Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Mi-am stors niște puncte negre si a ramas semn ca gaurici, se poate repara?
Cu ce as putea sa ma imbrac in stilul asta mai emo/sad boy?
Cum pot sti ce freza mi se potriveste? Sau dati-mi exemple de frizuri cu par lung si cu par scurt la baieti
Http://imgur.com/gallery/3sTe9cc Oare se pot repara golurile astea acasă? Dacă da, va rog spuneti-mi.
Hei! Știe cineva o persoană care face codițe afro pentru părul mediu până în 150 de lei în București?
Am auzit acum cateva luni de la cateva persoane de un fond de ten asa zis "universal" care s- ar potrivi indiferent de nuanta pe care o ai. Am tot cautat pe net si pe tot felul de site- uri, dar...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate. As fi vrut sa îmi pun acid doar în buza superioara și foarte foarte discret din simplul motiv ca nu o am deloc mai ales când rad, dispare efectiv de tot. Curiozitatea...? (mai mult)
Cum îmi pot face părul să fie mai ondulat și să aibă mai mult volum fără să îl fac cu ondulatorul?
Vreau sa fac băi cu abur pentru ten pentru ca nu ma mai descurc cu acneea. Întrebarea mea e: dacă vreau sa deschid porii folosesc abur, iar după ca sa ii închid folosesc apa rece sau gheata,...? (mai mult)
Înainte de a aplica un ruj lichid mat trebuie numaidecât aplicat si un creion de buze? Nu cred ca este neapărat. Care este rolul creionului? Rujurile lichide sunt permanente nu? Nu vad de ce sa mai ...? (mai mult)
Urmează sa imi fac unghiile cu semi si acolo tot timpul mă întreabă ce forma vreau la ele. Acum le- as vrea in forma triunghiulară. Oare asa sa- i zic? *fara comentarii rautacioase, va...? (mai mult)
Am o frustrare mai ciudata. Eu mi- am scos aparatul dentar cu ceva timp in urma dar inca am impresia ca dintii mei nu sunt perfecti din cauza ca este o distanta cam mare dintre dintii de sus si cei...? (mai mult)
Am un inel de aur care s-a indoit cand am dormit cu el, ce pot face?
URGENT! Pe ce site DIN ROMANIA pot gasi acesti PUMA x SG Defy Mid Women's Trainers black&rosegold? Originali!
Despicarea limbii... Cineva care sa ma îndrume unde as putea face asta?
Vreau sa slabesc! Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum ati slabit voi. Am incercat tot felul de sporturi, am fost la sala, bicicleta, alergat dar nu se vede nici o schimbare. Dieta nu am reusit...? (mai mult)
Daca are cineva depilator IPL. Vreau pareri și dacă merită aceasta investiție.
As vrea sa ma pensez si sa imi vopsesc sprancenele pentru ca am goluri prin ele si as vrea sa le acopar. Daca le vopsesc ies mult in evidenta? Gen arata dubios? Multumesc!
Peria electrică (pentru îndreptat) este la fel de eficientă ca placa de păr?
Http://imgur.com/a/rsWZezm Imi puteti recomanda un tratament sau o "dieta" pentru a scăpa de tenul gras?
Http://imgur.com/gallery/3sTe9cc Oare poate fi reparată? Daca da, cum, va rog?
Hei! Știți cumva un șampon/loțiune pentru par drept, care sa ți-l facă creț/ondulat? Cine mă ajuta?
Vreau sa ma ajutati cu cateva sfaturi in ceea ce priveste imbracamintea. Am 23 de ani si nu mai stiu deloc cum sa ma imbrac, mai ales acum pe timp de vara. Plus ca mi- a atras cineva atentia ca ...? (mai mult)
M-am vopsit acum 2 luni roscata dar după nu s-a mai scos, am pus vopsea blonda de două ori (în zile diferite) și tot roscata sunt, ajutor.
Testerele de parfum sunt cat de cat apropiate la miros cu cele originale? Vreau sa imi iau un tester Tom Ford Noir la 100 ml, este ok, stiti ceva? Multumesc frumos, astept raspuns!
Eu de obicei imi tin parul dat pe spate, doar ca am un smoc de par mai pe frunte care nu mi se aseaza deloc, am incercat cu gel, orice nu vrea. Chestia e ca si daca il tund creste iar. Asa ca...? (mai mult)
Îmi puteți recomandă niste metode naturiste pentru albirea dinților?!
Am auzit că atunci când îți vopsesti părul nu trebuie să stai mai mult decât e necesar ca va ieși o culoare mai închisă dar dacă să zicem ca voi aștepta 25de minute va fi deschis sau nu va...? (mai mult)
Heeei TPU! Am nevoie de link uri sau ceva idei unde pot gasi bluze negre din panza transparenta, cred ca tulle se numeste, la preturi mai accesibile. Fundaa
Recomandări de un autobronzant bun? Ce părere aveți de cel de la bioderma?
Ce parere aveti despre extensiile tape- on? As vrea sa aflu mai multe detalii( de ex. cum sa intretin, spalare, uscare, daca merita). Care e cel mai bun tip de extensii pe care il pot folosi pe...? (mai mult)
Bună, cum îmi pot face șuvițe blonde acasă? Menționez ca parul meu e șaten închis. Cu acea punga cu gaurele cum o pun în cap, parul cum îl țin în ea? Ma puteți ajuta cu detalii? Dau...? (mai mult)
acum cateva zile m- am decis ca imi las tot parul mare, deja l- am avut doar pe cel de sus mare si m- am tuns dar acum vreau tot. Problema este că eu deja îl am pe cel de sus mare cam până...? (mai mult)
In curand voi fi mireasa....sunt putin cam plinuta si ma tem ca in ziua cea mare pe sub rochia de mireasa fiind si foarte cald o sa ma irit pe picioare pe partea interioară. Stiti ce as ...? (mai mult)
Buna dimineața! As vrea sa comand de pe site- ul Essteffa.ro dar as vrea sa știu dacă sunt de încredere și produselor lor sunt de calitate, rezistente, a mai cumpărat cineva? Mulțumesc! Dau...? (mai mult)
Fetelor,Dacă vreau sa merg la solar care sunt pașii de urmat pentru a avea riscuri minime de îmbolnăvire a pielii?
Cineva care a folosit epilatorul IPL amis (la care mai nou apar mereu reclame) îmi poate spune cu adevărat daca este eficient? (Mai ales pentru firul de par mai gros și închis la culoare)
Buna fetelor! Voi ce crema pentru protectie solara folositi pentru plaja? Eu folosesc asta https://www.nivea.ro/shop/ulei- spray- de- protectie- solara- si- bronzare- rapida- protect- bronze- 40059001181650141.html...? (mai mult)
Ce periuta electrica imi recomandati? (Pana in 100 de lei)
am o problema legata de par. Cand eram mai mica aveam parul cret, dar odata cu trecerea timpului si folosirea placii a devenit ondulat iar in unele parti, chiar drept. Tin sa mentionez ...? (mai mult)
Am o problema cu acneea... singurul lucru care m- a ajutat sa o stapenesc cat de cat a fost o crema din USA : xOut care contine peroxid de benol ca ingredient activ. Oare unde gasesc un sapun/crema...? (mai mult)
Ce are dacă folosesc ipl o data pe săptămână?
As dori sa stiu daca ati facut careva curs de coafeza si cum a fost experienta? Necesita sa stii sa comunici impecabil?
Ce fel de remedii casnice puteti recomanda daca am acnee normala, roseata si urme (cicatrice) lasate de acestea pe fata si torace? Am avut acnee vulgara pe care am vindecat- o deja deci acum am numai ...? (mai mult)
Ati folosit apa autobronzantă de la Oriflame? Dacă da, va place? Lasă pete? Dau funda
Cam cat de mult dureaza cresterea parului facial la barbati adica a barbii? Din cate am inteles la unii creste mai greu la altii mai repede? Cand am intrebat pe cineva m- a luat la misto spunand ca "barba...? (mai mult)
Cresterea parului facial la barbati se mosteneste genetic? Adica sunt unii barbati care au un altfel de model al mustatii, barbii, ciocului, la unii sta bine la altii rau, cel putin din ce am vazut...? (mai mult)
Dudeeee. Tocmai ce ma machiam si imi făceam sprâncenele si tot nu- mi ieșeau egale si asa am observat ca sprânceana dreapta e mai jos si pleoapa e mai lăsată decât la celalalt ochi. Imi fac multe...? (mai mult)
Am avut unghiile făcute cu gel și încă le am și mi s-a desprins una și s-a si rupt. Ce pot să îi fac sa creasca mai repede, sa ajunga la lungimea celorlalte?
M- am epilat ieri la salon pe picioare pentru prima data cu ceara, eu de obicei ma epilam cu bigul (i- am dat 60 de lei si nici nu m- a epilat bine, mi- au ramas multe fire mari vizibile!) si azi de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!