Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
De ce fac cojițe pe nas? Și de ce mi se strânge fondul de ten pe față? Folosesc cremă hidratanta si degeaba.
Buna TPU... Am un ten sensibil iar in ultima perioada a devenit usor uscat si mi- au aparut si cosuri. Eu folosesc bioderma sensibio ca si gel de curatare a fetei, problema este ca as dori un gel care...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare. Vreau sa îmi tatuez tot antebrațul iar după sa ma apuc de sala și as vrea sa știu dacă acesta se va deforma.
Am 16 ani jum, am tenul masliniu, părul șaten inchis si lung. As dori mult sa ii închid culoarea...sa fie aproape brunet. Si cum mama nu ma lasă sa ma vopsesc si nici eu nu vreau sa imi pun...? (mai mult)
Ce pot folosi pentru a trata acneea de pe ceafă si lateralele gâtului? Îmi apar coşuri in aceste zone si sunt destul de enervante, mai ales că se văd
Cum sa ii spun la frizer în engleză sa ma tundă cu zero mare în părți pierdut si sus din foarfeca?
Ma tot gandesc cum sa imi fac parul. Sunt baiat si am forma feței asemanatoare cu cea a lui Johnny Depp. Ce imi recomandati? As vrea ceva care sa arate bine si sa nu fie complicat
Ce este lotiunea de corp? Cand se aplica dupa baie?
Ce inseamna dusch peeling?
Hello, am o mică problema, de doua zile mi- am făcut un nou tatuaj și ma doare in unele locuri, îl curat corespunzător știind cum stau lucrurile cu așa ceva, însă e puțin roșie pielea și...? (mai mult)
Sunt brunet si as vrea sa imi fac parul gri, trebuie sa il decolorez inainte? Cum ar trebui sa procedez? Daca merg la un salon cat ar costa?
Cum funcționează mărimile la blugi? Ce înseamnă când scrie 27/30 sau 28/30 sau 29/34. Ce înseamnă primul număr și ce înseamnă al doilea?
Sunt baiat si am o problema. Imi apar cosuri pe fata, iar eu le rup mereu si mi se fac niste pete urate pe frunte. Stiti ce sa iau ca sa nu imi mai apara petele si cosurile?
Ce sa folosesc dupa epilare in zona intima ca baiat?
Ce pot folosi pentru a trata acneea de pe ceafă si lateralele gâtului? Îmi apar coşuri in aceste zone si sunt destul de enervante, mai ales că se văd.
Recent mi- am filat parul cret si coafeza mi l- a filat cu foarfeca de filat, iar am auzit ca nu se face asta. Acum parul meu are un aspect ciudat, cand va creste va arata din nou normal, ca inainte,...? (mai mult)
Hei! Imi puteti spune detalii despre Tratamentul cu Keratina? Am o obsesie cu parul drept! Oricum, eu ma dau in fiecare zi cu placa timp de un an. Si vreau sa stiu daca tratamentul cu Keratina ma avantajeaza....? (mai mult)
Puteți să îmi recomandați un fixativ. Am încercat câteva dar toate mi- au lasat părul încărcat. Aș vreau unul care să mă lase să modelez părul dar în acelaș timp să îl și fixeze...? (mai mult)
Am o problema:am doar 15 ani și am multa celulita pe picioare.Cum pot scăpa rapid de ea?
Cunoaște cineva un site de unde pot sa găsesc rucsac, gen asta https://m.etopsport.ro/produs/rucsac- adidas- femei- bp- mini- j- a- br2265- 7331 https://www.zoot.ro/articol/171771/rucsac- de- dama-...? (mai mult)
Tratamente pentru creșterea mai rapidă a unghiilor?
Am niște unghii foarte mari și nu vreau să le tai, dar am 2 care nu sunt la aceeași lungime cu celelalte (sunt mai mici) și peste ceva timp intru si la pregătiri cu diriga și cum v- am zis mai ...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea sa-mi piercing in buric? Daca se poate sa fie din Alba Iulia.
Salut, am 17ani jumate si incep sa pierd par pe la teral, ce sa fac?
Buna, in cateva zile trebuie sa imi fac buletinul de 14 ani si am cateva nelamuriri in legatura cu poza. Cum ar trebui sa ma imbrac si am voie sa folosesc un highlighter si rimel in poza? Si parul cum...? (mai mult)
Am unghii cu gel si mi-am rupt o unghie foarte rau din carne. A curs mult sange si nu stiu exact de unde e rupta.Ce ar trebui sa fac?
m-am tuns mai scurt acum câteva săptămâni și vreau sa îmi crească mai repede parul, ce îmi recomandați?(uleiul de ricin este bun? Uni zic ca nu prea)!
A încercat cineva pudra cu cărbune activ de la Better smile? Folosește la ceva, merita cumpărată? As vrea va rog niște păreri sincere și sa știu dacă își face treaba
Ce pot face sa scap de cosuri si de cearcane? Sunt baiat
De ce dupa ce aplic o crema hidratanta cu SPF pentru ten, dupa 15 minute tot nu intra in piele si cand dau cu mana pe obraz, se formeaza un fel de pelicula alba care se ia? … E de la Bioderma si nu...? (mai mult)
Ce adidasi sa imi cumpar? https://www.sportisimo.ro/under- armour/jet- mid/210714/ Sau https://www.epantofi.ro/pantofi- adidas- speed- end2end- f34699- cblack- ftwwht- actred.html?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIwbnpoq604wIVhybgCh0eYgVnEAEYASABEgKROfD_BwE...? (mai mult)
Am unghiile exfoliate, ce aș putea să fac ca să nu mai fie așa?
De ce la hainele cu guler stau mai "cocoșat" cu gâtul? Cum pot să fac să mă simt confortabil în cămăși și haine cu guler?
Imi puteti da si mie un link de unde pot sa cumpăr bandane/bentițe frumoase? Dau funda
Salut fetelor, mi- am cumparat o oja pe care scrie Into the JUNGLE neon nail polish de la firma Cien...as vrea sa- mi spuneti ce oja sa- mi cumpar care sa se vada noaptea...ca lacul acesta nu prea...? (mai mult)
Mi se întâmplă cam dintotdeauna să folosesc un şampon cu care să- i meargă bine părului pentru o perioadă, iar mai apoi să trebuiască să îl schimb pentru că nu mai are acelaşi efect şi...? (mai mult)
Zeama de lamaie inlatura cosurile? A mai incercat cineva? Sau imi puteti recomanda o crema sau altceva foarte bun pentru acnee (in afara de zineryt)?
Ce sa fac sa nu mai fiu uleioasa in zona cearcanelor?
Azi mi-am lipit niște tipsuri cu super glue.Stie cineva când o sa-mi cada?
Am 150 de cm și 52 de kg, ce aș putea sa fac sa dau jos 5 kg?
Daca o frizerie la Cluj are program pana la 15 sambata si mergi ca nu stii programul, ajungi la 14:40, trebuie refuzat sau au in regulament pana iau ultimul client?
Hello girls, sunt la mare si am o problema :)). Sunt o tipa super palidă, problema este că sunt brunetă si am parul foarte des si gros si nu pot sa scap de cel de pe corp. Am observat ca parul meu...? (mai mult)
N-am mai fost pana acum la untold si sunt curioasa cat costa flesh tatoo sau împletiturile pe care ti le poti face acolo?:)
Sunt baiat si as vrea sa ma vopsesc pentru prima data, ce culoare credeti ca ar merge unui baiat? Si sa imi explicati cum sta treaba mai exact cu vopsitul, am inteles ca exista si ceva spray- uri care...? (mai mult)
Fetelor, ce fonduri de ten rezistente la transfer stiti? Recomandari, va rog? As vrea sa nu incarce prea tare tenul...
Mi -am pătat din greșeală o unghie cu gel cu pix. Știe cineva cu ce se duce pixul de pe unghiile cu gel? Mulțumesc
Am văzut pe internet /televizor reclame la diferite spray- uri de epilat și as vrea sa va întreb dacă sunt eficiente, cum le folosiți, cum funcționează și cât durează pana la creșterea...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa gasesc pensule de farduri in statiunea Mamaia? Dau si funda. Multumesc!
Pentru piercing-ul fals în buric, îți trebuie gaură în acea zona sau îl poți folosi și fără gaura?
Buna, mi- am luat ulei de ricin cu vitamina a pentru sprâncene gene și par. Ok, dar vreau sa va întreb cum fac masca de par cu uleiul de ricin? Mai pun ceva? Cât timp sa îl las pe cap?! Apropo,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!