Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 5 Martie 2025 sunt:
Acum cateva ore mi- am dat a doua gaura in ureche cu un ac de seringa. Are ceva daca mi- am pus un cercel de tinichea? Pentru ca acul a fost subtire si cercelul meu de aur nu intra pe gaura asta....? (mai mult)
Urgent! Care dintre urmatoarele parfumuri are cea mai mare persistenta pe strada? Olympea, Million sau Scandal? Le are cineva? Imi poate da cateva detalii?
Sunt baiat, am 15 ani, umm si am niste intrebari mai ciudate. laughing. Doresc sa ma rad in zona pubiana, intrebarile mele sunt: 1. Pot folosi un aparat de ras electric rotativ? Am citit undeva...? (mai mult)
Ruj Guerlain sau Lancome?
Buna! Imi puteti recomanda câteva site -uri de cosmetice de încredere, având preturi accesibile?
Cum curat si eu niste Adidas Eqt? Spuma aceea de pe dunga adidas ului. Am încercat cu pasta de dinți dar degeaba. Alte idei?
Am o intrebare pentru fete.Voi cum va dati parul facial de pe fata? La mine nu se vede foarte tare(doar cand te uiti atent se vede) fiindca sunt blonda dar e deranjant.Ce folositi?
Am 22 de ani, as vrea sa imi las barba sa creasca, dar dupa ce creste putin, renunt din cauza mâncărimii. Ce as putea sa folosesc?
De unde aș putea lua acele chestii care țin cămașa frumos în pantaloni? Și ce aș putea purta ca să pară că am picioarele mai lungi decât talia :)? Și e dubios ca băiat să ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot comanda produse originale de la kerastase?
Sunt din Iasi si mereu ma duc la palas sa- mi iau haine din zara, bsk, stradivarius, pull&bear etc. Dar mereu vad aceleasi haine care nu- mi plac si deja le am pe cele care imi plac. Ideea e ca inca...? (mai mult)
Bună.Am 15 ani și am tenul uscat și mă deranjează foarte tare.Ce aș putea face ca să scap de el? Ceva remedii naturiste sau creme? Orice.
De la cate fire de par in jos ma consider chel? (Intrebare ipotetica, nu faceti misto)
Bun, deci este un outfit cool cu tricoul deasupra bluzei, daca știți despre ce vorbesc, in general poarta skaterii. Vreau sa știu daca ei pun bluza apoi tricoul sau este doar o piesa vestimentara...? (mai mult)
Daca imi indrept parul cu placa si ma dau cu fixativ poate ramane drept 16 ore? Sau cum altcumva il pot face sa ramana drept o noapte intreaga? (Pentru un eveniment).
Salut, este bine sa incerci sa iti albesti dintii cu bicarbonat de sodiu sau dauneaza? Recomandati meotoda asta sau un tratament profesional la un cabinet?
Buna TPU..Am o intrebare. Acum 5 ani am ținut o cură de slăbire foarte drastică, pur si simplu nu slabeam orice as fi încercat și m- am gândit să fac bulimie. Adica după ce mâncam îmi provocăm...? (mai mult)
Pot scapa de burta doar din dieta?
Este epilarea pe picioare sau epilarea in general, la barbati, un lucru atractiv pentru femei? Observ ca cele tinere gasesc atractiva chestia asta.
Salut.Am o mica nedumerire intre doua produse cosmetice.Care este diferenta intre un BALSAM si o MASCA DE PAR? Sincer, pentru mine sunt unu si acelasi lucru.Nu vad diferenta.Le pui pe parul umed, le ...? (mai mult)
Am o camasa si nu stiu daca e buna de mine. Ea imi vine perfect in sus, dar cred ca e putin lunga. La spate trece de fund, de turul pantalonilor. O fi camasa care neapărat se baga in pantaloni?
Buna, am 13 ani si in fiecare zi pierd multe fire de par din cap si nu vreau ca atunci cand devin adult sa fiu chel! Sfaturi?
Hei TPU, eu sunt din Ploiesti, aici la shopping city sunt lucruri de 5 ani si eu sunt putin grasut si nu gasesc blugi marimea mea. Oare in Bucuresti la Baneasa gasesc blugi frumosi marime mare?
Daca merg zilnic cu bicicleta cate o 1 ora, 2 pot scapa de burta?
Buna, TPU! Vara aceasta am facut greseala sa imi decolorez parul la vârfuri. Acum as vrea sa revin la culoarea mea naturală( saten inchis) pentru ca incepe școala și nu aș vrea sa ies in evidenta...? (mai mult)
Pot să port o pereche de ghete Chelsea culoare maro cupru cu niste blugi bleu deschis (un pic spre gri) cu un hanorac verde marin?
Epilatul inghinal partial inseamna doar linia bikinilor?
Niște picături hidratante și calmante pentru ochi pe care să le pot folosi zilnic pe perioade lungi știți?
Daca pe un sapun scrie Z25.06.2019 inseamna ca atunci a fost produs?
O cremă hidratantă non-comedogenică recomandați-mi!
Salut, ați fost vreodată la un salon pentru epilarea definitivă, aveți idee ce costuri, pe picioare fără zona intimă, mâini? Doare, scapi de părul nedorit? După cat timp trebuie iar să ...? (mai mult)
ce tricou sa aleg dintre:tricou jordan, calvin klein sau tommy hilfiger? Puteti adauga si alte marci in afara de gucci
Am inceput sa port barba si ma intereseaza voi cu ce va ingrijiti barba? Ulei, balsam, creme? Ce branduri folositi? De unde le cumparati?
Sunt baiat, am 15 ani, umm si am niste intrebari mai ciudate. :)) Doresc sa ma rad in zona pubiana, intrebarile mele sunt: 1. Pot folosi un aparat de ras electric rotativ? Am citit undeva ca...? (mai mult)
E legit site-ul "glami"?
Heyyy...eu ma epilez cu ceara la salon insa nu inteleg un lucru. Intre epilari e distanta de o luna adica firul de par e crescut destul si cu toate acestea dupa ce m- am epilat dupa 4- 5 zile deja mi se...? (mai mult)
Heii! Imi recomanda cineva o pasta de dinți pentru albire dar pe care ati folosit-o si stiti ca da rezultate? Mulțumesc mult!
Mă epilez pe picioare cu epilatorul. Și din această cauză mi- au ieșit fire sub piele. Din păcate le- am stors și acum am niște semne de toată frumusețea. Am fost la mare, m- am bronzat...? (mai mult)
As dori niste link-uri cu modele de unghii cu tips albastre.
Salut. Am avut parul scurt de cand ma stiu si din primavara am incetat sa il mai tai..acum este destul de lung, dar si cade mai mult. Adica nu aveam probleme cu caderea parului cand il aveam scurt, ...? (mai mult)
Aș vrea să îmi schimb șamponul, până acum am folosit Wash&Go, Head&Shoulders, Pantene, Shauma și Ultra Doux. Ce șampon îmi recomandați să folosesc, pentru o întreținere mai bună a...? (mai mult)
Cum se numesc lantisoarele alea pentru barbati, care aduc a bratari?
Exista alternative la pantalonii de costum ca si tinuta,, ofice,,? Pur si simplu nu pot purta asa ceva
De fiecare data când ma machiez și îmi întind parul cu placa, partea din fata a parului începe sa devină uleioasa, din cauza la make-up. Ce pot sa fac? Nu găsesc o rezolvare
Ce parere aveti despre crema Cicaderm de la Ivatherm? Este buna?
Păreri haine de la H&M; C&A; și alte firme din astea?
Eu făceam sport. În urmă cu 2 luni am întrerupt sportul la recomandarea medicului datorită unor probleme de sănătate și m- am îngrășat 9 kg în acest timp. Cum să dau cele 9 kg jos fara sport,...? (mai mult)
Stie cineva un curs de make-up nu foarte scump care acceptă adolescente la 14 ani?
Băieților, ce cremă hidratanta folosiți pentru ten uscat? Fratele meu are ten uscat, îl supără problema asta. Până acum s-a spălat pe față, folosea o cremă Nivea dar nu l-a ajutat.
Am 13 ani, 1.63 și 51 kg. Corpul e ok cu excepția vergeturilor pe care le am de la 9 ani. Erau roșii spre mov atunci iar acum sunt pale, la anumită lumina se văd iar vineții așa... Și sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!