Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut,TPU! Oare imi puteti recomanda ceva produse pentru fixarea parului(in afara de fixativ) care sa dureze macar o zi? P.s. va rog sa imi spuneti si brandul
Sunt fată și aș vrea să încerc o freză mai de băieți, rasă pe o parte. Există frizerii pentru fete in Târgu Jiu sau mă pot duce la o frizerie obișnuită?
Care este diferența dintre un hanorac gucci real si unu fake?
Tre sa imi iau alti adidasi dar nu mai am idei. Ce modele vi se par faine? Nike, adidas, puma, converse. Sunt fata
Unde gasesc genul asta de adidas? https://apollo-frankfurt.akamaized.net/v1/files/mkm7nk7vyd462-RO/image; s=1000x700
Credeti ca Andreeea Antonescu e o femeie frumoasa? mie mi se pare foarte atragatoare
Cum se poate aplica rujul pe partea interioara a buzei?
A comandat cineva de pe site ul "Lucyinthesky"? Dacă da cum sunt rochiile și marimile? Si în cât timp au venit?
Care este varsta minima pentru epilatul definitiv?
Am părul roșcat natural, nu sunt vopsită, m- am programat la un salon să mă vopsesc blond platinat. Mi- a zis că îmi va face metoda balayage. Există riscul să mă facă portocaliu? Mi- e teamă....? (mai mult)
Heei! Stie cineva cum as putea sa aduc pielea intoarsa sa culoarea ei originala? Pentru că am spălat o pereche de adidași la masina de spălat si s-au albit.
Vreau sa imi iau adidasi converse. De unde pot sa-mi iau unii ok? Adica nu doar acel model clasic. Mai,, de fete,,
Siteul Adidasi de purtat sau siteul Sport Vision au incaltaminte Nike/ sau incaltaminte in gerenal, originala? Ca au preturi mai mici decat in celelalte magazine mari
Unde gasesc si eu samponul Head Shoulders Clinically Proven Solutions in Romania? L am vazut odata si l- am luat, dupa ce s- a terminat nu l am mai gasit nicaieri. Si un site ar fi de folos, dar doar...? (mai mult)
Pentru persoanele care au avut aceasta paleta de makeup Trusa Machiaj Focallure Matte Electric PRO, mi-am comandat-o de pe internet, imi puteți da o părere despre aceasta paletă?
Stiti cumva daca FOREO-URILE din DM sunt originale sau fake?
Ce parere aveti de feminohelp unghii? Am avut o buna perioada gel pe unghii, am folosit Eveline 8 in 1 si si au revenit. Acum la aproximativ 4 luni sunt din nou extrem de fragile iar Eveline vad...? (mai mult)
Buna știe cineva dacă doare piercing ul în sfârc? Și dacă trebuie acordul părinților?
De unde pot cumpăra adidasi ieftini? Nu trebuie neaparat sa fie de firma
Cum dorm oamenii care au pierce industrial in ureche? Dau pierce-ul seara jos seara? Nu e incomod?
Vi se pare ca arata fain pierce-urile in ureche? Ma refer mai multe intr-o singura ureche (helix, tragus, etc)?
Vreau sa devin un tatuator. Trebuie sa fac ceva cursuri sau doar sa fiu talentat la desen? Unde se fac astfel de cursuri? In Bucuresti, multumesc.
Doare tare daca iti faci un piercie in buric? Dar in ureche? In ce zona a urechii sa il fac ca sa doara cat mai putin?
Oookk... Deci vreau sa imi pun unghii acasa, false (logic) dar... As vrea un lipici mai tare, credeti ca Picatura ar afecta ceva?
Hey, în ultima vreme am avut multa grija de tenul meu sa fie cat mai curat și luminos și acum as vrea sa consum puțin alcool de sarbatori, are cum sa-mi afecteze?
Ce tratament pot folosi pentru acneea pe ceafă? Am incercat multe tratamente si nu prea au dat randament, mi-au ramas si cateva semne destul de urate
Salut, cunoaște cineva un site de încredere cu ceasuri originale?
Un site pe care sa găsesc o geaca gri deschis? Cu puf pe gluga. Am găsit ceva la h&m dar e cam închisă https://m2.hm.com/m/ro_ro/productpage.0693508001.html aș vrea un gri mai deschis Mulțumesc...? (mai mult)
Ce părere aveți de de geaca matlasată? E bună?
Cum as putea sa imi fac si eu parul ca in imaginea de mai jos? Se foloseste un gel sau ceva de genul? https://cdn.improb.com/wp- content/uploads/2019/03/awesome- men- curly- hairstyles- for-...? (mai mult)
Bună dimineața. Am o mică întrebare. De ceva timp îmi fac acasă unghiile cu oja semipermanenta. Am toate produsele să zic asa. Am primit un pigment portocaliu și aș vrea să știu dacă se poate...? (mai mult)
Bunaa...am 14 ani si sunt fata si am probleme cu acneea.Mereu am cosuri si mna pubertatea,alea, alea, dar ma puteti ajuta zicandu-mi niste creme de folos? Multumesc!
Buna, am 14 ani si as vrea sa imi pun unghii cu gel doar ca am o mare problema...Din cauza unui accident am o unghie deformata, adica e putin dreapta si unde se termina degetul vine in jos. La marime...? (mai mult)
Ce părere aveți de acestă geacă?- link : https://m.aboutyou.ro/p/jack-jones/geaca-de-iarna-jcooscar-jacket-collar-4384133
Aș vrea să-mi iau o geacă potrivită cam pentru orice anotimp. Din ce material ar fi recomandat să fie?
O intrebare..este un fel de aspirator facial care aspira punctele negre si curata tenul. vrea o prietena sa isi cumpere si nu stie daca chiar o va ajuta. puteti sa imi spuneti cat de bun e si daca merita...? (mai mult)
Pentru cei care au folosit IPL-urile sunt chiar eficiente si nu mai creste parul timp de 3 luni sau mai mult?
Asta e o întrebare pentru gagici. Cine îmi poate recomanda și mie o crema hidratanta, de preferat de noapte? Am tenul mixt cu tendința de îngrășare și sunt destul de mică (am 18 ani). Caut...? (mai mult)
Ma confrunt cu o problema. Am niște coșuri urate pe ceafa și pe gat și sunt complexat de ele. Am încercat tot felul de tratamente și de la dermatologi, nimic nu a mers. A mai patit cineva la fel?...? (mai mult)
Acum 3 săptămâni am cazut pe ciment aveam viteza mare și m- am julit pe față rău. S- a format buba apoi a căzut dar acolo unde a fost e încă piele roșie, își mai revenire pielea la...? (mai mult)
Vreau. Sa ma tund acasă am nevoie neapărat de foarfecă speciala?
Pot sa ma spal pe par si sa ma apuc imediat de indretat parul sau e mai bine sa il indrept cand e uscat? Cum e recomandat?
Imi puteti recomanda un anitperspirant bun, pentru barbati? Dau funda :D
un site de unde pot cumpara fake-uri care imita haine de firma? gen adidas, gucci, off-white, supreme etc. multumesc anticipat!
stie cineva in ce magazin pot gasi adidasii din poza de mai jos (link)? :D https://imgur.com/Ic997p6 Funda!:D
Stie cineva de unde pot lua curea Off-White LEGIT, nu fake si la un pret cat de cat ok? Nu 1000 de lei. Multumesc anticipat! p.s: sa fie in Romania.
Stie careva un site LEGIT unde pot gasi Vans Flames sau/si Converse tot cu flacari, Chuck Tailor?
Am 1, 69 înălțime și aș vrea să port botine cu toc gros, nu cu toc mic, ci unul mediu. Pe de o parte nu aș purta deoarece mă fac mai înaltă față de celelalte persoane și...? (mai mult)
In caz ca au o denumire specială, cum se numesc bluzele alea cu mâneci diferite, gen sunt ca un tricou si pe sub continua cu alt layer.
Un site bun de parfumuri care livreaza si in Anglia stiti cumva? Parfumuri bune, originale.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!