Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Dacă vreau să ma vopsesc roz in cap, tinand cont de faptul că sunt brunet, un negru inchis, trebuie sa ma decolorez mai intai?
Dupa ce postez o poza pe Instagram cu un # aceasta nu apare pe pagina respectivului # ci doar pe profilul meu, aveti idee de ce?
Ce youtuberi urmariti pentru domeniul beauty, stil, make up?
eu am aproape 100 kg acum. Fac sală și vreau să ajung la 60 de kg, am sani destul de mari, vreau sa stiu daca vor scadea si ei, nu vreau sa scadă atât de mult.
Albastru de metil face rau la podoaba capilara? Adica sa il arda sau sa nu mai creasca etc!
Salut.Am 14 ani si nu stiu cum sa imi iau perciunii.Nu ma pot duce saptamanal la frizer si tata nu e de acord sa imi iau cu aparatul de ras. Mustata o iau cu crema depilatoare odata la 2 saptamani.
Extensiile de păr afectează părul tau natural? Mulțumesc
Buna! Îmi puteți recomanda o placa foarte bună de par?
Mi-au aparut recent vergeturi pe pulpe/coapse, cum as putea scapa de ele cat mai repede?
Bunā, în Oradea unde as putea cumpāra rujuri Maybelline?
Heyy fetelor! Voi ce creme/uleiuri/scrub- uri pentru față folositi? Ma refer la cele Bio, sa fie din extracte naturale. Care este rutina voastră de Skincare? Iar mastile pentru față pentru ten sensibil?...? (mai mult)
Dragi barbati, intrebarea aceasta este adresata catre voi:cum arata femeia potrivita in viziunea voastra? Atat fizic, cat si psihic. Dau funda pentru cel mai sincer raspuns!
Bună! Care considerați că sunt mai frumoase, fetele cu părul drept sau fetele cu părul creț? Și ce culoare? Știu că asta nu influentează sufletul și modul de a fi al unei persoane, dar sunt...? (mai mult)
As vrea sa imi fac un piercing in buric... Imi puteti recomanda un salon la care as putea sa ma duc? Nu conteaza cat costa. Vreau sa fie sigur, sa fie ustensilele dezinfectate, sa ma duc...? (mai mult)
Eu am o problema cu barba adica nu imi creste parul uniform am span si firele sunt asa stufoase si urate, daca imi las imi sta urat. Cum fac sa imi creasca parul pe fata uniform? pentru ca mie imi creste...? (mai mult)
Buna fetelor! Voi cum va epilati? Adica va radeti sau va epilati cu ceara? Cum credeti ca e mai bine? Am auzit ca daca te razi o sa iti crească parul mai des... Eu nu m- am ras niciodata din acest ...? (mai mult)
Buna,vreau sa ma inscriu la o scoala de hairstylist buna, ce imi recomandati?
Cei care sunteti din Brașov, imi puteti spune niste magazine din mall-ul Coresi unde pot gasi rochii de nunta?
Ce parere aveti despre site ul H&M Romania? Corespund marimile? Sunt seriosi?
Cum pot scoate un imprimeu de pe un tricou?
Buna, am observant ca firele de par au inceput sa de despice la varjuri. Ma gandesc ca e din cauza placii de par pe care o folosesc aproape zilnic. Imi puteti recomanda ceva produse (uleiuri, masti,...? (mai mult)
Bună seara, de unde pot lua inițiale pentru brățări handmade de pe ce site ca nu găsesc?
Ştie cineva un site de unde pot să cumpăr tricouri personalizate? (adică să aleg eu o poză şi să apară pe tricou) Mulțumesc anticipat.
Stiti magazine care au smoking-uri faine? Am nevoie urgent. Dau funda si vot!
Buna TPU Am și eu o mica problema... Nu ma pot înțelege cu mama pe tema haine sau machiaj. Ii arat fete de vârsta mea cum arata și cum se îmbracă, iar ea spune ca nu am voie sa ma îmbrac asa...? (mai mult)
Ca să slăbești trebuie neapărat să ții dietă?
Imi puteti spune si mie cum se numeste gelul acela cu care se fac unghiile, adica gen de acela care se intareste si ii poti da forma unghiei, si as dori sa imi mai spuneti daca il pot gasi in magazinele...? (mai mult)
Daca folosesc placa de păr pe post de ondulator parul se arde si mai mult decât daca foloseam ondulatorul normal? Am auzit ca drotul arde cel mai mult. In rest ce ziceți de întrebarea mea
DAU COROANA! Salut TPU! Sunt baiat si curand trebuie sa merg la frizer, dar ideea e ca as vrea sa ma tund putin diferit ( vreau o tunsoare cu skin fade). Sunt destul de emotiv de fel si pana acum am...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Mereu când vreau sa îmi prind parul, îmi ies "avioane" sau cum vreți sa le ziceți. Cred ca știti despre ce vorbesc. Am parul mediu, îl pieptan în fiecare zi....? (mai mult)
As vrea o recomandare. Vreau sa imi incep sa am o rutina de skincare, dar nu stiu ce dispozitiv dintre urmatoarele doua sa aleg : foreo luna play smart sau foreo luna play plus? Vreau un raspuns cat mai...? (mai mult)
Am cum sa scap de vartejuri? Am multe si daca il aranjez peste 5 minute tot la fel ajunge.
Salut. De la o vreme am o problema cu blugii/pantalonii. Nu îmi mai găsesc astfel încât să îmi vină perfect peste tot. Se iau frumos pe picior, însă problema e la talie și fese. Mărimea...? (mai mult)
Buna dragilor! Peste cam 3 saptamani as vrea sa- mi cumpar niste haine pentru liceu, in special blugi. Stiti cumva de unde sa- mi iau niste blugi relativ accesibili insemnand maxim 120 de lei o pereche?...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar o geaca de biker, dar sa nu fie din piele. As vrea ceva gen - cum avea Negan din the walking dead. Am cautat pe zara, h&m si n- am gasit nimic. Va rog sa- mi imi spuneti...? (mai mult)
Mereu după ce ma spăl pe cap fac niște coji! Precizez ca ma spăl cu clear. Am folosit și un șampon special pentru coji, mai exact kertyol dar nu își face efectul. Ce îmi recomandați...? (mai mult)
Am 14 ani si am cosuri, e normal? ( am incercat toate cremele si nu merg :)) ) Daca e normal sau daca nu, cand ar trebui sa imi dispara? Dau fundita! :)
Cum se folosește loțiunea de la Avon Self TAN Lotion (Moisturising) pentru fata și corp?
Bună TPU, ce parere aveți despre samponul wash go cu rodie?
Buna,TPU! Am și eu o Intrebare: Mai exista fete care sa meargă nemachiate la liceu?
Heyy! Eu ma epilez cu ceara dar de fiecare data dupa epilare incepe sa- mi creasca parul in 4 zile ...adica deja in 4 zile e crescut si se vede destul de bine...e normal? Credeam ca daca ma epilez cu ...? (mai mult)
Salut. Voi cat de des va schimbati stilul vestimentar? Aveti doar o zona sigura pe care o abordati de fiecare data sau va place sa mai iesiti din zona voastra de comfort? Eu de exemplu, chiar ...? (mai mult)
As vrea sa ma vopsesc negru ( am părul șaten si nu m- am vopsit deloc) însă vreau ca sa imi iasa culoarea din par in maxim 10 spalari.Imi puteti recomanda niste vopsele care se duc de pe...? (mai mult)
Am o camasa, de tip rochie, lunga pana la genunchi rosie cu carouri negre. Eu in general port blugi. Am o pereche de nike- uri pe care le port mai tot timpul dar care nu prea merg la ținută si...? (mai mult)
Am nevoie urgent de ajutor. Acum 4 zile am facut o mască de par din ulei de măsline extra virgin, un galbenus de ou si iaurt ( depinde doar de voi daca o considerati mască sau nu) și am pus- o într-...? (mai mult)
Buna, eu sunt Gabi, am 17 ani, sunt din Husi, Jud Vaslui si am tenul inchis.Toti isi bat joc de mine din cauza asta, fetele nu ma plac, toti sunt rasisti din ziua.Parintii mei au tenul mai deschis.E...? (mai mult)
Maine am o petrecere si purtand o rochie scurta, as vrea sa ma epilez cu ceara la un salon, insa peste o saptamana, plec in tabara. Problema este ca mie imi creste parul pe picioare un pic cam...? (mai mult)
Salut, sunt foarte intrigat și vreau să aflu cine e personalitatea de pe acest tricou --> https://m.imgur.com/gallery/MFEpgAt Daca ajuta cu o informație tricoul e de la bc-collection
Ce targuri de vandut haine si incaltaminte SH sunt in Buc?
Cearcanele se pot vindeca? Cum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.