Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Buna, am și eu o întrebare Vreau sa călătoresc cu avionu sunt in Germania și dacă am amenzi sau ceva de genu și sunt in șufa și multe altele, pot sa zbor, o sa am ceva probleme. Va rog sa ...? (mai mult)
Bună, această întrebare o adresez fetelor: ce crema sa folosesc? Am 26 ani? Fundiță
Imi poate recomanda si mie cineva o stampila de unghii transparenta care este usor de folosit?
Am o intrebare pentru fete si femei: mai poarta cineva blugi skinny? Eu vad peste tot numai blugi largi, unii foarte largi, chiar si foarte lungi. Stiu ca asa e moda, ca cei skinny sunt demodati. Poate...? (mai mult)
Buna TPU! Imi poate recomanda cineva o stampila pentru unghii transparenta de calitate si usor de folosit? Recent am cumparat o matrita pentru unghii, o stampila transparenta si o oja de la aceiasi...? (mai mult)
Va salut, urmează sa-mi fac tatuaj pe umăr, ma tot gândesc dacă exista posibilitatea ca pe viitor sa ma îngraș sau sa ma apuc de sala sa se deformeze? Eu acum am 70kg la 20 de ani
Hei! Am părul destul de rar și firul de păr subțire. Am citit despre uleiul de ricin ca ajută la creșterea părului și apariția noilor fire. Ce păreri aveți? Sau ce alte sfaturi?
Hello! Ce părere aveți despre șamponul redensificator de la Vichy Dercos?
Acum o saptamana si ceva am avut operatie pentru deviatie de sept si rinoplastie si nasul arata destul de ciudat, chiar neplacut as putea spune.E foarte in sus iar narile sunt foarte vizibile, e ceva...? (mai mult)
Știe cineva cu ce pot asorta hanoracul tech fleece gri?
Purtati fuste plisate? Ce culoare, și cu ce le asortați de obicei?
Dacă mă duc la coafor și doamna coafeză mă spală atunci mai are rost să mă spăl și eu acasă?
Daca te iei mai scurt decât zero când te tunzi, adică cu shaverul, e ca și când te ai lua cu aparatul de ras?
Buna! Deci eu voiam niste adidasi nike court sau af 1 high sau af 1 low insa parintilor mei nu le plac deloc si nu imi cumpara. Mi au dat comanda de niste nike air zoom care nu imi plac deloc si niste...? (mai mult)
Ca să mă îmi vopsesc părul negru, trebuie să mă decoloreze dacă am părul maro închis?
Nu stiu daca e categoria potrivita.Stiti vreun parfum barbatesc cu trandafiri si miros de metal? Vreau ceva sa miroasa a trandafiri si sange
Coafura împletită pentru mers la o nuntă, vârsta 17 ani, ar fi o idee ok oare? E drăguță! https://amalfibeauty.ru/images/articles/430/krasivye- pricheski- dlya- devochek- v- shkolu- 26778- ...? (mai mult)
La ce magazine din Sighetul Marmației as putea gasi baggy jeans? Daca nu magazine mari, in magazine sh as gasi?
A avut cineva parfumul Killer Queen by Katy Perry? Cum vi se pare? MIroase bine, rezista?
Bună TPU, as avea nevoie de o recomandare de site de haine second hand pentru haine baggy (desigur dacă exista). Caut de ceva timp și sunt curios, exista un magazin online second hand cu haine baggy...? (mai mult)
De unde se poate cumpăra cartuș pentru Instax mini 11
Buna am un ten acneic ce imi recomandati pentru curatare si hidratare?
Buna,imi puteti recomanda un sampon bun pentru parul ondulat? Ce parere aveti de produsele de la redist? Sunt bune?
Hey! Am cumparat recent o pereche de pantaloni de la Nike care sunt 80% bumbac si 20%polistiren in teorie imi sunt buni dar sunt mai slab fizica si prefer hainele mai slim, Cine îmi poate spun cum aș...? (mai mult)
Bună, Vreau să editez o poză cu mine în care fundalul să fie alb negru și eu să rămân needitata, (adică culoarea hainei și a părului. sper ca mă înțelegeți )
Salutare! poate avem aici persoane hair stylist sau măcar cei care se pot împărtăși cu experiența proprie. Deci, am ani buni deja de când caut produse bune pentru păr, dar nu pot găsi nici...? (mai mult)
Bună ziua! Am cumpărat un parfum de pe OLX de la SPerfume.ro săptămâna trecută iar acum 2 zile imediat după ce m- am dat, mi- au apărut niște bubițe care mă și mănâncă. I- am contactat ...? (mai mult)
Mi- am facut wolfcut vineri, doar ca am mici probleme in legatura cu stylingul. Ma enerveaza bretonul, mi- am facut cu breton de o parte si de alta si nu imi sta cum ar trebui sa stea, mi- am luat si bigudiuri,...? (mai mult)
Ce jordan 1 să-mi iau? (de pe site-ul celor de la nike)
Salut. Stiti ce cod de culoare la oja de unghii este roșu Ferrari? Mersi
Salut TPU, am o întrebare, sunt frizer și mi s- a detensionat arcul de tensiune la un kiepe power up și nu știu ce fel de arc de tensiune ar fi bun pentru el. Am căutat pentru modelul ăsta și ...? (mai mult)
Buna seara, Pentru mai multe materiale si pentru o diveristate mai mare unde ati merge? La smart textile center sau samexpo? Mulțumesc,
Baieti, cum preferati sa vedeti o femeie imbracata? Cu rochii/fuste (chiar daca e iarna sau vara) sau mai degraba in pantaloni? Preferati sa vedeti niste picioare pe tocuri sau cel putin cu un toc sau...? (mai mult)
Https://creamoutlet.ro/rochie- midi- shein- crem- a134100?utm_source=googleads&utm_medium=ads&utm_campaign=pmax&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA2pyuBhBKEiwApLaIO7s9wafz342xH0VsZkvDooBrA8z- 0hPJwxkX9k8bm8lwsYYwzAMoQhoCyRgQAvD_BwE ...? (mai mult)
Daca am parul mare in fata si mic la spate, dupa 2 zile se face de zici ca e lins, ce tunsoare sa imi fac? Eu il dau pe spate ca numai asa vad ca imi sta bine. Dar as vrea ceva nou.
Merita sa dau 110 lei pe ghetele astea, sunt folosite, dar stare foarte bună, din piele...? (mai mult)
Ce accesorii de păr folosiți în afară de elasticul obișnuit?
Se merită o perie din aceea rotativă care îți face bucle? Dacă de merită ce perie recomandați?
Bunaaa! Am nevoie urgentă sa știu cum se numește acest parfum…va rog din suflet Este albastru și pe cutia lui scria Cobra Giulia (dar nu-l găsesc nicăieri cu numele acesta)
Daca ar exista uniforma școlară la voi, ce fel de uniforma vi s-ar părea acceptabilă?
Vreau sa îmi fac dreaduri dar am 11 cm in par.E ok? Pot sa îmi fac? Daca da, vreau sa îmi cumpăr o mașina electrică care face dreaduri.Îmi recomandați?
Doamne ajuta. Prietenii mei, ma strica cosurile și nu știu ce sa fac sa dispară mai ales cele negre. As vrea cât mai repede, chiar într-o luna dacă putem
Salut, puteti va rog sa imi spuneti cum mi-as putea innalbi tenul
Buna! as dori sa fac un curs de gene 1-2-3D si dupa sa lucrez in domeniu. cat de greu este, cursurile tin 2 zile, este de ajuns? merita ca job? multumesc!
Bună, am fost acum o săptămână la dermatolog mi s-a recomandat sa folosesc epiduo, de ieri mi se descumeaza pielea și e foarte roșie precum o arsură, ce ar trebui să fac?
1.)Balsam Pantene ACTIVE Pro- V REPAIR&PROTECT. 2. )Balsam Pantene Pro- V AQUA LIGHT CONDITIONER. Vreau să știu care dintre aceste două balsame, sunt cele mai bune, unul din ele, care îl alegeți!...? (mai mult)
De la ce vârstă ați avut voie sa va rujați sau machiaj ușor, etc?
Exista vreun aparat de tăiat sprâncene ca sa îmi fac dunga aia frumoasă la sprânceană?
Se potriveste o bluza roz fuchsia (fara imprimeuri pe ea) la o pereche de pantaloni de imitatie de piele negrii? Nu sunt sigura daca sa port tinuta asta sau nu.
Mi-am dat și eu piercing in nas (pietricica), eu îl am pe cel în forma de "S" cumva, și vad ca mi se tot duce în sus, gen în interior cum ar veni. E normal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!