Stie cineva de unde pot achizitiona aceasta camasa/tricou https://imgur.com/yVlSzYt? Multumesc mult!
Vreau sa invat sa folosesc un eyeliner, insa cum fac acea codita? Mi-e ca nu pot tine instrumentul drept si cred ca linia va fi stramba. Cum sa invat?
Hei. De ceva zile am observat pe vârfurile parului meu niste punctulete albe, pe varf fix la început, stie cineva ce e?
Eu mi- am achiziționat un lantic de argint din Turcia anul trecut, care, in urma unei bătăi i s- a desfacut o margea si s- a secționat. Cadou de curând, am primit un altul, pe care l- am "rupt"...? (mai mult)
Ajutati- ma cu o parere pentru ca sunt terminata psihic. In ianuarie parul meu era blond foarte deschis si m- am dus la un salon spunand ca as vrea sa mi- l mai închida foarte putin. Ok, ce...? (mai mult)
Ce masti de par sunt bune pentru parul ars? Ce recomandati?
Știți vreun remediu pentru pielea lăsată, pentru coșuri si pentru pielea mai catifelată și mai alba?
Cum sa ma machiez ca sa acopăr semne de nastere? Puteti sa imi lăsați link de tutorial
Vreau sa îmi cumpăr un lingou de argint să îmi fac niste bijuterii și mă gândeam că nu știu unde să mă duc cu el. Știți cumva in zona Olt-Dolj vreun astfel atelier?
Recomandări ape micelare?
As vrea sa ma apuc de un curs de makeup, in București. Recomandari?
Este adevarat ce am gasit pe google cum ca ar exista vopsea blonda care deschide parul mai mult de 2 nuante? Imi puteti recomanda ceva bun?
Am un prieten care spune ca are fata mai patratoasa si ca nu reuseste sa isi faca nici o frizura misto. Voi ce tipuri de frizuri credeti ca s- ar potrivi unei fete ca cea a prietenului meu (patrata)? :)) ...? (mai mult)
Hello! La salon iti poate amesteca de exemplu, o vopsea blonda cu ceva care sa scoata portocaliul din par?
Mi-a iesit un coș pe nas si l-am rupt de 2 ori(FARA SA IMI DAU SEAMA), stiu ca nu e bine sa il rupi, exista ceva crema sa dispara de la sine sau vreo metoda sa scap de el?
Unde gasesc vopsea Angelus in Romania? Also, ce alte marci as putea sa incerc asemanatoare celei mentionate mai sus, care sa cuprinda o gama variata de culori, thinner, matte finisher si tot tacamul...? (mai mult)
Cum imi pot intari firele de par? Eu as vrea sa il tin ridicat dar mi se tot duce intr- o parte. E destul de mare, in jur de 7- 8 cm. In fiecare dimineață cand ma trezesc sta naspa, ciufulit si ma...? (mai mult)
Cat de mult afecteaza O SINGURA DECOLORARE? ( facuta la salon )
Am cumparat 2 perechi de pantaloni dar nu stiu sigur, materialul ăsta poate fi scurtat? https://www.bolf.ro/product- rum- 71581- Pantaloni- cargo- pentru- barbat- camel- Bolf- 0857.html ...? (mai mult)
Color b4- ce parere aveti deapre el? Am tot citit instructiunile, comentariile lasate de alte persoane, am vazut si fotografii, iar majoritatea se declara a fi multumiti de produs. Insa eu tot ...? (mai mult)
Care e cea mai bună ceară de epilat de la Senso Pro sub formă de granule pentru subsuori si zona inghinală? 1. Titanio Rosa 2.Cu miere de albine 3.De aloe Vera FUNDĂ!
Buna, sunt bune produsele cosmetice de la illamasqua?
Vreau să știu care ceară sub formă de granule este cea mai bună! Menționez că doresc să mă iau cu aceasta peste tot, am firele de par groase și o piele sensibilă! - >Ceara Epilat Elastica...? (mai mult)
Recomandați fond de ten sau BBcream? Mulțumesc! (Funda)
Dacă eu ma spăl cu apa din pamant, adică, cred ca înțelegi ce spun, nu cea de la primărie, ci din pamant, care are gust ciudat, nu prea merge băută, nu are gust la fel de bun ca...? (mai mult)
Ce tehnici de " deschidere a nuantei" au in saloane? In afara de mult vestitul decolorant
Sunt baiat si am observat ca parul meu dimineata sau dupa ce fac dus nu imi sta cum vreau si trebuie sa fac multe chestii ca sa imi stea cum vreau cum ar fi sa mi- l pieptan, sa il ud un pic...? (mai mult)
In ianuarie m- am vopsit o culoare inchisa, insa acum am ajuns la un "usor" portocaliu la soare, insa in casa se vede un blond... Exista posibilitatea de a- mi aplica un blond (cel mai deschis)...? (mai mult)
In curand voi lua parte la un interviu de angajare pentru un post de operator pc. Este primul meu job. Cum ar trebui sa ma imbrac pentru interviu? Adidasi ( decenti ), blugi, camasa? Sau merge...? (mai mult)
Eu imi iau crema antibronz de oriflame pe 3 martie.Eu când trebuie sa aplic crema cand e cald sau mereu? La mine e o altă problema, sunt inchis la culoare, acum mai sunt cum mai sunt dar ...? (mai mult)
De ceva timp (mult) am buzele crapate, cum fac să nu le mai am așa absolut deloc (sunt baiat)?
Acum cateva luni, sora mea si- a facut șuvițe blond- platinat (ea are parul saten). Dupa o perioada, tot parul ei s- a deschis considerabil. Adică de la satenul ala, care devenise mai mult...? (mai mult)
Salut. Mi- am cumpărat o pereche de pantaloni de trening negri nu știu ce material sunt. Și i- am dus la scurtat și stramtat. Problema e ca au o pata la fund. Un fel de maro cred ca e oja. Ori doamna...? (mai mult)
Imi puteti spune daca siteul https://www.moschinoromania.ro/privacy.html este de incredere? Multumesc.
Vreun site cu extensii de par natural de buna calitate?
Ce semnificatie are 2 luminițe aprinse lângă masa de masaj iar pe masa e o cireasa și 2 bețișoare, unu la mijloc si la inceputul mesei? Am vazut chestia asta si sunt curioasă
In timp, cu ajutorul suvitelor, pot ajunge la nuanta parului dorita? (daca ar fi sa le refac la 3 luni). A incercat cineva asta?
Buna dragilor! Am nevoie de ajutorul vostru. Eu sunt bruneta si am bretonul si cateva suvite violet. As dori sa imi reîmprospatez culoarea acasa dar nu stiu cum sa procedez pentru a nu se combina culorile...? (mai mult)
Pentru ce sunt plasturii autocolanți pentru sfârcuri? La ce ajută?
Ce pantaloni/blugi ar trebui sa port daca am genunchii mari si sunt subtire mai jos de genunchi? Fara jigniri va rog, uneori chiar nu mai stiu ce sa port fiindca din cauza genunchilor zici ca am...? (mai mult)
Aparatele acestea se pot folosi si pentru punctele negre din urechi? aparat- pentru- puncte- negre- cosuri- si- microdermabraziune- vacuum- cleanser- eggo- skin- ingrijire- ten- acnee- trei- viteze- ...? (mai mult)
Cum sa mai antiasortez hainele, de obicei îmi iau șireturi diferite, mă gândeam să îmi pun o gluga alta culoare la geaca, daca îmi iau adidași diferiți e aiurea
Clorul din piscină decoloreaza parul (in timp evident) vizibil?
Ce părere aveți despre șamponul simpliq pentru bărbați? Are efectul promis?
Hello. Dacă nu imi creste parul e din cauza ca nu ma dau cu balsam?
Știe cineva de unde pot lua autobronzante din Iasi?
Hei. Dacă folosesc acid salicylic, pot merge la solar?
Bună, puteți sa îmi spuneți și mie cum sa ma decolorez cu decobes și de unde îl pot lua? Am vazut pe net doar pudra aceea și nu știu cu ce trebuie sa o amestec
Salut, am 19 ani, iar barba mi- e foarte rară și as vrea sa mi- o fac frumoasa, adică deasă, folosesc un ulei de barba, ma dau dimineața și seara, scrie ca cică ar ajuta la creșterea bărbii,...? (mai mult)
Unde pot gasi sutiene calitative fara bretele? Ma intereseaza sustinerea sa fie foarte buna.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!