Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 5 Martie 2025 sunt:
Am o întrebare mai diferită... Îmi puteți spune, ce părere aveti despre vopsirea parului in culori mai "nonconformiste"? Gen albastru, verde, mov... Etichetați acea persoana din ...? (mai mult)
Hey! Imi puteti spune parerile voastre (celor care au folosit) despre " Peria pentru fata EGGO Brush cu 8 trepte de viteza?" Multumesc!
Știți vreo aplicație/site care te ține în pas cu moda și care să te ajute să-ți potrivești mai bine hainele? Pentru bărbați.
Unde pot gasi blugi ca cei din imagine? https://www.wish.com/product/mens-autumn-leather-jacket-slim-fit-motorcycle-jacket-zipper-casual-coat-58204a496f25e41dce953484?&hide_login_modal=true
Pt fete: am unghii f lungi, naturale si s- a rupt una jumare/de la jumate. Ce solutie as putea gasi, sa nu se rupa de tot, pentru ca se mareste fisura cu un milimetru pe zi ce trece, daca intra in ...? (mai mult)
As dori niste link-uri cu imagini cu unghii cu tips albastre.
Cu vreo 1000 de lei pot să îmi iau ceva haine calumea? Cantitativ cât și calitativ. Cateva perechi de pantaloni, cămăși ceva. Mulțumesc!
Imi recomandati ceva rujuri mate rezistente la transfer?
Am fața puțin asimetrică în zona bărbiei, mai mult în zona în care îmi lipsește o măsea. Dacă îmi pun aparat dentar pot remedia această problemă? Se schimbă și aspectul feței...? (mai mult)
Voi ce folositi pentru cosuri si comedoane? Eu folosesc epiduo gel si este genial dar am observat ca semnele nu le diminueaza prea bine
As dori niste link-uri cu modele de unghii cu tips albastre.
Am o intrebare pentru voi :)). Ce adidasi ar trebui sa- mi cumpar asa pentru sezonul de toamna? Am ales deja doua perechi Vans Old Skool Si Nike Air Force 1 De specificat ca...? (mai mult)
Hey! Stresul poate să fie cauza căderii părului și dacă renunt la stres poate creste la loc parul?
Hei! Stiti de unde imi pot lua produse Kylie Jenner? Vreau sa fie originale. Sunt din Bucuresti
Am 13 ani si urmeaza sa port la o nunta sandale cu toc gros de 10 cm.Credeti ca ar trebui sa imi iau cu mine inca o pereche de sandale cu talpa ortopedica mai joasa sa ma schimb ca sa nu ma doara...? (mai mult)
Recomandați-mi o cremă pentru ten sensibil, invizibilă de fiecare zi cu SPF 30+.
Pot folosi creme/seruri anti-ageing la 18 ani cu scopul prevenirii îmbătrânirii tenului? Sau o să-mi facă rău?
Ce cremă hidratantă de calitate recomandați pentru ten acneic sensibil?
Hey, vreau sa imi dati niste sfaturi ce ma pot scăpa de cicatricile (semnele) lăsate de cosuri. Cum pot scăpa de aceste semne? Va rog ajutati-ma
Ştiți cumva daca la magazinul Musse pot gasi geaca tip biker?
Am parul șaten și as vrea sa-l deschid la culoare cu un nuanțator, sa fie mai blond. Ce îmi recomandați?
Unde ar arata mai bine un piercing la baieti :in septum sau in nari?
Daca eu am cateva tricouri de la acelasi brand cu marimea m, asta inseamna ca orice articol de la brandul respectiv imi va veni bine cu marimea m?
Buna, sunt in Spania, Madrid, caut o bijuterie mai ieftina cat de cat, ma pot deplasa cu mijloacele de transport deci puteti sa imi dati un nume ceva daca stiti, va rog! Am nevoie urgent! Nu neaparat sa...? (mai mult)
As vrea sa îmi fac niște șuvițe blonde, am parul șaten. Trebuie sa decolorez parul? Cum o sa fie parul după?
Am o întrebare pentru fete. Voi ce faceți cu parul facial? Îl îndepărtați sau îl lăsați? La machiaj nu se vede nu, adică nu e nici o problema dacă te machiezi? Pentru cele care îl îndepărtează,...? (mai mult)
cum pot avea pielea alba ca la nastere si sa scap de bronz? Vreau raspuns serios.
Hei! Am si eu nevoie de o fată care se pricepe la make up si ma poate ajuta cu cateva sfaturi! Astept mesaj in privatt Multumesc anticipat
As vrea sa îmi colorez puțin parul, dar nu as vrea sa folosesc vopseaua de par, m- am gândit la ceva spray sau șampon, dar am încercat cu șampon blond, căci asa as vrea, dar nu a ieșit...? (mai mult)
Ce vopsea naturala folositi pentru parul alb?
Folositi Urtekram? Unde gasesc in Bucuresti? Nu vreau sa comand de pe internet
Se apropie un eveniment special pentru mine si nu am incercat niciodata sa imi pun gene false. Intrebarea mea este... Cat de periculoase pot sa fie pentru genele mele naturale? Pot sa le afecteze in vreun...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau o geacă de blugi cu perle(mărgele) scurta dar nu prea gasesc, ma puteti ajuta?
Cum poți să ai un par care nu se încurcă repede?
Am părul din ce în ce mai rar și nu știu ce aș putea face. Citisem pe la alte postări că sunt pastile cu magneziu, calciu. etc. care ajută la astfel de problemă. Menționez că nu...? (mai mult)
Ce farduri de pleoape ați alege :MAC, fraulein, nars, Anastasia, huda?
vreau sa incerc noul Polygel cu forme, singurul lucru care nu- mi convine este ca din aceste forme poti obtine decat forma patrata. Daca pilesc polygelul sa- l aduc de la forma patrata la ...? (mai mult)
Heii TPU! Stiti cumva unde as putea gasi genu asta de bocanci https://www.gotica.ro/INCALTAMINTE-GOTH/Bocanci-platforma-Janet-6958.html doar ca mai ieftini? Dau funda
Sunt baiat si am 13 ani.Deci pana acum cam un an aveam parul drept dar de atunci a inceput sa se increteasca cate putin pana cand a devenit complet cret si chiar mi- a placut foarte tare, dar acum doua...? (mai mult)
Hei! Stiti daca s-a deschis Victoria s Secret in Mall Baneasa Bucuresti?
Vreau sa devin reprezentant farmasi si as vrea sa stiu cam cat se castiga si daca accepta pe oricine se inscrie?
Buna fetelor, voua cum vi se par baietii cu oasele obrajilor sau obrajii mai mari? Vi se par mai putin atractivi?
M- am ras pentru prima data in zona inghinala si mi- au ramas fire de par din acelea tari si ma inteapa si ma mananca foarte tare, data viitoare cand ma voi rade ce ar trebui sa fac sa nu mai...? (mai mult)
Salut tuturor, am nevoie de ajutor cu o tunsoare, as avea nevoie de la un link cu o imagine de la o tunsoare a altuia dar sa fie cu breton, mersi.
Ce efecte are uleiul de măsline asupra părului?
Are vreun rost sa fac vaccinul asta de la Cantacuzino pentru acnee? Poate sa mearga sau e degeaba?
E vreo agentie de modelling in Buzau?
Hello. As vrea ca intr-un viitor apropiat sa imi fac piercing in cartilajul urechii (as dori un industrial dar imi e frica de durere :)) ) stiti cat dureaza sa se vindece, cat de tare doare?
Dacă au început să imi apară cosuri mici în cap, pe sub par, cosuri care se sparg foarte usor ar trebui să merg la medic sau e ceva normal?
Hei TPU. Vreau sa imi pun unghii cu gel colorate, problema e ca la scoala mea avem voie doar cu manichiura nude. Ma gandeam oare pot sa- mi pun unghii colorate si dupa ce se termina vacanta sa mi le ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!