Ce parere aveti de Olaplex? L-ati folosit? Cum este parul dupa?
Hei. Stie cineva unde gasesc haine frumoase? Gen, pulovere, blugi frumosi, tricouri frumoase deoarece vad multe fete cu aceste tipuri de haine si la mine in oras nu găsești la niciun magazin asa ...? (mai mult)
Cum as putea face niste poze frumoase de pe telefonul mobil Samsung J3 mai precis?
Bună seara, am o întrebare, unde pot găsi pe cineva care face la domiciliu masaj cu bambus București sector 2?
Hello, La această rochie, ce aș putea să port ca încălțăminte, pantofi sau sandale? Culoarea încălțămintei poate să fie o nuanță de albastru sau argintiu? De asemenea, ce gen de...? (mai mult)
Cate riduri voi face daca am avut fata uscata și am ras 40 de minute și 29 de secunde? Va place băieții ridati? Dar femeile fertile va place?
ma numesc Alex si as avea nevoie de dumneavoastra, marimea pantofului meu este de 37, 5- 38 as dori sa imi recomandati niste incaltari care sa- mi faca piciorul sa para mai mare, ca si ...? (mai mult)
Care sunt site-urile de haine pe care le frecventati pentru femei înafară de H&M, Orsay, ZAFUL, GLAMI, About you, Answer, CROPP?
Daca esti reprezentant Oriflame(e doar un exemplu), poti sa fii si reprezentant Avon sau YvesRocher?
am o problema cu parul, cred ca e genetica, in frunte imi creste parul diferit fata de parul din sus si din parti si in alte zone am pauza, adica n- am par... e normala chestia asta? Vreau...? (mai mult)
Mi- am luat o pereche de blugi cam ficsi pe mine, materialul este de unul tip elastic, gen ei se întind foarte usor. Intrebarea mea este se mai largesc acești blugi sau raman cum sunt ...? (mai mult)
Bună, TPU! Doresc să achiziționez un portofel de pe Fashiondays pentru prima oară și mi- aș dori să aud câteva păreri despre site, cum ar fi calitatea sau autenticitatea produselor, livrarea,...? (mai mult)
Cine stie un barbershop profesionist in Bucuresti?
Ce parere aveti despre cei care poarta haine fake?
Cat costa sa-ti faci lentile de contact anuale cu purtare continua?
În catalogul de la Avon scrie ca 10 mostre sunt 5lei, mostrele trebuie sa fie aceeași nuanță?
Fetelor, îmi puteți recomanda un salon bun din București care se ocupa cu tratamente pentru ten? Curățare, hidratare, înfrumusețare, etc. Va rog sa îmi recomandați doar dacă ati și fost acolo...? (mai mult)
Cum imi pot face fata foarte alba ca coreenii?
Hei, am și eu o problemuță. Sunt fată, 17 ani și nu știu ce doamne iartă- mă să mai fac ca să- mi reziste machiajul la liceu sau măcar să se vadă că am machiaj pe față. Dimineață când...? (mai mult)
Cum e mai ok sa te îmbraci in club? Cu camasa sau cu un tricou?
Pentru fetele din Constanta. As vrea sa ma inscriu la un curs de automachiaj. Ce recomandare aveti? Si la ce preturi? As vrea ca in cadrul cursului sa o ia de la 0 si sa explice cum se alege fondul de ...? (mai mult)
Imi caut modele de unghii, fetelor voi aveti unu preferat?
Cat costa cu aproximare ajustarea unei rochii la croitor? ..Adica adaugarea unei trene+cateva elemente decorative
Sfaturi pentru creșterea mai rapida a părului? M-am tuns si acum imi pare rău. Multumesc anticipat
In vara m- am vopsit la un salon, de fapt voiam sa ma fac un roz, cu blond prin el. Parul meu fusese vopsit odata (fara decolorare) un blond foarte deschis (si a prins foarte ok pe parul meu...? (mai mult)
Hello! Ce metoda naturala de a deschide nuanta parului vopsit? Macar cateva nuanțe. Imi fac o data pe saptamana masca aceea cu Vitamina C si șampon HS. A incercat careva alte variante si a...? (mai mult)
De unde pot sa imi iau un luciu de buze bun?
Exista vopsea blonda cu decolorant in ea? Sau toate au? (pe unele nu am vazut ca scrie ceva )
Hei! A folosit cineva aspirator facial pentru puncte negre? Este bun de ceva sa e teapa? Ce experiente ati avut cu asa ceva?
Ce tinute si ce piese vestimentare considerati ca este decent sa se poarte la scoala intrucat multi copii vin imbracati indecent la scoala?
De ce incaltamintea nu este așa comoda precum papucii?
Am găsit un parfum, Gendarme V dar nu am reusit să îl găsesc în niciun magazin nici online nici fizic. Știți cumva de unde aș putea să îl iau. Link va rog.
In ianuarie m- am vopsit o culoare tare nefericită, fiind prea inchisa, ulterior devenind portocaliu :)) Inainte de asta am fost un blond foarte deschis. Ideea e ca prin aprilie intentionez...? (mai mult)
Daca mi-am luat niste mocasini care nu mă strâng insa îmi lasă în spate carne vie de atâta bătut, ce le pot face?
Ce se poate întâmpla dacă îți pui ceara in fund sa te epilezi și ti se lipesc alea? Le mai poți dezlipi?
Ce imi recomandati pentru tenul gras? Mentionez ca am fost la dermatalog ca sa imi tratez alte probleme ale fetei si i- am zis ca am si tenul gras si mi- a recomandat sa iau comprimate de zinc. Dar nu ...? (mai mult)
fetelor, am o problema și o întrebare mai exact eu m- am epilat, , acolo jos, , (zona intimă) doar o dată și mai exact cu lama si eu sunt mai păroasă, îmi crește parul repede și ...? (mai mult)
Va rog ajutor. De la varsta de 14 ani mi- am barbierit mustata cu lama de ras si sunt fata si din cauza aceasta nu pot sa folosesc alte medote de epilare, ce as folosi ramane parca urmele de mustata ...? (mai mult)
Hey TPU... unde se gasesc fardurile fara sclipici?
De ce după ce ies de la tuns parul îmi stă cel mai șmecher, după 2 ore îți vine să te tai la cum arată. Nu știu cu ce soluție m-a dat acolo de îmi stătea parul frumos, e fixativ?
In Ianuarie m- am vopsit o culoare destul de închisă, care ulterior s- a decolorat intr- un blond ca mierea. Credeti ca am vreo sansa sa revin la blondul meu foarte deschis fara decolorant? ...? (mai mult)
Fetelor, am nevoie de ajutor. Caut un fond de ten, gen baton, ceva mic. Ce recomandari aveti, ce firme? Multumesc.
Ce vopsele prind cât de cât și pe păr închis la culoare (brunet)? Aș vrea un roșcat, vișiniu, ceva. Sunt conștientă că n-o să mai iasă la fel de intens, dar nu mai vreau să-l decolorez.
Cat costa un epilator din dm?
Hey TPU.Ce fac vedetele de au picioarele lucioase? Ce folosesc?
De ce trupe ca one direction, bill kaulitz, Justin Bieber s-au uratit atat de mult la aspect? Inteleg ca au crescut dar totusi au sub 30 de ani
Buna dimineata. Am o problema de stil :)). Am primit cadou de la o prietena un ceas guess auriu cu pietricele cu bratara metalica. Eu mai am o bratara de la Pandora si nu mi se pare mie ca se potrivesc...? (mai mult)
Cum se numesc bluzele cu fermoar si pe gluga? De exemplu ca cele bape de au o fata.
Cum se numesc bratarile ca niste bandane da nu din cauciuc din aceleasi material?
Pe la ce varsta creste barba la baieti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!