Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Ce alegeti? O fata scunda, cu par blond,ochi albastri si cu pistrui,culoarea pielii - inchisa sau o fata inalta(nu inalta,mediu),cu par brunet,ochi albastru-verzui, culoarea pielii - deschisa? ;))
îmi puteți explica și mie diferența dintre unghiile cu tipsuri și cele cu gel? Adică de ce mi- as pune una, de ce alta, dacă este mai ușor cu una sau cu cealaltă, chestii. Ms de...? (mai mult)
Cum vi se par produsele Sinsay?
Ce poți să faci ca atunci când te epilezi cu aparatul sa nu doară atât de tare? Dau funda
Am probleme cu pilozitatea, deja devine o problema mare! Ce imi recomandati? As vrea sa incerc Philips Lumea, pareri?
Bună, am inteles că samponul de cal ajuta la creșterea părului, este adevărat?
Am vazut reduceri pe elefant, vreo~80 de mii de produse, pentru 3 zile, incepand cu ziua de astazi. Parfumuri, carti, ceasuri, cosmetice, jucarii si etc. http://bit.ly/2OoNyMW Vreau sa- mi...? (mai mult)
Vara trecuta mi- am decolorat vârfurile și acum o luna mi- a venit ideea sa ma fac albastra. Am cumpărat un nuanțator și mi- am dat peste blond. A fost frumos o perioada, dar acum parul meu...? (mai mult)
In cât timp îmi cresc sprâncenele cu ulei de ricin?
Exista vreo modalitate să-mi fac genele mai inchise la culoare? Ceva natural. Sunt lungi dar foarte deschise și e oribil...și m-am saturat sa ma dau încontinuu cun rimel.
Cum sa o conving pe mama sa ma lase sa ma pensez? Tin sa mentionez ca am 16 ani si sprancenele mele nu sunt "oribile", ci trebuie smulse firicelele crescute anapoda. Toata lumea imi spune ca as ...? (mai mult)
Fetelor, voi ati incercat masca cu castravete? Functioneaza? Hidrateaza, înalbește fața? Voi cum o faceți?
Ce produse pot folosi pentru a- mi face parul argintiu. Știu ca exista o ceara de par argintie pe care o aplici și tine pana la prima spălare. Ce alte produse mai cunoaștere cu efect de scurta durata,...? (mai mult)
Este ciudat să folosești ulei de bebeluș la 18 ani?
Salutare,TPU! Imi puteti recomanda un sampon de par? Am par cret, destul de rebel. Nu imi sta niciodata. Mereu e ciufulit. Multumesc!
Ce parere aveti de gelurile "Sina"? Dar de cele "Cupio" sau "Base One"? Am folosit Sina iar dupa 10 minute unghia cade
Hei. Am vazut ca toata lumea se vopseste in vacanta aceasta si faza e ca as vrea si eu sa ma vopsesc dar am parul saten inchis. Exista vreo metoda prin care l- as putea vopsi cu albastru de metil sau violet...? (mai mult)
De pe ce site-uri pot comanda lucruri pentru unghii (cu gel)
Care sunt cele mai bune geluri uv? Am folosit gelurile de la Sina si dupa 10 minute, maxim a doua zi unghia cade. De ce?
Buna fetelor! De curând m- am vopsit un gri și am înțeles ca, pentru a- mi menține culoarea trebuie sa folosesc un șampon mov. Eu mi- am cumpărat unul dar îmi lasa pete mov in par și se văd ...? (mai mult)
Daca am parul cret si il indrept cu placa in cat timp se onduleaza la loc?
Bună, TPU! Cu ce sa ma îmbrac în prima zi de liceu? Ce sfaturi aveți? Sunt a 9-a și sunt fata
Se pot schimba curelușele de la ceas? Mă refer la cele din piele, din imitație de piele. Nu la argintarii sau imitații de argint
Am o făcut o nebunie acum un an și nu vreau să fiu judecată, asta să fie clar. Mi- am tăiat două șuvițe din par, în față. Și acum regret, ce as putea să fac pentru a le crește ...? (mai mult)
Salut. Ce parere aveti despre barbatii care se machiaza, facand referire strict la japonezi, chinezi si coreeni? Dupa parerea mea, fizionomia lor este construita perfect SI pentru asa ceva. Nu...? (mai mult)
Doresc să achiziționez un epilator, în special unul care epilează și rade (cu două capete). Am observat ceva și am câteva întrebări legate despre niște produse: 1) Ce părere aveți...? (mai mult)
Heii,am nevoie de ajutor,atunci cand intind parul cu placa ma arde la mana, exista un fel de manusa pentru protectie si daca da, va rog un site, multumesc!
Cum ma pot bronza cât mai eficient și uniform acasă? Am stat câte o ora in 2 zile, am aplicat și o crema pentru protecție solară, dar nu m-am bronzat mai deloc. Ceva sugestii?
Cât trebuie să stau la soare ca să mă bronzez?
Ce s-a intamplat cu pagina Cheri? Era o pagina cu rochii cu numele Cheri avea foarte multi fani, nu imi mai apare mersi
Rujurile de la Focallure de pe Aliexpress sunt toxice? Le-a incercat cineva pana acum?
Buna, pe ce site sau in ce magazin pot gasi sclipici/glitter pentru par?
Hei! Uleiul de argan ajută la creșterea părului? Sau ce remdii știti? Mi- am tuns vârfurile și mi le tund odată la 3 luni dar încă nu mi- a crescut, l- am avut lung și am făcut prostia de m-...? (mai mult)
Cum se numește acel stil vestimentar în care te îmbraci în negru complet + lanțuri și inele?
De ceva vreme parul mi se rupe de la jumatate si a inceput sa devina foarte fragil. Stiti care ar putea fi cauzele? De exemplu, eu am observat ca starea parului meu a inceput sa se inrautateasca...? (mai mult)
Am o intrebare. La pantaloni negri si sacou negru, ce camasa si cravata ar merge? Culoare zic.:)
Uleiul de protectie pentru plaja (Nivea) se intinde pe piele cu mana, se maseaza? Sau doar se pufaie pe piele si atat, fara sa- l intind? :D Cum se aplica in mod corect? Nu scrie detaliul asta pe...? (mai mult)
Ce cremă de protecție solară aș putea folosi având în vedere că mă bronzez foarte repede? Adică vreau să mă bronzez mai puțin și mai încet. Și cu ce spf? ...? (mai mult)
Am parul saten (cafeniu), mi-am luat vopsea de un blond mediu, fara decolorare ce o sa se primeasca? O sa fie foarte oribil?
am aproape 16 ani și am o problema cu bărbieritul. Deci ma barbieresc cam 1 data pe săptămâna cu lama Gillette Match 3 și gel tot de la Gillette, iar după bărbierit dau cu aftershave. ...? (mai mult)
Daca îmi dau cu rimel pe barbă pentru a parea mai deasa, ma expun anumitor riscuri? Folosesc rimel de gene pentru barba, o face mult mai deasa si ma gandesc sa nu patesc ceva pe fata.
Stie cineva ce tricou poarta tipul asta sau ceva care seamana a ce poarta el. Multam :) https://www.youtube.com/watch?v=SEScoHsJqkU&t=195s
Tratamente făcute in casa pentru coșuri negre?
Am si eu o intrebare.Eu sunt inchis la culoare adica creol, din cauza asta nu ma plac fetele.Multe femei de 30-40 de ani spun ca sunt frumos de ce?
Stiti vreun site de un imi pot comanda cercei de argint pentru baieti? Dar sa fie argint nu altceva, adica sa nu comand degeaba pentru ca am patit o data si nu vreau sa repet. Vreau un site ...? (mai mult)
Fetelor, voi cu ce v-ati rarit parul? Va rog mult nu mai incercati sa ma convingeti ca un par des, e un par frumos, la mine personal nu functioneaza. Mi-l doresc rar, cum ati facut voi?
Cine știe ce as putea face unor pantofi/ sandale din piele naturala la spate pentru a nu roade? Cel mai bun și rapid răspuns primește funda!
Bună fetelor (și băieților). Stiti vreun nuantator, vopsea semi- permanenta (verde, albastru rosu, mov, culori funky) care sa nu se transfere pe haine, lenjerie, piele? As vrea sa imi pun o culoare...? (mai mult)
Vreau niste tunsori de baieti mai diferite, toti se tund cam la fel, multumesc in avans
Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!