Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Fetelor, ce părere aveți despre micropigmentarea sprâncenelor?
Pot scăpa de vergeturile de pe corp pentru totdeauna? Nu vreau tratament cu laser sau ceva de genul. Dacă aveti cateva sfaturi sau daca ati testat creme si au dat roade, va rog sa ma imi spuneti.
Care dintre aceste doua ceasurii mi- ati recomanda ca si calitate? Ambele imi plac ca design, deci daca se poate sa raspunda cineva de se pricepe la mecaniste, etc. Multumesc https://www.bb-...? (mai mult)
Stiti cumva cum pot scapa de cearcane?
Cine imi spune niste uleiuri de bronzat eficiente pentru o piele foarte deschisa?
Bună, am cumpărat o placă de păr și nu încălzește, senzorii funcționează, ecranul de afișare la fel, câteva idei care ar fi problema? Mulțumesc anticipat.
Cat trebuie sa stau la soare ca sa ma bronzez pe picioare? Sunt cam alb si vreau sa ma bronzez mai ales pe picioare. La ce ore trebuie sa stau?
Vreau un răspuns urgent. Dau funda. Mi- am achiziționat un kit pentru unghii cu polygel. Și mi- am comandat și baza, primer, top coat etc dar nu mi- au venit încă și gen azi am nunta și vreau...? (mai mult)
Cum sau cu ce mă pot epila pe picioare?
Ce părere aveți despre parfumul Victoria's Secret Pure Seduction și Lacoste Pour Femme?
E mai bine sa ne spalam pe cap fără șampon?
Ma voi duce in vacanta 15 zile unde e piscină, etc..intrebarea este:voi in special fetelor cu ce va epilati jos? Inclusiv în zona stinghei unde firele de par se pot observa ..as putea cu lama,...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa stiu cum se aplica uleiul de ricin pentru barba, deoarece mi-am luat acum recent si nu stiu cum sa-l aplic?
Cum sa ma imbrac in stilul tomboy? Adica ce articole vestimentare ar trebui să port?
Cum as putea sa- mi fac parul sa arate in acest fel ca si actorului asta? (precizez ca a meu e mai lung) https://articlebio.com/ben- barnes Gen sa stea asa cu bolta la scalp, nu lipit...(sper ca intelegeti...? (mai mult)
As vrea sa ma vopsesc dar nu stiu exact ce culoare, tin sa metionez ca sunt baiat si e prima data, as vrea sa aflu mai multe despre asta, de exemplu ce se poate intampla, cum e treaba cu vopseaua aia...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi incep o afacere online cu bijuterii de argint, modele alese de mine dar nu prea stiu multe legate de domeniu iar internetul nu iti ofera chiar toate informatiile.Ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Am parul brunet de foarte mult timp, dar m- am plictisit de aceasta culoare si cred ca mi- ar sta mai bine cu un blond, as vrea sa- l decolorez, dar este foarte costisitor si arde parul foarte...? (mai mult)
Hei,ce sampon de antimatreata si anticadere a parului folositi? Eu am folosit multe si nu au functionat.
Buna, as vrea sa pun și eu unghii cu gel. Problema este cu nu știu de unde sa cumpăr toate produsele necesare. Știu in mare parte ce am nevoie dar nu știu de unde sa le cumpăr și care sunt bune...? (mai mult)
Gecile din piele întoarsă se pot vopsi cu vopsea textila? Așa am auzit.
Merge purtat un ceas g shock cu cămașa alba bagata in pantaloni, blugi negri si adidasi albi?
Ce masura port la pantaloni, daca am 55 kg si 1.70? Funda
Heiiii. Am și eu o întrebare că na, nu mă pricep la stiluri vestimentare. Ce stil vestimentar are Cole Sprouse?
Am momente cand ma imbrac mai băiețos si momente cand ma imbrac cu totul diferit(cred ca ati inteles ca nu stiu sa explic, scuze). Cum sa imi gasesc stilul și sa imi dau seama ce imi place...? (mai mult)
Sunt o fata înaltă de aproape 14 ani și vreau să mă tund băiețește. Adica sa mă rad la ceafă și să îmi las par puțin mai lung (aproximativ 5 cm)începând cam de la urechi. Acum...? (mai mult)
Imi puteti da unele recomandari de parfumuri barbatesti? Am primit multe complimente pentru parfumurile "bleu de chanel" sau "armani code colonia". Stiti altele mai sexi cu nuante mai puternice, dar totusi...? (mai mult)
Știți cumva daca la un magazin de bijuterii se vând cercei medicinali si cam cat costă unul / o pereche?
Salut, am 16 ani si sunt baiat si as dori sa stiu o crema buna pentru cosuri si pentru punctele negre!
Hey! Vreau sa fac o schimbare și m- am gândit sa ma vopsesc! Ideea este da am parul șaten și as vrea sa îmi fac vârfurile gri...astfel știu ca trebuie decolorat și după vopsit. Aș vrea să ...? (mai mult)
Buna tpu..am o problemă. Am un tip de păr cam ciudat., dacă il dau cu balsam/mască, devine uleios, iar dacă nu folosesc balsam/mască..devine cam ciufulit și uscat. Ce mi- ați recomanda să...? (mai mult)
Aș vrea să- mi fac cozi afro (box braids). Am auzit că trebuie exetensii. Dar eu nu vreau. Am părul până la umeri. Merge și așa? Doare când ți le face? Cam cât durează? Am uzit că vreo 7 ore,...? (mai mult)
Am comandat o crema de fata "handmade" si ulterior am aflat ca au pus (fara stirea mea) acid hyaluronic si colagen in ele. Si eu am 22 de ani, un ten tanar! M- ar afecta in vreun fel daca as folosi-...? (mai mult)
Hei TPU, eu am parul natural de culoare maro inchis (aproape negru) acum mult timp in urma mi- am dat pe parul meu natural cu un nuantator rosu. A mai iesit din par cu timpul. Problema este ca acum vreau...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi fac intr- o sticluta ceva masca de par cu produse naturale si sa o folosesc mereu cand ma spal pe cap, sa o am la indemana in baie nu sa o prepar mereu. Vreau sa precizez ca scalpul...? (mai mult)
Am purtat foarte mult tricouri si m-am bronzat cu "maneci". Cum pot corecta asta? Stiu din anii trecuți ca nu ma ajuta sa port maiou, bronzul tot inegal ramane.
Sunt băiat, am 15 ani și am parul foarte gros pe picioare, m- am ras de două ori anul trecut și acum am și câte două fire de păr dintr- un punct. Aștept soluții rapide și eficiente...? (mai mult)
Am părul foarte des și se unge extrem de repede. A doua zi după baie arată de parcă n- aș mai fi făcut baie o săptămână. Plus că după ce se usucă nu mai pot face nimic cu el, de abia îl...? (mai mult)
Sunt cam plinut si nu stiu daca sa aleg slip sau pantaloni scurti genul cu plasa, pentru piscina/mare ma refer. Am gasit pe site ul asta mai multe modele dar nu stiu pe care sa il iau. Imi plac...? (mai mult)
A folosit cineva Solutie ZenOptic pentru ochelari?
Salut,am o pereche de ochelari de soare Ray Ban si as vrea sa cumpar o soultie de curatare speciala.Ce imi recomandati?
Ce sa fac ca sa scap de cearcane? In afara de somn.
Buna, In urma cu aproximativ 4 ani(cand aveam 14 ani)mi- a aparut langa nas un fel de punct negru intr- un punct de grasime(nu stiu cum sa explic altfel), in prima faza am zis ca il las sa treaca de...? (mai mult)
Sunt fete care isi fac manichiura cu gel acasa? As dori sa imi achizitionez o freza buna, un aspirator bun la preturi accesibile si as vrea niste sfaturi, pareri, siteuri. Multumesc. Dau...? (mai mult)
Mi-ar sta bine cu full cap sau ciapica daca am fata ovala si urechile mai mari putin? Multumesc!
Buna, as vrea sa stiu si eu fetele care au scapat de vergeturile provocate de dezvoltare cum au scapat de ele? La mine au aparut prima data la 14- 15 ani si de atunci s- au albit si nicicum nu pot scapa...? (mai mult)
Hei. Voi cum folositi uleiul de cocos pe par? :)
Ce pareri aveti despre produsele plus-bio? Mai ales faza 1. Este foarte important
Ce sampoane bune pentru par subtire si fin, recomandati?
Am primit o sapca de'aia cu cozoroc drept si mare. Cum as putea sa o port sa imi stea bine? Trasa mai pe ochi sau mai pe frunte? Sau cum? Am formatul fetei mai mic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!