Am o problema și v- as ruga sa ma ajutați, dacă sunteți in aceeași situație sau cunoașteți pe cineva care este, parul meu se rupe foarte repede și pe zi ce trece devine și mai subțire,...? (mai mult)
Doresc sa ii fac cadou sotiei mele produse pentru unghii de pe site-ul mysticnailsromania.ro. Aveti idee cam ce ar fi mai ok sa ii cumpar? Multumesc frumos
Ce marca de șampon/balsam e cea mai ok pentru parul cret? Unele care curăță bine scalpul, dar care nu usuca firul de par? Voi ce folositi?
Ce sa fac? :( simt ca înnebunesc. Nu am parte nici la facultate de niciun băiat. Toata lumea imi zice ca sunt nasoală si ma machiez dar daca nu ma machiez zic ca arat ca un brotac si am fata palidă...? (mai mult)
as avea o intrebare foarte stupida dar sper sa primesc un raspuns... Eu am pistrui pe cam 30% din suprafata corpului inclusiv pe fata, din acest motiv fac misto si rad cam toti de mine. As...? (mai mult)
Dimineata am probleme, nu reusesc sa ma organizez rapid si pierd mult timp aranjandu- ma. Cum sa fac ca dimineata sa nu mai stau prea mult in fata oglinzii si sa ma organizez mai bine? Nu, nu imi pun...? (mai mult)
Ce parere aveti daca pun blond peste roscat? Imi mai deschide putin parul? Mentionez ca am cumparat Palette nuanta A10, care scrie ca deschide pana la 3-4 tonuri, multumesc.
Buna fetelor, vreo fata dispusa sa fac si eu practica pentru unghii gel? Vreau sa invat mai bine inainte de a profesa
Salut, de curand m- am apucat de frizerie. Mai tund acasa oameni. As avea nevoie de un brici. Ma puteti ajuta va rog cu niste recomandari? As vrea ceva de calitate, dar in acelasi timp as vrea ca si ...? (mai mult)
Ce loțiune este recomandată pentru tenul mixt? Țin să precizez că am foarte multe puncte negre care sunt foarte inestetice.
Ieri, verișorul meu mi-a făcut o farsă: mi-a ras capătul unei sprâncene (foarte puțin, însă se observa) și as vrea sa știu în cât timp se regenerează?
Bună. Știți vreun salon unde as putea sa-mi pun codite afro in Județul Neamț?
Cat m-ar costa un aparat dentar metalic sus și jos cu toate costurile și operatiunile, nu doar aparatul în sine?
Buna TPU. Ma confrunt cu o problema care ma face sa nu ma simt bine cu mine. Am undeva la 1.51 si 45 de kg, la corp sunt multumita de cum arat insa fata mea este destul de grasana, iar pometii mei ...? (mai mult)
Neata lume,auziti,stiti de unde imi pot lua o camasa de forta, care sa arate real si la un pret destul de accesibil?
Stiti siteuri cu baratari inele si lantisoare ieftine?
Hei! Cine imi poate spune ce pasta de dinti e mai bună pentru albire? Pana acum am incercat lacalut, colgate si nu prea am vazut vreo schimbare, iar cu lacalut m- am spălat o perioadă de 3 luni dupa...? (mai mult)
Am nevoie urgentă de ajutor, de unde pot cumpara in Cluj o cămașă albă XL, mai serioasa? Sunt la o nunta, conduceam și mi- a vărsat cel din dreapta vin pe mine, ajutor rapid, am fost la Iulius,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre bărbații cu piercinguri? Mi- am pus recent un pierce în limbă și unul în sprâncenă și am văzut că părerile sunt împărțite. Nu îmi trăiesc viața după părerea...? (mai mult)
După ce mă bărbieresc mă apucă somnul. Care o fi cauza?
Cu ce as putea purta asemenea pantaloni? ( https://static.zara.net/photos///2019/I/0/2/p/0706/599/802/2/w/1920/0706599802_2_1_1.jpg?ts=1566389658551 ) Nu sunt foarte lungi si nu vreau glezna...? (mai mult)
Nu găsesc nike af1 mid mărimea 41 la un preț mai ieftin de 450 asa ca o sa va cer câteva pagini de sneakersi la mana a doua sau noi. Ce părere aveți despre papucii la mana a doua?
Cum pot sa slabesc si sa dau burta jos?
Vreau sa- mi fac cateva suvite roz acasa si nu stiu daca e musai sau nu sa fac testul anti- alergic. Eu am parul foarte lung (undeva la 50- 60 cm), iar suvitele le vreau de jos in sus si sa atinga...? (mai mult)
Buna,imi puteti spune un spray pentru păr? Adica pentru un miros mai placut, dau funda!(barbatesc)
O foarfeca de tuns pentru incepatori de 100 de lei buna, va rog... De 5.5-6. Vaaa roog
Am si eu o problema:Nu stiu ce haine sa imi cumpar si pe ce site- uri.Caut haine la moda nici chiar cum poarta chinezii, pantalonii jos pana sub puță.Am instalat Pinterest si am vazut niste...? (mai mult)
aș vrea să știu cu ce aș putea desena o pereche de adidași Nike Air Force 1 low...mulțumesc anticipat.
Care este cea mai buna banda pentru puncte negre? Am auzit ca cea de la nivea.Acum astept parerile voastre
Salut, unde pot sa gasesc mai multi adidasi gen: https://www.fashiondays.ro/p/pantofi- sport- inalti- cu- model- colorblock- si- insertii- de- piele- path- wntr- barbati- nike- p2288377- 2/ Ma refer ...? (mai mult)
Crema nivea soft este buna pentru tenul uscat?
Doresc sa-mi vopsesc parul cu tonic violet,dar parul meu este brunet, se va prinde? Se va observa culoarea?
ce second handuri cu haine frumoase cunoașteți în Ploiești și București?
Cum se poate rari parul acasa? Imi doresc o coada mai subtire, dar il am prea des. Va rog.
Buna fetelor! Am a avut un coșuleț si cand m-am spălat pe fata s-a spart si a curs sânge cu puroi, cu ce sa ma dau? Va multumesc!
am si eu o mare problema la care chiar as avea nevoie de un raspuns de la cine poate sa- mi dea. Problema la mine este ca am un ochi putin deviat, adica stramb, prea inspre extremitate cum...? (mai mult)
Buna fetele!:*Ce ar trebui sa folosesc pentru ca am varfurile arse de la placa de par? Sfaturi, sugestii etc. ❀ Multumesc ✩♥
Ce preferați? Bijuteriile din argint sau cele din oțel inoxidabil?
Va rog sa ma ajutati.Acum un an a adus tata un parfum din Franta si as vrea sa- l cumpar din nou.Nu stiu cum se numea.L- a luat la set: un parfum si un gel de dus, era negru si se numea ceva cu es sports...? (mai mult)
Ca tot vine sezonul de iarna (si la cum e iarna in Romania) m- am gandit sa- mi iau niste adidasi noi, dar cu high top. Acum am niste AF1 mid, dar vreau sa incerc si altceva. Sunt un baiat...? (mai mult)
Ce parfum de la avon pentru barbati recomandati?
Bună, am părul natural drept și când mi-l fac ondulat sau creț in 15 minute il am la loc drept. Ce aș putea folosi pentru a-mi rezista buclele? (in afara de fixativ*le-am folosit pe toate*)
Pot sa scot pierce-ul pentru cateva minute pentru a-l curata si apoi sa il pun la loc?
E mai putin dureroasa epilarea inghinala cu zahar?
Ce gel de curățare imi recomandati pentru tenul uscat?
Mai nou am vazut ca au inceput sa se epileze pe picioare si baietii. Ce parere aveti? Ar trebui sa ma epilez si eu?
Salut, am si eu o problema, ma ustura rau capul si imi curge matreata zilnic, la cap ma spal din 2 in 2 zile cu Clear Men, care sa fie problema?
Eu am o luna de cand nu m- am mai tuns si ma tund in noiembrie.Eu vreau sa imi fac coada (dupa coc)si la frizerie imi ia mult par.Eu mai am oleaca sa imi fac marimea minima de par pentru coada.Cum...? (mai mult)
A incercat cineva samponul Wella pentru volum? Din gama invigo, daca da, cum e?
Salut, am o noua pereche de ochelari si am platit foarte mult pentru ei, deci schimbarea lor nu este o solutie. Am o problema, ei imi ating mereu obrajii si este foarte enervant, rama e de plastic ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!