Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Parul meu natural e saten inchis.Am fost vopsita de doua ori. Odata visiniu putred si ultima data roscat aprins.M- a trasnit ideea sa ma fac blonda dar mi- e cam frica de decolorant.Am cunostinte...? (mai mult)
Mi- ar placea sa stiu ce parere aveti despre acest articol care se refera la ingrijirea tenului. Vi se pare ca ii lipseste ceva? Ca ar trebui imbunatatit cu ceva...? (mai mult)
Mi- am cumparat niste tipsuri pentru unghii si atunci cand dau cu oja pe ele isi modifica textura, adica au o textura asemanatoare cu a scoartei de copac (nu chiar asa de rau), cum as putea...? (mai mult)
Produsele VS de pe notino sunt fake? Ați comandat? Ce părere aveți? FUNDĂ!
Metode de slăbit?
In egros sau iulius exista vopsitorii, curățătorii care sa primeasca materiale textile?
A facut cineva epilare definitiva cu laser in Craiova? Imi puteti spune si mie unde si ceva despre rezultate, sunteti multumite sau nu?
Un aparat de ras bun nu ff scump daca se poate pentru barba? 17 ani daca conteaza. Funda.
Cam cat costa aprox vopsirea unei geci de piele întoarsă la o vopsitorie?
Ce să fac sa scap de coșuri?
Păreri despre produsele catrice?
Parinții mei nu mă lasă să port altceva decât sandale pe perioada verii. Puteți să-mi dați nişte argumente cum să-i fac să mă lase să port ce încălțăminte vreau?
Salut, oare are cineva Epilator Rowenta EP5640, e ok? Smulge firele? Daca nu, îmi recomandați și mie un epilator bun? Mulțumesc
Cine îmi recomandă și mie un fond de ten bun pentru piele și rezistent la transpirație?
Din fata nasul meu arată normal, dar din parti, pe podul nasului, este ca un... cucui. Stiti cumva daca este un doctor in Romania care poate, prin operație, sa scoată cucuiul ala? Daca da, ...? (mai mult)
Pentru cei din București! Recomandati-mi va rog un outlet bun din București, haine pentru băieți ma interesează. Mersii
Parul meu este de un blond inchis si folosesc sampon mov. Ultima data cand m- am spalat pe cap am pus o cantitate mai mare in partea stanga.Acum vreau sa ma vopsesc.O sa iasa neuniform? Ca ma gandesc...? (mai mult)
Care este dupa parerea voastra cel mai bun fixativ pentru barbati?
E aiurea sa fii machiata cand esti imbracata in haine sport?
Buna, daca port o bratara din argint si una din aur alb, una langa cealalta, afecteaza cu ceva calitatea?
La plaja sub sort se poarta chiloti, sau nu se poarta nimic?
Am vazut recent serialul La casa de papel si mi- au placut foarte tare costumele si as vrea sa- mi iau unul la fel (exact 100% ca in serial ) si nu gasesc, m- ati putea ajuta sa gasesc exact...? (mai mult)
Daca comanzi de pe nike.com cu livrare in Romania, cei de la telefon care te suna inaintea livrarii vorbesc in romana sau in engleza?
Cred ca toti am auzit despre procedura de schimbare a culorii ochilor cu laserul (stroma cred) din caprui in albastri. Adica peste tot am vazut articole de genul. Dar cand caut pe net despre ...? (mai mult)
Salut.Mi- am luat o vopsea temporara de par la sticluta si nu stiu cum se foloseste.Eu vreau sa imi vopsesc parul de sus verde si ala din parti sa il las negru. Farmacista a spus ca se ia dupa 4- 5 spalari....? (mai mult)
În două zile trebuie să merg la un salon sa îmi pun unghii cu gel. Eu îmi rod unghiile de când mă știu, dar cam de 2 saptamani le- am lăsat să crească ca să imi stea fixat șablonul...? (mai mult)
In noua melodie a lui Maluma, Hola Senorita, apare o femeie cu rochie albastră. https://www.instagram.com/p/Bz8NzUIoeo3/ (cea blondă, din stânga) Stie cineva cum se numeste tipa sau de la ce firmă...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe Pink panda produse? O părere despre măști?
De o vreme mă tot confrunt cu o problemă. Părul meu e distrus în totalitate, e ars, se rupe şi e foarte înfoiat. Am încercat aproape tot ce era posibil, de la măşti naturale cu ...? (mai mult)
Am parul prea des si ondulat si nu stiu cum sa fac sa il raresc.Cum pot sa fac asta? Adica nu pot sa-mi pun o sapca pe cap ca e prea des.
Are cineva epilator ipl? Cateva feedbackuri? Am gasit pe eMAG un epilator Ipl cu 700 lei 300.000 impulsuri insa nu este de la Philips, doar epilator ipl scrie. Are cineva asa ceva?
Hey! In urma cu 2- 3 luni mi- am luat mustata cu benzi faciale. Mi- au aparut niste basici cu lichid si mereu luam pielea de pe ele si am ramas cu un semn rosu cu toate ca rana este vindecata. Ce pot aplica...? (mai mult)
De ce cand nu port sutiene si bluze normale, sânii nu mi se vad deloc? Se vad doar mameloanele fără sfarcuri si lumea crede că aia sunt sânii ca niste cherry, dar de fapt alea sunt mameloanele si...? (mai mult)
M-am vopsit, insa nu-mi place rezultatul, cum pot face să se ia mai rapid vopseaua din păr?
Investiti in lucruri de calitate sau va cumparati lucruri ieftine doar pentru un sezon? Mama ma critica pentru ca imi iau lucruri scumpe, totusi eu cand imi iau ceva ma tine cativa ani, ea cheltuie mult...? (mai mult)
Caut o geanta mica pentru machiaje si nu gasesc decat tampenii cu micky mouse pe ele sau casete din alea tapene de arata ca un seif :)) Voi ce geanta aveti si de unde ati luat-o?
Am o crema pentru decolorat sprancene si am incercat pe o suvita mica de par si nu s-a decolorat absolut nimic. Oare de ce?
Cine a folosit fanola no yellow color ml 00 sau t21? Puteti sa imi explicati cata cantitate de oxidant se aplica pe cata cantitate de vopsea/toner in grame? Sau ce consistenta ar trebui sa aiba? Adica ...? (mai mult)
Cum iti poti rari parul acasa?
Unde gasesc un videoclipn (in română) care să ne arate cum se decolorează părul? Sau scrieți aici, dacă- l decolorez, el fiind vopsit intr- un saten deschis spre roscat, il decolorez pe tot...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o pudră care sa aiba o acoperire mai mare (adica sa acopere acneea) si sa aiba un pret accesibil?
Salut,sunt Gabi, am 17ani si am parul intr-un fel cret.Sunt tratamente ca imi face parul drept permanent?
Voua baietilor va plac fetele mai plinute/grase? Si nu, nu sunt, dar intreb pentru ca am si eu prietene care sunt mai plinute :v
Ma poate ajuta cineva? Am 17 ani, sunt baiat, am parul negru si sunt brunet adica creol. Niste intrebari legate de vopsea de par: 1.Mi- ar sta bine cu parul verde deschis? 2.Cat tin vopselele ...? (mai mult)
Mărimea 36 la băieți ce circumferință are?
Pleoapa de jos de la ochiul drept e putin incretita :(( pare ca am o umflatura, nu e colorata, nu se observa tare dar nu am mai avut asa. E posibil sa fie de la faptul ca am dormit putin?
Dacă incerc sa imi fac o relație sau sa ies cu cineva afara trebuie persoanele din trecut sa ma faca de ras. Cand imi fac cate o relație una din persoanele vechi din generală ii dau mesaj ca eram o...? (mai mult)
Buna TPU. Am nevoie de o parere de la fetele care se pricep! Din septembrie vreau sa ma apuc de cursuri pentru unghii cu gel, deja am platit avans la unul din ele. Problema este ca o sa primesc doar...? (mai mult)
Voi cum faceți să vă răcoriți vara și să vă mențineți părul curat pe vremea aceasta foarte caldă? Îmi fac duș de două ori pe zi dimineața și seara, dar degeaba. Simt că iau foc...? (mai mult)
So mi- am luat de la nike o pereche de adidasi air force one(af1) si in spate, la calcai, pielea din care e facut adidasul e foarte rigida. Cand ii port, dupa putin timp, sunt plina de basici...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!