Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 7 Februarie 2025 sunt:
Salutare tuturor.Tocmai am dat o comanda pe shein la niste tricouri, insa am auzit ca hainele lor nu au cea mai buna calitate.Produsele pe care le- am comandat aveau recenzii bune si aratau super ok in...? (mai mult)
De ce toate perechile de Air Force 1 fac gaura in talpa si se tocesc asa rau si foarte repede? M-am saturat de problema asta, e a 8-a pereche gaurita. Pot sa le fac ceva ca sa evit asta?
Salut! După ce ți-ai spart un coș și apare cojita și după cade rămâne o urma, mai poate apărea un coș fix în zona aia?
Cum vi se par produsele Bath & body works?
Salut, am o intrebare as vrea sa incep sa vand sneakers dar n am idee de site-uri daca ma poate ajuta cineva, cu niste sfaturi la ce sa ma astept. Multumesc
Care este pretul unui tricou in IDM Basarab?
Hey! Am doua piercing uri, industrial și helix, recent mi- am schimbat piercingul helix din labaret într- unul rotund, dar ambele ma dor! Totuși durerea este suportabila dar puțin incomoda, industrialul...? (mai mult)
Buna! Mi-am făcut de vreo 3 saptamani un septum și mi-a căzut când dormeam, mi s-a astupat gaura, cum o pot desfunda?
Buna! Dupa cate sedinte de cryolipoliza se vad rezultatele?
Eu am parul saten închis, dacă îmi pun vopsea saten deschis va ieși fix saten deschis sau trebuie sa ma vopsesc de mai multe ori pentru rezultatul dorit?
Întrebare pentru fete: de ce simțiți nevoia să vă vopsiți părul și să vă machiați? Dacă a voastră culoare naturala a părului e frumoasă și aveți o frumusețe naturală, la ce bun machiajul?...? (mai mult)
Mi-am pus pierce in buric acum 2 zile si acum as vrea sa-l dau jos fiindca nu-l mai vreau. In cat timp se astupa gaura?
E mai ok epilarea cu ceartă sau cu lama în zona genitală?
Buna ziua. Sunt acreditata in domeniul beauty si as vrea sa îmi deschid un salon prin PFA. Nu am mai avut legatura cu partea asta de birocratie, prin urmare nu stiu ce si cum ar trebui sa fac. Îmi...? (mai mult)
Buna, a incercat cineva pantofii de la otter cu gaurele pentru aerisire? Vreau sa stiu daca sunt ok pentru mers indelungat, ma tenteaza modelul acesta. https://mansoft.ro/produs/617046/Pantofi- OTTER-...? (mai mult)
Stie careva cum scap de coșurile de sub piele și punctele negre?
Care brand de creioane e mai bun NYX, golden Rose sau Purobio?
Bună TPU! De când folosesc epilatorul am făcut foliculită, îmi apar coșuri peste tot unde îl folosesc și arată foarte inestetic... Cele care folosiți epilatoare, reușiți să aveți pielea...? (mai mult)
Hei TPU, am o mica intrebare. Am cosuri pe fata, dar nu din acelea cu cap galben, sunt pur si simplu mici bubite care arata foarte urat! Am folosit tot felul de tratamente, dar niciunul nu m- a ajutat...? (mai mult)
Am primit un ghiul de aur, ce mi se potriveste doar pe degetul aratator. La ce mana sa-l port si de ce? Mentionez ca sunt baiat si sunt dreptaci.
Buna, as dori si eu un site cu un undulator de par sau placa care face parul in "valuri", rog fetele care stiu sa-mi dea un raspuns.
Salut. E adevarat ca daca te razi pe picioare cu lama, parul va creste mai negru si mai tare?
Caut un lac de unghii care sa semene cu nuanta rain washed de la avon ( in prezent nu se mai gaseste). Este un mov pal.
Buna,ceva pentru cresterea parului?
Care sunt mai frumoase, blondele vopsite sau cele naturale?
De ce fetele blonde au mult succes la baieti, se indragostesc toti de ele, dar in schimb daca vor sa aiba prietene, nu au, din cauza faptului ca fetele nu le suportă, iar daca esti brunetă sau satena,...? (mai mult)
Buna,o masca ceva pentru varfuri despicate si aspre?
Salut,as vrea sa comand un iPhone de pe flip.ro.ce părere aveți despre site,ați mai comandat, care a fost experiența dvs?
De ce mai toate fetele umbla cu parul lung, gen neîngrijit?
Imi puteti recomanda un brand bun de creion de ochi alb si argintiu care se ascute dar sa fie rezistent?
Buna! Eu mi- am facut unghiile la salon de vreun an, dar recent m- am decis sa le fac singura acasa cu lampa, gel, rubber base, etc. De prima data cum le- am facut acasa am facut alergie. Mi s- au ...? (mai mult)
Am o pereche de ochlari de soare cu lentila albastra si i-am zgariat.S-a dus doar culoarea albastra de pe lentila.Se poate sterge toata culoarea si reaplicarea altei culori, daca da un site cu culori.
Sa zicem ca ai o palarie (bumbac) si nu vrei sa se murdareasca captuseala de la frunte... sa nu vada si altii ca esti jegos. Ma gandeam sa lipesc banda adeziva pe zona aia de jur imprejur. (pe palarie...? (mai mult)
Sa zicem ca ai o palarie (bumbc) si nu vrei sa se murdareasca captuseala de la frunte... sa nu vada si altii ca esti jegos. Ma gandeam sa lipesc banda adeziva pe zona aia de jur imprejur. (pe palarie ...? (mai mult)
Buna! acum 2 luni m- am vopsit bruneta, culoarea mea naturala fiind de un saten deschis. mi s- a dus destul de putin din vopsea de atunci. este cu maxim o nuanta mai deschis fata de atunci. as vrea cam...? (mai mult)
Credeți ca umerii pot influența aspectul bustului? Eu am umerii lați și brațele nu tocmai subțiri si sânii mici și de obicei am parte de priviri urate din partea bărbaților când nu port sutien,...? (mai mult)
Buna ziua, știe cineva in Brașov un salon unde tatuează sprâncenele permanente?
Buna,mi-am facut pierce in nas ieri cu un pistol cu cercel medicinal, cat e indicat sa tin cercelul medicinal ca dupa sa-l schimb? Mi s-a umflat putin si durerea e putin suportabila. Multumesc!
In ce magazine pot testa la liber diverse parfumuri de nisa? (Bucuresti)
Cam câte perechi de pantaloni aveți? Ma refer la pantaloni pe care ii purtați în viata de zi cu zi, nu cei pentru "ocazii mai speciale" pe care ii purtați o data pe an. Am auzit ca o prietena are...? (mai mult)
Bună, eu i- am zis la frizer sa îmi dau parul pe spate și m- a tuns în asa fel încât sa fie tunsoarea cu parul dat pe spate.Dar îmi arata ca naiba, o ia parul în 2 direcții și ma fac de ras...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa fac o depigmentare a pielii (ten), am trimis mesaj la o clinică din București și a zis că trebuie să mă duc la un medic dermatolog mai întâi, oare îmi va recomanda doar...? (mai mult)
Sfaturi eficiente prin care poti avea un glow up pana la vara? Dar ceva care a functionat si in cazul vostru. De cand ma stiu ma obsedeaza frumusetea si fetele influencerite sau nu numai care arata bine....? (mai mult)
Unde îmi pot face dreaduri în Iași?
Cum e posibil ca din parul cret sa devina parul drept fara sa ii faci nimic in sensul asta, eu de 2 luni dupa o tunsoare m-am trezit ca parul nu se mai increteste!?
A incercat cineva creioane purobio? Nuante 46 (silver) e argintiu? In pozele de pe net apare o alta culoare?
Buna ziua.Am nevoie de aparat pentru cap la par ori crema să rămână capul că în palmă..de unde să cumpăr?
Salut, am 17 ani și mă confrunt cu mici coșuri pe fata, știu că e vârsta in care este normal sa îți apară, dar am prieteni care n- au nici măcar o bubița la aceași vârstă, ținând cont ...? (mai mult)
Salut. As avea nevoie de niste recomandari de saloane in Bucuresti care fac tatuaje anime reusite. Majoritatea pe care le- am gasit nu prea le fac exacte si niste pareri/ experiente ar fi bine venite. ...? (mai mult)
Buna TPU. Care sunt cele mai bune saloane de tatuaje din Bucuresti, sectorul 6? Imi puteti recomanda cateva? Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!