De ce se de decojeste fata de la mioxidil?
E ok parul decolorat cu apa oxigenata? As vrea sa incerc asa for fun si vreau pareri de la cine a mai facut asta.
Buna. Am achiziționat de câteva săptămâni produsele niacinamide hyaluronic si acid de la the ordinary. Problema e ca acidul hialuronic dupa ce se usuca imi face "pielite", e flaky. Am incercat ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o oja de calitate pentru nail stamping?
Cum stiu exact ce subton al pielii am? Adica am vene si mov si albastre si verzi, de toate. Mersi
Bună! Vreau sa îmi comand și eu un spray de la victoria secret doar ca nu știu pe care sa mi l iau. Mie îmi plac mirosurile mai tari, nu chiar dulci. Va rog, cine le- a încercat sau le are sa îmi...? (mai mult)
De ce la frizerie stai în fața oglinzii?
Salut! Daca am card sephora black ce cadou pot primi de ziua mea?
Ce parfum imi recomandati? As dori unul cu siaj bun, sa aiba orice note dintre cele dulci, gurmande si condimentate. Preferatele mele sunt: notele de pruna, para, zmeura, coacaze, sampanie, violete,...? (mai mult)
Bună! Se asortează corsetul negru la o rochie roșie? Corset scurt din acela de pe Shein.
Bună ziua! Ce părere aveți despre manichiura cu oja semipermanent a? Este la fel de ok ca și manichiura cu gel? Gelul știu ca este mai tare, însă este chiar atat de mare diferența între gel și...? (mai mult)
Heiiii, am găsit pe net cum că Vitamina E cu ulei de argan este foarte bun pentru creșterea sprancelor și a golurilor, este adevărat? Sau ce as putea combina pentru a creste sprâncene și golurile?...? (mai mult)
Bună ziua. Am 14 ani sunt băiat, știu că am nume de fata dar nu merge altul. Mama mea și- o făcut o gaura in ureche și mi- am făcut și eu, totul bine frumos, era roșu când l- a făcut...? (mai mult)
Buna, De unde pot cumpara haine speciale, de calitate buna, dar deosebite din Dragonul Rosu? Stiu ca sunt cateva locatii unde se afla, dar as vrea sa stiu exact locatia. Multumesc.
Buna tuturor! Cele care ati achizitionat kit de epilat cu benzi de ceara de pe pensulemachiaj.ro ati avut "surpriza" sa va cada rolonul in timpul epilatului?
Buna, Ma adresez fetelor cu aceasta întrebare, au început sa îmi apara riduri fine si as dori sa stopez îmbătrânirea tenului. Poate cineva sa îmi recomanda ceva eficient, ce a încercat si...? (mai mult)
Salut, am cumpărat 2 tricouri jordan de pe 11 team sports. unul e 100% bumbac exact cum scria în descrierea produsului, iar unul este 100% poliester, în descriere spunea ca e 100% bumbac. Întrebarea...? (mai mult)
Bună,vreau sa îmi pun un piercing in buric..sunt din Alexandria, Teleorman. Îmi puteți lasa contul cuiva care face piercinguri
Intrebare rapida, ce parfum este mai bun, persistent și frumos mirositor? Hugo Boss the scent elixire sau Jean Paul Gaultier le beau le parfum
Am un tech fleece și nu știu dacă este original sau fake deoarece zipperul de pe mana stânga este cam mic și nu știu dacă asa este modelul sau nu
Bună, as vrea sa îmi cumpăr niște papuci de pe site ul,, arman sport" acest site este de încredere? Mulțumesc!
Ce se mai poarta in materie de haine la fetele de liceu? Am observat ca in general poarta haine largi, haine sport si un fel de blugi largi. Imi puteti spune cum se numesc acei blugi largi?
Fetelor cum va faceti eyeline la ochi peste fondu de ten sau peste farduri? Mie mi se strica markerul si nu mai merge tusul.
Buna ziua. Fetele pasionate de unghii, care din voi ați folosit materialele de la everin? Stiti care este diferența dintre expert top coat si super top coat de la everin? Mulțumesc
Buna. Mi- am facut o masca pentru par din uleiuri. Stiu ca uleiul de rozmarin nu trebuie aplicat fara un alt ulei, asa ca l- am amestecat cu mai multe, ulei de ricin, am pus si de menta, de argan,...? (mai mult)
Buna știți prin Timisoara un salon unde fac găuri cu pistolul?
Ce părere aveți despre site-ul notino? As vrea să-mi iau un parfum, stronger with you intensly dar nu știu de pe ce site
A testat cineva aceasta stampila pentru unghii Stampila pentru unghii Moyra Supersizer nr. 15? Imi puteti spune daca intr-adevar functioneaza sau nu?
Ce parere aveti despre brandul de cosmetica Moyra?
Salutare TPU.In urma cu o zi mi- am făcut un tatuaj pe glezna, primele 12 ore nu a fost nicio problema, acum resimt usturimi.Este ceva normal? Cam cât durează la modul general vindecarea unui tatuaj...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de femei aici, am nevoie de o recomandare pentru un curs de machiaj în București. Ceva bun, și ok la preț. Pentru ca am reușit să găsesc numai online 3000 de lei sau 4 zile...? (mai mult)
Salut TPU stiti cumva ce cauzeaza matreata? Si cum scapi de ea?
Buna seara stiti cumva ce se poate face la un gel de unghii prea pigmentat ce sa pun înafara de gel clear?
Salut, parfumurile de pe site ul Notino sunt 100% originale? Perstista? Am văzut și păreri negative despre ei.
Buna! Azi dimineață aveam 350 de puncte pe shein iar acum mi au dispărut și mai am 88, este a doua oara când se intampla, știe cineva de ce?
Buna ziua, intampit de ceva ani o problema, mi se roade materialul din incaltaminte, anume parte aia unde sta calcaiul ( peretele vertical din spatele calcaiului e cel ce se roade ). Stric non- stop...? (mai mult)
Buna, ce folosiți de obicei pentru buze extrem de crăpate și uscate? În afară de strugurel, nu prea funcționează pentru mine ????????♀️
Fetelor ce folosiți anti pistrui, riduri?
Știți cumva cat de repede vine o comanda de pe temu? Sau daca produsele sunt ok și de calitate?
Salut, vine acuși 8 martie și vreau sa ii cumpăr mamei mele un parfum. Ea are un parfum vechi de prin 2008 ce se numește Diamond Mask Oriflame. Știți unde as putea să- l gasesc? Sau măcar ceva...? (mai mult)
E normal sa tai parul cu foarfeca? Parul de la cuc
Ati auzit de dremaroller? Este o unealta care pe un parcus lung de timp daca folosesti iti creste barba cioc etc..ideea este daca stiti sau ati folosit ce ulei sa folosesc dupa utilizare si cat sa il tin?...? (mai mult)
E normal la manichiura cu gel cand te uiti in spatele unghiei sa se vada unghia ta naturala mai scurta decat gelul? Initial am avut constructie, dar ulterior unghia mea a crescut. La fiecare sedinta spun...? (mai mult)
Bună, am săptămâna viitoare examen pentru diplomă acreditată la manichiură, îmi puteți spune cam ce ar putea fi? Dacă ești singură sau cu celelalte participante în sală? Dacă este ceva...? (mai mult)
Bună! Ați comandat ceva de pe acest site: https://www.ceasuri-shop.ro/? Dacă da ce părere aveți, sunt convinsă că ceasurile probabil nu sunt originale, dar măcar trimit ceea ce ai comandat?
Am o geaca din blana artificiala(bershka) si s-a facut blana in unele parti cumva ciudata, asa grosolana, stiti cum as putea sa o repar in a fi inapoi acea blana lucioasa si moale?
Bună TPU. Urmeaza sa îmi fac primul tatuaj(negru, ceva mic in zona gleznei), m- ar interesa (intrebarea este pentru cei care au trecut deja prin asa ceva)cum ați trecut peste emoții și durere și...? (mai mult)
Am 19 ani si imi miroase naspa parul, gen ma spal des dar tot miroase...o fi de la matreata? Ce samponuri recomandati pentru par?
Ce sa faci pentru a avea un look "clean"? Daca esti femeie ce te preocupa?
Ce parere aveti despre rinocorectie? A mai facut cineva de aici?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem