Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 3 Martie 2025 sunt:
Vreau sa îmi cumpăr ochelari de vedere și modelul pe care l-am ales în descriere spune ca este pentru femei. Se poate sa ii poarte și un bărbat? Ei sunt super mișto și par unisex.
Stie careva un cod de reducere pentru h&m?
Heiii. Apidermin sau produsele de la Vichy sa folosesc? Am ten uscat, probleme mici.
De câtă apa oxigenată este nevoie pentru decolorarea parului?
Salut, dacă ma barbieresc cu un aparat electric Philips, o sa îmi crească barba mai des ca și cum m-as barbieri cu lama sau nu?
Castanul salbatic ajuta la capilarele sparte de pe fata? Va rog raspundeti
Ce produse recomandați pentru barbă la adolescenți,adică pentru creșterea mai deasă a sa, pentru îngrijire... Adică, pentru a face sa arate bine
Ce efecte are samponul pentru parul gras? Il face lins sau nu mai este gras, ca nu inteleg
Credeti ca merg niste ghete inalte iarna din jumatate piele jumatate un fel de panza dar mai groasa?
Ce părere aveți despre apidermin, Vichy sau La Roche-Posay? V-au ajutat la ten uscat/sensibil cu probleme?
Aș dori să-mi iau un kit de unghii cu gel. Ce firme în recomandați? Seturile de 300 și ceva de lei sunt bune de ceva?
Daca inteleg engleza si ascult subliminale in engleza ( de crestere a părului sau a schimbarea culorii ochilor etc.) Isi mai fac efectul? Gen inteleg destul de bine engleza,
Ce părere aveți despre vopseaua decolorantă Blond Me? Care ar fi rezultatul asupra unui castaniu închis spre negru?
Nu știu ce lungime de par trebuie casă îmi fac dreduri și nu cunosc persoane care fac dreduri
Dacă mă filez(băiat fiind) imi va creste părul mai des?
Stiti ce as putea sa fac ca sa nu mi se mai ingrase parul asa de repede? Deci spre exemplu daca ma spal pe cap duminica seara, luni arata ok. Dar marti zici ca nu m- am mai spalat de o saptamana....? (mai mult)
Sunt oameni care au parul drept si gras? Eu de exemplu eu am parul ondulat si gras si cand il intind cu placa nu se vede parul calumea si de asta spun.Sunt tratamente care il fac lins si...? (mai mult)
Am probleme cu tenul, e uscat și nu e nimic strălucit..nu am folosit niciodată fond de ten sau alte porcării. Am încercat niște măști pentru ten uscat dar nu m- au ajutat cu nimic. Am mai...? (mai mult)
AM NEVOIE DE RASPUNS REPEDE, Va rog! Am o cutie de Negru Albastrui acasa si vreau sa o folosesc sa- mi tai reflexele galbene portocalii din par si vreau sa diluez culoarea cu balsam mai mult inainte ...? (mai mult)
Bună, Am părul până la fund, dar e subtire si de la un timp încoace îmi pică extrem de mult păr.Am schimbat samponul si balsamul si degeaba nu stiu ce sa mai fac sunt distrusă tot la asta mă...? (mai mult)
Parul meu are un aspect asa uscat. Nu se rupe, nu e subțire, dar parca nu e hidratat. Eu folosesc și placa, cam de 3 ori pe săptămâna, dar nu îndrept varfurile (îndrept șuvița dar când ajung...? (mai mult)
Ce parere aveti de produsele de la farmasi? Eu am parul ondulat/cret si gras. Am vorbit cu o fata si e multumita de produse, oare ma ajuta si pe mine ca am si placa de par.Eu mi- am indreptat...? (mai mult)
Cum pot înlatura un tatuaj făcut acum 2 zile? Există alte metode în afară de laser?
Acum o saptamana si ceva am facut asa zisa greseala de a ma tunde(gen oarecum ca un baiat).Nu ma intelegeti gresit, imi place si chiar am primit multe pareri pozitive insa ma doare faptul ca...? (mai mult)
As vrea ceva site-uri cu haine originale de la Nike, Adidas, Puma etc. Multumesc!
Cu ce ma pot da la piercing ca sa se vindece mai repede? Ar trebui sa il acopar sau sa il las la aer? Mama spune mereu ca trebuie lasat neacoperit sa se vindece.
Cum pot scapa de punctele albe de pe fata? Imi apar in fiecare dimineata cand ma trezesc in barba si in jurul nasului insotite de cateva cosulete. Se vad foarte urat si am obisnuinta sa le storc mereu ...? (mai mult)
Am o mica mare problema! Sunt brunet creol si nu imi place vreau sa fiu mai deschis sa am o culoare ok ca sa fiu acceptat in societate, nu sunt tigan dar multi fac glume pe seama mea, ma fac...? (mai mult)
Ce pot face sa imi creasca barba? Eu am o mustata de fecioras par sub barbie si un cioc sub buza si eu vreau si pe obraji, langa ureche(stiti la ce refer). Acasa am crema depilatoare si daca...? (mai mult)
Eu planuiam sa fie parul mare si cand imi strang bani sa imi fac un tratament cu Keratina dar parintii mei spun ca trebuie sa il am mic dar mie nu imi place.Eu vreau sa il am mediu si uniform. Maicamea...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi poate recomanda cineva o pastă de dinți care chiar albește și previne apariția cariilor? Mulțumesc!
Salutare(Am 17 ani)! Problema mea: Inainte sa ma tund parul meu era mare si o lua in toate directiile.Era intr- un fel cret, ondulat, nu stiu sigur si daca intindeam parul cu linia imi dadea 8- 9 cm...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fete, voua fetelor va plac mai mult băieții slabi decât cei normali sau grasii? Am 36 de kile la 1, 56
Cum fac sa-mi creasca parul mult in cateva zile? Mai mult decat normal, stiu ca nu poate fi o diferente gigantica.I-am tuns varfurile si cred ca la el varfurile sunt jumatate de par.Sunt baiat.
Stiti genul acela de persoane care au mandibula conturata si se vede frumos aproape ascutita. (Conturată în zona barbiei). Eu am mandibula foarte rotundă si nu se vede diferența dintre barbie si gât...? (mai mult)
Buna, ceva ceaiuri de slabit cunoasteti? Daca se poate sa fie naturale si sa functioneze.
In obiectele bunicii am găsit un ceas cu lănțișor. Are pe el inscripția 18KT. Ce material este?
Mi-a iesit un herpes(nu stiu cum se scrie)pe buza, cum îl fac să dispara?
Sunt baiat si ma confrunt cu o problema. Am cateva fire de par crescute intre sprancene. La un moment dat le- am luat. M- am decis sa le spun parintilor, ei mi- au spus sa le las asa. Acum ce...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu unghiile. Eu vreau sa- mi fac unghiile cu o oja rosie normala, dar as vrea sa reziste mai mult. Deci daca ma dau cu o oja normala si dupa ce se usuca ma dau cu top ...? (mai mult)
Cum pot scapă de petele roșii de sub piele și coșurile mari de la acnee, ce tratamente naturiste sau pastile sau creme pot sa iau? Mulțumesc
Cum as putea sa-i dau parului meu mai mult volum? Mentionez ca am parul subtire. Multumesc.
Cum pot sa slabesc prin deficit caloric? Cate calorii trebuie sa consum? Am 93 kg si 1.85 inaltime.
Funda. Buna, mi-am comandat de pe catalogul avon 3 produse color trend corector, ruj si fond de ten, stiți daca sunt bune?
Hei! Sunt pe aici femei care au/au avut extensii tape on? Ma bate gandul sa imi tund parul (destul de mult)pentru regenerare. Pe perioada cresterii parului as vrea sa port extensii (urasc parul scurt)....? (mai mult)
Am o geaca din 50% bumbac și 50% polistiren. Materialul este tare, țeapăn, nu se întinde nici pic. Îmi spune și mie cum se cum se numește materialul?
Sunt baiat si am 16 ani. 1.87 si cam 75 de kg.Am un buget de cam 500- 600 de lei sa- mi iau haine pentru iarna.La ce magazine din mall as putea sa gasesc pulover, palton, ghete la un pret accesil pentru...? (mai mult)
Hei TPU, deci am facut ceva ce acum regret foarte mult. Mai exact, la începutul verii mi- am vopsit părul ombre. Eu aveam părul super lung, șaten și mă plictisisem de el așa și am zis să încerc...? (mai mult)
de ceva timp imi caut o frizura care sa mi se potriveasca, am fata alungita, parul blond si ochii albastri. Este ceva mai complicat pentru ca am sparnel pe ambele parti si chiar nu stiu cum...? (mai mult)
Unde pot gasi balsam de buze eos in Galați?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.