Se poate scapa de pistrui? Sau macar daca exista vreo metoda sa nu mai fie asa evident.
Cum pot elimina punctele negre de pe fața fara sa imi ramana semne?
Ce pot face dacă am fire de păr gri, chiar și la 17 ani?
Cum pot elimina acneea de pe fața?
Ce trebuie sa fac sa elimin parul facial?
Cum se numeste aceasta tunsoare? Ca a zis bunica ca ar vrea sa se tunda si ea asa, credeti ca prinde pe femeile de 65- 75 de ani o astfel de tunsoare? https://media.dcnews.ro/image/201903/w670/violeta-...? (mai mult)
Știe cineva o persoana care știe să facă dreaduri si care sa fie în Deva? Dau funda
Transpir intr- un mod oribil si nu imi pot explica de ce. Am 15 ani si am incercat orice metoda*cred*. Culmea e ca transpir doar la scoala * nu fac activitati fizice sau ceva de genul si nu e...? (mai mult)
Ce magazine second hand / vintage mișto din București știți? Mă interesează adresele
Ce folosiți pentru ten uscat? Am ten uscat de mult timp și am folosit o crema simpla Nivea dar nu m-a ajutat cu nimic. Ce soluții mai sunt? Nu vreau de pe net sfaturi false.
Bună TPU, îmi puteți spune va rog frumos ce model de Timberland sunt aceia? Nu știu decât că au altă talpă decăt cea obișnuită cu cruciulițe și nu au dunga aia alba dintre talpă și piele...? (mai mult)
Salutare, nu stiti o solutie sau un produs care sa functioneze pentru regenerarea, indesarea parului la baieti? Am parul blond si mai rar si as vrea sa folosesc ceva sa se mai indese.
Stiti vreun site sau magazin de bijuterii serios, cu produse de calitate si la preturi ok? As dori sa cumpar un inel de logodna din aur alb sau doar suflat/placat.
Ce lampa uv îmi recomandați pentru manichiura cu gel și semi? Și cu cati w? Ca am văzut sunt unele cu 34 w și unele cu 48w. Care ar fi cea mai buna?
URGENT! Unde poți să îți faci piercing în ureche în Cluj cu acul? (Și să nu fie foarte scump)
Am o problema foarte mare, imi cade din ce in ce mai mult par si observ ca parul mi s- a rarit. Cand fac baie imi cade destul de mult si imi gasesc fire de par peste tot, pe masa in pat, chiar si pe...? (mai mult)
sunt fata si am 15 ani. E o problemă daca ma machiez zilnic absolut oriunde merg, inclusiv la școala? Folosesc multe produse dar arată chiar natural si imi da un aspect perfect, ca de...? (mai mult)
Fetelor, m- am făcut blonda și a trebuit sa mă decolorez iar după ce fac baie și îmi usuc parul este foarte despicat și uscat. Am folosit toate maștile, toate balsamele, uleiuri pentru par dar...? (mai mult)
Ce parfum barbatesc imi recomandati? Vreau ceva care sa-si mentina mirosul si sa-mi placa mult
Nu pot sa imi mai deschid cutia cu gel constructiv de la cupi, ma ajutați va rog? Am nevoie rapid!
O apa de parfum barbateasca ff persistenta si stridenta, dulce la un pret decent?
Unde as putea sa găsesc brățări din acelea pentru bff's, cum sunt acelea cu ying yang, inimioare etc, dar pentru 3 persoane?
Ce parfumuri preferați să purtați toamna?
Stie cineva de unde pot achizitiona sacou cu guler tunica? Are mai multe denumiri pe internet. ( sacou Mao, sacou mandarin, haina Baidu, sacou cu guler rotund sau tunica. )
Ati folosit Doppel herz aktiv pentru par forte? Poate aparea pilozitate excesiva de la el?
Buna, a folosit cineva samponul Cattier pentru volum? Daca da, cum e? Sau are cineva idei de sampoane bio pentru volum pe care le pot gasi si in farmacii sau magazine mai mari
Hei, fetele am o întrebare... Vreau sa îmi fac unghiile, dar nu cu gel, cu două lacuri și niște mergele, daca o sa usuc lacul in ăla special de făcut unghii cu ultrava- violete o să fie ceva...? (mai mult)
Ce parere aveti de fiolele anestezice goochie? Le-ati incercat? Cat de eficiente sunt la un piercing cat si la tatuaj?
De unde pot cumpara cercei magnetici pentru barbati in Galati?
Cum pot scapa de un neg de pe deget? Am incercat si cu verolit forte, tin sa mentionez ca, negul este cam mare.
Salut, stie cineva un magazin in București de unde pot sa cumpăr un inel placat cu aur?
Hello! Pastilele impotriva caderii parului sunt eficiente sau fiolele? Cat timp ar trebui sa urmez tratamentul? Ce imi recomandati? Sper sa imi raspundeti.
recent mi-am luat niste tenesi. Marimea e perfecta dar la piciorul drept mai are si imi iese calcaiul afara.Ce pot sa fac?
Cum pot sa fac sa am șoldurile late? Lumea mi- a spus că nu se vede ca am fund din cauza soldurilor decât dacă te uiti de la spate atent. E groaznic plus ca asta se caută în societate si simt ca...? (mai mult)
Ce produs trebuie sa aplici pentru a calma zona sprâncenelor dupa pensarea acasa?
Hello! Am un card de fidelitate de le Yves Rocher si am atins nivelul 1 de fidelitate in care as avea o reducere de 15 lei la achizitionarea unui produs. Pentru cine mai are acest card, reducerea se aplica...? (mai mult)
Sunt baiat, am 19 ani si doresc sa imi dau jos mustata. Niciodata nu mi- am dat- o jos, nu e mare, dar stiti cum e prima mustata, mai fina dar e destul de urata, avand in vedere ca nici...? (mai mult)
Sunt baiat si am 15 ani, parul lung(+ 25cm).Problema mea e ca imi cam cade parca. Dimineata gasesc pe perna de exemplu cate 4- 5 fire de par(cred ca nu e prea mult) dar parca se smulge usor cand dau cu...? (mai mult)
Cum pot să-mi fac un coc ca Sharon Stone in Basic Instinct?
Cand vor fi urmatoarele reduceri Bershka/P&B/Zara/ Hm si restul?
Ma confrunt cu o problemă cam ciudatica.Inainte de a renunța la anticonceptionalele Belara, parul meu inainte de pastile si de a renunța la ele mi se îngrăsa foarte greu. Dacă îl spalam la...? (mai mult)
Am primit un lantisor transparent cu pietricica (ce se poarta acum), din pacate e putin cam mare (lung) si nu vine cum ar trebui. Stiti ce pot sa ii fac?
Am si eu o intrebare:Spray-urile de epilare sunt definitive?
Un site de unde imi pot comanda un cleste special pentru a face piercinguri?
Ce magazin știți in București de unde pot cumpara ustensile pentru manichiura mai ieftine puțin? Ca am găsit pe eMAG mai ieftin dar cu tot cu livrare ma ajunge tot la o Suma mare și altele ...? (mai mult)
Cum se numeste sacoul acela mai lung, adica un sacou barbatesc vine mai scurt, dar cum se numeste cel care vine pana la genuchi sau putin mai scurt?
As dori sa imi pun acasa gel pe unghia naturala (numai mie). As vrea sa stiu de ce am nevoie pentru acest proces. Multumesc
Sugerați-mi vă rog un decolorant bun!
Am nevoie de un sfat! Merg la o nunta la sfarsitul lunii octombrie si am ales o rochie lunga grena cu sclipici model sirena si un bolero negru. Ce pantofi si poseta as putea sa asortez la aceasta...? (mai mult)
Se poate extrage parfum dintr - o sticla cu ajutorul unei seringi prin acel tub? Dacă da, care este procedura?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!