Bună! Problema stă in felul următor. Am un păr foarte rar, iar caderea firelor e constantă. O mică îmbunătățire o observ daca folosesc de doua ori pe săptămână mască pe baza de ulei ...? (mai mult)
In legătura cu tratamentul cu keratina, parul va rămâne drept și strălucitor mereu sau după ce ma spăl pe cap se face iar vâlvoi?
Îmi puteți recomanda siteuri gen sinsay, ivet?
As vrea sa imi schimb frizura si ma gândeam sa imi fac parul creț(sunt băiat),știți cumva daca il pot face la salon, sau daca nu, cum mi-l pot face creț?
Vreau sa fac cadou un parfum unui baiat de 17 ani. Ce parfum s-ar potrivi la varsta asta?
E aiurea să te vopsești blond ca băiat? 27 ani
Salut. De unde îmi pot cumpăra sireturi la ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 Black?
Am o întrebare. După parerea voastră (aveți dreptul la orice opinie și sa spuneți motivul): De ce fetele mai hipsterițe așa la ținută care prefera sa adopte stilul acesta mai urban (spre american)...? (mai mult)
Tommy Hilfiger sau Guess? Voi ce ați alege și de ce?
De un an si ceva imi fac masti faciale aproape zilnic..si tot am acnee. Oare e hormonal? Sunt baiat si is si virgin app
Unde pot gasi niste farduri/pigmenti neon? Un site, nu conteaza daca e din alta tara
Stie cineva pentru ce este lanțul de siguranță de la bratarile pandora? Am auzit ca ar fi pentru ca sa nu cada charmurile atunci când o dai jos, dar pe bratara am vazut ca sunt deja ca niste...? (mai mult)
Unde găsesc ochelari cu lentile în forma asta? Link Poză: https://imgur.com/a/vqEPGfu
Voi ați cumpărat de pe site-ul thinking? Ce părere aveți despre produsele lor? Sunt calitative?
Sunt puțin nehotărâtă. Am fost invitată la ziua de naștere a colegei mele. Am acceptat invitația cu plăcere, însă am o mică problemă: nu știu cum mă pot îmbrăca. Vreau ceva ...? (mai mult)
Imi puteti da nume de site-uri/magazine Constanța unde gasesc rochii elegante, pentru un eveniment? Multumesc anticipat!
Buna, Buna! A inceput sa mi se ia oja de pe unghii si nu le pot lasa asa si vreau sa o sterg de tot, insa am ramas in casa fara acetona si nici nu pot ajunge la magazin. Ce as putea folosi din casa...? (mai mult)
Credeti ca o baie in care se pune faina sau terci de ovaz ar ajuta la psoriazis? A incercat careva?
Un fixativ bun stiti? Nu din ala care imbacseste parul si il face sa arate "teapan". Vreau sa- l folosesc pentru volum, dar sa mentina suvitele mobile si sa nu fie nevoie sa ma spal pe par dupa fiecare...? (mai mult)
Hei! Am ochii foarte sensibili si imediat incep sa lacrimez cand vreau sa folosesc eyelinerul. Nu stiu cum sa fac, aveti vreun sfat pentru mine pentru a evita lacrimarea ochilor?
Buna TPU... va rog recomandati-mi o crema de noapte pana in 100 lei care sa nu contina parfum in compozitie (si alcool daca se poate). In aceasta perioada am un ten normal spre uscat. Multumesc!
Fetelor, ajutor! As vrea sa invat si eu sa fiu mai feminina si sa am mai multa grija de mine. As vrea sa ma ocup de manichiura mea. Care ar fi pasii pentru a avea unghii frumoase si sanatoase? E nevoie...? (mai mult)
Cine se pricepe la parfumuri? Stiti unul asemanator cu Love Potion de la Oriflame? Ma intereseaza o versiune mai tare, un parfum de nisa care sa-i semene mult
De ce fata si mainile imbatranesc mai repede? Am observat barbati sexosi cu un corp super hot, dar fetele si mainile lor ii dau de gol in privinta varstei. De ce se intampla asa si ce produse e bine sa...? (mai mult)
Bună! Folosiți creme pentru îndreptarea părului? Dacă da, funcționează? Și cunoașteți și alte tratamente - cât mai naturale dacă se poate - pentru a- l îndrepta (in afară de cel cu...? (mai mult)
Fetelor...am nevoie de ajutor! E prima oara cand as vrea folosesc un tampon si nu stiu cum ar trebui sa fie. Ar trebui sa imi fac griji ca nu va putea intra? Ce sfaturi imi puteti da? Ajutati- ma ca...? (mai mult)
Buna, am 34 ani si vreau piercing in buric. Am buricul scos. Mi-e rusine sa port bluzite cu buricul gol, am impresia ca se holbeaza la buric. Sa-mi bag piercing? Multumesc!
As dori sa stiu si eu de ce atunci cand imi dau cu niste creme pe față (speciale pentru a scăpa de coșuri) iar mai apoi mă clătesc începe să mă strângă fața. Normal știu că trebuie...? (mai mult)
Șervețele demachiante îmbătrânesc la față? Fac rău sau bine?
Salutare. Vreau sa imi cumpar o geaca de iarna, caut ceva de la Adidas. Problema e ca am gasit pe mai multe siteuri dar din pozele de acolo nu imi pot da seama daca sunt groase! Am incercat sa sun la...? (mai mult)
Buna, am o întrebare legată de par, sunt blonda și vreau sa ajung la negru dar am mai făcut asta și mi se decolora de fiecare data, îmi puteți recomanda niște pași sau o vopsea buna?
Este bun snurul din matase pentru bratari handmade cu link din argint?
Hello, TPU! Cum imi pot tapa parul? El este mai subtire si se rupe destul de repede. As putea sa fac asta singura acasa, cum?
De unde cumpar asa ceva: https://imgur.com/a/L2CC56F? As prefera un magazin fizic, daca se poate. Multumesc.
Care sunt cele mai bune reviste de moda la momentul actual? Multumesc si dau funda!
Am un păr uscat, putin despicat. Am un eveniment la vara si nu vreau sa il tund, pentru o anumită coafură. Imi puteti spune un balsam bun pentru un păr moale?
Recent m- am gandit sa- mi achizitionez o sapca si am gasit acest model dar in descriere e precizat ca e pentru dame, dupa parerea mea pare unisex, mi- as intreba prietenii dar nu am pe cine baza cand...? (mai mult)
AJUTOR! Am 17 ani si pana acum 3- 4 luni nu am avut probleme cu cosurile absolut deloc! De cateva luni insa au inceput sa imi apara cosuri in barbie... Ma spal dimineata, ma spal si la pranz si seara,...? (mai mult)
O parere despre microdermabraziune, va rog. Cat de mult ajuta si cat de buna e pentru barbati? Daca a facut cineva asta, poate sa imi spuna ce efecte a avut?
Cum pot avea parul ca a acestui actor? https://imgur.com/a/Y1ctpoH De la inceput ce frizura sa am, cum sa ma frezez si la cate luni?
Buna seara, la un salon de masaj e normal ca maseuza sa atinga si fundul clientului? Specific ca nu e un salon de masaj erotic, am fost pur si simplu pentru relaxare zilele trecute dar am ramas oarecum...? (mai mult)
Buna, am 1.64 si 56 de kg burta nu prea am, însă coapsele și șoldurile sunt mari. Cum as putea sa fiu foarte slaba ca modelele din poza si de pe siteri? In maxim 5 luni va rog! Marea mea problema...? (mai mult)
Este adevarat ca, cu cat vopseaua din par este mai veche (facuta de cateva luni), cu atat sansele ca noua culoare pe care o aplici are mai multe sanse sa iasa asa cum trebuie peste? Credeti...? (mai mult)
Știe cineva o agenție de modele serioasă și ok din Constanța? Am auzit despre multe"țepe" date și aș vrea să mă feresc de așa ceva. Mulțumesc
Salut, îmi spuneți o crema pentru regenerarea pielii pe fata? După acnee a rămas tenul foarte urat.
Unde as putea sa imi fac dreaduri in Oradea?
Salut baieti. Voi ce faceti ca sa va creasca barba? Am 22 de ani si nu am barba deloc, iar mustata e foarte rara, cateva fire. Am vazut copii de 16- 17 ani cu mustata si barba ca de preot si eu la 22,...? (mai mult)
Salut. Eu am o problema la par, mai pe scurt am o matreata incapatanata care nu vrea sa iasa cu samponuri obisnuite. Am avut norocul sa gasesc odata un sampon numit Head Shoulders Clinically Proven...? (mai mult)
Cat este salariul pentru un make up artist la un salon? Daca nu e salariu fix, cat la suta primește din prețul machiajul si cate cliente are pe zi?
Exista tratament acnee pentru spate? Trebuie sa merg la un eveniment si as vrea sa port o rochie cu spatele gol, insa eu am cosuri si sunt curioasa daca este mai bine sa merg la un dermatolog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!