Sunt fitoasa daca investesc in obiecte putine si scumpe?
Cine a mai reușit sa genereze vânzări de aici? https://teespring.com/stores/aesthetix-shop
De ce mi s-a decolorat brățara Pandora? Cum e posibil? Ce as putea face?
Hello TPU! Dau fundă! Am și eu o întrebare. Deci există țigările Davidoff și există și o firmă cu același nume care face parfumuri și probabil si alte produse. Sunt amândouă destul de fancy....? (mai mult)
Cât de des vizitați cabinetul de cosmetică? Anual Trimestrial Semestrial Lunar Săptămânal?
Ce tratamente, servicii cosmetice căutați cel mai des?
Ce mărci de produse (dermato) cosmetice folosiți cel mai des și de ce? Merci!
Ce parfum de barbati recomandati? Sa ma tina o zi de liceu
As dori ceva idei de tinute pentru pozele de clasa a 8-a. Nu vreau ceva simplu.
Hello! Care este mai exact ordinea produselor pentru par? Spre exemplu, eu folosesc șampon, balsam si am șamponul acela Silver Reflex. Sa folosesc Silver Reflex inainte de balsam sau dupa?
Cum pot face parul sa creasca mai repede?
Eu sunt baiat si am parul negru-negru. As vrea sa incerc sa mi-l decolorez, nu chiar mult, dar sa fie ceva in genul castaniu-blond. Ma puteti ajuta? Dau funda
Salut, am si eu o intrebare:dupa o perioada de tratament pentru cosuri acestea au disparut, dar acum au ramas pete rosii pe fata.Am 2 creme, iar cand ma dau cu ele parca apar mai multe, sa nu le mai...? (mai mult)
Ce parfum bărbătesc preferați din : David Backhem, CK sau Invitus
Ieri am fost să-mi fac unghiile si am decis sa le fac mate. Doar ca deja a inceput sa se ia finish-ul mat. Ce pot sa fac?
Are cineva o idee cum se numește outfitul sau cum as putea găsi pe google mai multe outfituri ca și cel al lui Thomas Shelby? Mi- a plăcut foarte mult stilul cum a fost îmbrăcat și ma interesează...? (mai mult)
Stie cineva daca îmi vopsesc sprâncenele cu vopsea semi? A mea tine 5-6 zile și merg la piscina, se va lua vopseaua de la clorul acela?
Unde gasesc rimelul loreal telescopic mascara?
Stiu ca in general chelia nu apare la femei si daca apare, apare pe o parte mica. Asa e mama. Mama are o parte mai micuța în care nu prea are par, dar are par rar in partea aia si se vede pielea capului....? (mai mult)
E adevarat ce spune mama ca de la vant ma fac mai negru? Eu am pielea mai inchisa.Brunet nu stiu daca sunt, altii spun ca sunt ciocolatiu sau negru.La fete le plac baietii ca mine?
Până acum am fost tunsă doar dreaptă, iar părul meu era drept, dar pe dedesubt aveam câteva șuvițe ondulate(nu foarte multe). Recent m- am tuns in scări. Parul meu a prins volum și e foarte...? (mai mult)
Masca de fata individuala avon cu aloe este bună?
Citeam in engleza o carte si am dat peste aceste cuvinte "halo hair extension". Inteleg ca e vorba de extensii de par, dar la ce se refera mai exact acel halo? Exista si in romana halou si stiu ce e, ...? (mai mult)
Fetelor, voi unde va epilati (in Bucuresti)? Ma intereseaza un loc unde sa mu ma maltrateze si sa foloseasca ceara unica pentru picioare si traditionala pentru inghinal. Recomandati-mi, va rog!
A folosit cineva crema depilatoare pentru corp? Functioneaza? Ce marca sa iau? Si pot lua de la farmacie sau de unde?
Cum vi se pare aurul roz? Elegant sau de prost gust? Mai ales pe inele de logodnă.
Eu am fata alungita si vreau sa stiu daca mi se potriveste o tunsoare asiatica, parul pana la ochi. Voi fi si mai urat daca am tunsoarea asta? Dar daca eu fiind urat si ma vopsesc, voi fi si mai urat?
Modele de pantaloni cool pentru primavara? Ceva la moda.
Urmeaza sa am o sedinta foto pentru albumul de la finalul clasei a 12a si as vrea sa port ceva elegant, dar care sa nu fie exagerat de intalnit si monoton, la fel ca si camasile normale. Imi doresc ceva...? (mai mult)
Soarele trebuie sa fie puternic sa ma bronzez? Adica de la cate grade? Eu mi- am luat crema antibronz de spf 50, 50 ml.Eu am pielea mai inchisa si cand o sa fie caldura ma fac ca dracu.Eu vreau sa...? (mai mult)
Cum as putea sa îmi fac parul mai moale sa zic asa, gen, sa fie foarte moale, dacă mișc capul, el sa fie ușor?
Am un tatuaj facut din decembrie. Azi, din neatentie, in timp ce ma epilam cu IPL(lumina pulsata) am atins o particica din el. A inceput sa usture rau si particica respectica s- a umflat. Am citit pe...? (mai mult)
Am gasit intr-un outlet un tester chanel mademoiselle la 30 de lei (45 ml), oare e fake? Am citit pe net putin si din ce am inteles e destul de probabil sa fie original.
Pro sau contra keratinei? Argumente, va rog
Ce şampon îmi recomandaţi pentru a nu mai avea pârul "zburlit". De fiecare dată când mă spăl tot asa il am!
A incercat cineva noul fondul de ten de la Oriflame "Everlastin Sync" daca da, imi puteti spune daca este ok pentru tenul gras?
Cu ce sa ma dau pe fața? Cu fond de ten sau pudră? As vrea ceva sa nu se observe că mi-am dat deoarece diriga mea nu accepta asa ceva
Care este culoarea sau nuantele de culori la moda in acest an?
Am parul foarte mare pe picioare si vreau sa ma tund cu masina, cu numarul 0, intrebarea mea este, parul va creste si mai des decat este avand in vedere ca nu ma rad cu lama?
Care sunt cele mai bune pastile de slabit? Răspundeți doar cei ce ati folosit si au dat rezultate.
De unde îmi pot cumpăra tricouri in București?
Știți vreun remediu pentru pielea lăsată?
Am inelul de logodna din aur cu multe pietricele albe și am impresia ca nu mai strălucesc așa ca la început. Dacă îl duc la cineva specializat oare îl poate curata?
Stie cineva tratament pentru matreata si par uscat?
Care e diferenta intre machiaj de mireasa si machiaj de seara?
Eu sunt închis/brunet/creol/negru. Taica- miu e mai deschis ca mine la piele. Maică- mea e mai deschisă ca tata la piele. Parintii mamei sunt asa: Bunica e albă ca laptele Bunelu e si el ...? (mai mult)
Se poate amesteca decolorant cu vopsea? Efectul este mai slab sau este la fel numai ca nu distruge parul asa rau?
Am avut prostul obicei sa imi rod unghiile. Nu am mai facut asta de aprox 3 sapt. si sper sa fi scapat de acest tic, insa unghiile arata groaznic. Cum sa le fac sa creasca frumos? Mi- e frica ca o sa ...? (mai mult)
Am niste mancarimi de la o alergie care nu imi da pace. As vrea sa imi fac o baie si as vrea sa imi pun in cada niste ulei de lavanda. Ar agrava alergia sau mancarimile?
Buna! Am inteles ca nu e chiar bine sa taiem cuticulele, ci mai degraba sa le impingem in interior. Dar cum fac asta daca nu am acel instrument special? Ce pot folosi in schimb si cum sa o fac. Am incercat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?