Hei, aveti idee de ce imi tot raman semne dupa cosuri DESI nu le ating niciodata? Efectiv, nu storc, nu ating cu degetul, cu nimic cosul cat e pe fata, apoi trece de la sine si vad o pata in locul...? (mai mult)
Buna, am o intrebare mai mult pentru fete.Ati incercat vreodata tratamentul pentru indreptatea parului cu keratina? Sa imi lasati si mie pareri. Eu da, acum 4- 5 ani si regret. Exista vreo cale sa imi...? (mai mult)
Unde pot găsi brandul Revolution și i ❤ revolution, ca magazin fizic?
Bună fetelor! Vă rog să îmi recomandați și mie un produs pentru protecția termică a părului.
Se potriveste o camasa neagră cu alb in carouri cu o pereche de blugi albastri din denim(albastru deschis)?
Dacă sunt roșcat, pot să mă fac argintiu? Sau ce culoare s-ar potrivi pentru părul meu?
Pentru un barbierit complet (zero par facial), ce locatii ati recomanda?
Ce firme de ceasuri mi- ați recomanda? Aș vreau să- mi achiziționez un ceas până în 780 de lei. Vreau să fie și de calitate. Ce părere aveți de atlantic, fossil și hugo boss? Recent,...? (mai mult)
A incercat cineva capsulele de la Acne Out pentru ten gras si acneic? astept pareri :)
Foloseste cineva lentile de contact cu dioptrii? Adica de vedere. Care sunt mai bune?
Dacă te tunzi la zero, în cat timp va creste iar părul?
Curând merg la facultate și nu știu cum e mai bine să mă epilez din cauza faptului că o să am multe activități sportive. Cel mai mult mă enervează zona de la subraț, unde mereu rămâne...? (mai mult)
De doua ori m- am vopsit si de doua ori am esuat. M- am vopsit bruneta si dupa 3- 4 spalari mi s- a dus toata vopseaua. Chiar imi placea sa am parul brunet si mi- ar placea sa gasesc niste solutii....? (mai mult)
Hei fetelor, vreau sa va întreb ceva, curând începe școala și vreau sa îmi cumpăr un ghiozdan de la Michael Kors, cele care aveți acest ghiozdan va întreb, încap și caietele studențești...? (mai mult)
Am destul de multe vergeturi pe fund si coapse si sunt foarte complexata pe această temă. Voi ce credeti despre vergeturi? Pot sa fac ceva sa nu mai fie asa vizibile?
Buna TPU. Am nevoie de cateva recomandari. - Ser multi collagen de la elmiplant sau serul de la Eveline 8 in 1 pentru ten? Nu am idee care este mai bun.
Hei TPU, daca ai fruntea mare si te tunzi la zero :D cum e? Ăștia care o spuneți din experiența, cum a fost?
Hei TPU, care este diferenta de durere dintre epilator si ceara in zona inghinala si nu numai
Mie mi- a crescut mustata de fecioras si par, par si cioc, la mustata de fecioras prima data mi- am dat- o cu benzi depilatoare, de vreo 4 ori cu crema depilatoare si ieri cu masina de...? (mai mult)
Am primit niste pantofi New Balance 574 Gray/Red/White Sneakers ML574CPW si nu stiu daca sunt pentru barbati sau pentru femei?
Fetelor, voi unde va epilati? La dus sub apa curgatoare? Si cat timp va ia sa va epilati?
Raspundeti cat mai multi, vreau sa vad unde ma situez eu in rand cu ceilalti oameni. 1. De cate ori pe saptamana este recomandat sa faci dus si de cate ori faceti voi? 2. Si cat ar trebui sa dureze un...? (mai mult)
Cat de des pot sa folosesc samponul uscat fara sa imi faca rau la par?
Eu am destul de mult păr pe mâini și m- am gândit să îl iau cu benzi depilatoare cu ceara. Ideea e că eu am parul așezat în toate părțile și nu știu, cum se trage de banda? In ce...? (mai mult)
Găsesc undeva produse originale "The weeknd", site-uri de încredere în România?
Buna, am si eu nevoie de putin ajutor, eu port 75B la sutien si am vazut un costum de baie care imi place mult dar este pe stoc doar 70B si 70C, care dintre aceste doua marimi credeti ca se aproprie...? (mai mult)
Stie cineva daca Alpecin C1 trebuie folosit zilnic? Si in cat timp se vad rezultatele? Multumesc!
Hey! Mi-am stors toate cosurile posibile si imposibile de pe frunte... Aveti idee in cat timp vor trece?
O îmbrăcăminte de dj?
Salut barbosi, am comandat acest ulei de barba www.ibarber.ro/produs/ulei-de-barba-oil-can-grooming-angels-share-50-ml/ si eram curios voi cu ce va ingrijiti barba?
Salutare, am vazut pe Facebook o postare cu blugi etc de la o pagina care se ocupa cu imbracaminte si intr- o poza modelul respectiv care purta hainele are niste tenesi/adidasi care mie imi plac foarte...? (mai mult)
Hello! De ceva timp mi- am schimbat stilul vestimentar deoarece ma simt mult mai bine asa deoarece is mai slabuta..si vreau sa intreb asa, ca o idee, ce parere aveti voi despre fetele care se imbraca...? (mai mult)
Cand eram mica, tata imi taia unghiile la picioare si tot timpul lua si colțurile. Acum unghiile de la degetele mici sunt parca despicate pe mijloc... ce sa fac sa creasca si ele intreg, mai normal,...? (mai mult)
Ar fi la moda sa te îmbraci la o discoteca cu pantaloni scurți și bluza cu mânecă lungă?
Salut, daca stie cineva ce blugi sunt astia sau ce firma e sau sa imi lasati in com cateva linkuri cu blugi ca astia cu tur misto albi sau ce culoare vreti da sa fie la fel, asta e link- ul https://www.youtube.com/watch?v=F-...? (mai mult)
Salutare, vreau sa îmi cumpăr de pe eMAG o pereche de pantofi puma și m- am uitat pe un tabel de mărimi și mi- am măsurat piciorul de are 26 de cm și acolo scria ca 26 este mărimea 40.5 dar pantofii...? (mai mult)
Buna, Vreau sa cumpar un cadou unui prieten cu barba. Ce recomandati?
In magazinele lidl se gaseste pudră de par?
Pudră de par iti face parul mai moale? La băieți
Care e diferenta dintre parfum si spray?
Pareri apă de toaletă X-Series? Care e mai bun si cat tine mirosul?
Salut. Am un trening primit de la club și e mare de mine și trebuie să- l scurtez si în lățime și în lungime. Nu am o croitor în zona, însă cunosc niște persoane care știu sa facă lucruri...? (mai mult)
Cat costa transportul la o comanda AVON si in cat timp ajunge?
Eu ma numesc Gabi, am 17 ani si tot imi apar cosuri.Mama mi le sparge ca spune ca puroiul ala doare bla bla bla.Sa ii spun sa nu le mai sparga? Pot face sa dispara cosurile ieftin?
Imi puteti spune daca apa micelara are un efect pozitiv asupra tenului acneic? Am cumparat o apa micelara de la nivea si vreau sa stiu daca imi poate afecta in vreun fel acneea si daca ma pot da cu ea ...? (mai mult)
Apa minerala afecteaza aparitia cosurilor? (Acnee) Este recomandat doar plata?
Bună, TPU! Mâine vreau să comand niște cosmetice, care se vând online, din America. Am următoarele curiozități: 1. Trebuie să plătesc transportul? 2. Cum se plătește? Cash sau card? Dacă...? (mai mult)
Care este cea mai buna placa de par? Nu conteaza pretul, vreau sa fie buna. Sa-mi spuneti si modelul exact. Si ma gandeam sa-mi iau perie de indreptat parul in loc de placa, care este mai ok?
am si eu o intrebare mai delicata. Azi am fost prin oras in Eforie Nord la plimbare, eu sunt din Arad, am venit la mare in vacanta. Pe strada m- a oprit un domn si m- a invitat sa fac poze...? (mai mult)
Buna TPU... stie cineva de unde pot cumpara online sau in magazin in Romania produse de la Manhattan? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?