Help! Mă confrunt cu o decolorare pe păr brunet pe care am făcut-o acum vreo 6 luni iar de atunci părul meu este fragil, se rupe repede și nici nu crește. Soluții, vă rog?
Se poate face ceva ca sa se refacă firul de păr, în părțile în care nu mai crește? De exemplu, în cazul cheliei
Salut, port marimea 170-176 la bluze si nu stiu daca aceasta marime inseamna marimea s sau xs. Ma puteti ajuta?
Nu știți cumva ceva tratamente sau ce ar putea ajuta împotriva pierderii parului? In locul unde a picat firul de păr, să crească unul nou?
E vreo denumire diferită pentru hanoracele/bluzele care au o prelungire de altă culoare în partea de jos? Unde găsesc acele tricouri lungi tăiate puțin pe lateral?
Este obligatoriu sa ne facem unghiile cu pila dupa ce ni le taiem? Daca da, de ce?
Are cineva placa de indreptat parul Remington PRO-Ceramic Extra S5525? Daca da, rezista parul drept la umezeala de afara?
Cremele de fata cu colagen chiar ajuta la incetinirea procesului de imbatranire?
De pe ce site va cumparati produse de ingrijire a tenului? Ceva de calitate? Un anticearcan, o crema hidratanta, etc.
Am folosit o vopsea semipermanenta neagra și culoarea mea naturală era saten deschis, dacă folosesc b4color ajung iar la culoarea mea naturală?
In fiecare an facem "Secret Santa", iar pentru ca suntem 29 in clasa, anul acesta participa si diriga. Si am reusit chiar eu sa trag bilețelul cu ea... si nu am absolut nici o idee ce sa- i cumpar...? (mai mult)
Am parul foarte gros, puteti sa imi aratati cum sa-l subtiez de la radacina?
Urgent. Mi-am luat un fond de ten de la AVON si este cam inchis, ce pot face?
Bună TPU, as dori ceva sfaturi. Eu am parul foarte subțire și pe lângă asa îmi și cade foarte mult. Nu știe nimeni ce uleiuri, șamponare, etc. m- ar putea ajuta pentru îngroșarea parului ...? (mai mult)
Buna, ce geluri de dus cu parfum de dulciuri recomandati?
Hey! Este normal ca in adolescență sa ai fir cărunt? Care ar fi cauza, poate din cauza hormonilor? Se poate remedia?
Salut, de 2 ani ma lupt cu acnee. Eu am 16 ani și am niște coșuri și niște pete roșii urate sub piele. Am fost pana acum la 2 dermatologi dar nu m- au ajutat cu nimic. La ultimul care am fost...? (mai mult)
Mi-am cumparat acum 4 zile un inel si s-a facut roz imi puteti spune cum scap de rozu ala?
Un sampon bun pentru par gras, va rog? In special de la farmacie, ca cele din magazine nu sunt bune...
URGENTT! Ce ingrediente pot folosi să îmi crească unghiile mai repede?
Este Marc Eckō Unltd. inca popular? Inca se poarta? Tocmai mi-am comandat un hoodie si am citit ca brandul a murit de mult.
As dori sa ma inscriu la Avon. Ma puteti ajuta?
Stiti cumva in ce magazin pot gasi brandul Milani? Deocamdata am gasit doar online, dar vreau sa incerc produsele in magazin.
Intrebare oentru barbati.Ce parere aveti de femeile elegante adica ele sunt mai atragatoare?
Sunt o persoana mai retrasa asa, colegii catalogandu- ma ca tocilar. Cum au ajuns la concluzia asta...cred ca stiti si voi. Ce vreau sa va intreb. Am parul putin mai lung si as vrea sa imi...? (mai mult)
Am o crema pentru arsuri luata de la farmacie recomandata de doctor. E ok daca ma dau cu ea si ramane acea pelicula alba la suprafata pielii? Ma gandeam ca trebuie sa intre in piele, dar probabil...? (mai mult)
Sunt la plafaruri tot felul de creme de protectie solara, credeti ca au acelasi rezultat ca cele din magazine? Cremele de la plafaruri sunt no name-uri, nimic mega cunoscut.
As dori sa ma inscriu la Avon. Cine ma poate ajuta?
Buna, TPU, am nevoie de Secretul Cresterii Super Rapide A Parului! Il stie cineva? Plz dau funda❤️ Am fost facuta blond deschis acum aproape un an si natural am parul saten foarte inchis si de atunci...? (mai mult)
Stie cineva cum se poate scapa de acnee? Nu e ceva foarte grav, sunt câteva cosulete pe frunte de care nu pot scapa. Câteva soluții vă rog...
Am auzit cum ca epilatul cu lama face radacina firului de par mai groasa, oare crema depilatoare are acelasi efect sau altul?
Am parul creț si de 2 ani aproape 3 nu imi mai creste parul deloc. Nu stiu ce sa mai fac ca sa isi revină :(( L- am avut decolorat, dupa asta l- am mai vopsit de câteva ori cu nuanțe de :mov, albastru...? (mai mult)
Cine cunoaste sau are bratara cu seminte rudraksha trebuie purtat tot timpul sau se poate lua jos pe timpul noptii?
Uitati am si eu o intrebare. Efectele stresului cronic sunt definitive sau sunt trecătoare? ..Ma refer la aspectul fizic.De aproape doi ani am probleme de genu, pot zice ca am imbatranit un pic prematur.Pana...? (mai mult)
Imi poate recomanda si mie cineva parfumuri bune de femei dim DM?
Stiti unde as putea gasi asa ceva in Romania? Am cautat mai multe detalii despre aceste accesorii dar nu prea gasesc mare chestie. Multumesc! https://www.ebay.com/p/554553452
Stiti vreun site cu trandafiri de sapun, dar seturi? Multumesc????
Folosiți uleiul de cocos, în tratamente pentru păr? Ajută masarea cu acest ulei?
Exemple de fond de ten care acoperă bine imperfectiunile, nu ingrasa tenul si care sa nu fie prea scumpe. Aștept recomandari.
Imi puteti recomanda niste creme/masti bune pentru puncte negre (peeling off) de preferat sa le pot gasi in magazine si nu de pe net
Hei TPU, vreau sa știu și eu sa îmi cumpăr un trening reflexiv. Știe cineva de unde pot să-mi cumpăr?
Buna seara, ce inseamna marimea 30/32 la blugi? Vreau sa imi dau comanda de pe siteul ABOUT YOU si ma pune sa aleg latinea si lungimea. Multumesc.
Cine a folosit fondul de ten vicky dermablend a observat ca dupa cateva ore tenul se ingrasa? Puteti sa- mi recomandati un fond de ten care sa acopere bine imperfecțiunile sa nu ingrase tenul si sa nu...? (mai mult)
Salutări! Uleiul de ricin este bun la cresterea bărbii? Muțumesc!
Vreun remediu naturist pentru a-mi pastra piercigul curat? Exista vreo alifie din plante naturala sau trebuie neaparat ceva de la farmacie?
Credeti a e normal ca un piercing sa sangereze chiar si dupa o luna? Sa ma duc la medic? Nu e o hemoragie, dar uneori mai gasesc sange uscat pe el.
Întrebare pentru fetele scunde. Voi unde găsiți mai ușor haine pe măsura voastră? Am 1, 50 si e un chin să caut pantaloni sau haine structurate (ex. sacouri, paltoane).
Ce înseamnă termeni folosiți la manichiura? Adică tips, întreținere, cu gel? Cum ar trebui să îmi pun unghiile, cu gel sau timps?
Cum pot scapa de firele de barba de sub ochi sa am un contur al barbii frumos? Sper ca intelegeti ce vreau sa zic
1. Voi ce blugi mi-ați sugera să-mi cumpăr? Bleumarini sau negri? Elastici sau simpli? 2. Ce cămăși mi-ați sugera să port? ( în general) Ps: sunt băiat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia