De unde pot sa cumpar niste ochelari pentru solar? Un magazin fizic din Bucuresti vreau, nu vreau online! Multumesc
Îmi plac mult 2 parfumuri. Vreau să aleg între cele 2 și nu mă pot decide. Dior - j'adore sau Versace - bright crystal?
Unde pot sa gasesc un tricou cu maneca lunga care sa aiba linii albe si negre? Dau funda! Multumesc!
Stie careva daca poti pune colti de vampir daca ai aparat dentar? Multumesc anticipat:**
Unde pot gasi toner Wella Charm, pe un site din Romania?
Am primit rochita asta cadou si orice fel de lenjerie am incercat, se vede prin ea. Credeti ca merge purtata afara sau e prea transparenta? https://imgur.com/00xkeW8
Fetele, am nevoie de un sfat. Am parul lung, trece de jumatatea spatelui, e ondulat, saten. Tin enorm la lungimea parului, de cand ma stiu, am avut parul lung. Dar de ceva timp, ma bate gandul sa...? (mai mult)
Cum se numește haina care are peste tot ( nu sclipici ) ceva așa mic care dacă faci într-o parte o să fie negru și intr-o parte alb.....Cum se numește? Dau Fundă Rapid.
Acum o saptamana mi- am pus unghii cu gel si in urma unui accident nu a cazut doar cea de gel ci si unghia mea care s- a smuls din carne. Este posibil sa nu mai creasca? Cat de urat va creste? Si...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un ulei bun pentru intretinerea barbii? Stiu de existenta uleiului de ricin, dar as vrea ceva parfumat si sa nu fie asa brut cum e cel de ricin. De preferat sa nu aiba un miros dulceag. ...? (mai mult)
Cum să îmi fac parul în fiecare dimineață, adică să îi dau volum cu feonul, dar fără să mă spal pe cap(am auzit ca nu e bine să mă spăl pe cap de fiecare data)? Sunt băiat.
Sa fii fotomodel este o meserie misto? Dupa parerea voastra ce inseamna meseria de fotomodel?
Nu mai stiu. Cum se calcula marimea la blugi? Care e cea mai mica? Sau ce mărime ți se potrivește daca ai 90 in sold, 60 in talie?
Care este cea mai bună cremă de soare non comedogenică? (de preferat să nu se vadă deloc pe față și să aibă SPF 30++)
Ce părere aveți despre această rutină pentru un ten puțin sensibil, mixt și acneic: Dimineața spălat pe față cu gel de curățare Effaclar apoi aplicare crema hidratantă Effaclar Mat, iar ...? (mai mult)
Hey! Știți vreau,, truc" pentru mărirea, creșterea genelor și sprâncenelor?
De ceva timp am tot auzit de o procedura de microdermabraziune la un salon. In ce consta aceasta procedura mai exact, doare?
Vreau sa ii iau prietenei mele o pereche de ghete dar nu pot sa ma decid. Rog fetele sa ma ajute cu o parere ca sa pot face comanda cat inca sunt reduceri. 1 https://www.abfashion.ro/botine- dama/119604-...? (mai mult)
Pot folosi un corector pentru cicatricile de pe fata? Ce imi recomandati?
Hei. Cei care vă dați singuri găurile în ureche de unde va cumpărați piercing-urile? Cam ce prețuri sunt?
Am 15 ani (aproape 16) fac in ianuarie si imi creste barba foarte tare. Adică în 3 4 zile se vede clar ca mi- a crescut. Mama mea nu vrea sa mi- o las. Nu stiu ce sa fac. Sa mai astept pana...? (mai mult)
Am vazut un hanorac fain pe olx da e purtat, as risca sa iau vreo boala? Daca il spal exista un risc minim sa contactez o boala? Voi ati cumparat vreodata haine purtate de pe publi24, olx? In magazin...? (mai mult)
Salut, am un ceas casio si cand ma uit la ceas din fata fix se vede cam blurat asa trebuie sau se vede asa pentru ca e din fata, trebuie putin mai inclinat? Cand il tin inclinat se vede ok
A incercat cineva samponul solid Deja vu? Daca da, a functionat?
Pentru spalarea tenului dimineata sau seara (dar fara sa fi fost machiat) ce este recomandat sa folosim, apa micelara sau gel de curatare? Si o marca daca se poate. Ma refer la un ten gras/mixt care are...? (mai mult)
Ar fi o problema sa ma vopsesc roz in cap la școala? De ce as avea probleme atât timp cât e parul meu, gen nu ii omor pe profesori sau ceva, nu fac nimic rău, nu inteleg atât timp cât îmi...? (mai mult)
Salutare, eu ma lupt cu matreata de ani de zile. Daca cineva se uita in parul meu nu vede matreata si cand ma scutur imi iese o gramada.Cum e posibil?
Maicam- ea si taica- miu sunt mai deschisi la piele decat mine.Ei sunt bruneti si eu sunt creol.Cica eram mai inchis la culoare cand eram mic, cine stie. Oare o fi din cauza geneticii? Mama...? (mai mult)
Salutare. Am o mare problema. Nu pot scapa de matreata, ma tot lupt cu ea de ani de zile.Am incercat tot feluri de sampoane dar nici unul nu e bun.E din cauza ca nu ma spal bine pe cap? Si mama ma spala...? (mai mult)
Sunt baiat si am fata rotunda si un par cu firul subtire (nu foarte subtire, sa zicem mediu). Ce fel de frizura m-ar avantaja?
SHOPPING ONLINE! Buna TPU, imi poate recomanda cineva mai multe site-uri cu haine frumoase si la preturi bune?
Cat timp rezistă vopseaua neagră permanentă?
Buna, am 13 ani și vreau sa ma vopsesc roz in cap (baiat), nu râdeți, va rog pur și simplu îmi place, is curios, va fi o problema la școala cu chestia asta? Gen ma poate da afara sau nu stiu,...? (mai mult)
De ce cand ma trezesc dimineata arat oribil? Nu ma plang deoarece aproape toata lumea arata naspa dimineata dar eu arat naspa si in decursul zilei iar seara de abia arat ok si nu stiu de ce. Dimineata ...? (mai mult)
Ce tip pantofi nu trebuie sa lipsească din garderoba unei domnișoare?
vreau sa imi dati niste sfaturi : 1- Sunt de calitate hainele de la H&M? 2- Unde sunt mai ieftine pe net sau in mall(daca asa ma duc la Palas Mall la Iasi) 3- Imi spuneti si mie ce culori ...? (mai mult)
As vrea sa ma înscriu undeva la modeling sau ceva prin București fiind studenta in anul 1 și as vrea ceva de genul. Nu prea știu Bucureștiul. As vrea ceva gratis dacă exista legat de...? (mai mult)
vreau sa-mi vopsesc parul blond, cum pot face asta de acasă sau ar trebui sa mă duc la un salon? Vreau sa menționez că sunt băiat.
Salut. As dori sa fac tratamente pentru fata și as vrea sa îmi recomandați Cabinete de Cosmetica foarte bune și curate in București.
Ce anume se masoara cand cauti marimea pentru lenjeria intima? Am gasit https://www.aboutyou.ro/p/calvin- klein- underwear/chiloti- 3921906?_ga=2.254554764.507304990.1572275207- 1542704177.1572275207&_gac=1.186327581.1572277595.EAIaIQobChMItPulrqC_5QIVBEkYCh2uWw2uEAQYASABEgKd2vD_BwE...? (mai
FUNDA! Uleiul de recin poate ajuta pentru cresterea barbii?
Ce autobronzant bun stiti?
Intrebare pentru fete. Va place siteul Starshiners?
De unde pot cumpara hanorace negre fara fermoar sub 50 de lei?
Paltoanele se strica daca le spal la masina de spalat? Voi cum procedati? Sau e mai bine daca sunt spalate de mana? Eu le-am dus la curatatorie pana acum dar nu mai vreau sa dau atatia bani...
Imi doresc foarte tare un curs de machiaj dar nu am cunostinte despre acest domeniu. Oare voi reusi sa invat sa machiez? Fond de ten si creion am folosit pana acum, in rest nu stiu cum se aplica...? (mai mult)
Termin acuși clasa a 12 a si dupa asta vreau sa-mi acord tot timpul machiajului si cu timpul sa fiu un trainer. Cam ce pasi, cursuri am de urmat pentru a ajunge la asta?
Am si eu o problema:Vreau sa imi iau haine de la H&M si nu stiu ce oufit-uri sa imi fac si daca mi-ar sta bine cu unele haine.Ma ajutati va rog?
Sunt baiat si am parul cret si as cam avea nevoie de ajutorul vostru. Ce produse (sampon/balsam) mi- ati recomanda? (nu conteaza pretul). In ultimul timp, parul meu a inceput sa se faca ca o sarma...? (mai mult)
De ceva timp mi-am tot facut un scrub in casa, cel clasic cu cafea si ulei de masline. Am ramas fara ulei de masline si as vrea sa folosesc ulei de floarea soarelui, care ar fi diferenta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti