Care sunt dezavantajele folosirii gelului de par la barbati?
Stiti vreun site bun de unde pot cumpara testere de parfum? Sau este ok si de pe olx? PS: Vreau tester Tom Ford Noir, daca stiti de unde pot cumpara, lasati linkul!
Vreau raspuns urgent! Deci, eu vreau mult o bluza de la un magazin (nu dau nume), dar ideea e ca nu o pot avea, la inceput mama ma lasa dar acum nu ma mai lasa. Ieri am fost la un mall dintr-...? (mai mult)
dau funda, am si eu o curiozitate: gelul clear de la Sina se poate folosi tot 3in1 ca cel clear de la CCN? Este bun gelul Sina sau sa aleg tot CCN pe viitor pentru 3in1?❤️
Am 17 ani, nu scap de acnee. De 2 ani incerc multe tratamente si degeaba... la sfarsitul lunii iunie incepuse sa dispara iar acum la sfarsitul lui august au inceput din nou sa apara. Este al...? (mai mult)
vreau ajutorul vostru, ce sa fac ca sa arat și eu mai bine? Sa par mai matura...toată lumea îmi spune ca sunt mica...și ca nu arat bine, ce ar trebui sa fac? Plss
E cineva de aici care a scăpat sau si-a eliminat alunitele? Cum pot să le elimine? Am câteva pe fata si nu imi plac deloc.As arata mult mai bine daca nu stiu le-as avea. E vreo solutie?
Salut, de unde pot comanda Maiouri de la Lakers sau Miami, Bulls? O sa va las un link aici sa vedeti la ce model de maiou ma refer https://www.instagram.com/p/BuOaUPcjgNi/
Am gasit un tricou super pe olx dar e folosit dar in stare foarte buna, as vrea sa il iau da mi- e teama de vreo boala ...se poate lua vreo boala? Voi ati cumparat tricouri folosite de pe publi sau...? (mai mult)
După ce imi aranjez părul cu fixativ sau fara nimic, mi se formeaza niste dungi in par, niste locuri adâncite si pare ca am trepte/scari in cap. Ce sa fac?
Voi ce ati alege dintre urmatoarele parfumuri de la AVON: Cherish si Sensuelle?
La ce magazin gasesc sutiene cu inchidere in fata?
Ce parere aveti despre site-ul vivantis? Parfumurile sunt originale?
Ce pot face pentru a scăpa de semnele de la coșuri?
Ce produse intra in ritualul de demachiere si care sunt pasii corecti de urmat pentru demachiere? Dar pentru un ten uscat, ce produse intra?
Mi-am cumpărat o cămașă de la H&M și vreau sa o schimb, am bonul dar acesta are o pata de ulei in zona codului de bare. O pot schimba?
Fetelor, daca petreceti seara la un festival si ajungeti acasa moarte de somn, foarte foarte obosite, dupa ce va demachiati, mai aveti puterea sa mergeti la dus sau va trantiti in pat sa dormiti? Daca...? (mai mult)
Cat de eficient este tratamentul anti-acnee de la salon? Vreau detalii de la preț si durata pană la rezultate.
Astăzi mi- am făcut o a doua gaura în urechea dreapta (deoarece am vrut sa fie la fel ca în urechea stânga). Ideea este ca mi- a făcut o la distante inegale. As vrea sa refac gaura în urechea...? (mai mult)
Am părul foarte, foarte bufant si ondulat. Zilele trecute am fost la un salon sa mi- l tund.M- a tuns in V frizerita si m- a filat.Dar degeaba.Aseara m- am spălat si acum iar am părul ft des ...? (mai mult)
Dacă îmi rad puful cu lama, se îndesa mai repede barba? Recent a început să îmi crească (Am 18ani) și vreau să accelerez asta.
Pe partea stângă îmi crește barba dar pe partea dreaptă nu, ce aș putea face? Fundă, logic...
Sunt siteuri de pe care daca cumperi o pereche de incaltaminte, pe cea dea 2- a o primesti gratis. Adica adaugi in cos 2 perechi de incaltaminte si platesti doar 1. Sunt de incredere? A mai cumparat ...? (mai mult)
Bunaaaa! Apa oxigenată îmi poate face parul blond? Am parul șaten acum... și as vrea sa știu dacă merita sa încerc?
Hei! E ciudat sa te duci la salon să te epilezi inghinal? Adica fetele de acolo te privesc ciudat în vreun fel sau sunt ok și obişnuite? Aş vrea sa ma duc dar parcă îmi e oarecum...
Bună seara! Ce as putea face pentru a scăpa de semnele de la coșuri? Mi le spargeam de fiecare data și acum regret enorm. Ceva ce as putea face eu acasă, de preferabil, ceva ce ați și încercat...? (mai mult)
Heeey! Au inceput sa imi apara cosuri mici pe obraji (unul langa altul). Cum pot preveni/scapa de asta?
M- am ras în cap cu o lama de barbierit. Sunt chel. Mai creste parul? Și dacă se bronzează chelia o sa arate bine de tot? Mi- a sângerat puțin pielea. O fi din vina ca am ras tare. O iritație banala,...? (mai mult)
Hei! Revin din nou cu intrebarea legata de placa de par. Deci am intrebat care este cea mai buna placa de par si m- am interesat putin. Am vazut ca sunt placi care te ajuta sa nu ti se electrizeze partul,...? (mai mult)
Stie cineva un site cu hanorace cu model trippy?
Care e cea mai buna placa de indreptat parul?
pentru cate aplicari pot sa folosesc primerul de unghii? Am citit ca dupa un timp nu-si mai face efectul si face unghiile sa prind aer, sa nu se mai lipeasca bine. Ajutor!
Merge sa port blugi denim cu adidași negri, cu câteva dungi albe? Adidașii sunt putin mai eleganti
Cam ce dimensiune/lungime trebuie sa aiba indoitura aia pe care o fac unii băieți la blugi, jos. Ca sa fie mai cool, se face jos o indoitura, dar cam ce dimensiune sa aiba? Nu vreau sa o fac prea ...? (mai mult)
Duminica viitoare merg la un botez şi nu prea ştiu ce tradiţii sunt. Îmi puteţi spune câteva tradiţi. Și mai am o întrebare este obligatoriu să merg în rochie(pot merge şi în blugi...? (mai mult)
O geacă așa de toamna subtire? Si la moda sub 300 lei.
Stiu ca pare ceva stupid dar ziceti-mi o pozitie ok de spalat parul in cada pentru ca nu am cum sa folosesc dusul unde locuiesc! Multuumesc
Hey! Am o întrebare. Nu găsesc pe google modele de tatuaje de băieți pe toată mâna, adică de la umăr, braț, antebraț, la dosul palmei și până la degete, știe cineva niște site- uri...? (mai mult)
Am cumparat un sampon si scrie ca este produs pe 26.02. 2017 si ca exp pe 25.02. 2019. Îl mai pot folosi un timp?
Bunaaa! Ce părere aveți despre epilarea definitiva la salon, bineînțeles? Merita? Momentan am 16 ani, dar as vrea in viitorul apropiat sa îmi fac și eu.
Https://www.felamo.com/products/pantofi-sport-moderni-pentru-barba%C8%9Bi-din-material-care-respira-tip-plasa-pantofi-pentru-exterior Ar merge?
Adidași de toamna? Imi recomandați ceva bun? Sub 200 de lei.
Cum pot invata sa merg pe tocuri? Vreau mai multe raspunsuri.
Ce șampon anti cădere recomandați? Am incercat alpecin C1, ducray anaphase+, parusan, gerovital. Pe lângă faptul că părul tot cade, îmi provoacă și mâncărimi pe scalp. Ofer funda!
Ați auzit de untul de bacuri? Știți de unde aș putea să îl achiziționez? Am văzut câteva site- uri pe net, dar aș vrea să mă duc într- un magazin să îl cumpăr, nu să îl comand...? (mai mult)
Bună.De vreo 2 ani am început să am coșuri, iar mai nou puncte negre.Aș vrea niște remedii naturale și să îmi spuneți dacă funcționează și cum să le aplic. Mulțumesc. Menționez că ...? (mai mult)
Cand vin hainele noi in magazine gen bsk, stradivarius, pull&bear in mall si palas? Ca sunt astea de mult timp si acusi incepe scoala dar efectiv nu gasesc nimic
Sunt roșcată deschis si vreau sa ma fac mov. Cat de bine credeți că o să-mi prindă culoarea?
Heyo, este adevarat ca poti fii cat de alb vrei tu sau cat iti permite adn-ul?
Acum cateva ore mi- am dat a doua gaura in ureche cu un ac de seringa. Are ceva daca mi- am pus un cercel de tinichea? Pentru ca acul a fost subtire si cercelul meu de aur nu intra pe gaura asta....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.