Piercing-ul de tip snake bite e feminin? Sau pot purta și băieții? Dau funda
Uleiul de ricin chiar ajuta la creșterea bărbii? Pe laterale am foarte mult puf care deja crește la 0, 5- 1 cm lungime. Credeti ca uleiul de ricin l- ar ajuta sa se maturizeze mai repede si firele...? (mai mult)
Tenul meu a luat- o razna. Am început sa am coșuri rosii și am fost nevoită sa le strâng, deoarece nu puteam iesi asa din casa, dar acum am rămas cu pete rosii. Ce pot sa fac sa se vindece tenul...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare. Imi pot face cumva părul sa fie creț, dar mai "home made"? (Sunt băiat) Este cam de la încheietura pana la inceputul degetului arătător de mare. Vreau sa vad cum...? (mai mult)
Știți cumva dacă șampoanele dedicate părului vopsit, sunt și pentru părul decolorat?
As dori sa-mi fac inca doua gauri in urechea stanga. Stiti cumva daca se poate la Coriolan, Iasi? Daca da, cam cat ar costa?
Apa oxigenată are mai multe concentrații? Pentru decolorare care ar fi?:)
As vrea sa îmi deschid parul la culoare cu apa oxigenată, am auzit ca are putere de decolorare, dar nu știu de câte ori trebuie sa o aplic pentru a ieși cât de cât o nuanță de blond?
Care este cel mai bun shampon pentru pentru băieți cu par moale?
Unde pot gasi recipiente reincarcabile mici de parfum?
Este cineva de aici care a încercat produsele de la Nala natural Cosmetics? Daca da, ce părere aveți despre acest brand? Își merita laudele?
Salut, vreau sa stiu si eu care este cea mai potrivita marime pentru o foarfeca de frizerie, va rog frumos sa-mi spuneti
Ce parfum de la full speed sa imi iau? Full speed simplu sau full speed turbo care? Vreau o parere cine a folosit
Are cineva niste sfaturi pentru cum sa ai mai mult par pe corp la barbati? Am gasit pe net ceva legat de ceapa, dar voiam sa vad ce alte pareri gasesc aici.
Salutare, stiti niste parfumuri care innebunesc femeile pana in 200 de lei? Adica caut de alea care miros intens (care se simt de la 1 km) si care sa persiste.Am auzit ca sunt clone adica nu fake- uri...? (mai mult)
Daca o sa-mi filez parul nu o sa mai fie atat de degradat? Am observat ca parul mai subtire si mai rar este mai fin decat cel des.
Bună Fetelor! Voi ce produse de îngrijire pentru păr folosiți(șampon, balsam, mască, uleiuri)?
Ce sampon pentru regenerare si crestere a parului recomandati? Ce ati folosit voi, nu din auzite
Am trecut azi printr- o experienta neplacuta la un salon de beauty, mai exact m- am tuns si tot pachetul pentru barbati, apoi am vorbit pentru niste suvite si mi- au spus ca nu se poate deoarece expertul...? (mai mult)
Mi-am decolorat parul, mai precis mi-am facut suvite blonde. Cam cate luni dureaza pana cand parul revine la culoarea initiala?
Dupa micropigmentare, la 1 an, de exemplu, din cate am citit culoarea se duce. În timp, exista posibilitatea sa se duca de tot si sa revii la normal? Sau vor rămâne urme...
Buna fetelor! Am nevoie de ajutor! Știți vreo masca care îmi poate face parul mai mătăsos și stralucitor? Dacă se poate știți și un remediu care îmi poate face parul sa crească mai repede?
Știți unde îmi pot face parul cret permanet? Sunt baiat
Buna, sunt din Arad și sunt baiat, știți un salon unde îți face parul cret permanet dacă nu din Arad in alt oraș?
Imi recomanda cineva o ceara buna de par? Eu ma gandeam la uppercut iar un prieten mi-a recomandat matrix style link definer. Ce pareri aveti?
Parfumurile de pe make-up.ro eMAG și cel.ro sunt originale?
Ieri am primit cadou o brățară Pandora! Am auzit ca in timp se lărgește și vreau sa intreb, ce as putea face ca sa nu se întâmple asta, deoarece nu îmi este fixa pe mana? Nu am pandantiv...? (mai mult)
M- am hotarat in sfarsit să- mi fac micropigmentare ( sprâncene). Mi- a recomandat cineva un salon si mai trebuie doar sa imi fac programare. Ideea e ca vreau sa stiu si câteva păreri. 1....? (mai mult)
Hei! Îmi puteți spune vă rog câteva site-uri cu haine tumblr din România?
Îmi poate recomanda cineva un salon ok în zona Unirii din București sau măcar prin apropiere? Sunt brunetă și nu m- am vopsit de câteva luni, aș vrea să fac decapaj însă nu știu la cine să...? (mai mult)
Ce crema pentru hidratare a pielii și crema pe care sa o folosesc după barbierire îmi recomandați? Eu folosesc Doina emulsie cu extract de castraveți pentru ambele.
Fac peste o lună 18 ani și nu îmi place cum am părul, nu m- am vopsit niciodată, ieri mi- am mai tuns din vârfuri și din volum și vreau să îmi și crească, sâ văd acum. Am auzit...? (mai mult)
Cand eram mica, mama imi tăia cuticulele. Cu timpul am început să mi le tai singură, dar as vrea sa nu o mai fac, însă, după nici o săptămână au un aspect urat. Cum as putea sa le ...? (mai mult)
Voi cu ce va spalati pe față zi de zi? Si cu ce produse ar trebui curatat un ten uscat in mod corect?
Am parul blond închis și mi-aș dori sa ma vopsesc gri. Treaba asta necesita mai multe etape?
cine imi poate recomanda un gel color de unghii foarte bun si foarte pigmentat usor de lucrat cu el si autonivelant?
Ce părere aveți despre șamponul kalos cu keratina? L-a folosit careva?
Voi ce metode ati folosit/folositi pentru albirea dintilor? A incercat cineva tratament cu carbune activ si nuca de cocos? Functioneaza?
Cum imi pot sterge oja de pe unghii daca am ramas fara acetona?
Îmi puteți spune vă rog ce tehnică de decolorare a fost aplicata în video https://www.instagram.com/p/B2EUYT3l6hA/?igshid=3ajt6zcaif1d
Aș vrea să îmi dau o gaură în ureche. Aș vrea să fac asta singură. Nu mai vrea să merg la un salon special, pentru că e prea scump și nu merită. Data trecută ca să îmi dea găuri în urechi,...? (mai mult)
Ce as putea face sa scap de cearcane? Le urasc. Uneori mi se pare ca si fondul de ten le face mai accentuate. Vreau sa mentionez ca dorm cam 8-9 ore.
vreau sa imi fac un pierce si nu pot suporta durerea. Imi puteti zice o crema sau ceva sa nu simt durerea asa de tare?
M- am gandit sa inlocuiesc aparatul de ras, ceara si epilatoarele clasice cu un epilator IPL, avand in vedere ca nu cunosc prea multe despre acestea va cer ajutorul in alegerea unui produs ...? (mai mult)
Cum pot sa ies in evidenta fata de ceilalti, cu ce ma imbrac? Sunt ma inchis la culoare, adica creol sau brunet.Nu stiu cu ce sa ma imbrac. Vreau sa strang 1000 lei si sa imi iau haine misto. ...? (mai mult)
Ce vopsele de par recomandați?
Pentru cine a vazut filmul Mirese in cantonament (bridal boot camp) stie cineva vreun magazin din Bucuresti care vinde bluze asemenatoare cu cea care o purta Andy spre finalul filmului? Era o bluza alba...? (mai mult)
In ce magazine din Iasi se gasesc ghete Chelsea de barbati? Nu vreau online.
Ce spuneti despre baietii care se machiaza, dar acestia nu sunt bi?!
Ce parere aveti despre acei baieti care se imbraca ca o fata, haine specifice feminine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?