Caut un epilator bun pentru firele scurte, puteți recomanda ceva?
Fetelor voi cum procedați va pensati singure sau mergeți la salon?
Puteti posta aici Top 5 parfumuri care v- au placut, innebunit, excitat, bulversat, obsedat, etc, etc, de cand va stiti pe aceasta planeta? :) Am si eu un Top 5 personal pe care nu il fac public...? (mai mult)
Hey fetelor (si eventual baietilor), Credeti ca e de prost gust sa porti colanti fara tanga? De ce? Nu e ok sa putram orice ne face sa ne simtim bine? Eu port aproape mereu tanga dar am auzit comentandu-...? (mai mult)
Buna, fetelor! Voi folositi uleiuri, unturi (de cocos, de shea) pentru hidratate? Mie imi place foarte mult, dar dupa trebuie sa stau in picioare dezbracata pentru ca nu suport sentimentul ala cand...? (mai mult)
Cum pot sa am un ten curat, fără coșuri, fără puncte negre? Am perioade in care tenul meu arată super, chiar dacă am un ten gras, iar alteori îmi apar o grămadă de coșuri, pete ...? (mai mult)
Aș dori să îmi fac un tatuaj cu tematică anime, de exemplu semnul din Naruto. Poate cineva să- mi recomande un salon din Timișoara care știe să facă astfel de tatuaje? Dacă chair nu ...? (mai mult)
Hei.Stie cineva cum se cheama salopeta verde ce o poarta Oana Zavoranu in "Sacrificiul"? Episodul de ieri seara? Sau unde as putea gasi una identica? Va rog sa ma ajutati.
Hei! Ce părere aveți despre părul lung până la fund? Vi se pare frumos sau de prost gust?
Exista magazine prin Bucuresti sau site- uri romanesti de unde sa cumperi rochii casual? Ideea e ca tot timpul ma uit prin mall- uri si ori gasesc rochii oribile (adica dreptunghiuri cu un imprimeu floral...? (mai mult)
Știti ceva creme/tratamente pentru față,pentru eliminarea impurităților,pistruilor, coșurilor etc?
M- am trezit de dimineața cu niște cearcăne imense, pungute asa la ochi.Sunt foarte speriata, nu am avut niciodată probleme cu cearcănele, nu am avut niciodată, eu dacă ma trezeam de...? (mai mult)
Am vazut o pereche de sneakers ce mi- au sarit in ochi. E vorba de https://www.epantofi.ro/pantofi- adidas- ownthegame- ee9638- cblack- cblack- ngtmet.html?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Mobile_Feed&utm_content=Karuzela+...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot achizitiona l'oreal colorista washout hot pink? Am cautat in mai multe magazine si nu am gasit. Sau daca stiti vreun nuantator fucsia care se gaseste in magazine.
Caut un parfum, insa nu stiu cum se numeste. Este de dama sau unisex, cu un miros puternic dulce. Sticla e mare, lata, neagra, cu vene aurii, cu margini netede, rotunjite si nu are o forma particulara....? (mai mult)
Hello, sambata pe 22 am o nunta, am ales o rochie bej, pantofii sunt aceeasi culoare dar nu prea stiu la bolero ce culoare sa aleg...am unul alb, unul fuchsia, unul negru si unul albastru...care credeti...? (mai mult)
Ce părere aveți despre incalzitorul pentru depilare cu ceara Veet Easy Wax? La acel aparat nu merg decat rezervele sale? Sau numai de 50 ml? Unde găsesc rezerve de 50 ml? M- am uitat în câteva magazine...? (mai mult)
Fetele cu fata pigmentata ce folositi, are efect gama novAge?
Care parfum vă place mai mult dintre "la vie est belle" și "scandal"? Și care e mai persistent?
Stie careva un site de bluze din România?
Ce fel de creme recomandati pentru persoanele tinere? Am 16 ani siam nevoie de o crema, simt ca fata imi e cam uscata, dar si grasa in acelasi timp. Ceva care dedicat pentru varsta asta.
Salutare, TPU o cămașă de culoare albastru închis cu imprimeuri albe, se potrivește la blugi negri?
O intrebare..am un tub de crema depilatoare pentru piele normala de la firma FARMEC care e folosit de femei..eu sunt baiat si as vrea sa o folosesc pentru a- mi indeparta barba pentru ca atunci cand ma...? (mai mult)
Se poate pune în aparatul de la EasyMax si alte rezerve în afară de cele de la Veet?
Salut, am o intrebare.M- am tuns astazi insa doamna ce m- a tuns mi- a mai lasat f putin par in spate si era destul de vizibil.Era ca o pata.Mi l- am indepartat cu bigul.Se poate ca atunci cand o sa imi...? (mai mult)
Cum iti formezi personalitatea, stilul, in conditiile in care mai toti adolescentii se iau unii dupa altii? Cum iti pastrezi originalitatea?
Azi mi-am făcut o mască de față și când am șters-o am văzut că în unele locuri mi se ia pielea am niște cojițe albe. Ce poate să însemne astea? E doar piele moartă?
Un motiv pentru care fetele folosesc plastic surgery?
Neața. Sunt băiat cu părul brunet şi ochii verzi. Aş vrea să fac o schimbare de culoare a părului. Ce s- ar potrivi mai bine cu ochii verzi culoare blond sau gri? Alte idei cu argumente dacă aveți...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva o crema buna pentru zona ochilor/cearcănelor? Ma deranjeaza liniile acelea fine din zona ochilor și vânătăile de sub ochi in special
Dacă am părul vopsit balayage, dar blond normal, tip honey, nu spre gri și mă spăl cu șampon mov pentru astfel de păr se mai deschide la culoare? Sau fac vreo prostie și îl stric? ...? (mai mult)
Hello! Ma gandeam sa- mi vopsesc parul intr- o nuanta putin rosiatica si am pus ochii pe o nuanta denumita "cireasa neagra" de la L'oreal dar si pe nuanta R4 "rosu funky" de la Loncolor. Insa ma tem sa...? (mai mult)
Mai e in tendinte luciul de buze? Il purtati?
Cum vă plac fetele mai mult, machiate sau naturale?
Mama inca ma priveste ca pe un copilas. Evident ca voi ramane copilul ei toata viata, insa am crescut, corpul se maturizeaza, mi- a venit si menstruatia. Ei...aici e problema. Am disctat cu mama despre...? (mai mult)
Stie cineva daca gasesc in Baia Mare pe cineva care sa faca codite afro? Am intrebat cateva saloane si doar raspunsuri negative am primit. Multumesc!
Daca esti pasionat de a face incaltaminte, cu ce fel de material ar fi indicat sa incepi?
Fetelor, am un eveniment si sunt in perioada mea nasoala. As incerca sa folosesc un Ob, insa mi- e prea frica. Ce as putea face? Ma gandesc sa nu patesc ceva de la ob, sa cada, sa se umple si sa ma...? (mai mult)
1. Un site pentru pantaloni largi pusi sub talie? (Baggy pants) Moda 90's 2. Un site de unde pot lua pantaloni drepti jeans care stau peste talie si sub tricou? Moda 80's? Din Romania sa fie ca la ...? (mai mult)
Unde găsesc un hanorac ca a lui Nane din videoul Haolo feat Killa Fonic? (Cel portocaliu)
Unde gases un trening din acela gri, mulat... avea și kylie jenner unul din ăla, faza e ca vreau sa îl iau de pe un site din țara, e mult mai simplu cu transportul
Se poate face o copie identică după un lanț de aur?
As vrea sa- mi iau niste pantaloni din aia evazați, dar nu foarte eleganți și nici dintr- un material "greoi", ci as vrea din ceva mai elastic, mai lejer... aveți idee pe ce site as putea ...? (mai mult)
Ce sa aplici pe par ca baiat sa luceasca si sa para natural? Imi fac masti pentru par in fiecare zi.
Buna! Port mereu rochii si in talie le prind cu un fel de curelusa din material, cordon. Am foarte multe si caut idei de cum sa il mai prind, ce fel de fundite sa fac. Fetele care folosesc asa ceva,...? (mai mult)
Buna, buna! Girls, voi ce solutii aveti pentru a va prinde parul cand ati uitat acasa toate elasticele de par?
Cum scap de semnele de la cosuri?
Buna, fetelor! Am un par foarte des si am ales sa fac niste impletituri, French braids! Faza e ca as vrea sa imi iasa ceva mai subtiri, cum as putea face asta? Daca iau fir cu fir ma apuca anul...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe PlayersRoom? E site sigur?
Hei,ce parere aveti de balsamurile de par de la avon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?