Care este diferenta dintre aceste 2 ghete? https://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0647338010.html https://www.emag.ro/aldo- ghete- chelsea- de- piele- intoara- wadda- maro- inchis- 12- wadda- 28- 12/pd/DMJKNVBBM/?X-...? (mai mult)
Am multe puncte negre pe față (în zona nasului mi se face de parca mi se duce pielea) și am tenul gras. Ce pot face în legătură cu asta?
Cearcane culoare inchisa in jurul ochilor, dau funda! Persoanele mai inchise ca pigment au conturul ochilor de culoare inchisa.Imi puteti recomada o crema care se lasa si intra in piele, fara clatire,...? (mai mult)
Ce culori la o rochie se potrivesc cu un ten pal, deschis?
Considerati fetele slabe automat atragatoare? Luand in considerare ca ce priveste aspectul facial, machiajul joaca un rol important, iar cu parul asortat orice fata daca e slaba poate fi super-sexy?
Vreau sa folosesc sampon pentru cai. Imi puteti spune cum se aplica ( trebuie diluat cu apa), cat sa stau cu el in cap, cat de des (pe saptamana sa il folosesc) si ce credeti ca ar trebui sa mai stiu?
Salut. Aveti idee cum pot face sa scap în totalitate de coșuri și sa am pielea catifelata pe față?
Buna! Am o problema. Imi cade foarte mult par si se rupe. L- am tuns recent crezand ca probabil din cauza ca era spicuit si ars imi cade dar degeaba. Imi fac tot felul de măști cu ulei ce ricin, ulei...? (mai mult)
Cum aș putea scapa de acele riduri mai mari de sub ochi(nu cearcane, pungi sau altceva), liniile acelea se duc în jos spre obraz? Am aproape 12 ani dar mi se văd destul de mult.
ma puteti ajuta sa aflu de unde provin ceasurile Francesca di Geneva? Un furnizor sau un depozit care vinde?
Salutare.Eu imi strang bani vrep 1000- 1500 lei sa imi iau niste haine. Ati vazut pe Facebook site- uri :Pomia, Refexro, Ozonee, Reflects, , BlackSound, Felamo, Mojoo? Nu stiu daca sa imi iau haine...? (mai mult)
Care credeti că e cea mai bună vopsea de par? Adica să se prinda si bine pe par si totusi să nu arda parul... prea rau. Deja e ars si aș cam vrea să- i schimb culoarea, iar la salon n- aș...? (mai mult)
Cum se numesc tricourile alea mulate care se poarta pe sub tricourile normale? De exemplu cum sunt colantii pentru partea de jos.
Care o urmariti pe Cristina Ich pe Instagram? Am auzit ca a dat un remediu foarte bun pentru ten si cosuri. Care este acest remediu ca nu am fost pe faza? Va rog daca stiti.
Vreau și eu un salon bun, unul cu o cosmeticiană buna, care penseaza frumos, din București sector 3. Dau funda :)
Salut băieți. Ce soluție Fixativ îmi recomandați pentru un volum de par și pentru fixarea lui pe o perioada lunga de zi? Doresc sa iau mereu și la bagaj de mâna la avion. Multumesc tuturor
Unde pot face pantofi sport pe comanda? Vreau sa ma duc eu cu modelul desenat/proiectat si cineva sa mi-i poata fabrica dupa ideea mea. Aveti vreo idee?
Exista creme de fata pentru cicatricile de la cosuri? Daca da imi puteti da niste nume? FUNDA. Am deja de un an si nu imi dispar de pe fata. Sunt ca niste pete rosii
Vreau sa ma apuc sa- mi pun singura unghii cu gel acasa pentru mine. Vreau sa- mi spuna cineva care stie sigur si este in domeniu, care sunt pasii, ordinea exacta.Eu stiu ca se pune nail prep,...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeste modelul de bocanci a lui Cheloo? Sau ceva in genul lor de culoare camo/nisip.
Cum sa fac sa ma tina parfumul mai mult? Stiu de chestia cu ph dar nu stiu cum il aflu si cum selectez parfumul
Bună Cluj, imediat încep pozele pentru albume și am nevoie de cineva care să se ocupe de machiajul meu pentru că eu sunt groaznică. Cine îmi poate recomanda un loc bun și nu prea scump din Cluj?...? (mai mult)
Feremit, ce sa fac? Mi s- a stins placa de îndreptat parul și nu vrea sa se aprindă înapoi. Precizez ca nici nu am reușit sa o folosesc azi. Când am pus- o in priza ardea "OFF" acolo unde arată...? (mai mult)
Ajuta la ceva uleiul de ricin? Sa creasca mai repede barba?
Cam ce preț au fațetele dentare?
Am o geacă de blugi pe care vreau să o pictez, dar nu știu ce culori rezistente să folosesc. Îmi puteți sugera voi?
Bună TPU! Am facut o alegere buna ca am ales Paco Rabbane one milion? Ca Hugo Boss nu mai era pe stoc.
Eu am obrajii bolfosi si fata patrata. Nu stiu ce sa fac ca sa nu mai am obrajii atat de bolfosi. Va rog nu imi spuneti despre operatii estetice. Nu vreau si nu o sa imi fac.Va rog dati- mi...? (mai mult)
Recomandari pentru un ceas, cu pietricele, office casual? Buget 600 lei.
Nu are nimeni o invitatie pentru crew shop?
Îsi merita banii gecile de la Moncler? Sunt calduroase / cum ramane materialul dupa ce o porti o iarna? Mulțumesc!
ajutați- mă cu cateva sfaturi să- mi măresc zona fesierilor...ce trebuie sa fac sa mi- i măresc dar in același timp sa mai pun și 2- 3 kg pe mine? Ce exercitii faceți pentru mărirea...? (mai mult)
Cum fac parul sa creasca mai repede? Tocmai ce m- am intors acasa de la frizer, a fost o mica eroare, nu a gresit ceva enorm, poate asta era intentia lui, in coltul in care varful capului se intalneste...? (mai mult)
Există vreun remediu pentru bătăturile din palme?
Are cineva Channel Chance? Nu gasesc la niciun magazin tester sa miros. Il puteti compara cu ceva parfum?
vreau sa știu câte ședințe te tine când mergi sa-ti injecteze acid hialuronic in buze, și prețul.
Oare cei cu barba si-o spala cu sampon?
as vrea si eu sa stiu daca exista cumva ceva dinti de plastic care se pot pune pe dintii mei, problema e ca am un pic de loc intre dintii din fata sus, cand inghit limba imi impinge dintele,...? (mai mult)
Ma bate gândul să urmez un curs de make up. Însă pana imi gasesc unul si pana fac rost de bănuți as vrea totusi sa ma documentez pe internet pentru ca sunt nerăbdătoare sincer. Stie cineva...? (mai mult)
Salut, ce talie (waist) am daca am 84cm talie? DAU FUNDA URGENT
Ce vă place mai mult? Aurul galben sau aurul alb? Despre bijuteriile combinate aur alb cu aur galben ce părere aveți?
Cum sunt bocancii de pe Black Wolf? Vreau sa-mi cumpăr o pereche cu 8 inele și cred ca e necesar sa știu mai multe decât ce spun oamenii in recenzii.
Ce părere aveți in general despre rujul roșu? Credeți ca scoate in evidenta trăsăturile feței sau o face pe tipa care il poartă mai urâtă? Nu contează daca părerea e de la un băiat...? (mai mult)
Hey! Sunt in clasa a8a si in curand voi face pozele pentru album, mai exact am 3 sedinte: una in toamna, una in iarna si una in primavara. Imi puteti spune, pentru fiecare anotimp in parte, cateva ...? (mai mult)
Am 16 ani și în curând am să mă tund. Aș dori să știu și alte tunsori în afară de aceea pe care o folosesc eu. Eu mă tund cu 0.5 prin părți și puțin sus. Am capul mare și fruntea...? (mai mult)
Aș vrea să îmi spuneți cele mai bune modalități prin care părul poate să crească. Mie îmi crește părul foarte greu, acum vreau să crească mai lung. Aș vrea sa știu câteva sfaturi in...? (mai mult)
Stie cineva cum aș putea să slăbesc la fața, am fălci și obrajii grași dar nu că sunt grasă, doar că am față mare și umflătică. Multumesc, dau fundă!
Ce deodorant bun imi pot lua ca sa nu mai transpir?
Am vazut pe net ca daca dai cu vaselina pe sani o sa creasca, dar am o problema, daca dau nu se intampla ceva? Sau chiar cresc daca dau?
Buna seara TPU, am o problema, o sa dau funda, în zona intimă am firul de par foarte gros si de fiecare dată când mă epilez mă tai foarte rau si de multe ori, imi puteti spune ce ar trebui sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!