Bună! Ce îmi recomandați pentru creșterea părului? Îl am destul de lung, dar urmează să mă tund deoarece este foarte ars.
Stie cineva niște creme sau orice altceva prin care pot scapa de cosuri(și puncte negre) si as pute avea o piele mai alba si fara pete?
O dată cu frigul acesta a cam început să înghețe picioarele. Și mă gandeam că ar fi foarte util sa iau ceva pe sub pantaloni. La fete totul e mai simplu că un ciorap și colanți mulați....? (mai mult)
De fiecare data cand imi pun un pic de machiaj (chiar si un creion de ochi)se intinde pe toată fața(ochiul). Am un ten gras stiu. Dar ce as putea folosi pentru a nu mai întâmpina problema asta?...? (mai mult)
Mi- am luat acum 2 saptamani o pereche de adidasi din mall Bucuresti. Am dat 729 lei pe ei, marca tommy hilfiger si pe interior scrie made in China, cei de acolo mi- au spus ca tot brandul e made in ...? (mai mult)
Hei, sunt fata si am parul gras. L- am spălat ieri si azi e deja uleios, asa se intampla de fiecare dată! Nu mai suport. După ce ca e uleios, se vede foarte foarte tare! Daca il prind, parul meu...? (mai mult)
Parul meu nu sta ridicat sus. Imi ajunge aproape pana la barbie, cum il pot face sa stea sus? Adica e prea jos, e ca si cum l-ar fi lins o capra:))
Siteul parfumescu.ro este ok?
Ce parere aveti de slipi de bikini de tip tanga (cu ata)? Prietena mea este destul de atletica la corp cu un fund foarte mare si frumos. Acum cativa ani purta numai slipi cu acoperire aproape completa ...? (mai mult)
Trebuie sa imi pun aparat dentar Sunt bruneta, cu piele deschisa la culoare si ochi verzi( un verde inchis ceva de tipul kaki) Ce culoare s-ar potrivi?
Parul tuns cu masina de tuns creste mai repede, efect similar cu lama?
Ce brand de cosmetice imi recomandați? Am nevoie de produse(creme, balsam, șampon etc) pentru ten acneeic, par, corp de astea si nu stiu ce ar trebui sa iau.
unde pot gasi spray reimpermeabilizant penntru incaltamminte alba? Mi- am cumparat de curand o pereche de adidasi albi si la cum sunt strazile pe la noi nu cred ca ar rezista mai mult de 1 ...? (mai mult)
Mai simte cineva că și-a cumpărat haine de iarna degeaba deoarece e prea cald?
Daca slabesti sanii raman la fel sau se micsoreaza si ei?????
Buna, va rog cine imi poate spune si mie ce imi trebuie pentru a pune unghii cu gel toti pasi de A la Z la fel si ce produse am nevoie. Multumesc!
Vreau să folosesc aceste produse. Am nevoie de câteva recenzii despre asta. https://jazzhealthy.com/detoxic-review
Ce alimente îngraşă cel mai tare?
Cum abordezi o femeie cu varsta intre 25-30 ani? Pe voi cum v-au abordat iubitii?
Am dat comanda de pe Pink Panda, niste machiaje, in valoare de 200 lei, si primesc si un mistery bag. Cele care ati mai comandat, in cat timp va ajuns si ce contine pachetul,, surpriza"?
Un site cu conversii chuck Taylor 70s dar mai puțin de 300 RON știți?
Ce site-uri gasesc in Romania care sa vanda geci din acelea de piele de biker/racer etc. dar sa fie modele clasice?
Buna fetelor! Ce primer folositi voi ca sa va reziste machiajul intreaga zi?
Puteti sa imi recomandati si mie ceara sau ceva cu care sa imi fac parul? Eu il dau pe spate dar sta foarte greu si as vrea ceva care sa nu faca rau parului si sa nu se intareasca foarte rau.
(17 ani) Am si eu o problema, de vreo luna de zile am o problema, au inceput sa imi iasa excesiv cosuri ceea ce eu nu aveam, cosuri normale am maxim 2- 3, insa mai am niste cosuri sub piele, niste...? (mai mult)
Am dat o comanda online de pe Stradivarius. La datele mele de livrare mi s-a cerut doar numele, prenumele, email și nr de telefon. Cum sunt sigura ca îmi va ajunge comanda acasa fără adresa?
Este bună crema asta pentru epilatul inghinal? https://www.auchan.ro/store/Crema-depilatoare-Elmiplant-Sensitive-150-ml/p/177785
Hainele de pe Answear sunt originale? Vreau sa îmi cumpăr un hanorac de la Lacoste și 350 de lei mi se pare cam puțin pentru un hanorac
.ma poate ajuta cineva cu un site de extensii bune? Daca ati folosit si ati fost multumite, mentionez ca vreau sa fie de 80cm.
Pot returna un produs de la h&m daca am rupt eticheta, chiar daca o mai am?
Buna buna! Am parul foarte subtire si firav, asa e el de cand ma stiu. Ar fi ok sa folosesc un spray de par? L-ar deteriora si mai tare?
Fetelor! Nu stiu cum sa fac sa ma impletesc singura. Imi este greu pentru ca nu reusesc sa fac partile egale si pelanga asta cand incep sa le impletesc se amesteca unele cu altele. Cum sa fac sa imi...? (mai mult)
Am unghii cu gel mate si ieri m- am pătat cu cerneala de la stilou, chestia este ca am incercat cu acetona si cu pic pentru a sterge cerneala si nu merge. Cum as putea scoate culoarea albastră...? (mai mult)
Cum sa imi fac barba mai groasa avand in vedere ca este destul de fina mai ales pe latearale? Ceva uleiuri, produse etc?
Am o problema! Am parul ondulat si gras, adica e ca o matura, as vrea sa am si eu o frizura ca ceilalati cu parul dat peste cap. Daca imi fac un tratament cu Keratina semipermanent o sa am ...? (mai mult)
Sunt baiat si m-am tuns recent, iar cand frizerul m-i-a facut conturul acesta mi-a mai luat din parul din fata. Ce pot sa fac?
Fetelor! Daca am parul mai scurt, adica nu foarte lung, undeva pana la umeri as putea sa imi fac o o impletitura franceza?
Isi mai aduce cineva aminte ce fel arata incaltamintea sau ce fel de tipuri de tocuri erau prin 1980?
Ce pot face ca să- mi iasă părul gri? Eu am un pigment foarte puternic.Am încercat de n ori să mi- l vopsesc gri, chiar și la salon și mi l- a decolorat și după vopsire au ieșit niște fire ...? (mai mult)
As vrea sa stiu care e diferenta dintre un Palton si Sacou?
Salut TPU, pentru multa vreme am crezut ca ochelarii de soare au marimi unice, dar de curand aflu ca au marimi si car ar fi trebuit sa stiu acest lucru, sa ma lamureasca si pe mine cineva cum pot sa ...? (mai mult)
Am o problema, anume indiferent cat de mult m- as spala pe dinti, tot raman putin galben (nu exagerat de mult, dar tot raman) si se vede destul de urat. Cum as mai putea scapa de mirosul gurii?...? (mai mult)
Imi miroase foarte urat parul din cap. Baiat 22 de ani. - Ma spal zilnic, pe fiecare seara fac un dus lung de 1 ora ( atat dureaza... ) si ma spal foarte bine PESTE tot. Din nou, de fiecare data...? (mai mult)
Cum vi se pare moda asta cu părul vopsit gri?
Cu ce va curatati urechile impotriva punctelor negre?
De unde pot să cumpăr o coroniță de prințesă cu diamante?
Cum scapi de cearcăne?
Buna TPU. Sunt baiat si nu stiu cum sa fac sa scap de matreata. Folosesc h&s pentru barbati dar tot am matreata. De limpezit ma limpezesc bine. Dupa ce imi usuc parul vad matreata lipita de scalp si...? (mai mult)
Am avut o pereche de blugi care s-au largit, mai ales de la genunchi in sus. Daca merg la croitor cu problema asta, el poate sa ii stramteze astfel incat sa para normali, nemodificati.
Am o camasa buna de mine, doar ca la maneci pare larga pentru ca putin cam larga. Ce as putea face ca sa para mai stramta? Vreun sfat sau lifehack?:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!