Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Unde pot găsi maybelline fit me loose powder?
Hey guys! In fiecare dimineata si seara ma uit daca am mizerii sau scame mici sub unghiile de la maini si de la picioare ca nu vreau sa imi fie murdare. Adica de doua ori pe zi am grija de acestea ...? (mai mult)
Cam la cât timp își fac efectele tratamentele in general, dar cele naturiste? Ma confrunt cu un anume tip de coșuri, am luat niște pastile naturiste, iar fata mi- a arătat foarte bine in primele...? (mai mult)
Stiti vreun second hand prin Bucuresti unde sa imi vand hainele vechi? Dau funda
Bluza cu maneci dungate(roz pastel si alb)si restul negru.Credeti ca ar merge cu niste blugi rupti negri, tenisi/adidasi roz/negru cu sosete albe sau fara sosete si o sapca roz? Spuneti- mi voi cu ce ...? (mai mult)
Ce sugerați pentru epilare pentru o piele fină?
am o vesta care e de blana, scrie wenxi pe ea. As vrea sa stiu daca e de firma, ma poate ajuta cineva? Am primit- o cadou, dau fundita va rog raspunsul rapid. Am cautat peste tot pe internet...? (mai mult)
Bună seara, sunt invitata la o nunta. Am o rochie lunga și nu prea știu sa merg pe tocuri, ce stil de toc ar fi bun având în vedere ca nu prea știu sa merg?
Bună, as vrea sa activez în domeniul modelingului și as dori sa știu înălțimea minima (menționez sa spun ca am 1.65)
Care credeti ca sunt cauzele care au determinat deteriorarea parului meu, in afara de feon, periat, soare, deoarece m-am ferit de acesti factori?! Ce produse imi recomandati sa folosesc?
Idei de un autobronzant bun? preţ?
Dragi fete, ajutor :")) Hey, stiu ca aceasta intrebare este penibila pentru unele persoane, dar vreau sfatul "oamenilor normali" (scriu in paranteza pentru ca sunt ciudat, nu pentru ca e o jignire)....? (mai mult)
Salut, sambata am fost la o nunta si cum aveam parul aranjat si plin de fixativ cand l- am desfacut am observat ca se facuse un nod chiar in spate, am incercat sa il pieptan cand aveam parul ud dar nu...? (mai mult)
Buna! Am o mica- mare problema :)). Pielea mea este extrem de sensibila la epilare. La modul ca acum cateva zile am folosit un epilator pe picioare si sunt plina de bubite. Totul a fost facut ca la carte,...? (mai mult)
Am o intrebare. Ce pot face sau ce sfat imi dati pentru problema asta: imi fac rutina etc. Cand ma spal de fata observ culoarea pielii se deschide, dar mai tarziu peste cateva minute se inchide....? (mai mult)
Bună, TPU! Fiind vară fiecare fată vrea un ten ciocolatiu, un bronz de care să fie mândră, doar că eu am o micuță problemă. Urăsc să mă expun în soare, urăsc căldură excesivă și...? (mai mult)
Buna all, am si eu o intrebare. Sunt blonda inchis jumate si in crestet e saten si vreau sa ma fac gri. Trebuie sa ma decolorez sau imi iese gri doar pe blond? Si daca imi iau vopsea blonda si ...? (mai mult)
Din ce magazine pot sa cumpar crema pentru solar bronzanta? Am gasit si pe un site dar vine tarziu, nu pot astepta o saptamana. La dm are?
Imi poate recomanda cineva experimentat (cu patanii) un aparat de ras multifunctional pana in 280 de lei?
Salut. Am sa ma bărbieresc pentru prima oară, ce sa- mi cumpăr pentru a nu ma irita? M- am gandit sa- mi iau un aparat de ras gilette mach3 si un gel de ras gilete senzitiv. Voi ce mi- ati recomanda...? (mai mult)
Unde poți găsi sa faci codite împletite cu extensii în Pitești?
Știe cineva cum as putea scapa și totodată preveni iritațiile de după epilarea pe picioare?
Se poate scurta tocul unui pantof? Cu reglarea varfului pentru a nu se ridica.
Am nevoie repede de un raspuns: Daca imi vopsesc parul cu hartie creponata si a doua zi intru in piscină toată culoare se va împrăștia in piscină? DAU FUNDA!
Daca sunt bronzata de la solduri in sus si la picioare deloc cand ma duc la solar o parte va fi mai inchisa si una mai deschisa? Sau se uniformizeaza?
Azi ma duc sa imi fac piercing in ureche, mai exact piercing helix cu pistolul. Cei care aveti, puteti sa imi spuneti va rog cat de tare doare?
Dupa cat timp de la ultima epilare cu lama poti sa te epilezi cu ceara?
Bună.mi-ar putea recomanada un antiperspirant care sa nu lase urme nici pe haine albe, negre sau colorate? Doresc sa-l si pot achiziționa la noi in țară.
A folosit cineva Folisan (Depilève) pentru firele crescute sub piele după epilare? Are efect? Sau ce recomandări aveți pentru problema asta? Help.
Bună seara! As avea nevoie de niște recomandări. - o crema bună pentru coșuri - niște produse pentru îngrijirea tenului - o apa micelara bună, dar nu extrem de scumpa, având în vedere ca...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot face rost de crema Aur Derm cu mimoza de la Laur Med? (Stiu ca a fost scoasa de pe piata, dar imi incerc si eu norocul)
Am luat o protectie solara de la elmiplant, pot sa ma dau cu ea si pe fata sau doar pe corp? Nu este specificat unde sa ma dau?
As vrea sa imi cumpar un ceas de pe b&b shop. E ok siteul?
Stiti o masca de par la un pret acceptabil care intareste firul de par? Mi se rupe foarte usor.
Hei fetelor voi cu ce va demachiati? Apa micelara e asa de buna pe cat e de laudata?
Bunaaaaa! Vreau sa ma ajutati cu cateva pedepse pentru mire, cand furam mireasa. Vreau ceva dragut si amuzant. Dar nu vreau stripris sau sa bea din pantofi sampanie si prostii din astea.
De câte ori pe săptămână este bine să te speli pe cap vara pe vremea aceasta foarte caldă ca să nu ți se îngrașe părul repede? Voi cum faceți să aveți un păr cât mai curat?
Dacă am adăugat oxidant în vopsea semi permanentă, acum e permanentă?
Ce crema de fata de zi recomandati pentru ten normal?
Exista operatie estetică de corectare a ochilor mariti sau publicati?
Se poate purta sapca simpla cu ochelari de soare in acelasi timp? https://imge.to/i/jTL1r
Unde pot sa vand o coada din par natural de 50-52 cm?
Hei! Vreau sa incep sa pun unghii cu gel. Mai am nevoie de altceva în afară de : - Lampă de 36W - Gel uv roz - Gel uv alb - Gel uv transparent - Gel colorat - Cleanser ( degresant)...? (mai mult)
Sunt din Calarasi si as vrea sa stiu unde pot gasi lipici special pentru unghii false ca acesta:https://www.kitunghii.ro/cumpara/lipici-unghii-tipsuri-pensula-10g-accesorii-unghii-6933922
Care dintre tipsuri si constructie cu gel ar tine mai mult? Care sunt mai putin daunatoare unghiei?
Imi recomandati un epilator bun? In afara de Philips lumea. In ultimul timp am facut alergie la ceara, iar momentan medicul dermatolog nu imi recomanda sa incep sesiunile pentru epilarea definitiva. Va...? (mai mult)
Folosiți oja semipermanente LNB? Imi puteți da o părere
Salut, nu stiu daca sunt băieți...dar problema mea este părul destul de mult pe corp, intrebarea mea este ceara sau aparat de epilat? Au început să- mi creasca niște fricele pe spate deja de la...? (mai mult)
Bună, am voie in avion cu un pachet de absorbante și o carte în bagajul de mana (într un ghiozdanel)? Dau fundă, rog seriozitate
Cum o cheama pe fata care a castigat Miss Romania 2019? Si inca ceva, e chiar atat de frumoasa pe cat spune lumea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!