Salut, am o noua pereche de ochelari si am platit foarte mult pentru ei, deci schimbarea lor nu este o solutie. Am o problema, ei imi ating mereu obrajii si este foarte enervant, rama e de plastic ...? (mai mult)
La ce e bună masca de păr?
Am cumpărat o pereche de pantaloni din bumbac si imi sunt putin mici. Daca ii port se vor lărgi?
Doare sa iti faci pierce in nas?
Ce am nevoie pentru a deschide un salon de tatuaje? Ma refer strict la echipamentele din interior, nu detalii legate de firma sau legalitate.
Deci pentru inceput vreau sa spun ca am varfurile despicate.Am incercat remedii cum ar fi uleiul de masline de cateva ori dar nu a functionat.Pana la urma am facut sacrificiul suprem si am dat cativa cm...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o problemă. Sâmbătă liceul meu face after party-ul si nu stiu cu ce sa ma îmbrac. M-ati putea ajuta? Sa ma duc cu sacou sau cat de lejer? Mulțumesc. Apropo sunt băiat.
Azi vreau sa imi iau un hanorac de la Porc dar nu stiu ce marime sa il iau. Am 171 cm, 90 de kile. Stie cineva ce marime ar trebui sa- mi iau? L? Xl? As vrea sa raspunda cei care au hanorac...? (mai mult)
Am o întrebare în legătură cu părul meu, (este ondulat) după spălare are mult volum, zici că zboară, iar după o zi devine uleios doar pe cap. (El având la fel de mult volum) Sfaturi?
Ce poti face sa ai o barba mai deasa?
Câteva întrebări legate de prima epilare cu ceară în zona intimă: 1. Ce fel de ceară este mai bună? Am găsit în Jumbo ceară de genul: https://www.pensulemachiaj.ro/cumpara/ceara- epilat-...? (mai mult)
Ați folosit masca cu placenta pentru par? Îngrașă parul?
Pot sa imi usuc parul cu feonul si peria de 2 ori pe saptamana? Nu il afecteaza prea tare?
Persoanele cu par blond care se vopsesc brunet, credeti ca regreta dupa un timp alegerea facuta?
Știe cineva dacă pe dinții de zirconiu se pot aplica acele " bijuterii dentare " ma refer la o singura pietricica pe un dinte? Nu știam ce categorie sa aleg. Sper ca e cea potrivită.
Am parul blond "murdar" si as vrea sa il decolorez,,,, oxidantul de 9 e prea puternic?
Cat timp trebuie sa astept sa imi creasca părul ca să pot să-mi fac dreaduri?
Paginile de parfumuri de pe Instagram sunt de incredere?
Salut, de curand mi- am facut un tatuaj, mai exact sambata trecuta si a inceput sa prinda coaja si intrebarea mea ar fi daca mai trebuie sa- i dau cu crema in perioada asta? Deoarece am inteles ca nu...? (mai mult)
Cum isi baga rapparii tricou in blugi? Dati-mi niste sfaturi si le sta asa bine, la mine sta ca pe gard.
cum isi baga Lil Pump tricoul in blugi si la mine se vede urat, cum? Dau funda
Hey, ma poate ajuta și pe mine repede cineva? Am văzut ca au apărut de ceva filme, acele topuri ff scurte(deasupra pieptului) care au doar mâneci și care se poarta cu un maieu pe dedesubt. Pe...? (mai mult)
Ce crema folosiți pentru tenul uscat?
Bună, ce exfolianti chimici pentru ten recomandați?
Cunoaste cineva un site pe care aș putea găsi tricouri cu pătrățele alb negru? Gen pătrățele vans asemănătoare cu tabla de șah. Va rog dau fundă!
Aș dori să-mi spuneți câteva nume de parfumuri ale brandurilor de înaltă calitate. Vreau să-mi cumpăr unul nou și nu știu ce să aleg. Mulțumesc
Hei, am nevoie de ajutor.Imi poate da și mie câteva sfaturi că părul meu să nu mai fie umflat, gras sau sa se facă coji sau matreata? Nu mai suport să stea așa, se încurcă și foarte repede....? (mai mult)
știe cineva niște second handuri mișto in Târgoviște?
Ofer o mica fundiță răspunsului câștigător = )) Am cumpărat un ondulator nou și are mirosul ăla de plastic posibil că e nou, din acest motiv. Cum procedez pentru a scăpa de miros?...? (mai mult)
Daca am comandat niste ghiuluri in forma de craniu cu 2 marimi mai mari decat port eu, e ca la adidasi? Adica alea 2 numere in plus fac inelul sa cada instant? Sau daca ii pun alt inel in fata sa- l sustina...? (mai mult)
In ce magazine vă place sa cumpărați haine?
Ce parere aveti de sampoanele nuantatoare? Sunt fata, 17 ani si vreau sa ma fac bruneta (eu fiind satena)...nu vreau sa ma vopsesc pentru ca zic eu ca nu merita (mai ales la varsta asta), asa ca vreau...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a- 12- a si am o problema! Invat foarte mult si sunt stresat si de un timp am observat ca imi cade parul si gen cade mult! Si sincer sun putin speriat ca nu as vrea sa chelesc...? (mai mult)
Sunt baiat si am parul cret.Cum pot sa il indrept? In afara de placa
Recomandați mi o mască bună care să-mi curețe în profunzime fața, simt că spălatul pe față nu e de ajuns. Am ten mixt un pic sensibil.
Ati incercat produsele de skincare de la marca The Ordinary? Daca da, care v-a placut cel mai mult? Si cel mai putin?
Salut..de jumatate de an mi- am lasat parul sa creasca! Sunt nelămurit. Nu folosesc feon, nu ma vopsesc, ba chiar nici nu frec cu prosopul parul, il tin pur si simplu infasurat pe cap. Toate acestea...? (mai mult)
E usor sa te vopsesti blonda fiind buneta? Cat de repede se va prinde culoarea?
Salut, de ce mereu când sparg un coș rămâne o pată maro? Începe să ma deranjeze, stie cineva cum să scap de acele pete? ofer funda
Buna,a incercat cineva crema pentru sâni sexy boobs?
Salut.De ceva timp imi doresc sa fiu fotomodel.Am 14, 1, 68m si 71kg, sunt baiat.Lumea imi spune ca nu ar trebui sa slabesc dar eu cred ca da si ca ar trebui sa fiu macar mai inalt.Voi ce sfat imi ...? (mai mult)
Știe cineva dacă in București există vreun salon de frizerie unde se pun peruci realiste pentru bărbați? Poate nu caut eu cum trebuie dar nu găsesc nicăieri aceste "hair systems" din care nici ...? (mai mult)
Ce remedii stiti pentru a scapa de cicatricile ramase de la cosurile de pe spate?
Bună fetelor. Am și eu o problema, de ceva timp nu îmi mai creste parul și as dori sa îmi spuneți cu ce ma pot spala sa îmi crească?
Intrebare pentru fete! A folosit cineva sau foloseste cineva epilator Philip's lumea? Vreau si eu pareri. Merci
A testat cineva cosmetice de la NALA? Cum vi se par?
Ce spune Codul Bunelor Maniere despre purtarea ploverelor sub sacou (camasa, plouver, sacou)? E impotriva? Nu se poarta? Sau este perfect normal? La barbati ma refer.
FUNDA! Am nevoie de voi. Mi- am făcut breton. Însă am un vârtej. Și sta ca naiba... Cum îl fac sa stea egal? Scăpând într- un fel sau altul de vârtej. Nu am idei. Va rog, ajutați un om...? (mai mult)
Bună, cum se numeste modelul de geanta ROSETTI cu model de genul )I(.
Salut, TPU. Luna aceasta este ziua nuntii noastre si as dori sa ii cumpar o pereche de pantofi. Am gasit o perechea asta https://stiletto.ro/p/pantofi- dama/eleganti/pantofi- cu- fundita- cu- toc- gros-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.