Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 3 Martie 2025 sunt:
Untul contine calciu? Dar cascavalul?
Ştiţi vreo metodă de îngrăşare rapidă! Vreau să mă îngraş 5 kg într-o săptămănă! DAU FUNDA!
Hei Tpu..stiti vreo metoda rapidă de creştere a pârului?
E adevărat că mască de bicarbonat cu miere e bună pentru ten uscat/deshidratat? Sau usucă tenul?
Buna Simt nevoia sa ma exprim aici si imi puteti da niste sfaturi... De ce nu am prieteni? Cu ce greșesc? Sunt fată (16 ani), sunt de treaba, vorbareata, prietenoasa cu toata lumea si dupa ce vorbesc...? (mai mult)
Dacă fac sport în fiecare poate să mi se oprească creşterea?
Hei Tpu..credeţi că dacă fac sport în fiecare zi o să am picioare şi fund mai groase? Dau funda pentru cel mai bun râspuns!
Pareri incaltaminte barbati Bershka
Cum pot să mă îngraş?
Caut un aparat pentru parul corporal, in special zona inghinala si anus.Sa fie pana la 100 150.
Cum pot avea un fund mai"boambat"?
Cremele hidratante îmbătrânesc tenul sau e fals? Nu mai știu ce să cred! Cum as putea să am ten curat, strălucitor fără pete, puncte negre, să fie fin? Vreau să primesc răspunsuri de la ...? (mai mult)
De o luna mi-a apărut un coș sub piele pe obraz. Ce sa fac sa dispară? Este foarte inestetic
Despre epilaratoarele cu ipl: Ce sa aleg intre babyliss sau silk'n?
Daca imi trag parul, il am pana la barbie, daca nu, imi ajunge chiar dupa ureche. Cat de lungi o sa am dreadurile? Ca vreau sa imi fac si nu stiu cat de lungi o sa le am.
Adidasi din piele nike (sunt originali, sunt niek ebernon low), tin 2 ani daca ii port de 3 ori pe saptamana la scoala? Adica ar fi calitativi?
Incaltamintea de pe Bershka ( in jurul pretului de 140 lei ) e calitativa? Adica sunt rezistenti? Ma tin 2 ani?
Heeey TPU! După ce- mi îndrept părul cu placa, peste câteva ore el nu mai stă drept, cu ce să mă dau pentru a- mi sta drept mai mult timp, adică toată ziua? La părul meu, dacă plouă și...? (mai mult)
Si a facut cineva tratament cu keratina? Daca da, imi puteti spune cum sta treaba cu tratamentul asta?
Apidermin e crema hidratanta sau e o prostie care face rău? Care a folosit? De exemplu pe mine nu m-a ajutat
Are cineva Nike Ebernon Low? Sunt de calitate? Pareri
Hei Tpu..azi am fâcut nişte exerciţii pentru un fund mai "bombat".dar am obsevat că am mai slăbit un kilogram! Eu nu vreau să slăbesc ci vreau să mă îngraş! Spuneţi nişte metode în care m-...? (mai mult)
Bună Tpu..Cum mă pot îngrăşa 5kg într-o săptămănă
Cei care au folosit acest produs li s- a parut eficient? https://comenzi.farmaciatei.ro/ingrijire- personala/ingrijire- orala/albirea- dintilor/tratament- pentru- albirea- dintilor- blanx- white- shock-...? (mai mult)
Am gasit pe un site Nike air force 1 la 120lei:)) http://www.incaltaminte-sport.ro/product/model-1001/ Ma intrebam cat de originali pot sa fie? A mai comandat cineva de pe site ul asta?
Sunt curioasa daca a mai incercat cineva si daca stie daca e ok sa mai aplic inca o data vopsea pe par doar dupa o saptamana dupa ce am mai aplicat- o o data? Deoarece am incercat ceva nepermanent...? (mai mult)
Hei, as dori sa imi spuneti sau sa ma sfatuiti cum as putea sa scap de cosuri, sfaturi, masti facute in casa.
Eu fac revelionul la o cabana si m- am gândit la urmatosrele 2 ținute - bluza roșie, fusta neagra, strampi negri și botine - bluza neagra, pantaloni de stofa gri cu niște strampi negri...? (mai mult)
De unde pot sa imi iau oje de unghii bune si rezistente?
Ce parere aveti de freza "mullet". Am vazut un youtuber: Ty Turner care s-a tuns asa si mi s-a parut ca arata super. Voi ce parere aveti?
ati cumparat vreodata haine de pe Felamo? Daca da, cum sunt? Calitative cat de cat?
Pe data de 21 decembrie mi.am comandat o paleta de pe Pink Panda. Oare cand ar fi normal sa ajungă?
Am un inel de argint si de ceva timp mi se înnegrește. Menționez că mi- a căzut perla și am lipit- o cu picătura. Oare din cauza aia se tot înnegrește? L- am făcut cu pasta de dinți ...? (mai mult)
Pe ce criterii este angajată o fată ca manichiuristă- pedichiuristă la un salon? Am fost mai demult să îmi fac unghiile, și era acolo o manichiuristă care nu m- a dat cu bază și top coat, ...? (mai mult)
Mai e vreun salon de cosmetica la care sa poti plati o manichiura simpla, adica fara constructie gel si ce mai exista in 2020, ci pur si simplu sa iti dea o forma frumoasa unghiilor, sa le curete...? (mai mult)
Salut, cine știe de câte ori poți să folosești șamponul nuanțator Joanna, adică dacă îl folosești în fiecare săptămâna se poate întâmpla ceva rău cu părul tău?
Dieta Rina funcționează și a doua oară, la o pauza de 5 luni?
M am tuns in vara si am ramas in dubii cu ceva :daca am bob cu colți, parul in spate ramane mai mic decat cel din fata? deoarece in spate este mic iar in fata se afla, , colții" care sunt mai lungi ...? (mai mult)
Știți, eu am părul șaten deschis și firul meu de păr este tare și puțin ondulat și nu suport cum îmi știa, mă puteți ajuta cu niste remedii de păr care să- mi facă părul...? (mai mult)
A mai comandat cineva ceva de la Morphe? Au intervenit probleme? Vorbesc strict de site-ul lor.
Se merită să-mi iau Parusan de la farmacie împotriva căderii părului? Are efect sau nu?
Stiti vreun ulei de par bun, care sa ofere stralucire, dar sa nu incarce parul si sa nu il faca sa para gras? V-as fi recunoscatoare pentru sugestii! multumesc mult!
Stie cineva prin ce firma de curierat trimite bershka coletele?
Cum sa ma imbrac la un majorat?
Recomandați-mi un șampon care să nu lase volum părului. Sa fie din R. Moldova. Multumesc!
Ce parfun pentru barbati recomandati? Doresc informatii din experienta proprie nu din top-uri de pe internet.
Buna, a folosit cineva produsele PLUSH BIO? Sunt bune? Precizez ca am 16 ani și am probleme cu acneea, ten gras...
Ce adidasi albi/ sneakers recomandati? Sa fie pana in maxim 200lei, cu tot cu transport. Sa fie nike, puma, sau de la o firma de asta cunoscuta
Cum sa fii baiat frumos/fata frumoasa? Ce e de făcut?
Nike Ebernon low. Are cineva? Pareri despre model, sunt de calitate? De cat timp ii aveti si cat v-au tinut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?