So, vreau sa am parul lila. Dar pe parul meu se duce culoarea aceea cam dupa o spalare.( vopsea semi, am incercat si Crazy colors, colorista, manic panic etc) Dupa ce ma fac, pot sa pun exact aceea...? (mai mult)
Sunt din Brasov si imi doresc foarte mult sa invat sa fac unghii cu gel.(mi- as dori sa particip la cursuri, dar is scumpe).Mi- am comandat de pe internet un kit(lampa uv, gel constructie cnn,...? (mai mult)
Buna, imi puteti recomanda rujuri foarte rezistente dar sa nu se stranga in liniile buzelor si sa nu arate buzele extrem de uscate? Lip tintul de la Benefit este rezistent la transfer?
Mi- am cumparat o pereche de papuci jordan de la nike, din mall, am dat 700 de lei pe ei, cum pot sa fiu sigur ca sunt originali? Am inteles ca poti sa scanezi cu ceva aplicatie codul...? (mai mult)
In Mall la Bacău găsesc nike af 1 mid Black? Daca sa la ce preț? Sau la Focșani?
Spuneti-mi o ceara de par care sa nu dauneze firului de par, adica sa nu imi cada parul de la ea
Țin o dietă, azi e a 6-a zi, în primele 4 zile am slăbit 1kg și 600 grame, apoi de 2 zile stagnez deși nu am trișat cu nimic. E normal? Voi slăbi dacă continui? Sau efortul meu e în zadar?
Am un tricou cu imprimeu si cand l- am calcat am trecut cu fierul de calcat peste imprimeu si s- a lipit plastic pe fier apoi a intrat in tesatura si nu reusesc sa scot plasticul din tesatura. Aveti...? (mai mult)
Salut, am azi o nuntă și aș dori un sfat privind îmbrăcămintea, sunt mică de înălțime și destul de slabă, aș vrea să îmi iau o rochie neagră dreaptă și să- i asortez cu cercei roșii...? (mai mult)
Cine îmi poate spune exact dacă se poate consuma alcool după ce ți-ai făcut un tatuaj? Sau la ce timp după este indicat și ce riscuri sunt. Mulțumesc
Vreau să- mi crească sprâncenele mai rapid, iar pentru asta am auzit că m=aș putea da cu ulei de ricin, e adevărat? Spuneți- mi vă rog și altceva cu ce să mă dau să- mi crească rapid dacă...? (mai mult)
De unde pot cumpara haine second hand din Bucuresti de firma (Zara, Hm, P&B, Bershka, Stradivarius)? Nu colecții actuale, dar nici vechi de acum 15 10 ani. Am fost prin Monda si Humana si mi s- au...? (mai mult)
Mă puteți ajuta și pe mine, vă rog, cu un video mai amănunțit a tehnicii din link https://www.instagram.com/tv/B3-1qbmjtrG/?igshid=alr7lmqtvaaq
Îmi poate spune și mie cineva, vă rog, ce îi aplică pe păr după decolorant în video https://www.instagram.com/tv/B4CdB7zBB_j/?igshid=18p4sjxw2k4r6 Dau funda
Si-a vopsit cineva barba? Ce vopsea ati folosit? Se poate folosi vopsea pentru par? Ajutor urgent, dau funda.
Buna! Am parul ondulat si fata ovala. Ce tunsoare mi s- ar potrivit? Cei de la salon oare ma pot ajuta? Ultima oara am cam fost dezamagita de tunsoare, acum incerc in alta parte. Undeva online pot vedea...? (mai mult)
Am și eu o întrebare care mă deranjează. Se spune că dacă ieși dintr- o relație că femeia ca să poata să treacă de acest pas ar fi ok să- și schimbe look- ul. Știți cum se spune...? (mai mult)
Cum se numeste chestia aia de la gatul fetelor facut din material textil? Multumesc!
Ce parere aveti De H&M este firma de calitate? Oare sa imi iau din mall(H&M) sau sa imi comand? Pe site si in mall ai aceleasi preturi? Mai am o problema. Nu stiu ce oufituri si imi aleg,...? (mai mult)
Ați folosit Acneminum? Este bun pentru coșuri?
Buna seara fete si baieti care va pricepeti. Unde se comercializeaza produsele marca "Teo"? Am vazut la cineva un sampon care imi place cum spala parul, dar nu stiu in ce magazin sa il caut....? (mai mult)
Un parfum de la Zara si dulce dar si tare?
Dacă ma spal cu apă rece pe cap dimineața are ceva sau trebuie cu apă caldă? După ce mă spal pe cap mă usuc cu feonul (fac asta zilnic). (Sunt baiat)
Am probleme cu mătreața, îmi puteți recomanda un șampon bun pentru bărbați care sa ma ajute sa scap de mătreață?
Ce sfaturi imi puteti da in alegerea unui sampon care sa nu provoace mamcarimi, matreata sau cojite:Elseve Repair, Dove Oil Care, Organic shop sau Farmec? Astea am auzit ca ar fi bune. Acum am...? (mai mult)
Salut Cum să îmi fac parul? Pt că de fiecare data cand îl ridic cu feonul și cu peria/îi dau volum în sus iese la fel. (Sunt băiat)
Hei, hei! Avem o petrecere, iar ca tema e stilul anilor 80! Cu ce anume ma pot imbraca? Ce idei aveti, imagini, combinatii. Multumesc mult.
Am facut o camanda pe hm de un palton si am luat marimea S, a doua zi am realizat ca imi trebuie marimea M si am zis sa- mi comand paltonul pe marimea respectiva urmand sa- l refuz pe cel precedent...? (mai mult)
Hei guys! Imi place foarte mult sa imi fac tot felul de impletituri. Problema este ca imi obosesc foarte mult mainile cand imi impletesc parul. Ce sa fac? Ajung si sa ma doara efectiv.
Uite-ma si la Beauty & Fashion :). Ce fel de culori pe manusi si bluza s-ar potrivi cu aceasta casca? Thor Sector Hype Red/Black S8.
Si eu am un astfel de inel, e cumparat de pe un site....mda... M- a dezamagit cum l- am despachetat, este oval, reglabil si negru..nu isi schimba culoarea deloc! Acolo arata ca isi modifica...? (mai mult)
Salut, stiti vreun site unde pot face niste design-uri pentru tricouri? Gen tricouri personalizate si sa am optiunea sa editez cum vreau eu, am cateva idei si as vrea sa vad cum ar arata, dau funda!
Ce părere aveți despre Bonilash pentru sprâncene? În cât timp se văd rezultatele? După încetarea acestui tratament, sprâncenele revin la forma pe care o aveau ele înainte?
Stie cineva in cat timp vin produsele de la Porc, brandul lui deliric? Am comandat produsul Miercuri la ora 6:30
Un site de incredere de unde se pot comanda haine personalizabile?
Fetelor, care este rutina voastră de seara si dimineata? Fetele cu tenul uscat.
Am 16 ani și mă rad cam din două în două zile. Cum fac să scap de bubițele acelea de la ras și de mâncărimi? Îmi apar și multe coșuri de la ras
am o intrebare si anume pentru baieti in special. Sunt adolescent si vreau sa imi creasca cat mai repede par facial(va rog nu- mi spuneti ca o sa imi para rau ca sunt "incapatanat" :)) ) Acum...? (mai mult)
Salut. Am si eu o intrebare. Este ok ca la varsta de 16 ani sa am greutatea de 59.2kg la inaltimea de 1.71?
Daca o pereche de Jordan are semnul de la nike pe ei inseamna ca e fake? Ma tot contrazic cu un prieten pe tema asta.
Ce sa fac ca sa nu mai am parul drept? Pls dau funda ca m-am saturat, mersi :*
Cunoaste cineva niste furnizori de cosmetice originale? Pe Facebook sunt multe fete care aduc cosmetice de la diverse brand- uri, de pilda Too Faced, Tom Ford, Chanel, Mac, BPerfect. Cunoaste...? (mai mult)
Ce parere aveti de samponul si tonicul de la Parusan? As dori sa accelerez putin cresterea parului. As dori sa iau capsulele de la Forcapil si samponul de la Parusan. Voi suplimente imi puteti recomanda...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre Forcapil?
Ce inseamna marimea 40 EU la adidasi? Adica marimea europeană? Pentru toate tarile din EU?
Ajutor! Cum sa imi fac sa imi crească sprancenele? Gen mi le- am pensat cam mult si nu știu ce sa fac. Chestia cu ulei de ricin sau argan e adevărată sau e doar un mit? Cam in cat timp cresc? Ma...? (mai mult)
Am si eu o problema. De la grădiniță am avut tenul foarte galben și cearcane mov si vene multe si evidente pe față și am fost batjocorită pana azi la facultate. Problema e ca am o tipa hipsterita...? (mai mult)
Bunăă TPU, vreau să îmi fac un tatuaj mic cu nume si mi- e cam frica sa nu fac alergie, eu fiind alergica la vopseaua de păr și cea pentru sprâncene din comerț! Va rog care știți sa imi răspundeți,...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu piercinguri gen spirala sau orice alt model in Ploiesti?
Am primit de la cineva un colier placat cu aur (cumparat de la cineva care aduce din Turcia cica, dar nu se mai ocupa cu asta) si l- am purtat vreo 6 luni incontinuu si nu s- a curatat absolut deloc. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!