Stie cineva unde gasesc un lant iced broken heart original? Sa nu fie tinichea
In ce magazin gasesc tricouri calitative casual de o singura culoare?
Salut, eu am parul blond și după ce ma spăl pe cap e blond tare dar următoarea zi deja e foarte închis și nu prea se mai vede blond, ce sa fac sa se vadă mereu blond?(sunt baiat)
Salutare TPU, aș vrea să vă spun că de când eram mic îmi doream să fiu model, dar am mici probleme care mă împiedică să devin unul, am acnee pe față și pe corp, dar în rest sunt frumos...? (mai mult)
Bună.Imi poate cineva spune niste produse pentru albirea dintilor care au si efect?
Ce nuanta mi-ar trebui ( la un anticearcan) daca eu la fondul de ten folosesc nuanta 28?
Stie cineva daca siteul aheadofthefuture2011.com este original?
Hei! Stie cineva cum pot scăpa de punctele negre acasa? Fara produse cosmetice. Ceva, o masca făcută acasa? Mulțumesc
Salut Tpu..Am părul ondulat,și tot vreau să am părul lung și nu pot,cum pot să am părul lung, și să scap de părul ondulat?
Exista vreo crema hidratanta care sa hidrateze cu adevarat? Adica ce folosesc eu parca imi sta pe piele, nu patrunde.Se pune ca un strat si imi face tenul gras.E vreuna care sa intre in piele si ...? (mai mult)
Am 16 ani.Maine ma duc sa ma tund.Am foarte multa matreata. Dupa ce ma spal si ma usuc daca-mi bag mana prin par incepe sa ninga pe mine.Ce sa fac?
Cu ce pot inlocui rimelul? Eu nu pot folosi rimel pentru ca de la apa micelara mi se usucă ochii, iar eu deja iau picături pentru ochi uscați și nu vreau sa ii mai, , chinui ". De preferat...? (mai mult)
am o intrebare importantă.Cei care fac exercitii acasa pentru fund, dau rezultate..in cât timp și ce exercitii faceți? Dau funda
M- ar interesa sa imi bag un piercing in nas, ceva gen ca asta: ( https://imgur.com/a/EmKs0es ), dar nu stiu care sunt pasii. Trebuie sa il bag eu? Sa imi fac gaura? Sau trebuie sa ma duc la cineva...? (mai mult)
Fond de ten bun care sa acopere acneea?
Acum ceva timp mi- a ieșit pe picior un cerculet cu piele ușor uscata care mă mânca. După câteva zile mi- a trecut. După un timp mi- a apărut pe încheietura mâinii și la fel a dispărut. Și...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. În 2 săptămâni vine un botez al vărului meu și cam aș avea nevoie de niște sfaturi pentru îmbrăcăminte. Mătușa mea mi- a zis să vin casual, adică blugi teniși,...? (mai mult)
Salutare, a incercat cineva bicarbonat de sodiu in combinatie cu apa in curatarea tenului de zi cu zi?
Am cearcăne care se văd rău, am încercat nenumărate tratamente de pe net care se pot face în casă dar nu au funcționat nici pe departe. Aș vrea să- mi iau de la farmacie un tratament eficient...? (mai mult)
Hei TPU, sunt noua aici si am mare nevoie de ajutor. Am 14 ani si parul uscat. M- am spalat cu samponul si balsamul Le petite Marseille si mi- au aparut cojite. Nu stiu cum sa fac sa scap de ele si de...? (mai mult)
La unul din dinții din față mi s-a rupt smalțul. Cum as putea face ca să îl fac egal cu cel de langa el? Este nevoie de o coroana la el sau dentistul ii va pili pe ambii?
Hey girls! Ce sa fac ca imi sare oja de pe unghii la nici 7 zile dupa ce ma dau? Funda!♥
Sunt baiat si am 17 ani si am niste cojite pe scalp. Are cineva idee ce sampon ar trebui sa folosesc sau altceva?
Bună TPU, eu sunt brunetă, adică e culoarea mea naturală și aș vrea totuși să fac o schimbare dar fară să îmi deteriorez părul cu vopsele sau decolorante. Aveți vreo idee de a- mi schimba...? (mai mult)
Șamponul Loncolor silver reflex este și pentru părul decolorat cu tentă portocalie? Pe el scrie pentru păr cu tentă gălbuie, alb sau grizonat. Help me
Cum pot sa scot cosurile iesite sub piele? Adica sa le sparg. Ca sunt sub piele si vad ca nici nu scot capul nici nu dispar mai mult imi lasa urme pe piele.
Vreau sa comand ceva de pe shipgratis.ro, vreau păreri! Recomandați?
E mai comoda incaltamintea fara talpicile alea din interior?
Sunt puțin complexata de faptul ca in frunte am un semn de cand mi- am spart capul (au trecut cam 7- 8 ani). Nu e asa de mare, adica e micuța si alba. Câteodată nu- mi pasa de ea dar am momente...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc si sa scap de burta? Am 95 de kg
Cum credeți că s-ar vedea niste lentile cu dioptriile de -7 la niste ochelari fara rama?
Dati-mi va rog frumos niste site-uri cu haine, dar nu Bershka, Pull and Bear, H&M, Zara si asa, ma refer la site-uri cu haine asa mai deosebite, gen Hip-Hop sau ceva de genul. FUNDA.
Știți de unde as putea da comanda de merch bts? Un site romanesc dacă se poate.
A folosit cineva piatra de alaun pe post de deodorant? Chiar isi face treaba?
Hei! Care e diferența dintre mărimea 44 și 44 p la jeans de la hm? Dau fundiță!
Buna, TPU! Am o prietena care are 13 ani si si- a dat "mustata" jos cu bigul(cred) iar acum i- a crescut mai mare. Vrea sa- si cumpere ceara pentru a o da jos iar eu i- am zis ca e firesc si nu trebuie...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot cumpara șireturi pentru adidași Nike air force?
Sunt foarte indecisa. Nu știu ce sa fac. De cand ma știu am breton dar am ajuns la vârsta de 14 ani si am zis ca hai sa vad cum e sa am si eu parul peste cap sau într- o parte ca toate fetele....? (mai mult)
Oare cum de toti astia de pe strada au picioarele asa bronzate, cat au stat in soare?
Urgentt! Buna TPU, ce pot face sa nu- mi mai transpire picioarele în sandale? Mă spăl de 2 ori pe zi pe picioare, după ce port sandalele mă trezesc și cu linii negre de murdărie, nu stiu de ce,...? (mai mult)
Buna, extensiile de la divisima sunt naturale? In special cele cu cheratina. Rog seriozitate am nevoie urgent de raspunsuri concrete
Se poate inlatura acasa oja semipermanenta? Daca da, cum?
Ce puteti recomanda pentru căderea părului, electrizare, creștere?
Vreau sa imi cumpăr un sacou exact cum are glance in melodia heaven-sexy girl. Imi puteti spune unde as putea găsi un sacou ca ala? Multumesc.
Mi-am luat o rola noua de ceara pentru aparatul Veet si nu se învârte..stie cineva de ce?
Bunaa.Am o perche de adidasi de imitatie de piele dar incepe sa se desprinda "pielea" de pe ei.Adica, ea inca e acolo dar cu ce as putea sa o lipesc? Sau alte sfaturi? Ms
știe cineva vreun truc sa nu mă mai doara așa tare când me epilez cu epilatorul? Fundă
Stiti unde as putea gasi lame trimmer pentru sprancene/fata online sau in magazin fizic din Constanta? Am cautat atat la mine in oras, cat si online insa nu am gasit sau ce am gasit era stoc...? (mai mult)
Bunaaa. Maine încep școala și vreau sa îmi iau fusta, asa ca m- am gândit la următoarele ținute : 1. Bluza alba, fusta de blugi, strampi negri și tenesi 2. Cămașă albastra, fusta gri,...? (mai mult)
Care dintre aceste 2 lenjerii arata mai bine? https://www.terpe.ro/lenjerii- de- pat- din- bumbac- ranforce- dungi- portocalii.html Si https://www.terpe.ro/lenjerii- de- pat- din- bumbac- ranforce-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!