Salut, ma poate ajuta cineva cu o coafura pentru fata rotunda si parul lung? Dunt baiat si nu prea vreau sa-l tund si din cauza formei fetei nu prea am multe obtiuni.
Am o intrebare pentru fete:Eu folosesc de 1 săptămână Pantene Pro v, pana acum nu am avut nici o problemă.Dar ieri după ce m- am spalat ma mânca scalpul îngrozitor(pe scurt, am facut...? (mai mult)
Buna,vă rog frumos din suflet, unde pot gasi site pe net de unde să cumpăr hanorace cu logo-ul tik tok, nu gasesc niciunde.
Daca porti un snur de piele si nu-l dai jos, cand faci baie se va rupe?
Salut, stie cineva ce pot sa fac impotriva parului de pe ceafa? Am aproape 15 ani sunt baiat si imi creeste foarte rapid parul pe ceafa inca din prima sau a doua zi dupa ce ma tund. Se observa cum creste...? (mai mult)
Hei! As dori si eu o recomandare de un sampon bun.Am scalpul foarte iritat, cu coji si ma mananca foarte tare la numai dupa o zi de la spalare.Am incercat zeci de sampoane pana in momentul de fata(profesionale,...? (mai mult)
Acum 5 zile mi- am dat parul cu placa, eu avand parul cret si nu mi se mai increteste o parte din el. M- am spalat de 2 ori pe cap de atunci, l- am udat de 5 ori si l- am dat cu spuma de 2 ...? (mai mult)
Am o mare problemă. De 2 luni ma spăl zilnic pe par. Acum am aflat ca nu e deloc bine. Parul imi cade in exces si câteodată mă doare scalpul. Dar fac asta pentru că parul meu se murdareste...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din IASI! Stie cineva unde pot gasi astfel de dispozitiv https://www.emag.ro/dispozitiv- masaj- capilar- 1- buc- ot61- 1990/pd/DDG7QBBBM/ in Iasi? Fara site- uri, va rog. Am...? (mai mult)
Hei fetelor! De fiecare data cand incerc sa imi prind parul in coada, mereu imi ramane cate o suvita si nu stiu cum sa o bag fara sa o iau de la capat cu desfacutul parului. Ceva mai usor ca sa nu pierd...? (mai mult)
Este normal sa ma doara partea de jos a burtii dupa ce mi-am pus un pierce in buric? Durerea poate radia?
Ce culoare de încălțăminte va merge cu această rochie de bal: https://www.kissprom.co.uk/greenlacespaghettistrappromdresseslongksp533-p-534.html
Deci. Recent am comandat un hanorac din Asia si din cate am auzit, marimile de acolo nu corespund cu cele din Europa. Am comandat o marime XXL, credeti ca ar corespunde cu XXL din Romania sau...? (mai mult)
Salut, de cand ascult rock am decis sa- mi las parul sa creasca, cel de sus imi ajunge pana la barbie, cel de pe parti e ceva mai mic, faza e ca eu am fata rotunda, si nu prea stiu cum sa- l mai ...? (mai mult)
Am 16 ani si as vrea sa intru in modeling, am vorbit deja si am stabilit o intalnire cu un agent și vreau sa stiu înainte dacă am capacitate de a fi acceptat, ma intereseaza ce se cere, ce...? (mai mult)
Îmi poate oferi cineva un cod valid de reducere pentru Sinsay? Mulțumesc.
Este ok daca ma dau cu un spray de protectie termica pe parul ud inainte de a-l usca cu feonul?
Am un pierce in buric pus de putin timp. Este normal sa fie rosu si inflamat chiar si la o saptamana de cand l-am pus, desi ingrijesc zilnic zona respectiva?
Unde pot imprima o poza pe tricou, hanorac mai ieftin?
Bună! Sunt vopsită de vreun 1 și jumătate brunetă. Acum vreo 5 luni am avut de gând să îmi fac un balayage(La salon bineinteles) și în prima fază am reușit. La 2 zile după am decis să mă...? (mai mult)
Buna! iPhone 8 plus sau haine de 3000 de lei? Stiu că este deplasata intrebarea, dar vrea un raspuns sincer (am un j5 2017 care are un microfon stricat)
Intrebare pentru fete/femei: Cine stie saloane profesionale în București? Unde sa ma pot duce cu incredere la manichiură și tuns+vopsit?
De ce omul cand se dezgoleste si isi arata fizicul bine facut obtine mai multe like-uri decat la o poza unde este imbracat?
Cate parfumuri detineti? Vreau sa vad daca sunt singura nebuna.
Mă întrebam dacă are cineva o rutină care funcționează bine când vrei să îți descâlcești și speli părul după o coafură de nuntă cu mult fixativ. Ce faceți prima dată sau...? (mai mult)
Cum se foloseste masca de par? Trebuie sa o aplic inainte de balsam? Si la fiecare spalare?
A incercat cineva vopseaua de la Syoss? „Syoss oleo intense vopsea de par fara amoniac" Vreau sa ma fac bruneta (eu fiind satena) si ma intrebam daca vopseaua se duce dupa cateva spalari *as prefera...? (mai mult)
TPU, parul este un blond mai inchis asa, dar si cu pete de blond mai deschis. Daca ar fi sa ma vopsesc bruneta si apoi sa revin la culoarea naturala, parul va fi la fel ca inainte de vopsire sau mi-...? (mai mult)
Tehnica de a-ti colora parul cu ceai de musetel, va avea efect doar asupra unui par deshis, saten? Ceaiul de musetel poate fi folosit si pentru parul negru? Macar pentru a-i da stralucire?
Am 14 ani sunt băiat si imi cade părul în jur de 20+ fire..cand ma spăl pe cap. Folosesc peria rotativă în loc de perie normala sau pieptan doar si un puf mic de fixativ dupa aceea...? (mai mult)
A mai comandat cineva produse de la Deichmann de pe site-ul lor? Se face o săptămâna de când am comandat și nu mai apare pachetul :(
Fetelor va dați cu crema în fiecare seară pe față?
Gasesc in iulius mall haine de la firma porc? Sau unde pot gasi haine de la aceasta firma?
Salut, îmi poate recomanda cineva o coafură, sunt baiat și am părul destul de lung, partea de sus imi ajunge până la barbie iar părțile laterale is ceva mai mici, problema e că nu mai știu...? (mai mult)
V-ați luat vreodată parfumuri de pe elefant.ro? Sunt originale?
Sunt blondă și părul imi este in general foarte uscat si se rupe ușor. Îl ingrijesc foarte bine și nu mai pică atât de mult. Zilele acestea am încercat ulei de cocos. Am dat pe păr si ...? (mai mult)
Bună. Un site pentru începători pentru machiaj? Va rog. Și ceva vestimentație? Pentru 25 de ani asa.
Ce as putea sa fac pentru a-mi albi dinții? Remedii naturale, din farmacie... orice :)
Un parfum pana in 100 de lei de Barbat. Vreau sa-l port la liceu. Vreau sa ma tina, sa fie pe placul tuturor si sa se simta.
As vrea idei de uleiuri pentru par, pentru hidratare, daca ati incercat imi puteti recomanda si mie?
Ma intereseaza daca stiti un sampon care acopera firele de par albe pentru o doamna de 60 si ceva de ani sau spray care da rezultate?
Aș vrea să- mi schimb ochelarii de vedere. Nu- mi plac ăștia la modă cu lentile mari și rame groase. M- am săturat și de ai mei mici, mă cam chinui cu ei. Deci nu știu ce să fac că mai nimic...? (mai mult)
Are cineva idee din ce magazin (fizic) pot sa-mi iau un waist trainer/corset? Nu-mi dati siteuri de la magazine online va rog!
Salut, vreau sa imi dati niste sfaturi cum imi pot convinge parintii sa imi ia niste haine, sunt editie limitata si imi plac foarte mult si nu ii pot convinge sa imi dea bani. Va rog ajutati- ma cum ...? (mai mult)
Am cumparat ceara la tub si am incalzit- o la microunde, dar nu am fost atenta si era foaarte fierbinte si m- am ars. Mi- a curs un pic, cam o dara de ceara lichida de la jumatatea gambei in jos,...? (mai mult)
Unde ma pot pensa? Ar trebui sa incerc sa ma pensez singur sau sa=i cer cuiva sau la frizerie/coafor.
Am si eu o mica mare problema. Sprancenele mele sunt inegale si aș vrea să fac o "Nebunie", dar în beneficiul meu si să mi le pensez/epilez total ca mai apoi să- mi creasca dar nu sunt sigura ce ...? (mai mult)
Am vazut un site remixshop unde poti vinde hainele pe care nu le porti. Este cineva care a experimentat? Daca nu, cunoasteti alt site unde se pot vinde haine?
Îmi poate recomanda cineva niște site-uri unde pot găsi plovere de crăciun pentru cuplu?
Salut, vreau niste sfaturi cum sa ma imbrac cu tricoul in blugi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti