Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Este OK stilul asta de cozi de cal, prinse așa mă refer, pentru o fată adolescenta? Sau este prea copilăros? https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fexternal- preview.redd.it%2Fstunning-...? (mai mult)
Frizeri buni in adevăratul sens al cuvântului in constanta?
Există ghete lacoste sub 250 lei?
E vreo frizerie in București sub 50 lei?
Vreau să știu unde în București se găsesc haine elegante în afară de mall-uri. Buticuri cu marfă altfel, mai deosebită. Mulțumesc
M am vopsit cu henna si nu sunt incantata de rezultat. Ce pot sa fac ca sa dispara vopseaua mai repede?
Hei, ce vopsea blondă sau gri prinde pe părul direct decolorat? In trecut m-am mai decolorat și am aplicat doresc vopsea după și nu prindea deloc, la fel și cu violetul de gentiana, vreo idee?
Bună, pun unghii cu gel, polygel. Idee este că eu când îmi pun unghii îmi țin mult și nu cad, i am pus sorei mele unghii iar ei i au căzut foarte repede (într o zi i- a cazut deja 1) Țin ...? (mai mult)
Recomandari Corsete pentru talie, mulțumesc
Recomandări corsete pentru talie, mulțumesc
Sora mea mai mica dupa ce si- a facut unghiile cu gel, i- a aparut o infectie severa la un deget. Ea tot neaga faptul că, nu e din cauza tehnicianului acea infectie, ci din cauza ca este ea sensibilă...? (mai mult)
Cum ar trebui sa arate rutina de îngrijire a tenului uscat, cu ce este bine să mă spăl pe față și ce măști (de preferat homemade) să folosesc?
Buna TPU. Ce tatuaj mi- ati recomanda, pentru prima data? Sunt o persoana introvertita, cu toate acestea, sunt destul de sociabila si deschisa cu oamenii, sunt fascinata de zodiac, de Univers, de...? (mai mult)
Voi vă îmbrăcați duminica un pic mai elegant acasă, decât în restul zilelor? Sau nu? De exemplu?
Care este cel mai bun salon de tatuaje din Timișoara?
Buna ziua! De câteva luni am observat o problema la buza superioară, in partea dreapta este puțin mai lăsată in jos decât partea stânga, arată aiurea mai ales când nu port machiaj, cu machiaj...? (mai mult)
Buna dragilor :) Am inceput sa merg iar la sala. Si mi- am luat pantaloni de trening. Dar 99% din fete purtau colanti :) Problema e ca nu am mai purtat in public, doar rar in casa gen. Si mami ma...? (mai mult)
E normal jordan 1 mid sa-mi vina strans in fata la inceput?
Bună ziua! Poate o periuța electrică să tocească, zgârie smaltul dinților la cea mai mare intensitate dată cu albire cu lustruire chiar dacă are sens ori de mișcare? Funda
Bună ziua! Am și eu o întrebare am periuța electrică Philips 9900 sensel q m- am spălat cu ea la cea mai mare intensitate pe programul de albire cu lustruire, mi se pare ca mi- a zgâriat smaltul...? (mai mult)
Ce înseamnă parfum Duty free?
Salutare, Gelul de curatare spumant Bioderma Sensibio pentru ten sensibil, se aplica pe fata până face spuma apoi se clătește, sau îl las 5-10 minute pe fata apoi clătesc?
Ați folosit crema forte preparată în farmacie? Ce beneficii are? La ce ajuta?
Am un semn de mama pe bărbie cum pot scapa de el..Nu pot cu fond de ten ca sunt baiat. Uneori e mai mare alteori mai mic depinde
Salut. Daca am facut buzz cut cu nr 4 sus, cum pot face sa imi creasca parul mai repede sus? Ce pot face?
Daca aveți părul lung, nu va deranjeaza sau enervează să îl țineți tot desprins, adică să îți vină în ochi, in față, chestii din astea?
Bună. Va rog dacă poate cineva sa ma ajute. vreau sa comand un aranjament florar cu trandafiri de săpun. Mai exact cutia aceea cu 101 trandafiri. A comandat cineva. arata ca în poze? Merita? Mulțumesc...? (mai mult)
Cum pot scăpa de coșurile de pe față mea? Trebuie sa aștept neapărat pana la 20 de ani? Menționez că eu am 16 ani
Ce părere aveți despre folisan?
Salut, de ce unii batrani aur dinte de aur? In special batranele
Ce sa fac sa nu mai am parul drept, îl vreau mai ondulat ca și baiat?
Buna, am și eu o întrebare, mie mi s-a încurcat parul și degradat foarte tare. Ce ulei sau ser de par mi-ați recomanda? Oare este bun olaplex 7 sau ce alt ulei?
Salutare^^ As avea o intrebare. Unde aș putea sa imi vind parul natural? Cat ar valora 40 cm de par natural, saten, drept, nevopsit? Nu este foarte des dar nici foarte rar, la mijloc as putea ...? (mai mult)
Buna fetelor, am și eu o întrebare, eu am niste cearcăne foarte mari care se văd și când mă dau cu fond de ten sau anticearcan. Stiti voi o crema sau un aer ceva pe care îl folosiți și va ajuta...? (mai mult)
As vrea sa incerc tonerul de fata de la Revox. Ce puteti sa-mi spuneti despre el, e bun la ceva? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Bună Dimineața TPU! De ceva timp cochetez cu ideea unui cercel in urechea stanga. Știe cineva cum se face o gaura pentru cercel in lobul urechii? Pe o scala de la 1 la 10 cât de dureroasa este, , ...? (mai mult)
Bună, dragilor! Aș vrea să-mi spuneți un Dr. Dermatolog bun care sa ma ajute sa îmi tratez acneea, va rog din suflet!
Salutare! De la ce vârstă se poate face o laminare la gene? Sau nu există o lege?
Bună fetelor, sper ca nu sunt singura care se confruntă cu acneea pe spate, o am de 1 an mă simt foarte jenată, nu pot merge la plajă vara din cauza asta, nu pot să port bluze cu spatele gol,...? (mai mult)
Bună! Aproape acum 2 luni mi- am făcut o gaură în ureche și am purtat cercel medicinal. Gaura e vindecată e ok nu mă mai doare și aș vrea a schimb cercelul. Aș putea pune direct argint sau să...? (mai mult)
Bună seara, vreau sa comand ceva de pe site ul de la swarovski și îmi arata fix textul asta "Livrare standard neutră din punct de vedere climatic: Gratuit lun., ian. 29 - mie., ian. 31 Comenzile...? (mai mult)
Bună! Știți la ce bijuterie aș putea găsi o brățară cu inel, stil arăbesc, din aur? M-ar interesa o bijuterie care face și livrări în țară. Mulțumesc!
Salut, părere la Alhambra Your Touch?
Hello TPU. Ieri mi am luat firele de par de pe buza superioara iar astăzi mi s-a înroșit ff tare... ce pot face? Dau fundă!
Hei TPU As avea nevoie de recomandare pentru un deodorant bun. Nu neaparat pentru mirosuri cat pentru transpiratie in exces
Eu vreau să mă vopsesc pe păr cu un roșu închis. Nuanța asta de roșu o vreau, poate puțin mai închis https://images.app.goo.gl/BYDzCJNr2pKAyzXdA Dacă am părul maro închis trebuie să îmi...? (mai mult)
Cu oxidantul de 3 pot sa imi scot brunetul din păr? vreau sa ma decolorez și să mă fac ciocolatiu
Asta mă tuns corect? De ce nu sunt ambele părți exact la fel? https://ibb.co/yVmHDxg https://ibb.co/hRfqfLz nu mi-am dat seama fiind grăbit
Buna! Se apropie ziua mea, deci mi s- a pus pata sa imi fac un nou look. Imi placea mult inainte Butterfly cut, desi mi- am dat seama ca e prea girly pentru mine. Acum mi s- a pus pata pe Wolfcut, doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)