Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Ce păreri aveți despre suplimente cu vitamine pentru piele, unghii, par? Cele cu colagen?
Cum scapi de riduri fine din jurul ochilor? Sunt soluții?
La 30 ani te mai consideri tânăr sau bătrân? De ce lumea e așa de rea când arăți tânăr la față, la cei 30 ani și apoi îți spune că ești bătrân?
Mai se poartă genul asta de căciulițe de blana cu pompoane? Că mi- aș dori de...? (mai mult)
Suplimente de vitamine și minerale sunt bune?
Bărbații folosesc rutina skincare?
Din ce luam colagenul pentru piele, unghii, par?
Gelatina fin maruntita alba la plic contine colagen?
Alex Velea are 40 ani, cum naiba are atâția ani? Are operații estetice sau ce folosește? Pare mai tânăr cu mult
Sunt băiat și am ginecomastie severa, asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca au ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100D sau chiar 105D, la recomandarea medicului de vreo...? (mai mult)
Hei la ce parfumuri ati primit complimente din partea străinilor care au trecut pe langa voi? As vrea sa cumpar unul atat de bun încât persoanele care trec pe langa mine sa se uite dupa mine dar nu ...? (mai mult)
Bună ziua. Se poate șterge cumva scrisul de pe lentilele de ochelari de vedere? Mi- am achiziționat o ramă nouă dar lentilele cu dioptrii nu ajung în timp până la ședința foto de Crăciun și...? (mai mult)
Heii! Cu ce șampon aș putea să mă spăl pe cap? De câțiva ani mă confrunt cu mătreață și nu știu cum să scap de ea!
Daca am luat un articol de la peek and cloppenburg si vreau sa dau retur dar nu mai am bonul pot sa dau retur cu aplicatia? Am acolo tranzactia numarul si tot ce trebuie
Buna seara si la multi ani de ziua Romaniei! O intrebare am si eu: fetele care faceti unghii cu polygel, cu ce credeti ca as putea inlocui clestii aceia care se prind pe unghie pentru a presa gelul sub...? (mai mult)
Bună! Vreau sa dau comandă pe Shein ca de exp azi 1 Decembrie și nu știu în cât timp poate sa ajungă… Sunt conștientă că poate luna asta nu ajunge desi am văzute persoane care spun ca timpul...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt alergica la base coat sau la gel, mi se face un lichid alb ca o basica pe deget si imi mai ies si niste bubite care ma scarpina foarte rau, exista alta modalitate sa am si eu unghiile...? (mai mult)
Cum se numesc doamnele care lucrează la Douglas, Sephora, Marionnaud?
Buna TPU. Sunt fete din Suceava pe aici, care poate știu, sa îmi spună unde gasesc în Suceava o rochie alba pentru cununia civila la un preț accesibil. Multumesc! Dau FUNDA!
Cum sa ai mai mult colagen pentru piele, par, unghii? Din ce iei colagen mai exact? Gelatina din plic conține colagen?
Buna! ce numar as putea sa-mi pun la masina daca ma cheama alexandra
Ce ar fi mai util ca și cadou de Moș Nicolae pentru iubită. O bluză cu tematică de Crăciun sau un set de îngrijire personală ( crema mâini, față și ce mai conține)
Buna ziua dragi prieteni am si eu o intrebare pentru voi :D bine mai mult pentru domnisoare si doamne dar pot raspunde si baietii: pe voi ce culoare de par va reprezinta in totalitate? mai stiti acum...? (mai mult)
Buna TPU,vreau sa am un glow up. Cum sa fiu mai feminina,sa învăț să machez, sa arat mai bine?
Mi am cumparat o pereche de adidasi iar dupa cateva zile cainele meu mi-a ros unu adidas. Întrebarea mea este daca pot cumpara doar un adidas si daca stiti daca se poate si de unde pot face asta?
Ce șampon îmi recomandați pentru scalp uscat? De fiecare dată când bag mana in par zici că ninge
Ce parfumuri de bărbați îmi recomandați? Buget: 80-200€.
Cum pot întinde/ lărgi o pereche de pantaloni 100% poliester care nu este deloc elastică?
Cum pot scapa de foliculita? M-am barbierit cu bicul pe fata si dupa aproximativ o saptamana m-am trezit cu niste umflaturi care seamana cu niste cosuri. Sunt baiat.
Știe cineva cum scapi de riduri fine premature? Soluții sunt?
De ce apar riduri atât de devreme la băieți de 25-30 ani? De exemplu eu am trei riduri pe frunte și nu știu din ce cauza. Nu folosesc nimic pe față:)
Orientativ, cât costă pregătirea miresei? Mai exact, îngrijire personală pe corp și pe față, machiajul pe față, genele, buzele, unghiile, părul, parfumul, nu mai am idee ce ar mai intra.
De unde pot cumpara un pocket chain? caut de o ora si nu gasesc nimic in Romania sau cineva care livreaza aici, daca stie cineva un brand orice care vinde si in Romania as aprecia!
Bună seara. As dori sa cumpăr niște ghete cu membrana Goretex. În ce magazine din București as putea găsi? Nu dețin card bancar sa pot comanda online. Vreau sa ii probez la fata...? (mai mult)
Salut pentru cineva care poarta marimea 45 la incaltaminte, ce masura i se potriveste la o pereche de pantofi sport Adidas? 44 2/3 sau 45 1/3?
Fetelor, cine va ajută cu impletitul parului dimineața?
Bună, îmi fac părul cu placa și nu rezistă nici o oră ce trebuie să folosesc să reziste? Maxim fără nimic îmi ținte 20 minute maxim o ora
Bună eu am părul ondulat și nu prea îmi place cum îmi stă. ce aș putea să fac să fie și el drept in afara de placa de păr
Bună, am o intreabare dacă eu am părul ondulat și îl tai o sa crească tot ondulat sau drept
Buna îmi poate spune cineva pentru ce este bun șamponul de cal? Dacă este bun pentru creșterea parului uman
Dacă cardul nu-i activat aș putea să scot bani de la banca cu buletinul?
De ce ma mănâncă pielea capului, și gatul la spate gen toată partea de ceafa? Menționez ca ma spăl cu șampon elseve și acum câteva luni am luat paduchi de la cineva și acum îmi este frica sa...? (mai mult)
Adidașii jordan de pe trendyol sunt originali?
Saaaaaal, am și eu o întrebare! Este un site se cheamă încălțăminte cool și sunt papuci de firmă, aș vrea să știu dacă se vede că is fake, deoarece acolo scrie că nu- s originali și...? (mai mult)
Bună, am văzut pe Zalando o brățară guess, ce părere aveți despre ea?
Vreau sa ma vopsesc blonda tot capul, imi puteti recomanda un salon care este destul de bun dar sa-mi ia pana in 600 de lei? Am un par un pic mai lung de umeri
Buna, aș vrea să încep o afacere de a vinde brățări handmade, unde as putea sa cumpăr produse de la a- z și dacă aș vrea să pun poze pe medalionuri cum se procedează? Unde? Sau sunt aparate...? (mai mult)
Fetelor: s-a intamplat sa nu va demachiati o perioada? Ce s-a intamplat? Cum v-ati simtit?
Pantalonii de bărbați au fermoarul accesibil de pe partea dreaptă acoperit de partea stângă din ce știu eu Această regulă se aplică la toți pantalonii, orice tip /model ar fi? Pot purta ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice