made in China. Si nu stiu daca sunt originali sau fake. Pe siteul lor oficial de NB sunt fix la fel ca si acestia, doar ca nu stiu ce ...? (mai mult)
Am 22 de ani si mi- au aparut genul asta de riduri sub ochi https://imgur.com/a/Eu9jbz9 Doua sub fiecare ochi..nu se vede decat daca stai aproape. Dar nu- mi plac deloc. Sunt inca tanara, oare exista...? (mai mult)
Buna, are cineva dieta dukan?
Pentru cei care se pricep foarte bine la produsele pentru îngrijirea pielii. Pot folosi simultan Niacinamida și Acid Azelaic? Interacționează aceste 2 ingrediente in vreun fel?
Cum pot sa ma îngraș la picioare? As vrea sa fac și sport, dar nu știu ce, nu as vrea sa slăbesc in talie
Am o întrebare. De curând mi- am făcut un iubit și deși suntem mici și nu ma gândesc ca o vom face prea curând, simt nevoia sa ma epilez la zona intima. Am mai făcut- o în urma cu vreun...? (mai mult)
Am plasat o comanda pe site Oriflame. Comanda a ajuns deja la posta. Ce se petrece cu comanda si cu nr meu de consultant daca nu reusesc sa ridic comanda?
Cine știe cum absoarbe oja colorata cu pensula sau macar cum se numeste tehnica din link https://www.instagram.com/p/B9kFyqfImYB/?igshid=3s3jblfpd7h1
M- am decolorat azi si a iesit chiar ok doar ca am avut un mic incident si din greseala am scapat o cantitate mica de vopsea pe radacina si n- am apucat s- o sterg. Acum se vede decolorat doar ca nu stiu...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un autobronzant, îs atât de multe încât nu stiu care-i mai bun, imi puteți spune?
Hei! As putea folosi o carioca neagra cu varf subtire in loc de eyeliner? Sau ce as putea folosi de prin casa ca eyeliner?
Pentru fetele care pun unghii cu gel. Am urmarit un filmulet si am observat ca atunci cand persoana incepe sa puna gelul, il pune cu pensula inainte si inapoi, insa fata care mi- a facut ultima oara ...? (mai mult)
Sunt baiat si in ultima perioada am observat ceva la unghiile mele. Mi-au aparut niste pete albe. Nu stiu ce sunt si nici cum pot scapa de ele. Ce sa fac?
Buna, fetelor! Mi- am taiat din greseala unghiile prea scurt. Acum modelul pe care il aveam nu mai merge. Ce sa le fac, cum sa am grija de ele asa scurte fiind? Ce modele s- ar preta in acest...? (mai mult)
Acneea lasa cicatrici daca nu este tratata?
Buna seara, ce inseamna tester la un parfum? Nu este original sau n-are mirosul celui original?
Pe care actrita o preferati? Carmen Villalobos sau Nina Dobrev? Prima e o actrita din America de Sud cealalta din America de Nord. Ambele se aseamana la fizic, par castaniu, ochi caprui, piele maslinie....? (mai mult)
Oare credeti ca merita sa ma tund periuta având în vedere că am părul destul de lung, sunt putin plinut la fața si imi las si barba, am 16 ani? Dar oare daca sunt putin plinut la fața imi sta bine...? (mai mult)
Hello! Stie cineva daca se pot gasi in Romania paltoane rosii in genul Sabrinei din The chilling adventures of Sabrina, de pe Netflix?
Ce sacou s-ar potrivi cu blugii negri? Pentru majorate voiam sa iau
Vreau sa îmi decolorez doar doua suvițe din par. Cu ce mă pot decolora și cum? Precizez ca nu m-am vopsit niciodată adică am culoarea parului naturală
Gaurile din lobul urechii pentru cercei unde se fac mai exact? In centrul lobului, mai sus mai jos, cineva mi- a zis ca trebuia mai sus, altii nu au zis nimic, unde trebuie sa fie facuta ca sa fie ...? (mai mult)
Sunt cu un băiat de ceva timp și îmi tot reproșează când ma duc la el și e și varul lui cu iubita lui ca uita- te la ea ce frumușică e și se îngrijește și eu nu dorm nopțile ca am ochii ...? (mai mult)
Intreb la general. Cand mergi la un salon pentru machiere, manichiura si coafura pentru bal de absolvire, ar trebui sa te duci cu rochia deja pe tine sau in haine normale si abia cand pleci de la salon...? (mai mult)
Hei, TPU! Am și eu nevoie de niște soluții. Am încercat și cu șampoane scumpe dar și cu cele ieftine... nu scap nicicum de mătreața... Ce sa fac? Cu ce sa mă spăl? Sau cu ce sa mă dau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!