Hello! I have a question! Disjunctorul pentru lărgirea maxilarului are importanță de la ce vârstă își pune o persoană?
Stie cineva un hairstylist foarte bun? As vrea sa ma vopsesc asa https://content.api.news/v3/images/bin/f04458658c2ea80937a9e823f8c39d30?width=1024 si pentru asta as avea nevoie de cineva foarte ...? (mai mult)
Pentru cei care si-au facut tatuaje am o intrebare.Cand ati trimis modelul si vi s-a zis pretul, dupa ce l-ati facut a costat mai mult sau pretul a ramas cam acelasi?
Am 15 ani si as vrea o crema pentru pielea mea și o crema contur ochi foarte hidratante și sa fie naturale! Treaba este ca nu stiu ce fel de crema sa folosesc si nu găsesc pe nicăieri pentru ...? (mai mult)
Cum scap de părul pufos?
Salut, de unde as putea cumpăra online o crema pentru cearcăne (dorm destul dar tot am) și/sau pentru regenerarea pielii, cineva care a încercat crema respectiva? Mersi
Stie cineva magazine fizice de unde pot cumpara oja gel sau ustensile profi pentru manichiura?
Sunt băiat și aș vrea să-mi transform părul. Am parul moale normal și aș vrea să îl fac creț. Cum pot face acest lucru? Mulțumesc anticipat! DAU FUNDĂ!
Ca sa lărgești un tricou trebuie să îl speli cu apa rece sau calda?
As vrea sa imi comand o bratara Pandora dar nu stiu ce marime sa iau. Spunea pe un site ca trebuie sa fie cu 2 cm mai mare decat incheietura mainii dar nu e prea mult? Are cineva Pandora si stie? Nu pot...? (mai mult)
Habar n-am la ce categorie sa pun chestia asta. M-am decis sa-mi las părul mare, nu m-am mai tuns de 4 luni de zile, faza e ca imi sta aiurea, aveti idee cum as putea sa mi-l aranjez?
Ce părere aveți de benzile Cresc?
Bună... Am 14 ani și ma confrunt cu o problema, vergeturile... Cum as putea sa scap de ele?
Am nevoie urgent de un raspuns. Deci am o problema mare in legatura cu parul. Am fost vopsita cu tincturi etc si la un moment dat peste tinctura albastra am dat cu vopsea albastra pentru a ramane permanent....? (mai mult)
Mocasinii pot fi purtati fara ciorapi? Am unii și dacă port ciorapi tălpici tot se vad și nu arata prea ok.
Recent mi-au apărut multe coșuri mici pe fata. Ce as putea sa folosesc?
A cumparat cineva vreun produs livrat de DEEBO INTERNATIONAL? Sunt originale?
Cum încălzești ceara depilatoare roll-on (aflată într-un tub de ceva plastic, bănuiesc) fără aparatul special? Cum o încălzești în "bain-marie"?
Ce tip de freza ar avantaja pe cineva (baiat) cu fata ovala si frunte mica/normala?
Cum aș putea sa scap de părul pufos/cu volum? Am parul scurt si drept natural, însă nu mai stiu ce sa fac sa stea ok:) nu cred că e din cauza samponului pentru ca am schimbat mai multe si ...? (mai mult)
De ce bonilash nu trebuie folosit de cei sub 18 ani?
Salut, până acum aveam părul creț dar de când am schimbat samponul, părul meu nu mai e asa de creț, sa fie din cauza ca am schimbat samponul? Si ce sa fac sa il am creț din nou?
Am o pereche de blugi pe care i- am dus acum 3 luni la croitorie pentru a- i stramta, acum am mai slăbit si iar vin putin largi daca- i voi duce iar la croitorie merg stramtati? tin sa precizez ca sunt...? (mai mult)
Acum o luna m- am vopsit un saten inchis, care dupa 6 spalari a inceput sa se faca un blond asa... nu foarte deschis, dar la lumina se vede blondul prin el. Inainte de asta, am fost vopsită ...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat să cumpărați încălțăminte și să se rupă la prima utilizare?
E normal sa port 40 la încălțăminte la 1, 80 înălțime? Văd persoane mai scunde cu încălțăminte sau care susțin că poarta numere mult mai mari
Mi- am luat o pereche de blugi care aveau lipite pe ei niste " diamante " ceva dintr- un material mai tare. Am bagat pantalonii la spalat si mi- a ramas lipiciul ala pe pantaloni. Cum scap de lipici fara...? (mai mult)
Îți poți face microblading dacă ai 15 ani?
De ce exista adidași de fete care au același aspect, identic ca și cei de băieți, de ce nu li se zice uni?
Am adunat cevà bãnuți și m- am gândit sã cumpãr o pereche de ciubote sau nu stiu ce sunt alea, pe care le poartã mulți metalhezi și goți, știu cã sunt cam scumpe, dar vreau sa aflu un lucru,...? (mai mult)
In Decembrie m- am vopsit. Aveam un blond foarte deschis in cap si voiam sa il mai inchid la culoare, insa l- am inchis cam mult. Dupa cateva spalari, a inceput sa mai iasa blondul prin el, ...? (mai mult)
(Acnee mâncare ) Salut, de 11 zile iau roaccutane și as vrea sa ma ajutați cu mâncarea, ce pot sa manac, in afara de fructe și peste, eu as vrea mâncare gătită. Și ce crema as putea folosi...? (mai mult)
Hei, Dragile mele, de unde as putea sa imi iau si eu produse de make up dar ceva mai calitative? Un site pentru ca timpul nu imi permite sa umblu, ceva recomandat de voi, care livreaza ok si au produse...? (mai mult)
Eu mi- am cumparat un sampon de la oriflame si cica e pentru parul meu gras.Parul meu e gras si ondulat adica ca o matură.Mai am un balsam acasa de la Pantene care am observat ca imi face parul altfel.Eu...? (mai mult)
Le are cineva pe aici cu moda? Am o pereche de pantaloni din aceia mai largi si as vrea sa le fac ceva ca sa ii pot purta. Sunt stilul anilor `80 si nu par a mai fi in ton cu stilul din zilele astea. Ce...? (mai mult)
Fetelor....am un par atat de des, incat trebuie sa il cuprind cu amandoua mainile si nu reusesc sa prind toate firele de par. Cum sa il adun pe tot sa nu ma trezesc cu resturi cand imi fac vreo coada ...? (mai mult)
Metode de crestere rapida a parului cunoasteti? Am auzit de ulei de ricin dar mi se pare prea gros. Pareri va rog?
Am intrat azi pe notino și am plasat o comanda de 130 de lei în urma acesteia :UN CADOU PENTRU TINE Achiziționați produse Makeup Revolution, Revolution PRO, Makeup Obsession, Freedom, I...? (mai mult)
Ce părere aveți aveți de adidașii Nike air max 720 am văzut pe olx la prețul de 400- 500 de lei? Ma gândesc ca sunt fake, dar voi ce spuneți sunt de cocalari? Sunt confortabili? Sunt...? (mai mult)
Buna! Am un par tare neastamparat, zici ca e bagat la 2.20, serios acum. Nu stiu cum sa il fac sa stea si el mai normal. Nu as vrea nici sa folosesc spuma, gel saumai stiu eu ce alt produs. Dupa ...? (mai mult)
Fetelor, cum as putea sa invat sa impletesc? As vrea sa invat sa fac tot felul de impletituri frumoase, din acelea rusesti. Ok, ma uit pe Youtube, dar sincer uneori nu imi ies si nici nu inteleg prea...? (mai mult)
Cine a inventat pantalonii aia îngrozitori de tip fusta pentru băieți?
Bună! In urmă cu 2 ani am început să îmi întind parul cu o placă mai ieftina fără să folosesc ser termoprotector. De cateva luni mi- am luat o placă de la Remington si folosesc si ser termoprotector,...? (mai mult)
Bună, ce as putea sa fac pentru parul ars (spicuit) nu îl întind cu placa? Folosesc un șampon de par bun dar el este tot aspru.
Mi- am vopsit prima oara varfurile blonde (radacina nu) apoi am vopsit tot parul si dupa cateva saptamani parul s- o deschis ft tare spre roscat si m- am vopsit din nou un pic mai inchis doar ca ...? (mai mult)
Deci parul meu desi este genul care se ingrasa destul de repede, este uscat. Si din acest motiv mereu sta, , electrizat, , . Este si din cauza unor materiale probabil..acum na eu l- am mai tuns...? (mai mult)
Salut, deci am fost la un party bla bla si am baut si dupa eram beti si mna m-a facut cu o dinaia de gene nu stiu cum se numeste si acum gen mi-au ramas genele asa si le vreau inapoi, help
Bunaaa! As vrea o rochie gen tricoul Barcelonei, sa fie măcar culorile clubului (rosu-albastru) dar nu foarte eleganta, sa poti ieși cu ea undeva normal... aveți idee unde găsesc?
Ati incercat epilare cu IPL acasa? Chiar functioneaza? Merita? Dupa cat timp iti creste la loc parul?
Unde pot gasi niste haine mai indraznete pentru baieti? Nu ma refer la alea de cocalar sau alea de pitiponc care sunt peste tot prin magazine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...