Unde pot gasi haine basice? Gen ca cele de pe romwe...dar nu la bershka, sau h&m...mersiii
Ce fac coreencele de au tenul așa curat și frumos și sunt așa de slabe?
Ce imi recomandați pentru par samponul alpecin sau parusan?
A luat cineva vreun produs de pe site-ul lui Kylie Jenner? In cat timp vin?
Ce părere aveți de site-ul de imbracaminte Distance.ro? Sunt haine originale?
Hei! Aș avea o mică curiozitate. Şampoanele Apivita sunt bune? Ați încercat până acum? Dacă da, îmi puteți da o părere și dacă sunt bune pentru fete cam de 13-14 ani? Mulțumesc!♥
Buna, ceva remedii pentru par gras? Al meu se ingrasa dupa 2 zile, este din cauza ca sunt in perioada adolescentei adica o chestiune de timp sau pentru ca asa e parul meu? Am nevoie de niste sfaturi ...? (mai mult)
Https://youtu.be/PP2wavuSB3A de ce folosește atâtea produse acest bărbat? Mă mir mult.
Heiii,deci am o întrebare. Știe cineva cu ce pot scoate genul acela de ornament textil termoadeziv de pe geacă? Cu ce îl pot îndepărta?
Buna, dețin niste vans sk8 negri si am încercat sa- i curat de praf cu o periuta si pasta de dinti. Murdaria s- a curățat dar textura materialului negru este albicios de la pasta, am încercat sa...? (mai mult)
am o intrebare...și-a luat cineva țeapa de la Zara? Ma refer la plata cu cardul? Și eu as vrea sa îmi comand câte ceva dar mi-i frica sa nu îmi extragă bani din cont! Multumesc!
Hi TPU! Stie careva daca este parfumul lui Shawn Mendes (Signature) intr-un magazin fizic? Sau daca a fost cineva in Douglas in Bucuresti l-ati vazut?
Cu ce se ia ceara de epilat de pe aparat și de pe piele? Pe piele am incercat cu ulei dar nu s-a luat toată iar de pe aparat nu merge cu nimic.
Asiaticii de ce au ten cel mai frumos? Ce alimentatie au? Ce fel de stil de viata au mai exact? :)
De ce la unii ne apare acneea si la altii nu? Din cate stiu acneea apare din vina porilor (parca asa se numeau)ca se umple parca cu ceva. De ce la noi se umple si la restul nu?
Hei, am 14 ani si deja am "riduri". Mai exact linii in jurul gurii si in colturile ochilor. Stiu ca poate fi genetic dar nu prea cred ca este cazul. Am auzit ca retinol e bun, insa e ok sa l folosesc...? (mai mult)
Hello! Imi puteti recomanda o crema hidratanta pentru tenul gras si fara sa contina alcool sau uleiuri? Multumesc!
Buna TPU.Am o pasta de dinti Black is White Curaprox.O folosesc deja de 2-3 saptamani si nu prea ma ajuta la inalbirea dintilor, ce as putea sa fac in asa caz sunt foarte stresat?
Mi- am facut dreaduri, insa nu stiu cum as putea sa le intretin. Ce fac cu parul care iese pe langa dupa un timp? Am urmarit pe Youtube un filmulet si vad ca se pune la loc sau asta am inteles. Asa e?...? (mai mult)
A încercat cineva aspiratorul de coșuri/puncte negre? Vreau părerea voastră despre el, cea mai detaliată primește fundă
Hei, Hei! Mi- am facut codite impletite, insa dupa un timp, parca se slabesc ca imi ies firicelele de par. Si nu, nu se slabesc, doar ca asa pare. Cum sa stea lipite sa nu para ca sunt...? (mai mult)
Hello TPU! Stie careva un site unde pot gasi Jordan 1 *marime mica.* pentru ca port 35?! Orice model. Pls
Vreau sa imi prind parul in coada, nu il suport pe spate, insa parca m-am saturat de aceeasi coada de cal. Stiti si alte metode, idei de cum as putea sa imi prind parul in coada?
Dacă îmi bag acid hialuronic în buze, peste vreo 2-3 ani voi mai avea câtuși de puțin? Sau se va elimina tot acidul din buzele mele?
Salut, am niste pantaloni de fâș si faza este ca materialul este foarte usor si se ridica atunci cand indoi piciorul, cand urc o scara etc si par scurti.Ce as putea face? De lungit nu cred ca am cum...? (mai mult)
Salutare.Ce parere aveti despre hainele de la firma Tommy Hilfiger? Va plac, sunt de calitate? As dori sa mai comand o geaca si niște tricouri de la ei.Asta e linkul de la geaca https://de.tommy.com/tech-...? (mai mult)
Dacà am pàr vàluros mai are rost sa incerc sa il las lung sau va fi enervant sa il pieptan des?
Am și eu o întrebare. Are ceva dacă, când port pantofi cu toc, sunt cât prietenul meu la înălțime sau un pic mai înaltă față de el? Le văd p- astea micuțe și lor le stă mai bine cu...? (mai mult)
De ce dacă nu ai ochii albaștri sau verzi nu arați bine? :)) Sunt pagini pe Facebook care promovează genul acela de cap diamant micuț, năsucul perfect și ochii albastri sau verzi. O fata pe care...? (mai mult)
Am mana mai subtire si voiam sa va intreb daca pot purta o bratara (fara incuietoare) putin mai sus de incheietura, nu cu mult. Adica arata urat? Sau ceva? Multumesc
Buna! Am un par extrem de lung si as vrea sa il aranjez intr-un fel care sa sugereze finete, delicatete. Aveti idei? Parul e drept.
As vrea sa imi fac si eu micropigmentare (sprancene), insa tot aud ca e dureros. Ce parere aveti? Doare chiar atat de rau? Cam cat timp v-a tinut?
Salut. As vrea sa ma tund, ce tunsori recomandati pentru vârste între 18+ ? Sunt baiat. Am fata ovala, Ppar brunet, în jur de 1, 70+ înălțimea... Eu ma gândeam la un undercut. Sau...? (mai mult)
Dacă am produse cosmetice sigilate pot sa le folosesc si după 1, 2 ani? Doar daca le-am desfăcut trebuie sa tin cont de data?
Ce sa fac sa-mi crească barba? Gen am par dar e subtire. Stiti ceva uleiuri cu care sa ma dau? Sa mi se si indese?
Salut. As vrea sa ma tund dar nu știu cum, habar n- am... Mi- a zis un prieten 2 pe margini și spate și pe sus luat în foarfecă sa îmi stea pe dreapta (mi s- a părut simplu și ok dar cineva...? (mai mult)
Vreau sa- i fac un cadou unei prietene si este obsedata de Avatar The Last Airbender si The Legend of Korra.Stiti vreun stie care vinde hanorace cu aceasta tematica/un site unde iti poti personaliza...? (mai mult)
As vrea sa imi iau ceva pantaloni sport de la Nike, doar ca ce am gasit is pentru barbati. S-ar observa daca as lua de la ei? : ))
Bună TPU, cine știe niste rețete de scrub-uri făcute în casă, pentru ten și corp?
Cine îmi poate spune despre beneficiile uleiului de măsline asupra tenului și a pielii?
Hey TPU,cine îmi poate spune cam ce știe despre cariera de modeling, îmi dorească foarte mult să devin model, mai les model VS.
Cum pot scăpa de vânătăile de pe picioare?
Uleiul de arbore de ceai de la Fares este unul natrual sau industrial?
Cum scapi de celulită?
știe careva cum scap de cearcănele de sub ochi? Sunt oribile și închise la culoaree
Hei TPU, știe cineva niste metode pentru epilarea acasă? M-am saturat sa folosesc tot felul de cere cu chimicale care nu dau rezultatul dorit, dau funda.
Cum pot sa devin mai frumoasa?
As dori sa achizitionez o lampa circulara pentru make-up si as avea nevoie de cateva recomandari de site-uri ok de unde sa o achizitionez.
Ce părere aveți despre baietii care poarte botine cu toc albe?! Cunosc pe cineva care mi- a adresat aceasta întrebare si nu am știut ce sa ii zic! Nu e gay sau ceva tipu! Vreau răspunsuri...? (mai mult)
Ce sampon ati incercat din comert bun pentru par normal, cret si sa nu ia din volum?(sa nu lase parul aspru sau sa irite scalpul care sa imi cauzeze apoi cojite etc). Funda! Merci.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?