Se poate extrage parfum dintr - o sticla cu ajutorul unei seringi prin acel tub? Dacă da, care este procedura?
Îmi poate recomanda cineva o cremă bună pentru mâini care să intre bine în piele? Cum începe să se răcească afară, mai ales iarna, mi se usucă atât de tare pielea încât ajunge să se crape...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi fac o frizura noua ca in aceasta poza. https://imgur.com/a/SXf7Ns7 Cum sa incep? Sa imi las breton si sa ma tund in parti sau sa ma tund in tot capu fara breton?
Salut, am o nelamurire:Sunt inchis la culoare adica brunet- creol si am auzit ca cica ma deschide albul si alte culori deschise.Eu dimpotriva cred ca albul ma inchide si culorile inchise ma face sa par...? (mai mult)
Hei! Am fata plină de coșuri (puncte albe și negre) dar am și din acelea mari și chestia e ca nu le fac absolut nimic și rămân pete maro. Am o pata de 5 luni și nu e nicio ameliorare. In vacanța...? (mai mult)
Azi mi- am luat mustața, și am fost puțin cam agresivă și am rămas cu o rană, nu știu dacă am smuls și pielea, nu am observat asta pe bandă. A pățit cineva așa ceva? Mă ustură,...? (mai mult)
Buna, cat costa sa iti pui la salon gene false fir cu fir (permanente)? Multumesc
A testat cineva Tom Ford Lost Cherry? Păreri?
Puteti sa imi spuneti care e faza cu outleturi? Presupun ca nu sunt fakeuri. Unde gadesc outleturi? Pe insta/Facebook/chrome? Nu prea stiu despre ele...dar mi se par avantajoase.
Salut? Care este calitatea adidasilor de pe epantofi? Am comandat o pereche de superstar. Calitate /marime? Doar cine a mai comandat nu vreau pareri din auzite
Salut Am 16 ani si vreau si eu sa va intreb cum pot face barba sa arate mai bine ( ma refer la intarirea firului de par)
Bună TPU, știe cineva vreo persoană care pune unghii cu gel calitative? (în Brașov). Nu vreau să îmi cadă după o săptămână sau să văd o tonă de gel pe unghii.
Am 17 ani. Am o problema cu cosurile de pe fata. Inca de la 14 ani ma chinui sa scap de ele dar nu se poate... am cheltuit foarte foarte multi bani si degeaba.Am fost la mai multi dermatologi...? (mai mult)
As dori sa-mi pun un cercel in urechea stanga. As dori sa fac acasa, cum as putea sa procedez fara sa doara prea tare? Adica, care e cea mai buna solutie? Un spray anestezic ma ajuta?
Hello blondelor :) ce sampon nuantator folositi? Am o colega care e vesnic albastra in cap si nu vreau sa dau gres.
Am un ulei de argan, de vreun 1 an si ceva si l- am aplicat pe par, mi s- a intarit si s- a facut ca si cum ar fi ars, apoi după ce l- am spalat si- a revenit. Dar chestia e urmatoarea! Uleiul...? (mai mult)
O întrebare pentru cei interesați de moda. Unde pot sa gasesc hanorace oversized in Craiova si ce credeți despre o fata de 150 cm purtând un hanorac oversized?
In zona bikini imi creste foarte mult iar pubian, se extinde in jos pe picior. Tin sa mentionez ca ma epliez cu lama. In scurt timp ma duc la bai termale si imi este rusine sa port slip pentru ca se vede...? (mai mult)
Salut, de curând mi- a atras atenția un site pe nume Felamo.Com, iar obiectele îmi par destul de interesante, știe cineva despre acest site, dacă sunt serioși, dacă nu dau țeapă la persoane...? (mai mult)
Bună. Am o fusta scurta în carouri și o bluza roșie, se potrivesc chiar bine. Dar nu știu ce pantofi, botine, papuci sa încalț. Trebuie sa merg la un botez. Un site ceva?
A mai cumparat cineva papuci de piele naturala de la Zara? Cum sunt calitativ?
Buna, TPU! Am primit cadou o bratara Pandora, insa imi vine putin stramta, as vrea sa stiu daca pe parcurs se mai largeste, am cautat pe net, insa nu gasesc nimic. Daca cineva dintre voi are si stie...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu mi se updateaza curatarile facute cu dispozitivul FOREO? Il folosesc de mai bine de 2 saptamani, de 2 ori pe zi si cu toate astea imi pare ca am o singura curatare pe zi.
Care apa micelara, care crema hidratanta si care baza de machiaj sunt bune pentru tenul uscat?
Ce inseamna expresia ca fondul de ten s-a oxidat pe față? Ce inseamna asta?
Cam cât costa un permanet cret pentru băieți/fete?
as vrea sa stiu cum as putea sa fac sa am buzele mai mari putin. Suna ciudat stiu dar am un dinte in fata sus care nu se prea vede ok si vreau sa mi- l acopar cumva pana imi pun aparat, are...? (mai mult)
Buna,TPU,Dau Funda, help! Am vazut pe internet Iodina(iod) amestecat cu ulei de bebelusi(johnson) ca autobronzant. Merge? Sau doar la soare? Am vazut ca s-ar fi folosit prin anii ‘80 ceva...
Mi-am cumparat o pereche de ghete pentru iarna insa ma incalt greu cu ele. Sunt marimea mea 40. De abia pot baga piciorul in ele cu calcaiul. Ce pot sa fac sa le incalt mai usor?
Este cineva pe aici care s- a confruntat cu o cădere excesivă a părului şi a reuşit să o trateze? Dacă da, cum ați procedat şi ce ați folosit? Efectiv rămân fără păr în cap şi am abia...? (mai mult)
In ce perioada a lunii se fac reduceri la mall de obicei? La inceputul lunii sau la sfarsitul lunii? Sau in ce alta perioada, de obicei?
Am o problema, mai exact cu scalpul, cred. De fiecare data când îmi prind parul in coada, mai strâns sau chiar mai larg, ma doare foarte tare zona scalpului. Exista vreun tratament sau...? (mai mult)
Am o problema, in ultimul timp imi caut blugi care sa fie mai larguti, adica nu skinny asa gen colant si as mai vrea sa fie si elastici. Am gasit ceva de genul de la WJTC. Daca mai stiti de unde...? (mai mult)
Hey! Este de incredere site.ul www.kitunghii.ro? Vreau sa imi command mai multe lucruri pentru manichiură. Ofer funda!
Hei! Am o problema maaare. Eu sunt vopsita cam de la ureche in jos și la sfârșitul lui August am fost plecată la mare și acolo mi s- a și ars parul de la soare și de când m- am întors îmi cade...? (mai mult)
Vreau să- mi iau un fond de ten dar nuanța mea o mai au doar pentru ten mixt. Eu am tenul gras. Ar fi problemă dacă aș lua pentru ten mixt? Am văzut reportaj de la un dermatolog care zicea că neapărat...? (mai mult)
Stie cineva unde si daca se gasesc produse the ordinary in Belgia? Multumesc anticipat!
in ultima vreme am inceput sa ma gandesc daca as putea sa devin model/ fotomodel cu înălțimea de 163- 164 cm, varsta de 13 ani si greutatea de 43- 44 kg. Sunt destul de slabă în talie, ...? (mai mult)
Am fost la o fata sa imi puna pierce sub buza. Fata aceea face reclama si pune pozele pe Fb. Mi- a facut o poza cu blitz aproape de buza. In poza aceea erau numai comentarii toxice cum ca am mustata blonda,...? (mai mult)
Dacă prin absurd mi-ar rămâne mică bratara flexibila de la PANDORA, se poate lărgi?
Cum scapi de cosurile de pe frunte? Mi-au aparut cam 4-5 si am incercat sa le dau cu erifluid, cutaden si nu a mers nimic
So,eu vreau să mă tund cu fade în părți, cum sa-i spun la un frizer din Romania să mă tundă așa? Nu cred că mulți frizeri înțeleg fade.
Intrebarea se adreseaza baietilor/barbatilor. Cu ce va faceti parul? Vreau sa stiu ce anume produse folositi inainte si dupa baie. Am o nelamurire, daca dupa baie dati cu anumite produse, nu incepe...? (mai mult)
Am o problema cu niște coșuri care nu trec. Nu am avut coșuri pana la 14 ani iar de când au apărut (3- 4 luni) nu au trecut. Mai făceam măști și se diminuau dar nu treceau. Am fost la dermatolog....? (mai mult)
Merita sa dai bani pe o pereche de nike-uri? https://www.footshop.eu/ro/incalaminte-pentru-ea/6182-nike-wmns-air-force-1-07-white-white.html
Acum câțiva ani am fost la dermatolog cel mai bun în Ungaria. Aveam probleme cu acneea, îmi recomanda un gel Skinoren și după o lună îmi dispăreau coșurile, am fost tratată bine și după ...? (mai mult)
Ochelarii ray ban 5228 2000 53 sunt mai mult pentru barbati sau femei? Stiu ca pentru ambele merg dar la ce sex se potriveste mai bine?
Am și eu o întrebare. De ce când îi dau comandă de blugi de pe Facebook prietenului meu, într-o poză arată că stau strâmt pe picior și când îmi vine comanda îs largi jos?
Ochelarii wayfarer din brandul Ray Ban sunt mai mult pentru femei sau barbati?
Am parul foarte des si mediu, cum pot prinde o coada de cal, sa arate mai subtire?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?