Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 2 Martie 2025 sunt:
de curand am luat o crema depilatoare, pe tub scrie a nu se aplica in zona intima, totusi e ok daca o fac? Daca nu, de ce?
De unde sa-mi iau și eu o rochița pentru o nunta? Ca in mall găsesc doar chestii de strada
Sper ca este corecta categoria si este si o intrebare stupida dar ma tot furnica sa intreb...Sunt barbat si am 17 ani, prin clasa a 9 a mi- am lasat parul mare (nu plete), dar eu voiam plete si cum sa...? (mai mult)
Salut tpu.Am 14 ani jumate.Are ceva daca vreau sa imi rad mustata? Ca deja nu imi place cum imi sta.
Eu am parul blond decolorat si mi- am cumparat un sampon noantator roz de la Loncolor expert. Am urmat pasii exact asa cum scria pe tub si l- am comsumat aproape pe tot, insa culoarea nu s- ...? (mai mult)
E prima oară când pun o intrebare pe TPU, bun, ma numesc Răzvan, am 16 ani si am acnee si m- am gandit sa incep un tratament cu roacutane, e bine ce fac? Si bineinteles ca tratamentul il ...? (mai mult)
Mi- am cumparat in trecut de pe un site niște inele care spuneau că sunt din inox, iar din cate stiu eu, inoxul nu caneste. Ei bine, acestea au cănit si nu am mai avut cum sa le readuc la forma...? (mai mult)
Ce as putea sa fac sa am mandibula altfel? O am pătrățoasa când te uiți din profilul meu și bărbia e super rotundă și se prelungește foarte mult in jos. E distanță de la buze pana la colțul...? (mai mult)
Se merită să-mi cumpăr Rhino Correct? Are efect sau e doar pentru reclamă? Unii spun că la ei s-a văzut modificarea nasului
As vrea sa comand niste cosmetice de pe Parfimo.ro. Stie cineva daca site-ul asta este ok si daca produsele sunt originale? Adica reducerile mi se par super ok, la fel si transportul e numai 10 lei.
Salut, as vrea sa ma tund singur 1, am un aparat de ras cu marimi, cea mai mare ar fi 0 14 si 0 12, a mai incercat cineva? E greu?
Aș dori să-mi cumpăr ceva de la Victoria’s secret. De unde aș putea comanda? Site-ul lor official e doar în dolari și o să mă coste?
As dori sa imi fac un pierce in nara si ma intrebam cam ce neplaceri neasteptate au mai experimentat alte persoane cu pierce-uri? Also, oare care e cel mai bun salon din Cluj-Napoca?
deci practic eu am parul saten inchis si as vrea sa ajung la un negru dar nu prin vopsire, am auzit ca poti prin cateva procedee. Cum?
Hey tpu..Cum îmi pot da jos pârul de pe burtă?
Care vopsea de par este mai rezistenta?
Ce vopsea de par este mai rezistenta? Nu alea care se duc la primele 2-3 spalari.
Ce e de facut ca baiat ca sa fii atractiv?
Ce e de făcut ca fata să fie mai frumoasă, mai sexy?
De ce cand pun fondul de ten pe nas si frunte ii ca si cum nu as pune si dupa mi se fac niște cojițe? Ma dau si cu crema hidratanta si cu bază. Si daca nu ma dau cu pudra tot asa ii.
Daca am 20 ani+ și nu îmi crește par pe fata, doar putina mustața si nici pe piept, am vreo problema? De dezvoltat m- am dezvoltat ok, sunt cel mai înalt din familia mea, insa mă gândeam că...? (mai mult)
Am nevoie de un slogan pentru un rimel. Ma puteti ajuta?
Hey tpu.Am auzit că dacă îţi masezi scalpul pârul creşte mai repede! Este adevârat?
Nici eu nu înțeleg. Am tot primit mesaje de la unii băieți " nu ești genul meu" ce e asta? Sunt cea din stânga în poză. :)) Ce are rost sa fii frumoasă dacă nu ai pe cineva frumos pentru...? (mai mult)
dupa ce m-am frizat pe parti cu zero cu ce marime sa iau sa nu se mai cunoasca bordura aia care ramane?
Ieri am facut prostia sa ma vopsesc. Asa ca am incercat un gri, insa mi- a iesit foarte inchis. Culoarea mea naturala este un blond "pui" cum se spune :)), nu l- am decolorat niciodata. Prin...? (mai mult)
In H&M ul din Tg Jiu se gasesc ochelari cu lentile transparente?
Ce culoare se potrivește cel mai bine cu mov?
Stiti cu cat se vinde gramul de aur in Obor (Bucuresti)?
Bună, am o intrebare pentru fete:vă plac băieți cu freza de genul acesta? file:///C:/Users/Com/Desktop/a2bb5002fbef21013513cc4bc4cae9db.jpg file:///C:/Users/Com/Desktop/Curly- Fringe- Boys-...? (mai mult)
știți cumva dacă exista o metoda prin care sa îți elimini parul de pe corp și sa nu mai crească vreodată?
Dacă încerc sa slăbesc și am o înălțime de 1, 73 și 87 de kilograme, o sa mi se lase pielea? Adică dacă fac și sport și folosesc și creme, o sa mi se lase ( mă refer peste ...? (mai mult)
Care e parfumul vostru preferat în momentul acesta?
Nu ştiți ceva crema pentru corp care ajuta cât de cât ca sa nu se lase pielea atunci când slăbești? Ceva crema pentru elasticitate sau ceva de genul...
Mi se pare destul de aiurea ca vedetele astea ce apar dintr- o dată fără riduri și mult mai suple susțin că nu și- au făcut nicio operatie sau intervenție și că nu au folosit nimic special pentru...? (mai mult)
A folosit cineva Philips Lumea Prestige? Merită să-l cumpăr sau e doar pentru reclamă?
E adevarat ca gecile de bărbați trebuie sa vina putin mai largi pe corp? Mi- am achiziționat o geacă si la umeri imi vine bine, la mâini bine dar parca la burta ma prea umfla (parca e putin larga). ...? (mai mult)
Am 17 ani, sunt baiat, anul trecut aveam parul foarte lung, m- am tuns la o frizerie unde frizerița m- a tuns urat, nu mi- a plăcut asa ca toată vara m- am ras in cap, mi- a stricat tot...? (mai mult)
Păreri despre bocanci de la Dr. Martens? Mi-aș luat o pereche online.
Stiţi nişte metode de ondulare a parului? Fară placă pentru că nu vreau să îmi ard parul!
De ce băieții se machiază și de ce nu vor să recunoască că se machiază?
Se merită să-mi iau Rhino Correct?
Buna,știe cineva niste remedii sau un șampon bun pentru mătreață?
Ce parere aveti despre epilarea "definitiva"? Ati incercat? Este asa periculoasa pentru organism? Este mai bine sa mergi la salon sau sa cumperi pentru acasa un aparat? Ma gandeam la Philips Lumea Prestige...? (mai mult)
Are ceva daca faci masca de fata ca baiat chiar daca nu ai probleme cu tenul? Doar sa exfoliezi
Hey TPU.Ce se întâmplă dacă îmi fac sprâncenele mai subţiri că le am foarte groase?
Deci eu inainte aveam un saten inchis si acum 2 zile m-am vopsit negru in tot capul si ma intreb ce culoare o sa imi creasca, gen tot saten sau cu o nuanta mai inchisa? *Multumesc*
A folosit cineva corset modelator? Ce parere aveti,subtiaza talia, merita banii? Care sunt avantajele si dezavantajele?
Cu ce parfum dau in magazin /hainele cei din Vagabond Studio?
Cat timp trebuie sa stau cu bobul cu colti? eu vreau ca partea din spate, (cea scurta)sa ajunga putin mai jos de umeri. acum o am pe la jumătatea gatului In cat timp credeti ca va creste parul, panaaa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!