Ar fi ok, daca m-as imbraca in prima zi de liceu(clasa 9) in pantaloni negri scurti si un tricou alb? Sau ar trebui sa imi iau pantaloni lungi?
Buna, ma deranjeaza foarte mult forma fetei. Am barbia foarte lata si am fruntea si mai lata, adica am fata patrata dar nu imi place deloc ca o am mare si ma complexeaza foarte mult chestia asta. Deja...? (mai mult)
De ceva vreme imi pica părul enorm de mult. Numai daca trag putin se smulge un pumn intreg. Într- adevăr am avut o perioadă în care țineam diete anormale si am avut si probleme cu rudele, consumandu-...? (mai mult)
Salut, sunt un baiat cu par wavy medium spre lung si acum cateva saptamani am aflat ca daca ma pieptan dupa ce fac baie imi dauneaza parului. Nu am mai facut asta dar imi sta groaznic parul. Sfaturi?...? (mai mult)
! Am o banda depilatoare Veet si pe cutie scrie ca e pentru corp, are ceva daca o folosesc ca sa imi iau mustata? E urgent si rog seriozitate, nu am o banda speciala la indemana.
As vrea sa stiu pana la cati ani creste priamida nazala? Nu de alta, dar am vazut pe Youtube o femeie ce si- a facut rinoplastie si degeaba si- a facut- o ca tot ii s- a marit nasul. La cati ani...? (mai mult)
Bună TPU, dau vot plus funda, în ultimul timp am complexe asupra corpului meu, am 94 cm în bust, 95cm în zona fundului și 72 cm in talie și am 169 cm, credeți că ar trebui să mai slăbesc?
"Daca ne radem in cap, creste parul mai des? A incercat cineva si a vazut rezultate?" Repostat
Exista vreun magazin asemanator cu Vagabond Studio și in alte tari? Olanda*
Daca vreau sa-mi pun unghii cu gel pe unghia mea, fara prelungire, unghia poate fi mica? Se vede urat pe unghia micuța?
M-am epilat pe mâini și m-am iritat. Cum să scap de iritația asta?
Buna, stie cineva daca acesti adidasi sunt originali tinand cont ca sunt de pe glami https://www.glami.ro/? q=EE9982&pr=4872243
Mi- am comandat o pereche de vans old skool de pe epantofi. Ce părere aveți de site? Astăzi este deja a 3- a zi de când i- am comandat, sâmbătă și duminica poate veni curierul sau...? (mai mult)
Hello. A încercat careva dieta cu apa? Dacă da, cum și în cât timp s-au văzut rezultate? Nu am găsit o altă categorie mai bunicica
Spuneti-mi si mie care sunt cei mai faini adidasi nike/adidas. Nu stiu ce sa-mi mai iau, sa fie asa mai pentru sport
Aveți vreo recomandare de fond de ten pentru ten gras cu imperfecțiuni, predispus la acnee și care eventual sa se găsească la Sephora ca sa îl pot proba? Poate și SareInOchi e drăguța sa ma ajute...? (mai mult)
Exista vreo modalitate sa imi descurc genele? Ma refer la cele de jos, mereu sunt incurcate intre ele si orientate in directia opusa (spre exteriorul ochiului) si orice le- as face, nu se descurca...? (mai mult)
Cat tine in medie o baterie de ceas Fossil? (fs4487 modelul meu)
Ieri m-am tuns pana la umeri in scari, având parul ondulat spre cret. Aia acum e drept. L-am si spalat si nimic.Ce sa fac sa revina la normal?
Ieri m-am tuns pana la umeri in scari, având parul ondulat spre cret si acum e drept. L-am si spalat, dar nimic.Ce as putea face sa fie ca inainte si sa mi creasca?
Salut. In afara de pret, exista vreo diferenta intre: 1. http://shopamor.ro/159400/adidasi- barbati- adidas- zx- flux- adv 2. https://www.shopalert.ro/product/adidasi- barbati- adidas- zx- flux- ...? (mai mult)
Mi- am tuns si decolorat parul la vârfuri..de puțină vreme sta ca electrizat si nu are volum, nu ca as avea eu cine stie ce par. Ce produse imi recomandati pentru volum, stralucire si ...? (mai mult)
Mi- am aplicat în zona cearcănelor suc de roșii, pentru că am văzut că este bun pentru cearcăne, dar acum am în zona pomeților și a ochilor roșeața de la sucul de roșii. Cum îl pot îndepărta?...? (mai mult)
In prealabil doresc sa- mi cer scuze pentru categoria aleasa! Doresc sa imi dau jos mustata si putin din barba ( oricum nu prea am dar spun asa ). Ce aparat as putea folosi cat si ce creme...? (mai mult)
Bună din nou. Am început astăzi un tratament pentru acnee(mai mult coșuri). În fine. Ideea e ca mi s- a recomandat sa nu ma mai clătesc /spăl cu apa de chiuveta, ca are clor, microbi, prostii.(ca...? (mai mult)
Sunt baiat si am putin sprâncenele unite, un fel de monosprancena. Ce spuneti sa ma pensez sau nu? Daca ma pensez pentru prima data va trebui sa ma pensez mereu? Va creste la loc? Ce se va întâmpla? ...? (mai mult)
Buna TPU.Ce parere aveti despre roaccutane? Unii spun ca e periculos, dar chiar as vrea sa scap de cosuri dar fara sa imi distrug ficatul si alte organe.
Care ati folosit petrol pentru par? Este la farmacie o solutie cu 50% petrol, vreau sa fac un tratament mai lung si vreau sa stiu daca da rezulatate. Beneficii sunt destule pentru cadere, regenerare,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre nikeurile astea? https://m.emag.ro/nike-pantofi-sport-de-panza-cu-detalii-contrastante-sb-check-solar-negru-alb-7-843896-001-7/pd/DCDCRJBBM/?
Ce ceas ar merge cu tinuta urmatoare? - adidasi nike air force 1 negri mid; - blugi negri/bleu; - tricou simplu/geaca.
Cum sa stau pe scaun sa nu sifonez rochia? Ca lunga si n-am chef sa o tot calc :/
Ce părere aveți despre Zyneryt? Voi cum l-ați folosit? Ce rutina a îngrijirii tenului aveți?
Imi poate recomanda cineva un produs care sa ma ajute la indesirea parului? Sau macar la intarirea firului si ceva sa ma ajute la barba? Creste cu goluri aiurea. Mulțunesc!
De curând ma bate un gând să îmi fac suvite blonde, adică bronde cum i se zice. Nu m- am vopsit pana acum, tin sa mentionez ca părul meu natural e de un blond închis sau maro deschis la vârfuri,...? (mai mult)
In cazul brățărilor din argint, aur etc pot fi ținute in apa gen la mare, dar la celelalte imitații se strica nu?
Hainele de pe about you sunt originale?
Heei. Mi-ati putea spune de unde pot cumpara piercing-uri in Cluj in afara de Sora?
Paco Rabbane 1 milion sau Hugo Boss Bottled Intense?
Mi- am cumparat o geaca de blugi albastru inchis simplă, mi- e comodă, ce credeti, la ce ocazii o pot lua, inclusiv la școală, nu? La o pereche de blugi consider că merge atâta timp cat...? (mai mult)
De unde pot cumpăra irl produse pentru fixarea părului?
Salutare, mi- am cumparat o pereche de puma neko marime 42, pe lungime pantofii sunt buni, dar ma cam strang de- a latul (nu stiu cum se numeste acea zona mai jos de degete). O sa se largeasca daca...? (mai mult)
Este obligatiriu ca la un casting pentru modele sa porti lenjerie intimă sau costum de baie?
Care e faza cu vans-urile in ro? De ce vad atatea meme-uri despre cat de naspa e sa porti vans? :)
Cati cm adauga in plus la inaltime Nike Air Max 720?
Am si eu o intrebare: cine are perie de par naturală și cum ar trebui sa arate aceasta? Am vazut pe net si nu stiu daca o fi chiar de par
Vreau sa cumpar niste cizme de barbati gen dr martens, de unde pot gasi?
Pe 14 sunt invitata la un botez si sunt intr- o pasa proasta sa zic pentru ca înălțimea imi creează probleme, ca de obicei. Mi- am luat o rochita scurta si mulată pentru ca mi se pare...? (mai mult)
Buna! Genele false sunt incluse in make up? ( sau se plătesc separat?)
am vazut pe net ceva iWhite Kit Teeth Instant nu stiu cum, e ceva cu o gutiera sau ce este, care o pui pe dinti ca sa- i ai mai albi, care- i treaba, se gaseste si in Romania, daca da,...? (mai mult)
Prietena mea a cumparat o rochie de pe Nolla Boutique, dupa care a citit niste review- uri negative, a intrebat daca poate deschide pachetul sa se asigure ca rochia arata la fel ca in poze dar i s- a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!