Depinde care este media de înalțime a țării din care e bărbatul respectiv. În Olanda, media este de 183 cm, deci orice tip peste înălțimea asta e considerat înalt. În Portugalia e de numai 173 cm. În România este 175 cm, deci te poți considera înalt. Faptul că există și tipi de 190 cm sau 210cm e irelevant în cazul ăsta.
S-a calculat și media de înălțime a bărbaților din întreaga lume și este tot de 175cm. Deci ești destul de înalt, nu te mai stresa.
Eu am 1.83 si nu ma consider inalt pentru ca am vazut destui baieti mai inalti ca mine. Ca sa spui ca un baiat e inalt ar trebui sa aiba peste 1.90, dar conteaza foarte mult si inaltimea celui care priveste situatia . De exemplu, daca ne-am gasi noi doi, tu nu stiu daca ai putea spune despre mine ca sunt inalt, pentru ca tu ai 1.78 iar eu am 1.83 deci e o diferenta de 5 cm, e aproape insesizabil. La fel si la mine, daca m-as gasi cu o persoana de 1.90 n-as putea spune ca-i inalta din perspectiva mea pentru ca e o diferenta mica de centimetri. Deci la mine inalt, inseamna sa ai peste 1.95.
La partea cu crescutul nu stiu ce sa zic. Eu am 1.83 de la 18 ani si n-am mai crescut . Se zice ca cresti pana la 21 de ani, dar nu e chiar asa. De la 18 ani in sus corpul se dezvolta, dar nu creste in inaltime, si cand zic ca se dezvolta ma refer la musculatura, fizionomia fetei, pilozitate (barba, par mai des pe maini, picioare), dar depinde foarte mult si de genetic.
Eu am 178 si33 ani.Ccrede ma e putin, sa fii considerat inalt 185 minim.iti recomand niste inot juma de an si mai cresti 5 centimetri.