Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Buna TPU. Unde îmi pot face rinoplastie in Iași? Cât e prețul? Dau funda!
Buna, doresc sa-mi cumpar si eu parfum sol de janiero, dar vreau sa stiu care este mai bun? 68 sau 62? Care miroase mai bine?
Am 15 ani si de prin septembrie ma dau zilnic inainte de scoala cu fond de ten. Pana atunci nu ma dadeam deloc (nici n- aveam) dar acum nu mai pot sa scap de el. Problema mea e ca am cearcane si niste ...? (mai mult)
Nu există bărbierit fara sa mă aleg cu 4-5 tăieturi deși pe obraji nu îmi crește bărba. Doar sub nas și bărbie. Sa mă duc la salon?
Ce părere aveți despre rochia aceasta pentru o fata de 14 ani? Vi se pare indecenta? Vreau punctul de vedere a unui părinte.https://www.cropp.com/ro/ro/rochie-pentru-femei-3092w-90x
Buna, ati incercat setul Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Jet Set. https://www.notino.ro/sol- de- janeiro/brazilian- bum- bum- jet- set- seturi- pentru- voiaj/#pdReviewsScroll Vreau sa ii iau cadou ...? (mai mult)
Produsele rembeauty sunt valabile in ro? Si in ce oraș, mulțumesc.
Bună! As vrea sa mi vopsesc parul de pe mâini și de pe picioare blond pentru a fi mai puțin vizibil, dar nu știu ce produs sa folosesc. Aveți vreo sugestie?
Cum pot sa imi incresc increderea in sine? Mereu ma simt foarte foarte urat si probabil sunt. Multumesc
Periile rotative de păr sunt numai pentru fete?
Pe încheietura mâini am observat că venele sunt albastru-verzui, adică am subton rece. Deci cum aleg culoarea fondului de ten? Cum știu care culoare e subton rece?
Salut.De unde as putea cumpara un sampon pentru incretirea parului? Daca se poate as prefera sa nu fie magazin online deoarece as avea nevoie cat mai rapid.
Salutare! Eu am un scuter care l- am luat la mana a3a, scuterul e pe numele primului proprietar și înmatriculata tot de el, scuterul e înmatriculat pe Miroslava judetul Iași, și sunt din Huși judetul...? (mai mult)
Ce adidasi recomandati pentru fete la liceu? Adica pentru clasa a 9a
Buna, știți parfumuri sau spray-uri de corp care miros a bomboane sau a caramel? nu foarte scumpe
Daca am 13 ani, 1'60 si 41kg este in regula? Ce as putea sa fac sa mai iau in greutate?
Care sunt mai frumosi, champion rebound 2.0 mid negri sau roz?
Bună Am 13 ani 42 de kg și o înălțime de 169 cm îmi doresc enorm să mă înscriu la o agenție de modeling în București Are cineva recomandări de agenții și sfaturi în domeniu?
Buna, ce părere aveți de spary-urile de corp VIVE SCENTS?
Buna, Cum pot avea un glow up? Mai ales la față, la corp sunt ok deoarece practic sport de performanță, răspuns?
Bună ziua, care este cea mai bună metodă fără durere de epilare? Vreau să scap de firele de păr definitiv din orice zonă a corpului, este bun un epilator ipl sau cu laser sau să mă duc la un...? (mai mult)
Bună, ați încercat suplimentele Forcapil? Funcționează pentru par și unghii? Ma gândeam sa le încerc și eu.
Este buna aceasta ( PUDRĂ PENTRU ALBIREA DINȚILOR CU CĂRBUNE DE COCOS SMILEBITE) a folosit cineva? https://nutridome.ro/pudra- albire- dini?utm_source=opinia-...? (mai mult)
Salut, este adevarat ca parfumul verset island este 1 la 1 cu parfumul dior sauvage? Rog sa raspunda cei ce le- au comparat pe ambele si ce as putea face ca un parfum sa persiste mai mult pe mine? Stiu...? (mai mult)
Buna tuturor! Oare ce fel de adidasi ar fi ideali pentru pregatirea pentru politie? M- am tot uitat pe internet si prin magazine si nu stiu din ce sa aleg si sa fie si buni. Daca exista cineva in grup...? (mai mult)
Salut, mi- am făcut cu cinci zile în urmă a doua gaură în ureche în farmacie cu pistolul, dar după două zile a inceput să am dureri și eu am schimbat cercelul. L- am înlocuit cu cel din aur,...? (mai mult)
Bună! Aveți idee dacă se pot aplica extensii de gene curbura L fără a fi soft volum? Mulțumesc anticipat?
Buna! A comandat cineva de pe site ul trendhim o bratara cu gravura? Initialele costa 86 de lei in plus pe bratara si nu vreau sa-mi iau teapa.Multumesc!
Salut, este adevarat ca parfumul verset island este 1 la 1 cu parfumul dior sauvage? rog sa raspunda cei care le au comparat pe ambele, si ce as putea face ca un parfum sa persista mai mult pe mine? ...? (mai mult)
Buna! Acum 3 saptamani am pus ulei de rozmarin in șampon pentru ca am auzit ca ajuta parul sa se regenereze, sa creasca mai repede etc. de atunci n- am putut sa- l spal complet din par (nu am mai folosit...? (mai mult)
Bună, am fire de păr pe sâni, cu ce aș putea să-l îndepărtez să nu se îndesească?
Hei, am auzit ca drojdia are efecte foarte bune asupra tenului cu acnee si nu numai. Am acnee de peste 4 ani, si sunt sub un tratament de roaccutane, insa care nu pare sa isi faca prea mare efect dupa...? (mai mult)
Buna. Stie cineva ceva crema sau sapun, ce pot folosi pentru fata mea?(zilnic)
Ce remedii bune există pentru riduri în afară de operații estetice?
Alternativă la coada de cal simpla, când ai parul lung. Ați încercat vreodată acest stil? Va place? https://3.bp.blogspot.com/_1T1RyukMjaA/TQddxMD_UkI/AAAAAAAAAXA/K8LaFudSSWk/s1600/Tuesday+...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă cei de sex masculin poartă rochie și ruj? Eu nu port nici rochie, nici ruj. P.S. Scuzați categoria.
Ce părere au bărbații de femeile roșcate chiar daca sunt vopsite?
Salut TPU! Am o intrebare, nu pot atașa aici poza daaar mi-am luat de pe shein un pistol pentru pierce dar e pentru nas. Oare îmi pot face gaura în nas cu acel pistol?!
De ce la unele persoane, le- ar sta mult mai bine o altă culoare de păr decât cea naturală? De exemplu stim prea bine ca sunt foarte multe tipe satene/brunete naturale care se fac blonde. Intr- ...? (mai mult)
Salut, spuneti-mi o culoare de par va rog frumos pentru femei. Acord funda
Ați experimentat/îndurat vreodată bullying la școală din cauza hainelor/aspectului? Mai concret!?
Buna dragilor! Sunt fata si am inaltimea 1, 56 si 53 de kg.Asa nu par grasa doar ca am bulane, totusi mi se pare ca arat binisor. Voua cum vi se pare? Dau funda!
Bună. Îmi puteti recomanda un salon pentru refacerwa unui permanent in Iasi? pe par vopsit dar nu decolorat
Revin cu o întrebare. Ce buticuri știți unde se gasesc haine de damă care sunt mai deosebite. Nu vorbesc de haine de ocazie. Un butic în genul magazinului Dalis de pe Șepcari. Marfă de calitate....? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un site sigur cu hanorace de cuplu personalizate, va mulțumesc mult daca ma ajutati.
Unde se pot gasi haine de in pentru barbati? Este vreun magazin online?
Bună! Un produs ceva pentru părul frizzy? Zici ca e electrocutat și cu orice îi dau nu merge. Mulțumesc anticipat!
Salut manilor este bine 6 cm la 31 de ani?
Salut, credeti ca este okay pentru baieti prin casa, dupa dus, imbracati cu haine scoase din uscatorul de haine, spalate sa nu poarte lenjerie? Pana dimineata cand plec la scoala, dimineata imi pun...? (mai mult)
Salut, gelul de curatare Teen Derm am inteles ca efect anti bacterian? Omoara orice fel de bacterie gasită pe față sau doar cea care e raspunzatoare de acnee? Aceea P. Acnes?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!