Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Hei TPU. Vreau sa imi pun unghii cu gel colorate, problema e ca la scoala mea avem voie doar cu manichiura nude. Ma gandeam oare pot sa- mi pun unghii colorate si dupa ce se termina vacanta sa mi le ...? (mai mult)
Buna TPU. As vrea sa fac si eu un curs de calificare pentru stilist protezist de unghii. Intrebarea mea este; trebuie sa am neaparat 12 clase?
Hey fetelor! Ce părere aveți despre epilarea inghinala? Merita?
Salut, mi- au iesit niste ..cosuri pe corp, pe burta, pe picioare, pe umeri (app eu am si pe fata cosuri de ceva timp dar nu am mai avut si pe restul corpului), oare de la ce sunt? Si cum pot sa le...? (mai mult)
Cearcanele de pe sub ochi sunt definitive sau poti scapa de ele?
Ce as putea folosi pentru epilarea pe picioare ca să nu mă mi irit? Și de la epilator și de la crema mereu mi se fac iritații
Știe cineva dacă site-ul "parfumuridutyfree.ro" este un site fake sau dacă produsele sunt originale?
Salut, am vazut la o celebritate ca avea cristale sclipitoare din alea ca si diamantele in par. Asa ceva as vrea si eu dar nu stiu cu ce sa le lipesc de par. Eu vreau sa se si poata a jos. Stie cineva...? (mai mult)
Am comandat o percehe de sireturi glow in the dark de pe garage store dar nu stralucesc deloc in intuneric, ce pot face?
Sunt băiat și as vrea sa spap de parul nedorit din unele zone (burta, umeri; parul e micuț) Am 16 ani și am și barbă fac și sport și par de 19 ani chiar și 20.Cum e metoda cu laserul? Te scapă...? (mai mult)
Sunt băiat. Cum as puteam scăpa de parul din unele zone. Cum e metoda cu laserul?
Am vazut ca Andreea Raicu foloseste vitamina C zilnic pe ten. Apoi am vazut un clip pe Youtube in care un medic dermatolog spunea ca vitamina C nu lipseste din rutina ei zilnica de ingrijire a tenului....? (mai mult)
Am abuzat de soare și m-am bronzat pe fata mai mult decât am vrut. Ceva sugestii utile sa aduc pielea la culoarea ei naturală cat mai repede?
Păreri despre xDeluxe? Sunt produsele originale?
Pot sa ma duc sa-mi fac piercing in buric si limba la spital? Am vazut pe net, dar vreau sa fiu sigura, sa nu zica ca am innebunit cei de la spital. :))))) si preturile ma intereseaza
Urmează să merg la o nuntă și nu am idee cum să îmi fac părul. Aveți vreo idee?
Bună. Îmi puteţi da niste site-uri de cosmetice cu preţuri decente?
Salut Ma confrunt cu o problema, sper sa ma puteti ajuta. Parul meu este foarte moale si tot ma lupt cu el sa stea pe spate, ca apoi sa- i dau o forma, sa- mi fac un style ( subliniez ca sunt baiat...? (mai mult)
Un rimel bun pentru alungire? de tipul drug store(as vrea unul care sa nu se termine ft repede, sa nu se intinda, raportul calitate-pret sa fie ok)
Puteti sa imi recomandati niste parfumuri mai florale? Care sunt parfumurile voastre preferate si de ce tip sunt?(ca de ex. fructate.etc )
Care sunt toti pasii corecti prin care trebuie sa treci cand te machezi? Cu ce produs se incepe? Ce crema hidratanta trebuie folosita? Cu ce se curata fata? Cu ce se intretine fata cand nu esti...? (mai mult)
Intrebare pentru fete si femei. Am puf pe piept si abdomen, iar de la buric in jos am par. Se vede urat. Cum as putea scapa de el definitiv? As incerca cu lama dar imi este frica sa nu se îngroașe firul...? (mai mult)
Buna TPU As vrea sa fac si eu un curs de calificare pentru stilist protezist de unghii. Intrebarea mea este; trebuie sa am neaparat 12 clase?
Cineva care a mai cumparat de pe StockX poate sa imi spuna cam in cat timp se livreaza? si daca ajunge la usa ta pentru ca nu pot sa imi pun adresa completa(aparent trebuie sa fie sub 35 de...? (mai mult)
Hey, de o gramada de timp ma chinui sa scap de aceste cosuri, puncte negre, albe si ce o mai fi ele :)).Am folosit gel de curatare ivatherm tarr si creme antiacnee.Ele se vad foarte putin si nu am idee...? (mai mult)
Bună, TPU. Recent, voiam să- mi iau niște haine de la Pull&Bear, îmi arată că e reducere 70%, dar e stoc indisponibil. O să revină acea marcă înapoi la Pull&Bear sau au scos- o definitiv? ...? (mai mult)
am si eu o întrebare așa mai scurtă... Cum scap de brozul excesiv de pe față? Măcar să- mi deschid pielea cu câteva nuante Dacă mă puteți ajuta cu câteva răspunsuri care chiar...? (mai mult)
Salut de o luna m- am vopsit negru albastrui, nu mai este chiar cum era inainte, s- a mai dus putin din culoare dar tot inchis este. Daca vreau sa ajung la ombre mai deschis inspre varfuri ce ar trebui...? (mai mult)
Zilele trecute am observat un ceas Hugo Boss la 682 de lei, redus de la 1.547 de lei pe site- ul elefant.ro. Mie personal mi se pare reducerea aceasta destul de măricică. Acest produs este...? (mai mult)
Recomandati-mi o cremă/lotiune foarte bună pentru corp, care sa fie FOARTE HIDRATANTA, pentru ca am pielea uscata tare și sa NU FIE LIPICIOASA, adica sa se absoarba rapid! DAU FUNDA!
Daca pentru tenul normal sau mixt folosesc produse create pentru tenul gras, pot avea probleme? Intreb fiindca nu stiu pe care dintre cele 3 tenuri le am si as vrea sa stiu care ar fi cele mai ok produse...? (mai mult)
Care sunt produsele cosmetice ( machiaje ) care duc la apariția mai avansată a ridurilor?
Buna, cum se foloseste pudra decoloranta pentru par? Si ce pudra ati recomanda? Tin sa precizez ca de la castaniu vreau sa il am aramiu (il am vopsit acum)
Stie cineva cât costă un tricou supreme original box logo?
De fiecare dată când îmi iau un bic, funcționează numai pentru o singura epilare.In următoarea zi pur și simplu nu mai taie.Ce pot sa fac sa reziste mai mult? P.S:folosesc un bic cu 2...? (mai mult)
Ce coafuri iti poti face cand ai un par des insuportabil de des?
Care e parfumul vostru preferat de la AVON?
E ok acest rucsac pentru clasa a 9-a sau este prea mic? https://www.glami.ro/nike/nike-nk-heritage-bkpk-label-2755007/
Vreau sa stiu daca in sh- ul Humana gasesc haine decente cum sunt la h&m, bershka, nyc, nu neaparat haine "la moda", haine care sa arate bine ma refer, nu doar blugi cu talie joasa si tricouri...? (mai mult)
Bună, TPU, am o mică nelămurire. Sunt fată și trec în clasa a 9-a, nu am idee ce ar fi mai bine să îmi cumpăr: geantă ( de mână ) sau rucsac?
Buna! Saptamana viitoare plec la mare si trebuie sa imi vina menstruatia. Este ok daca aplic absorbante always de noapte pe o pereche de chiloti apoi iau slipul peste? Aleg sa nu folosesc ob. Help
Bună! Cine mi- ar putea recomanda și mie o cremă contur ochii hidratantă și cât mai naturală? Am 15 ani si am niște riduri foarte urâte pe sub ochii și aș vrea măcar să le mai previn...? (mai mult)
Hey TPU. Am 15 ani si am pleoapele căzute. Efectiv așa m- am născut eu.Și chestia asta mă complexează mult.Mereu mă uit cu gelozie la ochii fetelor care nu au același defect ca mine.Nici o fată...? (mai mult)
Unde pot gasi un polygel ieftin fetelor?
Cum imi pot întreţine buclele? am părul foarte cret si ma gandesc sa ma nu ma mai usuc cu feonul pentru ca imi distruge buclele dar ce ar trebui sa fac ca sa ramana asa cum sunt? cica unele nu le...? (mai mult)
Ce șampon și balsam de calitate superioară recomandați pentru un păr foarte subțire, fără volum și care cade?
As dori o vopsea de par cu putere mare de deschidere.(Blond preferabil) Ce imi puteti recomanda?
Ce încălzitor de ceară folositi si sunteți mulțumite vreau sa-mi cumpăr si nu prea am idee
Am o intrebare... Oare e inregula sa speli bratarile pandora cu pasta de dinti?
Oare e bine sa speli bratara pandora cu pasta de dinti? Am mai incercat pe alte bijuterii si a mers
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a