Aparatul dentar fix poate indrepta si maselele sau doar dintii?
Știți cumva unde se află un salon în Rădăuți unde pot să-i fac găuri în urechi fetiței mele?
Ce recomandați pentru creșterea genelor, ceva rapid?
Ma puteti ajuta cu o opinie in legatura cu aceste doua perechi de papuci? https://answear.ro/1730730- jordan- pantofi- air- jordan- 1- mid- se.html https://answear.ro/1756886- jordan- pantofi- access.html ...? (mai mult)
de cate ori pot sa ma dau cu ulei de ricin pe scalp si par? adica pot da in fiecare zii? sau la doua zile de ex? se poate intampla ceva daca dau des cu ulei de ricin?
Este ok placa Remington Ceramic Glide 230 S3700?
Am si eu o problema. Am bărbia foarte rotundă și pare că am 3 cute de piele in zona barbiei mai in jos. Cand imi fac o poza pare ca carnea se unește de gât. Cum fac sa scap de asta? Arat dubios si...? (mai mult)
Daca folosesc nuantator pentru par fara a folosi si vopsea cat timp va dura culoarea? Dupa ce am aplicat nuantatorul ca sa tina mai mult pot da si cu vopsea de aceeasi culoare?
Imi puteti recomanda site uri/videoclipuri/canale de Youtube de unde pot invata sa ma machez? ???? vreau tutoriale ce sa explice cat mai indetaliat si sa învăț chestii de baza, pentru machiaj natural...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare. Este ok daca la inaltimea de 1.70m am greutatea de 60kg? Am 16 ani. Adica nu vreau sa fiu prea slab sa stea hainele pe mine ca pe gard, dar nici sa fiu cat un butoi
Hello people, vreau să- mi las păr lung numai că nu știu cum aș arăta. Chestia e că aș vrea să încerc o perucă ceva, dar chiar nu vreau să o cumpăr pentru că dacă vrei să arate natural...? (mai mult)
Stiti mai exact unde in Galati as putea gasi ochelari estetici, fara dioptrii
Are cineva papucii astia:https://www.emag.ro/pantofi- sport- nike- jordan- access- 43- eu- negru- ar3762- 001/pd/DT6N45BBM/?ref=graph_profiled_similar_1_1&provider=rec- go&recid=rec_golang_49_f484063ac4f2d6b6d8142420f038e6f3_1567365786&scenario_ID=49? ...? (mai mult)
As vrea sa ma vopsesc gri dar as vrea sa ma fac acasa, ce imi trebuie si cum pot face asta avand in vedere ca eu am parul brunet?
Buna, as vrea sa stiu. Cum se creeaza machiajele? Din ce? Ce trebuie facut? Ma intereseaza pentru un proiect.Dau funda
Stie cineva cu ce imi pot elimina semnele acneei?
nu de curand am utilizat o vopsea de par de la Schwarzkopf 2- 1 si a mai ramas vopsea in containerul pe care l- am sigilat, care continea pigmantul vopselei si lotiunea fixatoare. Ceea ce ...? (mai mult)
In cât timp se duce vopseaua semipermanenta live? Culoare este un roșcat.
Hey! Produsele de pe vivantis.ro sunt originale?
Vreau sa imi decolorez parul dar natural. Am citit ca ceaiul de musetel ajuta la deschiderea părului, la fel si oțetul de mere si praful de copt. Imi puteti spune daca la voi a funcționat asta? Sau...? (mai mult)
Salut cum se numesc acele rucsacuri mici care au o singura bretea si iti dai breteaua peste cap? DAU FUNDA URGENT
Hello TPU, as vrea sa fac cadou un aparat de microdermabravaziune. Aparat despre care nu stiu absolut nimic. Ce imi sugerati? Preferabil sub 1000 ron.
Se pricepe cineva sa mi spuna daca niste adidași sunt originali sau fake?
Hello :D Ce gel de dus imi recomandati? As dori unul care sa miroasa frumos si sa isi mentina mirosul si dupa ce ies de la dus. Am unul cu pepene, si miroase dragut dar nu sunt fana. Imi plac combinatiile...? (mai mult)
Astazi la ora 8 trebuie sa merg la o nunta dar sunt umflata din cauza unei masele (daca pot sa spun asa) si as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi ca sa scap instant de umflatura (sau sa mai ...? (mai mult)
intrebare pentru ce-i ce stau in Bucuresti. Stie cineva o frizerie prin Bucuresti unde te poate tunde exact ca in poza?
Îmi poate recomanda cineva ceva cremă sau un remediu pentru coșulețele albe din zona ochilor? Nu am alte coșuri în afară de cele mici și albe. Mulțumesc!
Daca ai parul maro foarte inchis si vrei sa il faci verde nici prea deschis, nici prea inchis la coafor, iti merge fara sa il decolorezi sau trebuie sa il decolorezi?
:D știe cineva de unde pot lua ochelari Clout Goggles? Gen cum avea Kurt Cobain? As vrea un site din Romania
Ce sa fac sa nu imi mai cada parul? cum pun mana pe par, cum cad fire, si stiu ca e normal sa imi cada parul dar la mine cade foarte mult, va rog niste sfaturi, idei de masti, orice va rog.
Heii! Imi poate spune cineva cam cat timp persista oja semipermanenta? Si daca stai cu mainile in apa sau in alte solutii de curatare, oja se cojeste? As vrea răspunsuri pentru ambele întrebări....? (mai mult)
Buna, imi poate spune cineva daca cafeneaua UNICORN CAFE din Bucuresti mai este in functiune?
Știe cineva un site de unde pot comanda cizme din acelea foarte lungi, de acoperă cam tot piciorul cum e în clipul acesta? https://youtu.be/DYeN6BiIYwE La minutul 4:10
Dacă mă operez de rinoplastie, medicul face ca nasul să arate bine în raport cu celelalte trăsături sau doar îl subțiază/scurtează? Mulțumesc!
Sunt curioasă ce produse/branduri drug-store imi recomandati
Hey! Imi puteti recomanda un tratament bun de gene? (Pana acum foloseam ulei de ricin si vitamina E, dar oftamologul mi- a recomandat sa folosesc ceva facut special pentru gene, pentru ca sunt sanse ...? (mai mult)
Este cineva care a comandat de pe site ul YesStyle?
Ok deci ma simt super prost Azi am fost in mall sa- mi iau haine pentru liceu, nu credeam ca nu o sa ma descurc in mall ul respectiv si efectiv abia de am gasit un magazin din care sa- mi iau haine si...? (mai mult)
Buna ziua oameni buni, am o mica problema și ma gândeam ca dc nu sa pun pe tpu.Deci acum ceva timp mi- am făcut o gaura in ureche mai exact in Iulie, după 3 săptămâni cineva mi- a rupt- o din ...? (mai mult)
Hei. Stiti aplicatiile care se instaleaza pe telefon gen bsk, zara, stradivarius etc? Cu ele daca selectez sa mi le livreze in magazin le pot proba acolo sa stiu daca le iau?
Știe cineva un tratament eficient pentru cearcăne?
Buna TPU Ies in oras in seara asta si as vrea sa ma imbrac putin mai elegant desi nu sunt adepta dar trebuie... Ar merge sa port blugi lungi stramti cu sandale cu platforma negre si o bluza eleganta...? (mai mult)
Cele mai bune absorbante?
Cel mai bun gel intim?
Bună TPU! Șamponul Alpecin e util pentru întărirea firului de păr/îndesirea părului? Și știți ceva care să mă scape de cearcănele mov de sub ochi? Mulțumesc!
Am 1.83 cm și am comandat o bluza L, o sa fie mare? Răspundeți repede va rog
Salut, am 16 aproape 17 ani si vreau sa imi fac dreaduri. Bani am sa fac dar nu stiu cum sa imi conving mama sa ma lase sa imi fac. Niste idei sa o conving sa ma lase? Eu i- am zis ca vreau un cadou...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune si mie ce inseamna constructia cu gel, tips si gel pe unghia naturala? Adica sa imi spuneti in ce consta? Nu prea ma stiu cu astea si vreau sa imi fac o programare si trebuie sa...? (mai mult)
ajutați- mă va rog...nu stiu ce sa mai fac ca sa îmi iasa un machiaj superb, nu stiu cum sa fac, ma tot uit la videoclipuri, dar nici așa nu pot. Ajutați- mă voi cu ceva, cu ceva tutoriale...? (mai mult)
Daca mie îmi place cum arat chel, iar multi oameni din jur se amuza pe tema asta, ce ar trebui sa fac? Știu că părerea mea contează, dar totuși contează și a celorlalți, sa fim sinceri....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?