Dacă mi- am cumpărat un cercel cu magnet si din greseala am pierdut magnetul de la cercel oare pot gasi doar magnetul sa il cumpar sau trebuie sa imi cumpăr alt cercel cu magnet? Sau magnetii de la...? (mai mult)
Ce fel de frizuri se mai poarta la băieți?
Ce se poate intampla daca ma spal pe cap zilnic?
Ce culoare credeti ca s-ar potrivi (la par) daca am ochii verzi mai inchis si tenul deschis (la fond de ten folosesc nuanta 26)?
Hei fetele cu par lung. Vreau sa ma ajutati cun sfat. Eu folosesc masca de par de la Gerocossen si e super. Insa nu stiu ce ulei hidratant sa aleg. De cocos sau de argan? Voi ce folositi? In special pentru...? (mai mult)
Salut, este vreo diferenta intre ceara de par si cea de barbă? Are ceva daca o folosesc pe cea de par și pentru barbă?
Am 16 ani și am o problemă legată de păr. Problema este faptul că am capul și fruntea mare, ceea ce duce la început de chelie, așa zice maică- mea, dimensiunile căpșorului meu ...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac pielea mai fina, sa nu mai fie cu aspect de coaja de portocala. Ceva creme sau pastile din farmacii va rog daca stiti. App sunt baiat:)
Buna,ce marca de vopsea permaneta imi recomandati dar sa fie permanenta? Pentru ca am mai luat vopsea de genu care scrie ca este permanenta dar nu a fost.
De unde gasesc si eu o astfel de bluza,link va rog, caut de foarte mult timp si nu gasesc... https://www.instagram.com/p/Bmqj50tH5BE/
Care e cel mai bun mod natural de a scoate punctele negre de pe nas? Nu vreau sa incerc vreo crema sau masca.
Am si eu o intrebare:Eu am un par parca e matura in cap si e intr- un fel ondulat sau cret, dracu sa il ia. Oare cat ma costa un tratament cu keratina permanent? Eu daca il fac permanent ...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi dau gauri in lobul urechii pentru a-mi pune cercei, ce fel de ac recomandati? Unii imi recomanda branula gri, altii pe cea roz si habar n-am (mi le dau singur)
Noroc. Credeți ca un inel de argint sau un pandantiv/colier e un cadou prea cheap? Adică, ceva din argint în general
Ce parere aveti despre crema mask hidra?
Are ceva daca folosesc apa micelara pentru ten uscat/sensibil la ten normal?
Bună. Ce părere aveți despre aceasta combinație? Este potrivita pentru vremea mai rece? https://nylons--jeans-tumblr-com.cdn.ampproject.org/c/s/nylons-jeans.tumblr.com/post/174955390206/amp
Se poate scurta o camasa la croitorie cu 5-6 cm? Am doua care imi sunt putin lungi, una e dreapta jos iar cealalta vine curbata. Ce ziceti, se poate?
O sa ma duc la un majorat si majoritatea se imbraca in blugi si camasa, asa am sa fac si nu stiu ce incaltaminte se potriveste la camasa alba si blugi, alb sau negru? Ma refer la incaltaminte
Am si eu o intrebare:Eu am un par parca e matura in cap si e intr- un fel ondulat sau cret dracu sa il ia. Oare cat m- a costa un tratament cu keratina permanent? Eu daca il fac permanent din...? (mai mult)
Buna! Am un par lung si putin ondulat. Nu stiu cum sa mi- l mai fac cand plec la scoala. M- am saturat sa il tot prind in coada. Nu am timp dimineata sa stau prea mult in fata oglinzii, as prefera sa...? (mai mult)
Cum imi pot increti parul fara bigudiuri? As vrea ceva sa reziste peste noapte ca dimineata cand plec spre scoala sa stea frumos.
Hey! Îmi puteti recomanda un sampon... balsam ceva? Am parul foarte lung si se incurca foarte repede. Nu pot sa merg cu el desfacut decat daca am peria dupa mine. Si in plus este aspru. Multumesc
Stiti cand mai baga reduceri, de exemplu Zara?
Am si eu o intrebare:Ce beneficii are masca de par cu keratina?
Vreau sa îmi spuneți dacă îmi pot face parul creț. Sunt băiat și mi s- a spus ca mi- ar sta super bine dacă m- as face creț. Îmi puteți spune dacă exista un ulei care încreteste...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva în legătură tu vopsirea părului? Deci, vreau să mă vopsesc într- un blond mai închis, dar tot îmi iese un blond cu(ușoară) nuanță de roșcat. Vreau să- mi iasă un...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot vedea ce tipuri de coafuri s-ar potrivi in functie de tipul fetei si parului? Am un par lung si subtire si fata ovala. Cu ce coafura mi-ar sta bine?
Am fost la frizerie si m- am tuns, insa ceea ce mi- a iesit nu e deloc pe placul meu. Nu am parul lung, iar cel care m- a tuns mi- a dat o forma mai ciudata. Sa ma tund scurt de tot sau sa las...? (mai mult)
Se poate folosi exfoliant chimic dacă ai sub 18 ani?
Cum îmi dau seama de o mărime la haine? Nu sunt în țară și aș vrea să îi cumpăr ceva de îmbrăcat mamei, doar că nu știu exact mărimea și nu vreau să o întreb pentru că își...? (mai mult)
Buna dragii mei! Recent am aflat ca am nevoie ochelari de vedere si am ales unii cu rama rosie. (Un rosu linistit nu aprins). Cu ce culori de haine se potrivesc? Multumesc anticipat!
Hey! Profilul foarte inestetic poate fi din cauza dinților? Nasul poate arata mai mare daca dinții sunt mai in spate?
Care te zbârcește mai repede, prea mult soare sau tutunul?
Imi explica si mie cineva, va rog, cum imi pot gasi o pereche de pantaloni potrivita? Eu am 173 cm si 72 kg, pe internet am gasit un tabel cu marimi, anume marimea 31, 32, 33, 34 etc. si nu stiu...? (mai mult)
Cum sa-mi fac parul incalcit acasa fara produse gen creme geluri etc? Sunt baiat si am parul scurt. Fundita
Cum aflu marimea de jeans de pe h&m? In oras nu am magazin si au marimile de genu 26/30, 26/32. etc iar la bershka/pull&bear am 34-36 marimea
Care este diferenta dintre apa micelara si spuma micelara?
Am o problema! Cum sa ii imi fac parul in fiecare zi? Problema este ca nu stiu ce fel de tip de par am, dar cret in niciun caz. Il am intr- un fel ondulat, eu parca as crede ca parul meu ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva, cum as putea da jos parul de sub brat fără durere? Ma cam deranjează și nu îmi place, l-as da jos dar fără durere.(sunt baiat) Multumesc.
Sa mergi la solar pentru bronz e dureros? Ce simti dupa ce iesi din solar?
Aveti vreo recomandare de autobrozant bun? Mi se duce bronzul si sunt prea alba. Si nici nu am incredere sa ma duc la solar.
În ultima vreme imi cade părul foarte tare. Din ce cauza si cum as putea opri asta?
Știe cineva vreo firma de produse în afară de Avon care are plata cu factură la termen?
Salut, ca tot vine Crăciunul aș dori un site cu bijuterii, în special inele, care sa fie in pretul de 300-500 lei, pentru prietena mea care are 15 ani, dau funda!
Ce aș putea să-i fac parului meu, e foarte rar, subțire, se îngrașă la o zi după spălare, nu are pic de volum? Orice m-ar ajuta doar scrieți ceva
Cat ia din par cand se face dreadul? Vreau sa am dreadul cat fata, cat de lung trebuie sa fie?
Urgent, am cumpărat un buretel pentru aplicarea fondului de ten și cât aplic pe față este aspru... urgent. Ce pot face fără să îmi cumpăr altul?
Cunoasteti niste site-uri de incredere unde pot gasi niste camasi de dama? (In stil mai masculin) Multumesc
Hei! Daca inca mai am un bronz pe mine, dar am aceeasi culoare pe tot coprul, cum pot sa fac in asa fel incat sa nu se observe diferentele acestea de nuanta? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!