Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Unde gasesc dior sauvage 100 ml edp mai ieftin? E prea exagerat 600 lei la mall
Bună, hainele și încăltamintea de pe temu sunt bune? Ca am văzut și mi se par cam ieftine și aș vrea să îmi comand, știu ca sunt fake dar și în piață sunt fake. Care este diferența ca...? (mai mult)
Am niste pantofi cu bareta la spate pe calcai si la un moment dat bareta cade de pe calcai... Ce sa-i fac ca sa-mi stea?
Daca iti iei mustata cu aparatul de sprancene, creste mai repede?
Salut, daca folosesc doar derma roller pentru a trata golurile de inceput de chelie ma poate ajuta sau trebuie neaparat minoxidil?
Un șampon bun pentru par ondulat? Care sa nu usuce scalpul.
Salut, cat costa un tatuaj in Craiova? Gen as vrea sa-mi fac o cruce mica in spatele urechii, dar prietenii spun ca, costa intre 500 1000 lei asa e oare? Multumesc anticipat
Daca doresc sa ma tund burst fade, in cat timp o sa-mi creasca?
Buna! de ce nu mi imprima printul de pe foaie pe tricou?
Dacă am parul ondulat, pot face ceva sa se încrețească mai tare?
Bună! Din ce cauza nu se vad rezultate la epilarea definitiva cu laserul? După 20 de ședințe, unde în mod normal ar fi trebuit 10 ședințe și apoi odată la 3/6 luni întreținerea. eu am făcut...? (mai mult)
Ce înseamnă PLL când e vorba de parfumuri?
Cum pot schimba adresa de livrare pe SHEIN? Încerc de minim o ora s o schimb și îmi zice ca a apărut o eroare, să încerc din nou mai târziu
Bună! Am dat retur la niște haine pe shein, cum pot anula returul?
Salutare! Ce parere aveti despre Slăbire localizată prin lipoliză și lifting HIFU? Ma bate un gand sa incerc, pentru gusa. Multumesc
Salut! Mi- am cumparat recent de pe OLX Stronger with you intensely 100 ml. M- am tot uitat pe internet sa verific daca e fake iar totul este perfect in afara de capac.Adica cutia este perfecta, sticla,...? (mai mult)
Bună! O întrebare în legătură cu aplicația Vinted: cum aș putea să setez să- mi vând articolele doar în România? Nu mai vreau să vând în Polonia spre exemplu sau în alte țări străine....? (mai mult)
Cat costă o întreținere de unghii cu gel?
Bună! Am un combinezon de parașutism dar elasticul de pe mânecă îmi este prea strâns. Cum aș putea să lărgesc puțin elasticul? Am încercat să îl țin întins mai multe zile dar nu a fost de...? (mai mult)
Mi- aș dori tare mult sa port vreodată o asemenea ținută mai super retro, dar nu știu dacă aș avea curajul sa ies pe stradă așa, adică să nu mă fac de râs! Ce sa fac? Idei! Mulțumesc ...? (mai mult)
Dimineață am folosit niște pudră de păr pentru că m- am dus la aniversarea cuiva și voiam să- mi stea părul bine toată ziua.Acum când am ajuns acasă m- am spălat pe cap cu șampon dar am văzut...? (mai mult)
Sunt băiat și vreau să- mi las părul mai lung și să- l dau în ambele părți. Am citit pe internet că de obicei trebuie să mergi la frizer măcar odată să- l tunzi când îl lași să crească....? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva lip liner de calitate negru cremos mat pentru buze?
Unde pot gasi palete de farduri cu aceste nuante? Doresc sa fie de profesionale de inalta calitate cu pigmentare buna si sa fie pentru toate tipurile de piele inclusiv pielea sensibila. https://postimg.cc/JykGKW1V ...? (mai mult)
Bună! A încercat cineva să combine oja semipermanentă cu oja clasică? Adică de exemplu să aplici bază semipermanentă și după să aplici culoare și top coat clasic. Rezistă? Sunt cam sceptică...? (mai mult)
HELPPPPPPP! buna, am o problema cu "sotia" fratelui meu. Ma si bucra mult, daca ma ti putea ajuta cu un sfat. Eu si "cumnata", mea am fost foarte apropiate, pana am prins- o ca se furisa pe ...? (mai mult)
Sunt băiat și am ginecomastie severa asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100C sau chiar 105D, sa încep sa port sutiene pentru sustinere...? (mai mult)
Cam cat vă puteți permite sa plătiți maximum de obicei pentru o pereche de pantofi de sport?
Sunt băiat și am ginecomastie severa asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100C sa încep sa port sutiene pentru sustinere adică din...? (mai mult)
Salut, daca imi tund parul periuta, o sa creasca mai "sanatos" si mai frumos?
Vopsea de barba de unde pot cumpăra? Are la Carrefour? Sau se gaseste undeva? Sau se comandă doar de pe site-urile online? Mulțumesc
As vrea sa cumpăr o pereche de ochelari de fițe, adică doar sa para ca sunt de vedere dar nu știu de unde. Știe cineva? Multumesc
Bună ziua! Și-a pus cineva unghii cu gel la Love Beauty AFI? Care este părerea voastră?
Buna, saptamana trecuta m- am vopsit roscata, iar ieri mi- am facut niste suvite albastre cu albastru de metil cum faceam mai demult, nu stiu ce s- a intamplat dar acum am parul mov si nu imi place,...? (mai mult)
Ar fi elegante aceste ghetuțe ca încălțări de duminică? https://arina.md/img/p/4/9/9/499-large_default.jpg
Bună seara! A mai comandat cineva de pe site- ul wwwKitUnghii.ro? Am dat o comanda sâmbăta dimineața, și deși știam ca nu se lucrează în weekend, ci doar în zilele lucrătoare, cum este și...? (mai mult)
Bună, de unde aș putea achiziționa un lanț de aur dar să fie aur adevărat nu suflat la un preț bun?
Mulți au spus ca își vopsesc barba cu vopsea permanenta de păr asa că am încercat și eu, șaten mediu. Am urmat instrucțiunile dar nu se prinde absolut deloc. Știe cineva de ce? Mulțumesc
Suvitele din poza mea unde se fac? Mai e la moda cu suvite la bărbați? Arată copilaresc?
Bună! Am parul pana mai jos de umeri și am cumpărat 2 sticluțe de rosu de castelani, îmi ajunge? Sunt șatenă și as vrea sa iasa un roșu, nu castaniu sau roz... Cum îl aplic? Pe parul umed...? (mai mult)
Bună, ce pot face pentru părul meu ars și foarte rar? Ceva măști făcute de acasă, sfaturi. Vreau să l am sănătos dar de la atâta vopsit mi s- a ars foarte tare la vârfuri și e foarte...? (mai mult)
Buna, am vazut pe Trendyol niste ghete dr martens care cica ar fi originale ( le scrie si in descriere numele si pe etichete, chiar sunt si doua recenzii care spun ca sunt originale 100%) dar la un pret...? (mai mult)
Bună, ce pot face pentru părul gras, despicat, ars ca să revină înapoi la normal? Este foarte subțire, înainte de toate vopselele era mai des. Ce pot face pentru părul meu să revină la normal,...? (mai mult)
Voi ce creme aveți pentru după dus mai ales pentru piele uscata?
Buna! Pantalonii ăștia sunt de bărbați? https://imgur.com/a/AsyIxcP
Buna ziua! Cam cat costa o manichiura cu gel de la zero? Intre ce sume variaza? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Salutare, cat ar costa aproximativ un tatuaj in ureche? Stiu ca depinde de complexitatea tatuajului si etc(este vorba de ceva basic, cateva linii ce curg), dar vreau sa stiu aproximativ cam pe la ce...? (mai mult)
Buna TPU! Problema! Mi se îngrașă parul prea repede si nu inteleg de ce. De exemplu ma spal pe par miercuri seara, joi arata bine, vineri deja e ingrasat A2a zi mi se ingrasa parul si nu stiu ce...? (mai mult)
Dacă firul de par din cap este smuls m ai poate creste?
Salut.Am nevoie de putin ajutor în legătură cu vestimentația. Termin clasa a 12 a anul asta si nu știu cum sa ma imbrac la pozele individuale si la banchet.Ma gândeam la costum pentru pozele individuale...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!