Am comandat o mască de păr de la Farmasi cu creatină, este bună? A mai folosit cineva? Vă rog să îmi spuneți, crește părul? În cât timp se văd rezultatele?
Mi-am comandat un expander de 10 mm:))) si eu am gaura normala de cercel cum fac?:))A si daca stiti vreun loc in Ploiesti unde pot sa ma duc ar fi genial:))
Cand ma barbieresc mereu raman firele mici care nu reusesc sa le iau chiar daca apas mai tare si mi se par urate, mie plus ca si creste repede barba repede la loc asa ca ma gandeam sa incerc o crema depilatoare...? (mai mult)
Unde gasesc si eu o bluza ca cea din poza? https://www.instagram.com/p/Bmqj50tH5BE/
Ce șampoane și măști îmi recomandați pentru parul deshidratat? Vreau ceva testat de voi și care sa fie BIO! Acum un an am făcut prostia de a- mi decolora parul și de atunci se rupe încontinuu...? (mai mult)
Sunt băiat și am pielea fetei uscată și rigida... Cu ce mă pot da că sa am fata mai lucioasă și luminoasa?
vreau sa știu de unde as putea sa cumpăr și eu o baterie pentru un ceas de mana, mulțumesc ( Stau in Bacău ) Dau funda celui care mă ajută!
Am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie de cateva idei de cadouri de crăciun sau cadouri în general pentru cupluri sau pentru iubit in special. Nu stiu ce cadou sa ii fac prietenului meu ...? (mai mult)
Fetelor, cum ar trebui sa fie intretinuta fata unei adolescente? Ce ar trebui sa faca pentru ca tenul sa fie unul frumos, placut?
Hi! Sunt o fata de 16 ani, insa toti prietenii mei mereu imi spun ca sunt baietoasa si stiu si eu ca asa e, dar hainele pe care le port sunt pentru mine cele mai confortabile. Totusi, avand 16 ani,...? (mai mult)
Hello! Caut un salon in Bucuresti pentru decolorat si vopsit. Mentionez ca am părul negru, vopsit cu henna. Culoarea naturală e un castaniu inchis. M- am decolorat in trecut, iar pigmentul iese destul...? (mai mult)
Hello! Ce stiti despre purtatul bustierei non stop? Este adevarat ca ajuta sanii sa nu se lase si sa isi pastreze forma? E bine daca o port si ziua si noaptea?
Mi- am dat acum cateva zile un piercing in buric la un salon autorizat steril totul ok. Azi am obs ca mi- a sangerat. E ceva normal? Am folosit baneocin unguent cum mi- au prescris cei de la salon, ...? (mai mult)
A încercat cineva șamponul simpliQ? Acel șampon "miraculos" care ajuta repigmentarea firului de par alb?
Aceasta pereche de adidasi este de femei sau de barbati? https://www.fashiondays.ro/p/pantofi- sport- cu- aspect- tricotat- si- detaliu- irizat- pod- s- 3- 1- barbati- adidas- originals- p2088370-...? (mai mult)
Salut, știe cineva când se face black fryday la haine? Gen, la magazinele Zara, Bershka, Pull & Bear, H&M? Mulțumesc mult,
Salut, sunt in Germania (Koln) pentru cateva zile si as dori sa imi cumpar niste haine de la cdg(comme des garcons) dar nu stiu de unde, am cautat pe google dar nu am gasit magazine care vand in Koln....? (mai mult)
Știe cineva de ce după ce îmi îndrept parul cu placa capătă o tentă de gras, ca și cum ar fi nespălat!?
Am nevoie de o parere de a voastra, site-ul de ceasuri B&B collection.ro este unul de incredere? Pentru ca as vrea sa imi achizitionez un ceas si este cam scump.
știe cineva cum sa scap de coșuri?
Am 18 ani și folosesc crema antirid doar pe porțiunea unde am riduri intre sprâncene. In rest folosesc crema hidratanta pentru ten mixt. Credeți ca e vreo problema daca folosesc acea crema antirid...? (mai mult)
Cum pot scapa de burta si sa slabesc?
Ce greutate este mărimea XL? Întreb mărimea pentru o geacă de iarnă
Hei! Stie cineva care e din Craiova magazine unde as putea sa imi caut o rochie pentru majorat?
Salut TPU, stiti vreo solutie care imi schimba pigmentul in mulatru permanent sau daca nu exista atunci ceva de lunga durata? Vreau sa mentionez fac bodybuilding, am un corp aproape foarte tonifiat doar...? (mai mult)
Unde pot gasi (pe ce site sau în ce magazine) paltoane de barbati de o calitate bună si care arata bine?
Bunaaa! Fetelor stiti cumva o vopsea bună de păr, în special as dori sa obtin acel gri argintiu? Am părul acum un galben pui sa zic asa pentru ca e decolorat si acum vreau sa il colorez gri. Am mai...? (mai mult)
Din greșeală mi-am pătat haina cu energizant (nu chiar puternic) si vreau sa stiu daca se ia mirosul, eu cred ca pata in sine se ia, dar nu știu de miros. Ajutor va rog.
Vreau sa imi iau alt rucsac pentru scoala. De la nike/adidas/puma/vans/champion. Nu conteaza asta neaparat, desi prefer adidas. Nu gasesc niciun model ok...stiti un site bun unde gasesc modele faine? ...? (mai mult)
Draga TPU, te rog mult sa ma ajuti! Imi place de un baiat si lui ii place de mine si stiu dar totusi mi- e rusine sa zic.As vrea sa fiu sigura ca nu ma va refuza cand voi vrobi cu el asa ca as dori sa...? (mai mult)
Trebuie sa aplic o crema hidratanta inainte de a ma da cu fond de ten? Sau se poate si asa? Am nevoie si de gel de curatare sau e ok si cu apa? Ofer funda
Am un lantisor din argint care s- a inchis destul de mult la culoare pentru ca l- am tinut multi ani intr- o cutie. As vrea sa il curat. De metoda cu pasta de dinti stiu dar mi- e teama pentru ca are pe...? (mai mult)
Cum verific dacă ametistul e natural / real? La o bijuterie.
Bună TPU! Îmi puteți recomanda o cremă pentru excesul de sebum? Să îmi rămână tenul mai uscat oarecum. că nu îmi place că îmi lucește nasul și fruntea. Mulțumesc!
Salut, cat timp e necesar sa dai cu crema tatuajul? Cand o aplici dupa ce începe să facă cojite, nu risti sa dai cojitele jos?
Un spray ceva care alunga mirosul pantofilor in interior?
Dacă ma duc la solar se uniformizeaza tenul și pot scapa de anumite imperfecțiuni?
Combinand pudra decoloranta+oxidant adaugat pe par negru natural rezulta alb?
Bună seara! Îmi poate recomanda cineva un aparat de bărbierit clasic cu o singură lamă care își face treaba bine inclusiv pe pielea sensibilă?
Cati bani poti sa iei daca duci niste haine noi la second hand?
De ce isi fac femeile sprancenele de parca sunt desenate cu carioca?
Pentru mâna mare cu degete groase, merge forma de unghii balerina? Am găsit un model atât de frumos și e prima oară când vreau sa îmi pun tipsuri și nu stiu dacă se potrivește forma cu degetele...? (mai mult)
Astăzi m- am vopsit la un salon din Bucuresti si doamna de acolo mi- a spus că dacă vreau să mențin culoarea sa dau cu o altă vopsea blonda peste ceva timp cand se va mai duce din culoare...? (mai mult)
Hei! Eu sunt şatenă şi aş vrea să folosesc un şampon cu reflexii, însă am găsit doar pentru părul blond. Dacă îl folosesc are vreun efect? Sau ce aş putea folosi? Mi- ar plăcea reflexii ...? (mai mult)
Pudra Decoloranta si oxidant pentru par negru natural iese alb sau cum se face albul perfect pentru par?
Am o pereche de pantaloni visinii si nu am idee cu ce tricou/bluza/hanorcac sa ii asortez. Aveti idei?
ce tunsori s-ar potrivi pentru par subtire si moale? Mentionez ca nu il am asa des. Multumesc.
Https://prnt.sc/pulx0j Daca ma duc la frizer, o sa reuseasca sa imi faca tunsoarea asta? chiar daca am fata alungita?
Bună! Sunt vopsită de vreun 1 și jumătate brunetă. Acum vreo 5 luni am avut de gând să îmi fac un balayage(La salon bineinteles) și în prima fază am reușit. La 2 zile după am decis să ...? (mai mult)
Ce parere aveti de vopseaua neagra de la syoss? Adica aceasta https://www.emag.ro/vopsea-de-par-permanenta-syoss-color-baseline-1-1-negru-115-ml-9000100632669/pd/DQ43RBBBM/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)